Idag har varit en jätte härlig och mysig dag.
Jag har inte gjort så himla mycket idag, jag vaknade vid 7 och började fixa lite bland mina saker samt började små städa huset lite (jag gillar inte att leva i skit, enda anledningen till varför jag städar deras hus)

I alla fall har det varit super fint väder med otrolig värme. Jag har suttit i köket för att få på mej lite sol för att sitta direkt i solen var alldeles för varmt. Men nu lite senare, klockan är 3 här och det ligger fortfarande ett varmt väder men det är lite mer nedkylt så det går att sitta ute vilket jag gör nu. Och jag kan bara säga att det är jätte härligt och super skönt.

Familjen har för några dagar sedan även fått en hund, en hundvalp, en svart Labrador som heter Rodney. Ja det fulaste namnet man kunde komma på för jag tänker bara på Big brother Rodney... ingen vacker syn.
Hunden är otroligt fin, alltså nej jag menar OTROLIGT FIN. AS JÄTTE SUPER BAJS GULLIG. (man måste älska mina förklaringar på allting) och jag tror att han gillar mej för varje gång jag går in i rummet skiner han upp, springer emot mej och viftar på svansen. UR GULLIG.

Jag ska inte göra något mer av resten av dagen, ska nog ta en dusch och raka mina ben som jag inte orkat raka på 3 veckor, och ja jag ser ut som en jävla björn och är luden som om jag skulle gå i ide snart men inte fan harjag ork att varannan dag typ raka hela benen. Jag må ha ben korta som en tändsticka men någon måtta får det väl vara! #vågavägrarakhyvlar #vågabärahår så ja jag orkar inte lägg ner för fan!!

Imorgon vid 3-4 så flyttar jag ut ifrån detta hus, fick två veckor i detta hus sen vare psyko activated! hahhaa jag är på jätte flummigt och konstigt humör. Jag skyller på min syster!!!
Jag ska sova hemma hos Sam denna helg och försöka ha en så bra födelsedag man bara kan efter dessa dagar. Har även sagt att jag tar fredag och lördag och andas och sen kan jag stressa och panika på Söndag.

Ne fyran vad jag tjatar nu ska jag hålla min mun. Hur mår ni då? :D
Jag ska gå in i duschen om en stund, raka mej sen ska jag ååh jag ska kolla på en film!! En riktigt bra film och bara mysa min sista natt i detta hus.
-
Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi
P&K

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!
Dessa senaste dagar har vart väldigt splittrade för mej... Jag vaknade på måndagen så lycklig, helgen hade varit super bra jag hade vart i London, shoppat, varit med Sam. En helt fantastisk lyckad helg om jag får säga det själv.
Vaknade på måndagen med ett leende på läpparna.
Observera nu att jag färdigställt med familjen så att allting funkat bra, det finns inga problem alls och de trivdes med mej och jag med dem.
Sen möts jag av det chockerande smset att *Hej Carolina! Detta funkar inte alls och vi ger dej till slutet av veckan sen måste du härifrån* ( det var lite längre och på engelska)
Jag la märke till 3 skumma saker.
1. Kvinnan har 3 barn, anställt mej och är säkert i 30-40 års åldern och hon skickar ett sms, ETT SMS!!!!! Vem fan avskedar eller som i detta fall slänger ut någon via sms...? plus att hon inte ens har pratat med mej om det ansikte mot ansikte utan JAG tog upp det med henne.
2. Dagen innan frågade jag face to face hur länge jag kunde stanna och fick till svar att allting funkar jätte bra och jag kan stanna exakt hur länge jag vill.... (tydligen inte)
3. Bara det att de slänger ut mej när de vet att jag inte har någonstans att ta vägen.

