Review

Jeg har nu været i besiddelse af Kit Gel manicure sættet fra Le mini Macaron i lidt over 2 uger og her kommer min review af mærket og produktet.

Først og fremmest er selve ideen bag produktet rigtig god! Jeg foretrækker altid at få lavet gel eller shellac negle, da det holder bedre og generelt bare ser pænere ud. Le Mini macaron har lavet et billigt alternativ til de ellers lidt dyre neglebehandlinger, nemlig et lille kit med alt hvad du skal bruge til at lave fine negle. For 349,99 får du en mini LED-lampe, neglefil, neglebåndsskubber, mini negle fil, 10 remover pads og instruktionsfolder.

Jeg var utroligt spændt, da jeg kun havde hørt gode ting om det, og det virkede så nemt og smart, dog var der én skuffelse: Neglelakken er ikke NÆR så tyk som normal gel eller shellac, overhovedet. Det er selvfølgelig rigtig træls, men mere kan man vel heller ikke forvente til den pris, dog vil jeg gerne rose deres LED-lampe, da den bare er helt igennem fantastisk! Jeg bruger den hele tiden, og det at lægge neglelak er blevet så meget nemmere. Den er på str. med en real-life macaron, hvilket gør den nem at transportere og have med i tasken (in case). Der følger et USB-kabel der kan kobles til din pc eller en hvilken som helst anden USB port; Smaaaaart!

Jeg synes hele pakken alt i alt er rigtig fin, men hvis du har tynde, skrøbelige negle, er det nok en god idé at holde dig til en professionel.


Tak fordi du læste med.

Carmencaro​

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Shop my favorites

1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. - 9. - 10.

November er lidt ligesom 17 års fødselsdagen, den er placeret midt i mellem 2 gode ting og bliver ofte overset. Men selvom måneden ikke er præget halloween eller jul, så fortjener den stadig sin egen ønskeliste. I denne måned er den lidt dyrere end normalt, men det skal der altså også være plads til nogle gange. De blå Manolo Blahnik stiletter ligger aller øverst på ønskelisten, og hvis jeg en dag vælger at forkæle (og ruinere) mig selv, så bliver de altså købt.


Tak fordi du læste med.

Carmencaro​

Likes

Comments

Ego

Jeg ELSKER serier, og jeg nyder at finde nye serier eller at få gode tips.
Jeg har nedenstående lavet en liste med 17 værdige serier som kan streames på Netflix, Viaplay og HBO.

FRIENDS er en af mine absolut yndlings serier. Jeg har set den fra start til slut 6 gange (i gang med min 7. hihi) og jeg bliver aldrig træt af den. Det er en serie, som jeg har fået stort set alle mine veninder til at se, ved at vise dem mine 2 yndlings afsnit: Sæson 10, episode 3, "The one with where Ross is fine" og episode 4, "The one with Ross tan." Friends er tidsløst, og jeg vil vove at påstå, at der er noget for alle i FRIENDS.
(Friends kan ses både på Netflix og Viaplay)

HOUSE MD er også en kæmpe favorit. Den har både humor og seriøsitet + du lærer SÅ meget.
Seriens hovedperson Gregory House er fuldstændigt genial, og Hugh Laurie burde virkelig modtage 1000 oscars for hans portræt! (House kan ses på Viaplay)

The people v. O.J Simpson er en fortælling om sports sensationen O.J Simpsons, som bliver beskyldt for mordet på hans ekskone og en anden mand. Det er en virkelig virkelig god serie som er utroligt spændende hele vejen igennem. Jeg færdiggjorde serien på et par dage. (Kan ses på netflix)

Gossipgirl er seriEN. Du vil elske at følge med i de evige intriger mellem Blair, Serena, Nate, Chuck, Dan osv. Dog er der en lille ulempe: Du får de vildeste cravings for New York og dets eliteliv, og selvfølgelig Dorotha. Alle drømmer om sin egen Dorotha. (Kan ses på netlflix)

RuPaul's dragrace Da jeg gik på efterskole, var der en pige i min kontaktgruppe som altid snakkede om Rupaul's Dragrace ; Da jeg en kedelig søndag manglede en serie at se, valgte jeg så at begynde på Rupaul's dragrace. Det er hylende morsomt og underholdende, og jeg kan varmt anbefale serien. (Det bliver vildere og vildere i løbet af sæsonerne! Kan ses på netflix)

The OC er en klassiker. Den har drama, romance og splid, alt der skal bruges til at brygge en god teenage serie. Den skal ses! (Kan ses på netflix og Viaplay)

