Fifty shades darker.
Alltså är sååå himla taggad tills 14 februari, då fifty shades darker kommer ut(!!)
Och idag släpptes trailern till filmen, har kollat på den flera gånger om för är så himla taggad på att se filmen..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godkväll.
Alltså jag har haft så otroligt mycket humörsvängningar på senaste tiden, har verkligen pendlat mellan, skit glad till skit arg till skit ledsen. Och alla känslor är så himla starka, så blir jag ledsen, då blir jag riktigt ledsen så att jag bara vill gråta i flera timmar, och blir jag skit glad så går jag verkligen och flinar åt allt.

Super konstigt verkligen och är trött på att känna såhär. Känns som att någon har hoppat in i min kropp och tagit över den, för såhär brukar jag inte må/känna.
I vanliga fall så brukar jag känna mig stark som person och stadig men just nu går känslorna från 100 till 0 på 1 sekund hela hela tiden.
De är skit jobbigt att må dåligt, vardagen påverkas så otroligt av de, ibland orkar man inte ens gå ut från lägenheten för att allt är bara så tungt och humöret ändras varannan minut.

Men jag hoppas innerligt att vanliga jag kommer tillbaka snart, trött på att känna mig trött och trött på att inte ha någon ork samt känna tusen olika känslor varje timme.
Dessa humörsvängningar tar all kraft ur min kropp.

Likes

Comments

Hej!
För ett tag sen kom Amanda hit och vi sitter och ska precis käka innan idol börjar.
Har vart så himla sugen på yoghurt idag så vi var nyss till Coop så köpte jag hallon yoghurt och Amanda köpte en fryspizza.
Haha vissa dagar orkar man bara verkligen inte laga mat..

Likes

Comments

I inflyttningspresent fick jag en vattenflaska med en behållare inuti flaskan, där man kan lägga i bär/frukt.
Så jag testade den idag, la i björnbär och citron, de blev riktigt gott.
Jag älskar verkligen vatten med smak, speciellt med smak av citron, riktigt fräsch smak.

Likes

Comments

Hej! De var riktigt länge sen. Så jag tänkte börja med lite life update.
I juni tog jag studenten, vi hade super roligt under hela studentveckan och den veckan var så himla känslomässig, man var både glad & ledsen samtidigt eftersom att man skulle skiljas från klassen men ändå såg man fram emot att få uppleva studenten.

1 juli flyttade jag till Gävle till en egen lägenhet. Nu har jag bott här lite över 2 månader, och de känns väl bra, lite ensamt ibland, men de är väl så de är till en Början. Är i stort sätt klar med lägenheten, måste bara köpa någon form utan klädförvaring, sen så är allt klart och de känns bra.
& när jag flyttade in här så har jag lärt känna en hel del nya vänner och grannar vilket känns super roligt,samt så bor jag vägg i vägg med Nicole.

För 5 veckor sedan ungefär gjorde jag Oskar slut. De är skit jobbigt men de känns bättre nu. Vi var ju ändå tillsammans i 2,5 år och man har hunnit gjort så himla mycket tillsammans och de är svårt att släppa sin första riktiga kärlek.
Men vi tror att de här är de bästa och vi har absolut inte slutat i ovänner vilket är super skönt. Och vi vet inte heller om man hittar tillbaka till varandra eller om vi bara går vidare helt, de får man känna efter och se. Men de är ju fortfarande ganska färskt så ledsen är jag ju nästan hela tiden men försöker att vara positiv då vi tror att de här är de bästa. Men vem vet, vi kanske hittar tillbaka till varandra som sagt.

Det är väl dom största 3 händelserna som har hänt denna sommar, både roliga och sorliga. så jag tänkte dela med mig om de innan jag kan börja göra vanliga inlägg igen.
Kram

Likes

Comments

Så som jag älskar dig min fina mamma.
Du är den starkaste människan i mitt liv, och jag beundrar dig starkt över hur du kan vara en så fin människa. Du vill alltid hjälpa alla du kan och du vill alltid allas bästa, du skjuter alltid undan dina egna problem för att du vill hjälpa alla andra i din omgivning så att dom ska må bra. Det som gör dig unik är att du alltid är så himla godhjärtad.

Jag är så lycklig över att just DU är min mamma, även fast du alltid har varit så överbeskyddande och du velade alltid veta varje timme vad jag gjorde och vart jag var så fort jag var ute med vänner haha.. Men du ska veta att jag är så himla tacksam över allt du har lärt mig och allt du har visat mig. Och för att du alltid har stått vid min sida vad det än gäller.
Du är den jag ser upp till!

Jag lovar dig min fina mamma, att jag alltid kommer att stå bredvid dig hur jobbigt och tungt allt än känns. Du är den STARKASTE jag känner. Jag älskar dig så himla mycket❤️
Och till dig min käre pappa, jag älskar dig minst lika mycket❤️

Likes

Comments

Hej på er! Var för ganska exakt en månad sedan jag bloggade sist, och det har hänt så otroligt mycket på den korta tiden.
Har varit ifrån skolan i 5 veckor, pga lov och praktik. Har även jobbat en hel del!

I slutet av påsklovet åkte vi på våran studentkryssning, och det kan ha varit det roligaste jag någonsin har gjort! Vi träffade så otroligt mycket gamla vänner och pratade en hel del med människor vi aldrig träffat, vi sov ingenting och festade hela vägen hem. En otroligt rolig upplevelse med endast studenter på en galen kryssning.

Likes

Comments

Alltså dessa två låtar(!!) kan verkligen inte sluta lyssna på dom, får värsta feelingen och bara längtar ihjäl mig efter sommar,sol,härliga vänner och uteserveringar. Men inte långt kvar till sommaren nu!!🙈

Likes

Comments

Inspiration nu till våren🌸

Likes

Comments