I alla fall så blir denna familj bara skummare och skummare. Jag gör alla ''sysslor'', jag städar, moppar golv, dammar, ja ni vet vanliga hushållssysslor och idag kom mammans kompis över för en kopp te och så fort jag lämnar rummet hör jag hur mamman direkt börjar snacka ''skit'' om mej, börjar säga allt som är fel på mej och gud vet vad. Ännu en gång när mammans (jag skriver K istället.) kompis gått så är det ännu en gång JAG som konfronterar K och frågar henne varför hon inte är ärlig mot mej.
Jag måste bara tillägga hur trött jag är på oärliga jävla människor. Fega idiot säger jag bara.

Hur som helst är inte det det värsta utan det mest komiska av allt samt det sorgligaste av allt är att jag fyller 20 år på lördag. Ja ni läste rätt.
På min 20 års dag blir jag utslängd, hemlös, har ingen att fira med förens 7 på kvällen och hela min familj och mina vänner är 1000 tals mil bort.
Happy birthday!!!

Ja så ni kan nog räkna ut att jag är lite all over och sitter med näsan framför datorn för att försöka hitta en ny au pair familj inom de närmsta 2 dagarna!!
Finns inte så mycket att göra för tillfället utan att andas och hoppas på det bästa helt enkelt.
Jag ska göra det bästa av min födelsedag ändå och försöka fira mej själv så bra jag kan trotts omständigheterna, jag får väl helt enkelt glädjas åt alla grattis man får på Facebook på sin födelsedag. Om jag ens får några i år...
Kommer väl inga så har jag ännu en sak att stressa över haha!

Skit samma nog om klagande, trotts omständigheterna mår jag bra. Jag mår bra och jag är glad och jag får se det positiva i livet.
Jag är i England jag har lite pengar, jag har Sam och faktiskt helt ärligt är jag ingen tonåring om 3 dagar!! yeye.
Hoppas ni haft en bra vecka i alla fall och jag ber er helt ärligt för att jag vill ha något att se fram emot, skriv Grattis till mej på Facebook.
Carolina Billros
gör det, GÖR DET BARA!!! Stötta mej, haha!!

jaja, och om ni ska åka som au pair åk fan int till denna familj de kommer fakka er.. Skriv i pm så kan jag berätta mer, vill faktiskt inte hänga ut någon!!

p&k <3

Likes

Comments

Det var exakt 1 år sedan jag stod på Arlanda med då 3 främmande människor som vi alla 4 spänt och full med förväntan skulle flytta till London tillsammans. 
Jag kommer ihåg att när jag stod där på Arlanda, hade precis sagt hejdå till familjen och vi gick emot säkerhetskontrollen, då verkade allting så enkelt. Allting var precis som det skulle vara och jag skulle flytta till London, TILL LONDON!!!! 

Nu ett år senare sitter jag i ett nytt hus och ska precis börja jobba på ett nytt jobb, en ny familj, ny stad och jag vet nu att allting var inte så enkelt, det var skit svårt. 
För mej känns det så konstigt att det var 365 dagar sedan jag flyttade hemifrån och på dessa dagar har jag hunnit med så himla mycket, Jag har gjort saker jag aldrig trodde jag skulle göra, sett saker, träffat nya människor men jag trodde aldrig att detta år skulle gå såhär fort. 
Men nu har det gjort det, nu sitter jag här i Brighton och tänker tillbaka på tiden i London och de där 3 tjejerna som jag inte hade någon aning om vilka de var för 1 år sedan är nu mina vänner som jag pratar med ibland. 
Tiden i London, även den tiden där jag flyttade hem igen för att sen flytta tillbaka till England med till Haywards Heath en visit i Sverige och nu tillbaka till England och jag känner mej stolt över mej själv för jag känner att allt det som gått åt helvete, alla tårar som spillts så känner jag mej stolt över mej själv att jag nu för på första gången på ett år kan säga att jag är glad på riktigt, att jag är på ett ställe där jag trivs samt att jag har folk runt omkring mej som faktiskt gör mej glad. 