Criminal Minds er min yndlingsserie lige for tiden. Jeg er totalt opslugt af den og hvert afsnit er utroligt spændende. Så skal det da heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg er lidt (meget) forelsket i den unge Dr. Spencer Reid. (Kan ses på Viaplay)

Modern Family skal ses! Det er noget af det sjoveste og alle i den kæmpe familie er så skønne! Jeg er helt vild med Gloria!
Jeg bliver tit sammenlignet med Cam, og jeg ved sgu ikke helt hvorvidt det er en kompliment. Jeg elsker skam Cam og hans personlighed, meeeen. (Kan ses på netflix)

How I met your mother er bestemt også på listen over serier du skal se - og du skal vist være hurtig, for jeg har hørt at det snart bliver fjernet fra Netflix, frygt dog ikke, det kan stadig streames på Viaplay.
HIMYM bliver ofte sammenlignet med Friends, da det også handler om en gruppe unge venner og deres skøre bedrifter i NEW YORK - Værd at se! (Kan streames på Netflix og Viaplay)

The Carrie Diares er en serie der handler om den unge Carrie Bradshaw (idolet), inden hun flytter til New York og lever sit glamourøse liv.

The Vampire diaries en en serie jeg har set on and off siden den aired i 2009. Det eneste jeg venter på, er at netflix lige får taget sig sammen og får købt licens til de nyeste sæsoner. Denne serie er fantastisk! - og så gør det heller ingenting, at hovedpersonerne ser utroligt godt ud! (Kan ses på Netflix, Viaplay og HBO)

Bates motel handler om Norman Bates (ja, den Norman) og udspiller sig efter Alfred Hitchcocks film; Psycho, som jo er legendarisk! Her følger vi Norman og den berømte mor pre Psycho. Den er bestemt værd at se! (Kan ses på Netflix)

Breaking Bad er en af de serier, de fleste vil påstå at du skal se. Den har vundet 6 emmy priser og hiver komplimenter og gode anmeldelser i hus. Manuskriptet og historien er fed, og de 2 hovedpersoner Walter (Bryan Cranston) og Jesse (Aaron Paul) kan bare deres shit. (Kan ses på netflix)

American Horror Story er noget du simpelthen må se, hvis du kan lide mild gys og spænding. Der er 7 sæsoner, og mine yndlings må være: sæson 1 (pga. af Tate og Violet <3), sæson 3 & 6, jeg synes især 6 er god! (Den færdiggjorde jeg på få dage, ups) Generelt synes jeg, at de alle sammen er gode, bortset fra sæson 5, den var en krig at komme igennem, og jeg tror stadig, at jeg mangler et par afsnit.
- Det gode ved AHS er, at sæsonerne ikke hænger sammen på den måde, så du vil sagtens kunne springe en sæson over, hvis den ikke lige er din kop te. (Kan ses på Netflix)

Supernatural er det bedste i verden i følge mig. Eller, i hvertfald noget at det bedste. Jeg begyndte at se supernatural engang i 2011 og har været totalt hooked lige siden. Vi følger de 2 fine brødre, Sam og Dean i jagten på overnaturlige væsner. Jeg elsker "gys" (og øjenguf) og i denne serie, får jeg begge dele og mere til. Den har både humor, kærlighed, gys etc, så den er bestemt værd at se! (Kan ses på Viaplay)

Sex and the city er helt klart i min top 3. Hvis du drømmer om at bo i NYC, drikke cosmopolitans, spise brunch med veninderne og shoppe på 5th avenue, så skal du helt bestemt se Sex and the City. (Og hvis ikke du har disse drømme inden du begynder på serien, så får du dem helt klart bagefter!) Jeg startede med at se filmene, og begyndte derefter på serien. Det har påvirket, at jeg så filmene først, ift. forholdet med Big, dog skal det ændre på at serien er fantastisk og den får stadig 6/6 stjerner af mig. (Kan ses på viaplay)

Broen er en dansk/svensk krimiserie, hvor vi følger nogle brutale og sindssyge mordere. Den er utroligt spændende og fanger dig, så du næsten ikke kan fjerne øjnene fra computeren. (Kan ses på netflix)

Hannibal er serien om den famøse kannibal, Hannibal Lector. Det er vores helt egen Mads Mikkelsen der spiller hovedrollen som den retsmedicineret psykiater, og kannibal. Den er spændende, uhyggelig og god. (Kan ses på Netflix)


Jeg håber, det har givet dig noget inspiration til hvilken serie, du skal se næste gang

Tak fordi du læste med.


