That's life

Min jobbhelg är påbörjad. 7-15 idag och 7-21 imorgon. Det enda som är bra är att jag ska vara på en annan demensavdelning idag och halva dagen imorgon, allt för att få lite ombyte och för att dagen inte ska kännas så lång.
Dagen idag har gått bra, ganska fort och nu sitter vi och ser på mina gamlas favoritfilm, mamma Mia. Det bästa är att dom kan se den om och om igen för dom kommer aldrig ihåg vad som händer ändå. Inte mig emot, det är en bra film och jag ser gärna på den en stund innan jag ska sluta.
Efter jobbet ska jag och Johan ta en tur till Göteborg och kolla runt lite.
Imorgon väntar en heldag på jobbet så det blir en ytterst lugn kväll.

- Shit happens'

(En solig och fin dag idag.)

Likes

Comments

That's life

Jag gjorde precis ett perfekt köp. Jag hade varit med mamma och nopprat mina ögonbryn och ska bara in på h&m en snabbis.
Och där längst in i butiken hängde den. Den perfekta klänningen. Som går att ha både till vardags och till fest. Urringad men inte för urringad och en djup rygg så man ser hela min tatuering för en gångs skull. Dessutom var den i mina favoritfärger, blå och vit. För 99 (!!) kronor. Sån glädje!

- Shit happens'

Likes

Comments

That's life

Ville bara titta in och säga godnatt. Har jobbat idag och har under kvällskvisten fått en sån fruktansvärd huvudvärk. Ska släcka lampan strax och låta Johan klia lite på mig. Bästa sättet att somna med migrän.

Förresten, dagens middag: Kycklingfilé med stekt potatis, champinjoner, halloumiost och beasås.

-Shit happens'

Likes

Comments

That's life

Varit ledig idag och har egentligen inte uträttat så mycket, jag följde med Veronica på hennes ärenden istället och fördrev tiden tills Johan kom hem innan vi började med dagens middag.
Nu ligger vi framför tvn och har sett Parneviks och Ung och bortskämd. När jag ser ung och bortskämd så skäms jag något otroligt. Skäms för att jag tillhör den generationen, skäms för att jag inte är så mycket äldre än dom och skäms för att dom säger så fruktansvärt blåsta grejer! Det måste ju vara uppgjort? Det finns väl inte på riktigt människor som beter sig sådär? Som verkligen aldrig har varit ute i verkligheten? Sett verkligheten med egna ögon?
Jag hade aldrig fixat att bete mig sådär, att behandla sina föräldrar så, att leva helt på dom.
Jag älskar att behandlas som en vuxen, har alltid velat bli äldre.

- Shit happens'

Likes

Comments

That's life

Jag har aldrig direkt varit en sån person som spelar några spel på min mobil. Jag spelade candycrush och wordfeud en väldigt kort period, men annars så är jag inte så mycket för sådant. Men jag har under hela den "vuxna" tiden av mitt liv försökt hitta spelet backpacker. Jag spelade det när jag var väldigt liten och jag älskade det. Jag var nog inte särskilt bra på det men det var kul. Att svara på frågor, åka till olika länder osv.
Då kan ni förstå min stora lycka när jag hittade ett liknande spel till min iPhone, som också heter backpacker. Det går i princip ut på samma saker. Man ska jobba genom att svara rätt på frågor, tjäna pengar och ta sig vidare i världen. Jag och Johan har varit helt fast i det spelet sen jag hittade det i lördags.
Dessutom som så mycket annat kompletterar det oss så fruktansvärt bra. För dom flesta av dom frågorna jag inte kan dom kan Johan.
Och idag åkte vi till ett nytt land, eller ja. Vi var där redan vid midnatt men då sov vi ju. Så imorse fick jag stränga order från min sambo att jag inte fick spela förrän ikväll när han kom hem. Men jag sitter här nu, med kliande fingrar och har slutat jobbet och får inte spela..
Det får bli lite sudoku i väntan på att Johan kommer hem.

Imorgon är jag ledig igen eftersom jag hade bytt pass och bara gjorde en enkeldag idag. Inte fel det heller.

- Shit happens'

(Vi struntade i att sova på hotell i spelet en natt och blev rånade på gatan..)