Med detta sagt är det bara så sjukt hur fort detta år har gått. För exakt ett år sedan stod jag på Arlanda och hade absolut ingen aning om att jag skulle hamna här men trotts alla motgångar detta år så kan jag äntligen säga att jag mår bra, att jag är glad. 
Så mitt tips till alla som är ledsna eller tror att livet är surt för alltid, det blir verkligen bättre. 
Jag trodde aldrig jag skulle må bra igen men det måste gå åt helvete för att saker ska bli bättre. 

Jag hade the time of my life i London och jag är verkligen jätte tacksam för att jag träffade Bea, Alice och Emma och att de var med på London resan. Jag är tacksam för allt jag lärt mej tiden i Haywards Heath och jag är nu tacksam att jag fått denna chans att bo i detta hus och börja om ännu en gång på nytt. 

För att fira detta tittar vi tillbaka på lite bilder som jag tog under min tid i London. 

Likes

Comments

Nu har jag bott i mitt nya hem i ungefär en vecka. I nästan 5 veckor har jag gått och väntat på att börja jobba, jag har väntat på att ännu en gång starta livet som au pair på nytt.

Ännu har jag inte börjat jobba men på tisdag är min första riktigt arbetsdag ensam med barnen.
Så mycket känns annorlunda denna gång, både på det positiva och negativa planet men allt jag lärt mej detta år som jag bott hemifrån känns det ändå skönt att fortsätta på detta sättet.

Det är mycket som händer i September (eller kanske bara jag som tror det)
Om 3, eller 2 dagar var det exakt ett år sedan som jag för första gången flyttade hemifrån
Om två veckor fyller jag 20 år
okej det hände väl inte så mycket mer i September haha.

I alla fall det känns så himla bra nu och jag känner mej för eventuellt första gången på väldigt väldigt länge glad på riktigt.
Jag kan tyvärr inte berätta så mycket om mitt nya jobb, om hur jag trivs osv men hittills det jag sett av familjen och huset så känns det bättre och det känns väldigt bra.

De söta små engelska barnen sa faktiskt för bara några minuter sedan att trotts att vi inte känt varandra länge så tycker de om mej och det gjorde mej glad haha.
Denna kväll kommer bara bestå av chill i dill för jag vill bara sitta i sängen kolla på youtube och chilla, imorgon ska jag ut ifrån huset och spela pool, eller biljard. har gjort det 3 gånger i mitt liv och alla 3 var jag dålig på så jag sätter ribban på att jag kommer äga sönder en 4: e gång haha!!

Hoppas ni haft en bra kväll och fortsätter ha det.
BTW!!! Varför jag ska chilla ikväll är för att det spöregnar här och jag sitter i mjukiskläder så jag tänker inte sminka upp mej och ge mej ut i regnet, sorry!!

Strunt samma, jag ska hålla er uppdaterade om mitt nya liv och klämma in lite fina bilder på området eventuellt huset kanske mitt rum. Men for now får ni nöja er med 2 selfies på mej i mitt badrum haha!!

P&K

Likes

Comments

Denna helg har det varit en sak som heter Bank Holiday här i England, jag tror i alla fall att det bara är helgen.
Det är ingen speciell högtid eller något stort firande det enda som sker är att man är ledig eller jobbar halvdag dagar eller dagen efter helgen.
Jag kanske säger fel, i så fall ber jag om ursäkt.

I alla fall jag mötte upp ett gäng tjejer, vi köpte några flaskor vin och satte oss på stranden för att på piren klockan 9 skulle det vara fyrverkerier.
Vilket det var!
åååååh så fint det var, det höll på i kanske 10 minuter och det var så vacker att se himlen fyllas med dessa ljus i olika färger och former.
Speciellt när man hade havet framför sig, piren som lös upp så fint på höger sida och ovanför hela stan som lös upp.

