View tracker

Alltså älskar detta collage som jag gjorde och la upp förr här på min blogg. Detta är verkligen en riktigt skön outfit men ändå med lite stil i, perfekt till våren🎀

Likes

Comments

Gårdagen bestod utav lite oro. Började dagen med ett besök hos barnmorskan, allt såg bra ut förutom mitt järnvärde som är lika lågt och hade även dåligt blodsocker.
Magen växer på så det börjar bli lite tungt nu känner jag, åt ryggen och även bena.
Men är väl så nu när jag är i vecka 28 (27+3), magen blir bara större och man börjar tröttna på att vara gravid och vill bara att hon ska titta ut.🎀

Berättade även för barnmorskan att jag känt mindre fosterrörelser under några dagar och började bli lite orolig, så fick ringa in till förlossningen direkt och blev ett besök där för att kontrollera hjärtljuden under en längre tid och även ett ultraljud för att titta till henne där inne i magen. Hjärtljuden lät jätte bra och återigen så vred och vände hon på sig hela tiden. Så jag behövde inte vara orolig alls, hon hade växt på sig som hon skulle och såg fortfarande helt frisk ut.
Anledningen till att jag kan ha börjat känt lite mindre är för att min moderkaka är placerad i framvägg och det kan då dempa spakarna i magen, och att hon nu hade vänt på sig och låg med huvudet neråt. Och har mestandels alltid känt sparkar neråt, men nu börjar jag känna upp mot revbena med. Så fort när oron hade släppt så känner jag sparkar igen titt som tätt. Kanske var oron som gjorde så att jag "slutat känt" dom lika ofta.
Men kändes super skönt att det inte var något att vara orolig över, hellre alltid vara på den säkra sidan så man vet att hon mår bra där inne🎀

Likes

Comments

Hej! Dom senaste dagarna har jag bara tagit det lugnt, bara funderat över livet och försökt sätta några mål på detta år som jag vill klara av.
Även funderat en hel del på att jag bara längtar efter att få bli kär igen, att få ha en trygghet,bästavän och kärlek i en och samma person.

Men
Jag tar det som det kommer, man kan inte stressa på det och man kan ju inte planera att man blir kär i någon bara för att man träffas eller något sådant. Utan är det meningen, så händer det. Så tänker jag.
Det är absolut ingen stress, jag trivs ändå rätt bra av att vara själv, men när man nyligen har haft ett långt förhållande, så saknar man den känslan så otroligt mycket.
Men man får ta det som det kommer, kan ta veckor,månader eller år. Men plötsligt händer det, och det får naturen leda en till.

Hoppas ni haft en bra förmiddag, kram!

Likes

Comments

Godkväll på er.
Har blivit lite dåligt med inlägg nu efter flytten, men har varit lite rörigt och börjar äntligen trivas i nya lägenheten med allting på plats.

Tänkte köra på ett inlägg om mina tankar om att bli mamma och hur utomstående människor ser ner på detta.

Visst har man alltid drömt om att träffa den rätte, flytta ihop, jobba med det man älskar och sedan skaffa barn och skapa en familj.
Det som låter rimligast men kanske inte alltid är en verklighet för människor som ska sätta ett liv till på jorden, vissa är äldre, vissa är unga, vissa lever stabilt medans vissa ser det som en räddning att bli med barn.

Att vara/bli en ung mamma och vara ensamstående eller en medelåldersmamma med partner är ingen skillnad.
Båda alternativen är fantastiska, och det ena borde även vara mer naturligt.
Folk ser oftast ner på personer som ska bli unga föräldrar, för att det antas att man inte kan vara mogen nog till att skapa ett liv, det antas att man inte kommer att bli en bra förälder bara för att man precis innan levt ett vanligt tonårsliv.
Och det är jag otroligt trött på att höra. Hur folk utan egna barn kan yttra sig så mycket om andras liv och hur dom ska uppfostra sina barn eller hur dom kommer att bli som förälder.
Ingen annan än DU själv som väntar barn eller blir pappa till ett barn, vet hur du är som förälder. Ingen annan har rätt till att påpeka hur just du är som förälder.

Att vänta ett barn i 19års ålder är både skrämmande och roligt. Att jag ska bli ensamstående har nu mera blivit naturligt för mig, och jag känner inte riktigt något behov utav att dela denna glädje med en partner. Visst hade det varit tusen gånger lättare i vissa situationer och även mycket roliga att dela denna glädje och tid med pappan till barnet. Men ibland funkar det inte så och då får man göra det bästa av det hela.

För mig har det börjat lugna ner sig med tankarna om att hur ska jag klara mig ensam. Jag vet att jag har familj och underbara vänner som kommer att finnas där och hjälpa till. Och jag har tagit på mig rollen redan att jag kommer få stötta och finnas där för mitt barn lite extra, för att jag kommer vara ensam förälder med mitt barn.

Att vara gravid, ger en så mycket, jag märker hur mycket starkare jag blir, man blir mognare och tankesättet ändras. Man kan inte heller riktigt förklara denna lycka och kärlek som man redan känner för sitt barn. Att veta sitt egna barns dygnsrytm i magen och känna sparkar och rörelser, speciellt på vissa tider om dygnet är fantastiskt. Att det nästan känns som att man känner sitt barn där inne redan fast man endast känner av den men kan inte se/ta på barnet.
Jag är nu i vecka 27 (26+2) vilket betyder att det endast är 13 veckor kvar?? Helt sjukt vad tiden går fort.. men längtar verkligen ihjäl mig efter att få träffa henne utanför magen
❤️

Likes

Comments

Godmorgon!
Dagen efter nyår, alltså igår ägnade jag tiden till att flytta hela dagen. Min mamma och min moster hjälpte mig som tur var❤️
Vi gick upp tidigt för att hämta släpet och sedan så packade vi in allt och städade hela min gamla lägenhet. Efter det åkte vi till mitt jobb och käkade pizza.
Känns så himla konstigt att flytta och börja om på nytt men samtidigt så känns det väldigt spännande!

