Header

God eftermiddag på er alla, haft en bra dag? Jag har bara chillat runt i lägenheten och pillat och plockat. Det är inte mycket kvar i lägenheten just nu kan jag säga. Till veckan ska vi ringa och ge bort lite möbler till Loppis och även köra saker till vårt nya, tillfälliga hem, i Brastad. På torsdag kommer min pappa hit och hjälper oss med att åka till tippen och slänga saker som inte längre går att använda. Eftersom vi inte har bil heller just nu så kan vi inte köra någonstans och därför är vi väldigt tacksamma över att vi får hjälp från nära och kära. 

Trots mycket stress och lite tråkigheter så är det såå mycket roligt som kommer hända i framtiden. En snar framtid kan jag säga! 2016 har så mycket att erbjuda känner jag och vi har så mycket planerat. Ser framemot våren och sommaren och alla dess roligheter däremellan. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Först vill jag tacka till alla er som varje dag gått in och kollat min blogg, trots att jag inte uppdaterat den på så länge. Jag har dessvärre haft såå mycket att göra under 3-4 veckorna och jag har verkligen inte haft någon ork till att blogga eller filma. Men jag är igång, jag tänker på det hela tiden och jag har mina planer.

Anledningen till att jag slutade filma varför att min filmlampa gick sönder och ni som bor i Sverige vet ju att det bara är ljust några timmar på dagen innan det mörknar. Jag behöver min tid när jag filmar och får jag inte tiden till att kunna filma i lugn och ro, då spelar jag inte in någon video. Så, jag har beställt en ny filmlampa som ska komma nästa eller näst nästa vecka och DÅ ska jag filma igen, då har jag oändligt med ljus och kan filma samt ta nya bilder till er.

Sen har jag och även min sambo jobbat om varandra mycket det senaste, så vi har försökt umgås så mycket som möjligt dom dagarna vi haft ledigt ihop och sen att vi är mitt upp i en flytt. Japp, ni läste rätt, vi ska flytta. Bara tillfälligt dock, men vi kommer inte bo kvar mycket längre än 3 veckor fram. Vi letar nu efter större lägenhet och hoppas på att få något innan sommaren.

Men i alla fall.. Jag sitter just nu och ska börja redigera en film som jag haft ett tag på kameran, men inte riktigt haft tid för att greja med. Men jag tänkte bjuda på en tutorial inom en väldigt snar framtid. Jag hoppas ni fortfarande orkar titta in och jag har stora planer för både min blogg här och även min YouTube kanal!XOXO


Likes

Comments

Hej allihopa! Jag är tillbaka till Nouw.com istället för blogg.se då jag älskar Nouws design. Enkelt och lätt att blogga, vilket är precis vad jag känner att jag behöver just nu. Jag lovar att bli bättre med min blogg och posta mer filmer, bilder och annat skrot.

Vad ni inte vet just nu är att min filmlampa är trasig och jag har fått beställa mig en helt ny. Denna gången beställde jag en mycket större samt ett stativ till så att jag slipper bunkra upp lampan på massa kartonger. I alla fall, så fort den lampan kommer så lovar jag att komma igång igen med massa nya filmer och bilder.

Som ni kanske har förstått så gör jag mina filmer på engelska, för att skapa en större publik. Men jag kommer definitivt börja göra lite filmer på Svenska också och detta är mesta dels för att min lillasyster ska kunna förstå vad som sägs i filmerna. Hon är nämligen bara 9 år gammal och bad mig göra några enstaka filmer på svenska för hennes skull. And I was like,.. Eeeh well ofc!

______________________________________________________________________________________________________

IF YOU WANT TO READ ON ENGLISH OR ANY OTHER LANGUAGE - CHECK OUT THE LEFT SIDE AND CHANGE TO YOUR LANGUAGE 

Likes

Comments