Likes

Comments

That's life

Nu har jag äntligen jobbat klart min vecka, och jag har ännu en ledig helg, dessutom börjar min envisa förkylning ge med sig. Fruktansvärt underbart!
Jag har ett måste kvar på min vecka och det är kbt. Har inte varit där på några veckor nu så ska bli skönt att få prata ut lite.
Skönt ändå, innan gick jag på kbt en, ibland två gånger i veckan. Nu går jag drygt en gång i månaden. Framsteg!

- Shit happens'

Likes

Comments

That's life

14 februari, alla hjärtans dag. Samma sak varje år. Halva befolkningen svär över den här dagen, att det är onödigt att vi måste ha en speciell dag för att visa kärlek medan vissa går all in för att visa världen
hur snälla, söta och rara dom är mot sina partners.
Jag är lite kluven över den här dagen. Jag kan tycka att det faktiskt är mysigt med en sån här dag. En dag då vi ska tänka lite extra på dom som står en nära. Inte bara den man är tillsammans med.
Om man ser till mig och Johan så behöver inte vi den här dagen, egentligen. Vi är väldigt bra på att visa varandra kärlek varje dag. Många gånger kommer Johan hem med rosor till mig helt utan vidare och jag kommer ibland hem med små spontanpresenter. Vi är över lag väldigt öppna med vår kärlek. Kommer ofta med kärleksfulla ord, pussar gärna på varandra så fort vi får chansen, håller alltid hand på stan, sitter och sover alltid väldigt tätt intill varandra. För mig hade det känts konstigt att inte ha det så. Jag är väldigt fysisk och verbal i mina förhållanden medan andra inte är det och inte alls måste visa sin kärlek lika öppet och ofta. Jag är väldigt beroende av det. Jag vill känna mig älskad och behövd. Där är jag och Johan väldigt lika. Efter en dag på varsitt håll så längtar vi alltid efter varandra mot slutet av dagen och man vill alltid hem och få den där efterlängtade kramen.
Johan sa en väldigt bra sak om det för några månader sen: "En kram av dig är som batteritid. Man kramas på morgonen och under dagen går batteritiden ner. Man längtar mer och mer och på tåget hem blinkar batteriet rött. Och så kommer man hem och får kramas så går batteritiden upp igen."
Och jag kan inte annat än att hålla med. Jag är så lyckligt lottad att få känna den kärleken.
Jag och mitt ex var tillsammans i fem år, och inte en enda gång under den tiden kände jag mig så älskad som jag gör varje dag med Johan.
Iallafall. Alla hjärtans dag, en dag som många svär över och en dag som många hyllar. Jag tycker tanken med dagen är god. Men jag behöver inte den här dagen för att visa världen kärlek. Jag tycker att kärlek borde vara en självklar sak att visa varje dag.

- Shit happens'


(Ja, Johans tånaglar är målade.. haha!)

Likes

Comments

That's life

Jag är verkligen en kvällsmänniska. Jag hatar att gå upp tidigt och jag hatar att gå och lägga mig tidigt. Men igår vid 19:30, då sa min kropp stopp. Jobbat 8 timmar sen sju på morgonen med världens förkylning är nog inte det man egentligen ska göra. Men efter omständigheter på mitt jobb så kan jag inte ens vara hemma när jag är så förkyld med gott samvete. Så det blir till att pallra sig iväg till jobbet idag med. Dock bara 7-14 men ändå. Tillräckligt för att min kropp kommer vara helt död vid den tiden. Fast jag är iallafall ledig imorgon. Oj vad jag ska sova då!

Förresten, jag och Johan beställde hem pizza igår, hade varit sugen på det bra länge. Så tog kebabpizza med pommes. Men vad händer? Jo dom hade glömt att lägga på kebabköttet. På kebabpizzan!! Hur är det ens möjligt?

- Shit happens'

Likes

Comments

That's life

Ögonen rinner, näsan rinner, det gör ont i lungorna när jag andas. Känner mig dunderförkyld och som en riktigt dålig kollega och vårdgivare som bara går runt och klagar. Men jag skulle nog med facit i hand stannat hemma och kurerat mig..
Jag vill tro att detta är den sämsta dagen på hela förkylningen. Så imorgon kan jag nog stå ut mina sju timmar förhoppningsvis.
En timme kvar sen ska jag hem och kramas med Johan.

- Shit happens'

Likes

Comments