Live, laugh, love ♥

Hej bloggen!
Hade en fin men instensiv helg. Lugna puckar i fredgskväll med en stor godispåse i tv-soffan. Sedan blev det en solig lördag med många mils åkande. Först en sväng hem till mysiga Norrtälje och familjen, och sen en tripp till Huddinge för tjejkväll och utgång. En lagom sådan.

Tog såklart aldeles ovanligt få bilder. Men ett par på solen i Norrtälje hann jag allt fånga.

Tack för en mysig helg alla ni inblandade <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Live, laugh, love ♥

Grattis på din födelsedag älskade käraste mammis. Tack för att du är en av mina största inspiratörer pch för att du alltid finns för mig i alla lägen. Hoppas du hade en mysig födelsedag. Du är bäst! ♡

 

Likes

Comments

Live, laugh, love ♥

Hej bloggen! 

Nu var det ett tag sen igen som jag la ner tid på att skriva här. Helt okej och ingen press men ändå. 
 
Livet rullar på. För tillfället är jag extra extra extra trött om kvällarna. Har ju precis bytt jobb (fortfarande samma arbetsgivare men klivit upp ett steg eller två i karriären) kommer från att ha ett kundservicejobb till att vara en slags handläggare och vara mer självständig. Kul och i precis rätt tid. Men det är mycket att ta in, lära sig och energikrävande att ta ett steg tillbaka under upplärningsprocessen. Men såklart så har allt har sin tid och det är bra att öva på det med. 
 
Äntligen har det blivit ljusare ute också. Känner verkligen att det är nya tider på g. 
 
 

Likes

Comments

Live, laugh, love ♥
 

Helg och så. Det bästa som finns. Spenderade fredagskvällen med en riktigt fin och lagom utgång med bästa Emelie. 

Idag har jag varit i Norrtälje på ett mysigt dop och umgåtts med mina fantastiska föräldrar. Mer av sådant. Tack för en fin dag! ❤⭐🌷
 
 

Likes

Comments

Live, laugh, love ♥

Denna veckan går ju som på räls ändå. Redan onsdag idag! Och en bra sådan. Har verkligen hållt mig i "här och nu" - mode hela dagen. Hoppas att det får hålla i sig resten av veckan också. 


Hur som. Mycket på jobbet och mycket annat som drar, men det är ju bara kul och jag lever. Något som dock ger mer energipåslag än något annat d-vitamin just är ju ändå solen! Och alla dessa tidiga vårtecken som poppar upp oftare och mer. Solglasögon, latte-mammor med vagnar och bänkar som fylls. Mycket härligt tycker jag! Solbilden här nedan visar regeringsgatans bästa sida och togs igår. Och selfiebilden på mig själv är inte heller dagsfärsk (från förra veckan) men vad gör det?! 

Nu kämpar vi på. Imorgon är det torsdag och en kul sådan ska det bli. 

#wakeupbekindkickassrepeat 

Likes

Comments

Live, laugh, love ♥


 


Jäklar vad tiden går fort och vad mycket som händer i livet och runt om. Hela tiden, varje dag. 

Idag eller imorse kände jag mig extra lycklig inombords. Solen sken! och vårfeelingen gick upp för mig mer än någonsin detta år. Även om det är ett tag kvar till våren så gav solen mig (och tron på värmen utanför) otroligt med värme, ljus och hopp. Hopp om att snart slår det om på riktigt och våren kommer på nytt. 

 

Jag vill säga att jag denna vinter så har jag varit extra känslig för mörker, kyla och gråa dagar än någonsin. Klart att alla känner av det och det är jobbigt. Och alla har väl sina egna sätt att hantera detta. Men jäklar: TUFFT är det. Jag har varit extra trött och bara velat åka hem efter jobbdagens slut för att dra täcket över huvudet. Energin har precis räckt till helgerna då man samlat på sig lite igen för nya spännande veckor. 

Tur att denna vinter har kantats av min fina familj, jul, kärlek, vänner, jobbgoals, serier, SKAM, musik, god mat, lagom med fest, CHOKLAD och FIKA, kaffe, shopping, visa/peppiga ord, blommor, små men betydelse fulla moments och så vidare. Och inspirerande vänner/personer i min närhet och människor i vår såkallade cybervärld. Så underbart och fantastiska ni är. Ni ger mig mer inspo än ni tror. 

 

För att sammanfatta detta inlägg lite kort så jäklar vilken kall, tråkig och grå vinter det har varit. Det har tagit på energin. Äntligen känner jag dock att ljus och nya tider är på g. Och jag är så förväntasfull för vad 2017 kommer att ge: Känns som jag vänder kapitel i detta nu till ett nytt och spännande blad i livet. (Och med mer energi än tidigare för detta år) 

 

Önskar alla rikligt med ljus, kärlek och lycka. 

 

Likes

Comments