Runt 16-17.00 började vi flytta in i nya lägenheten och det tog inte så lång tid att flytta in allt, runt 40 minuter. Dock har jag inget förråd i denna lägenhet så har grejer verkligen överallt just nu, men är väl så första dagen när man inte hunnit packa upp allt än. Men ser verkligen fram emot detta nu, att jag får börja om på nytt, glömma 2016 helt och att jag även bor i stan nu, hur skönt som helst!

Sorligt att se dessa tomma bilder från min första älskade etta, men snart får ni bilder på min nya!
Kram så länge

Likes

Comments

Att sminka ögonen gör verkligen så himla mycket. Jag gör det väldigt sällan dock. Och kan verkligen inte måla ut en fin eyeliner, haha är väl kanske för att jag inte är van och har inte använt eyeliner sedan jag kanske var runt 14-15år..
dock går det bra att göra på andra, eftersom jag gick sminkursen i skolan, och då fick man ju sminka varandra. Så då lärde jag mig att göra på andra men inte på mig själv..
men ska verkligen prova mig fram, då det gör väldigt mycket med en makeup.

Likes

Comments

Den är jävligt snygg att bara titta på.

Likes

Comments

Hej! Idag var jag och Felicia i Valbo och handlade, hittade endast små saker. Också hade jag även fått hem ett paket med lite smink som jag köpte förra veckan. Så det fick bli lite smink, parfym samt silvershampoo som jag fick med mig hem.

Likes

Comments

Ett inlägg om mina kvällsfunderingar, som börjar bli standard, när hjärnan går på högvarv utav tänkande.

I början av 2016 var jag käraste och lyckligaste tonåringen som var påväg ut till vuxenlivet, som längtade mest till utsparken från skolan.
Att äntligen få uppleva alla studentfester och självaste studenten.
Men det var inte mycket jag visste då om vilket otroligt sorgset och jobbigt år detta skulle bli.
Att få uppleva studenten och all studentfirande var riktigt roligt, men det var absolut inte lika roligt att skiljas åt från klassen, att man aldrig skulle få ha sina favoritlärare i skolan igen. Och att man faktiskt skulle glida isär från dom som man stod närmast med.
Det mest otänkbara var att jag och min första riktiga kärlek faktiskt skulle göra slut, vilket sorgligt nog hände.

Det började med 2 årsdag med min dåvarande kärlek,100-dagars, Studentkryssning och även 50-dagars.
Och det fortsatte med bal och självaste studentdagen.

Mitt första halvår under 2016 kortfattat.
Efter studenten så började de verkliga livet, jag fyllde 19, flyttade ifrån Kungsgården till Gävle, till min första lägenhet.
Sommaren/hösten bestod av nya vänner, glädje, festande, svek, förlorad vänskap, tårar, psykisk ohälsa, graviditet, och en heartbreak.

Det bästa jag visste var att samla ihop tjejgänget och gå ut och sätta sig och ta ett par öl.
Att åka hem till personen man var kärast i och bara mysa hela kvällen.
Att skaffa nya vänner och inte tänka på morgondagen, bara leva fullt ut i nuet.

Men, en del av det jag älskade att göra bevisade att man ibland tog folk i sin omgivning för givet, jag lyssnade inte på tex mitt ex om vad han ville att jag skulle göra, utan gjorde alltid det jag själv ville för stunden som i slutändan blev ett problem.
Jag har verkligen lärt mig under dessa månader som jag har upplevt som dom hemskaste i mitt liv, att jag inte ska ta någon för givet, inte göra något som kan göra någon i min omgivning ledsen, att gå in i alla situationer helhjärtat och tänka till en extra gång innan jag gör eller säger något.

Jag är så himla redo nu att lämna 2016 bakom mig, och hoppas på att 2017 blir ett mycket bättre år. Vilket jag nästan är säker på att det kommer att bli, då jag börjar äntligen få lite positiva tankar, det tar tid att återställa sig från att ha mått riktigt dåligt, men det ska bli bättre!
Jag ska även flytta till en ny lägenhet 1 januari, så då kan jag verkligen börja om på nytt!
&

Jag ska verkligen alltid finnas där för mina vänner precis som dom gjort för mig under denna jobbiga tid. Allt kärlek till dom och min familj!❤️

Nu är jag riktigt redo för ett nytt år med nya möjligheter!

Likes

Comments

Hej!
Var nyss hos barnmorskan igen, och idag började vi mäta livmodern samt kolla vikt och blodtryck osv.
Och fick även göra ett ultraljud hos barnmorskan, alltid så spännande att få se lillen där inne, och hur livlig hon är, vrider och vänder på sig hela tiden, lillhjärtat❤️

Jag hade endast gått upp 4 kilo sen inskrivningen hos barnmorskan i början av september, helt galet med endast 4 ynka kilo?? Men är så himla glad också att jag inte lagt på mig dessa otroliga extrakilon som man oftast gör i en graviditet. Tycker att det är super viktigt att röra på sig minst 30 minuter om dan så man håller formen!

Dock hade mitt blodvärde gått ner ännu mera, kan bero på då jag slarvat lite med järntabletterna. Men måste verkligen ta tag i det för märks direkt att man blir tröttare och slöare. Men annars så såg allt bra ut!
Tiden går så himla fort, är i vecka 25 (24+3) nu, börjar kännas lite spännande nu!

Likes

Comments