Carmencaro​

Likes

Comments

Outfits

Bukserne er fra mango, og kan købes her - Blusen er fra Zara, og kan købes i butikkerne - Skoene er fra Stans Smith - Faux pelsen er fra H&m's kollektion 2 år siden - Huen er fra Envii sidste år.

Nu er det november, hvilket er lige med huevejr og varme bukser. Jeg har i den anledning investeret i nogle velourbukser, og et lækker par af slagsen. De er, sammen med mine bluse købt i London, og jeg har været ellevild efter at få det på og vise det frem.


Carmencaro​

Likes

Comments

Outfits

Jakken er vintage fra Datids vintage i Odense. Hatten er fra Topshop, og kan købes her. Skoene er fra New Balance og min pels krave er fra Gustav Denmark, den kan købes her.

Disse billeder er (som et skarpt øje, eller blot et øje som følger mig på instagram kan se) taget i London. Det første er taget få minutter inden jeg så Phantom of the Opera i Westminster og nr. 2 er taget før en lækker morgenmad i Covent Garden. Jeg købte hatten lige inden det første billede blev taget, og jeg så glad for den. Den er både cool og varmer + den er billig, hvad mere kan man ønske sig?


Carmencaro​

Likes

Comments

Ego

Tirsdagens dybe spørgsmål skal handle om et "problem" eller spørgsmål, som jeg ofte stille mig selv; Er jeg introvert, ambivert, asocial eller er der noget helt galt? Jeg håber og tror ikke, at jeg er den eneste som har tænkt: "Er der noget i vejen med mig", fordi jeg allerhelst har ville sidde hjemme og hygge, fremfor at tage til fest. Derfor har jeg valgt at lægge min vinkel på grubleren, da det i mange sammenhæng ses som noget negativt.

Grunden til at jeg kom på at lave dette indlæg opstod i sidste uge under middagen. Jeg sad sammen med min mor og far og spiste aftensmad, snakken lander så på nytårsaften og hvad mine planer var ift. det. Jeg fortæller dem, at jeg endnu ikke har nogle planer, og at jeg quite frankly synes nytårsaften på mange måder er utroligt overvurderet og derfor ikke har taget initiativ til at finde på noget med nogle veninde - det synes min far var helt absurd, og derfra begyndte vi praktisk talt at skændes. Mine forældre er meget sociale, sammen i hvertfald. Min mor er den mest udadvendte person jeg kender, hvorimod min far faktisk er mere som mig, derfor kom det også bag på mig, at det var ham som gjorde så stort et nummer ud af det. Måske er det fordi han selv har skærmet sig fra det sociale, da han var ung - jeg ved det ikke, og jeg har heller ikke tænkt mig at spørge. Tilbage på sporet - Jeg går fra aftensmaden sur, frustreret og mest af alt ked af det. Jeg er godt klar over, at jeg er en af de eneste i min omgangskreds som ikke drikker (jeg tager et glas champagne til receptioner, konfirmationer etc, men drikker mig ikke fuld), af flere grunde, men bl.a. fordi jeg får meget meget slemme tømmermænd, og det er simpelthen ikke det værd, men det betyder jo ikke at der er noget i vejen med mig. Det var også lige præcis den sætning jeg igen og igen sagde til min far, da han senere kom op for at snakke med mig. Han forklarer så, at han bare er bekymret for mig og ikke vil have at jeg fuldstændigt cutter mig fra verdenen ... Den samtale varer ikke meget mere end et par minutter før jeg beslutter mig for at gå en tur. Jeg har ondt i halsen og hovedet over at skulle forsvare mig selv på den måde, og jeg har brug for at komme væk.

(Vil gerne lige have lov til at pointere, at jeg er kæmpe Criminal-minds fan, og serien havde en deadline før den blev fjernet på Viaplay, så brugte rigtig meget tid foran skærmen, for at nå at se så meget som overhovedet muligt, hihi.)

Da jeg er ude på min lille gåtur, vælger jeg så at sætte mig og google; hvorvidt jeg er introvert eller bare mærkelig. Det viser sig efter utallige buzzfeed quizzes og snakke med min veninder, at der IKKE er noget i vejen med mig, som forventet, men at jeg bare godt kan lide mit eget selskab og stilhed i visse stunder, hvilket jo er helt ok, det er bare svært for nogle mennesker at forstå, åbenbart.