Det var helt enkelt en helt fantastisk kväll och det var så kul att bara hänga med kompisar och ta det lugnt.
Klockan hann bli 11:30 ungefär tills jag kom tillbaka till hostelet och jag somnade nästan direkt för jag var ganska tröt.
Men en fin kväll var det allt och imorgon så flyttar jag in till mitt nya hus för att om ca 1 vecka börja jobba igen vilket ska bli otroligt kul!

Idag har jag hängt lite i stan och ska ta det lugnt dessa sista timmar på detta *host* underbara *host* hostel!!
Hoppas ni haft en bra kväll och får en bra start på veckan imorgon.
P&K

Likes

Comments

Jag har tänkt på en sak..
Det här med att vissa killar inte kan ta ett nej (nu säger jag killar för att jag aldrig varit i en situation där jag blivit stött på av en tjej)
Jag och min kompis Magdalena var ute och tog en drink på en pub här i Brighton för någon vecka sedan och då satt det tre killar bredvid oss.
De började smått prata med oss och en av killarna började snabbt flörta med mej. Och jag gjorde det klart för honom ganska fort att jag inte är intresserad av varken honom eller få hans telefonnummer.
Konversationen fortsätter och då och då lägger han in en replik som att jag är vacker, snygg eller att mitt telefon nummer skulle passa bra i hans mobil, osv med dåliga raggningsrepliker eller kalla det vad ni vill.
Igen och igen gjorde jag det klart för honom att jag inte alls var intresserad och sa nej tack flera gånger men trots alla nej verkade han inte förstå.

Han slutade ganska fort efter jag sagt meningen '' Jag har pojkvän och har inget intresse av någon annan än honom, så igen tyvärr men nej tack''
Då blev han tyst och lite irriterad ganska fort och snäste snabbt ''varför sa du inte det''

okej så vänta lite nu.....
Han har försökt ragga på mej i ca 20 minuter och fått en förolämpning eller ett nej tillbaka varje gång men så fort jag säger att jag är i ett förhållande med en kille som jag tycker väldigt mycket om så blir han sur och vänder det till mitt fel för att jag inte informerat honom innan att jag är i ett förhållande.

Jag tycker att det är lite konstigt att vissa personer verkar tro att nej betyder ja snälla fortsätt.
Detta har heller inte bara hänt 1 gång på puben utan de 4 dagarna Magdalena var här stötte vi bort kanske 3 -4 killar som tydligen inte fattat innebörden av ett nej. Det förvånar mej att jag måste berätta för alla att jag har en pojkvän för att få vara ifred. Och ursäkta mitt språk nu men vafan är det folk inte förstår.

Det gör mej så in i helvete upprörd att killar tar sej friheten att först börja prata med mej, flörta aktivt, få förolämpningar tillbaka samt att jag inte är intresserad men ÄNDÅ känner och vi kör tills jag yttrar orden '' jag har pojkvän''.

Jag vet inte riktigt vart jag ville komma med detta inlägg, men snälla ni killar eller tjejer som fortsätter även fast du fått ett nej sluta med det. Det är oattraktivt, inte alls kul och du framstår bara som en idiot själv.

Och ni som blir ''utsatta'' bli inte sura eller bitchiga mot dem bara säg hejdå och gå därifrån.
Jag vill bara kunna gå ut och ha en trevlig kväll med mina vänner utan att behöva sucka och sitta i 20 minuter och lyssna på någon amatör som försöker flörta och sedan bli sur för det tydligen var mitt fel.!!!!


Jaja, hoppas ni lärt er något vettigt och hoppas ni kan undvika dessa galningar.
På bilden nedan ser ni hur jag känner över detta. 
P&K

Likes

Comments

Hej!
Jag har just nu ingen energi till att blogga eller ens fokusera på annat än att försöka skapa ett liv för mej här i England.

Jag bor just nu på hostel och det är faktiskt helt fruktansvärt, när jag åkte hit tänkte jag '' jag klarade 1 månad i London, jag klarar 1 vecka'' men det är verkligen psykiskt jobbigt att bo såhär och jag förstår inte hur jag klarade det i London haha.
Det är mitt val jag vet det och det är BARA jag som valt detta men det gör att min energi nivå sjunkit ganska mycket. Igår natt var den första natten sedan i fredags som jag faktiskt sovit skönt.
Men nog om klagande haha.

Om 2 dagar flyttar jag till mitt nya hus och jag är nervös och lite skakig. Det känns helt ärligt konstigt att börja som au pair omgång nummer 2 och att ens börja jobba, jag har varit ''ledig'' nu i snart 4-5 veckor så det känns lite konstigt och det är blandade känslor just nu.
Men med lite mer sömn och med ett jobb och aktivitet varje dag kommer jag bli piggare och orka mer men just nu så orkar jag inte blogga lika mycket för det är verkligen jätte jobbigt att leva på detta hostel och i princip vara ''instängd'' i detta lilla rum i sin säng med 18 andra personen som hostar, skriker, går runt och gud vet vad.

meeeeeeeeeeeeeeeeen

Ikväll ska jag bege mig ut till piren för att kolla på fyrverkerier, det är bank holiday här i England och det firas med fyrverkerier på piren det ska bli kul och skönt att se.
Jag älskar att vara på piren, det är mysigt att gå runt där och se havet framför sej när vinden i håret och nu ikväll blir det ju fyrverkerier.

Hoppas ni haft ett par bra dagar och får ännu ett par bättre dagar.
P&KLikes

Comments

Alltid i mina levande år har jag trott att jag är så himla dålig på mini golf eller golf i allmänhet.
De senaste gångerna jag spelat har jag förvånansvärt vunnit! YEY!!
Vad kul.

Jag spelade minigolf i Örebro för några veckor sedan och den banan är faktiskt svår, för svåra banor meeeeeen jag vann.
Jag och Magda spelade minigolf när hon var i Brighton och det var en rolig bana, det var lite pirat tema för det satt typ 3 pirater runt om banorna, statyer alltså inga riktiga.
Det var riktigt roligt att spela och jag vann denna gång också så Magda som förlorade fick bjuda på glass haha!!
Rolig aktivitet och glassen tog vi och satte oss på stranden och åt, blåste liiiite för mycket men riktigt mysig eftermiddag!

​Här på bilden nedan har ni ett fint bevis på att jag blev den lyckliga vinnaren av denna gångs minigolf!!!

Likes

Comments

Hej!
Trotts att jag inte sovit sedan i fredags så mår jag väldigt väldig bra, jag är glad, solbränd och helt okej.

Igår åkte Magda hem efter 4 dagars semester i Brighton, vi har hunnit göra en del ganska roliga saker för detta blir även lite sightseeing för mej också eftersom jag faktiskt aldrig bott här, så det har varit ett par roliga dagar så nu är jag ensam på detta hostel tills jag flyttar till mitt nya hus den 29:e augusti.

Vi var och besökte Brighton Marina och jag trodde att det skulle vara en liten hamn med några båtar och det tänkte jag det kan bli roligt, är inte så intresserad av båtar men oj så fel jag hade.
Först tog vi ett litet tåg längst stranden till Marinan och när vi väl kom dit kom vi till en skit stor parkerings plats och så försökte vi följa skyltarna så mycket vi kunde och när vi väl kom in på ''området'' HJÄLP va stort. Vi möttes av affärer, massa, massa affärer, massa restauranger
Kändes som att komma till en helt ny stad, om ni ska få en liten bild tyckte jag det såg ut lite som far far away staden i Shrek 2. Det var jätte fint. Men självklart fanns det en hamn med en massa båtar alltså nej en MASSA båtar... Det var så himla stort där och jag åker hjärna tillbaka för sååå mysig plats.

Likes

Comments