Men nu til det reelle spørgsmål, er jeg så introvert eller ambivert? Uden at gøre mig klog på nogle af områderne (udover min trofaste ven Google), så må jeg være ambivert som hælder meget til introvert. Jeg kan sagtens socialisere, men i visse mængder. Jeg har en kæmpe vennegruppe men 6 rigtig tætte veninder, som jeg kan sige alt til. Jeg er pisse dårlig til smalltalk, og hver gang jeg står i en situation hvor det er nødvendigt, kæmper jeg og tænker over HVERT ord der kommer ud af min mund, til gengæld er jeg totalt på, hvis det er et emne jeg føler mig tryg i, finder interessant eller ved meget om.
Disse billeder fortæller PERFEKT, hvordan jeg har det.

I må meget undskylde det lange oplæg, jeg havde bare virkelig brug for at komme ud med det.
Også håber jeg selvfølgelig, at det kan hjælpe en anden der står i samme situation.


Tak fordi du læste med.

Carmencaro​

Likes

Comments

Traveling

Godmorgen

Kl. er 07:43 og jeg sidder lige nu i flyveren på vej mod London. Jeg er max klar og virkelig spændt, da det er en tur, jeg skulle ha' været på for længe siden - men nu er jeg på vej, og jeg glææder mig!

Jeg skal spise lækkert mad (english breakfast til hvert måltid), shoppe, nyde kulturen og selvfølgelig ... se musical.

Jeg er afsted med min bror og far, så slipper desværre heller ikke for en fodboldkamp eller 2, men det bliver sikkert også fedt!
- Husk at følge med på min insta, hvor der løbende vil komme billeder/videoer fra turen!


Tak fordi du læste med!

Carmencaro​

Likes

Comments

Beauty

1. her 2. her 3 .her 4. her 5. her 6. her 7. her 8. her 9. her

Som teenager kan det med ren hud godt være problematisk, det er jeg et levende bevis på. Ikke nok med at jeg har de typiske teenagebumser, lider jeg også af hudsygdommen rosacea, som gør at jeg har helt ekstremt tør og rød hud, ydermere fik jeg oveni akne, da jeg gik på efterskole, yay me! - det kommer heldigvis i perioder, så det er til at styre, men pga. disse ovenstående problemer har jeg brugt mange år på at finde produkter der passer til min hud, så jeg ikke slår ud og ligner et brombær.

Jeg leder stadigvæk, da der jo hele tiden kommer noget nyt på markedet, men disse er mine yndlings produkter pt. og hvem ved, måske kommer der en dag et produkt der kan fjerne min tørhed og rødme helt? Man kan jo håbe.

Produkternes talrække er den rækkefølge som jeg bruger produkterne i, bortset fra nummer 9. som er en ansigtsmaske - den bruger jeg ca. 1 gang om ugen.

Tak fordi du læste med!

Carmencaro​

Likes

Comments

Ego

Outfit: Min grønne strik er fra hm; http://www2.hm.com/da_dk/productpage.0544917002.html og det er min grønne satin nederdel også; kan findes i deres butikker. Mine sko er New balance, modellen hedder 990 og kan købes på deres hjemmeside. Min taske er Saks potts plastic bag.

Vores første stop var Dyrberg/Kern som havde lavet en lækker morgenmad bestående af en mango/chiafrø yogurt, ananas og scones - udover det var der kaffe, te og friskpresset juice .. Nam!

Vi fik set den nye smykkekollektion, hørt om styling mht. til tidens smykker og fik fortalt hele historien om Dyrberg/Kern. Det var en rigtig skøn start.

Næste stop på ruten var Hugo Boss. Der var endnu engang sat utroligt lækkert mad frem til os. Her var det costumes fashion-editor Jeanette Madsen som tog imod os. Jeg matchede med hende, og det lagde selvfølgelig op til et billede. (Hendes outfit er altsammen fra Hugo Boss)

(Næsten) sidste post på en fantastisk dag. Vi ankom til Jane Kønig og blev modtaget med fine lyserøde drinks og goodiebags. Et møde og samtale med the one and only Jane Kønig blev det også til - en utroligt rar og nede på jorden person: Kæmpe fornøjelse!

Vi var også ude at besøge OH by Kopenhagen fur, men jeg fik ikke taget nogle billeder dsv. Dog blev vi også rigtigt forkælet derude, men blade, macarons og pels.


Costume, I skal have kæmpe tak for et utroligt gennemført og skønt arrangement. Jeg glæder mig næste år!


Tak fordi du læste med!

Carmencaro​

Likes

Comments