Header
View tracker

- Inreda min köpta lägenhet.
Kaktusar, prydnadskuddar, ett fint vitrinskåp med massa fina glas, bokhylla längs me hela väggen. ALLTSÅ, är så taggad. Längtar & vill inreda NU. Vill inte ha hus i framtiden, vill ha en stor lägenhet & bryta av med en fin sommarstuga.

- Åka på vår bokade resa.
Om 32 dagar bär det av & jag LÄNGTAR så. Åker med ett helt fantastiskt gäng & vi kommer ha så kul, kan inte bli bättre. Är så redo, nervös & taggad.

- Vara motiverad.
Dessa årstider är HEMSKA. Är omotiverad till ALLT. Det är KAOS i skolan just nu. Har liksom 2 seminarium, 2 inlämningar, två tentor & EN b-uppsats att göra klart INNAN 19 december. Jobbar hela helgen & ena inlämningen skall in på söndag. Det är stressigt & motivationen gör inte saken bättre. Men ska göra mitt bästa & kämpa fram till resan. Vill klara mina utbildning, inte gå in i väggen & känna mig glad & taggad på ny information.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

- Denna hatar jag extremt mycket. Individer som aldrig kan vara glada för någon annans skull, kommer med negativ energi & skall hitta negativa saker i ALLT man gör, klagar, klagar & klagar. FÖRSVINN.

- När folk diskuterar saker som de inte alls har någon koll på. Den ända gången jag faktiskt diskuterar, är när jag vet till 100% vad saken gäller. Annars ska man bara hålla käft. Har man inte varit med om något, skall man inte heller diskutera som att man vet hur det känns eller är.

- Besvikelsen, när en person lovat något, men inte håller det eller glömmer bort. Jag är en person som inte glömmer bort & lovar jag något håller jag det till 110%. Man blir så besviken när man förväntat sig något & blir sviken.

- När man tar hand om en materiel sak som om det vore liv eller död. Men så går den saken PAJ. Då vill man faktiskt bara lägga sig i sängen & gråta sig till döds, typ.

- När folk pratar SÅ HÖGT på bussen. Då vill man ba "VA TYST FÖR I HELVETE".

Likes

Comments

View tracker

Alltså min kaktus kudde är BÄST. Har ju bebis rosa gardiner så tänkte att jag skulle ha matchande i sängen också, Gillar verkligen färgerna, vitt & rosa. Pläden & den vita kudden är så himla mysiga & mjuka. Gillar inte mitt överkast så mycket men orkar inte leta ett nytt heller hehe. Kuddarna & pläden är köpta på JYSK. 

Likes

Comments

Vet inte ens varför jag ger mig på bloggandet när det inte ens sker typ 1 gång i veckan. Men ska plugga hela natten & har en liten paus nu. Det är KAOS i skolan & i livet just nu. Det ända jag gör är att plugga, jobba, äta, träna, jobba, plugga, gå i skolan, plugga & därför står bloggen still. Blir ju inte kul att skriva samma sak varje dag.

Jag har SÅ mycket som ska hinnas med innan jag tar lov & börjar få panik över hur jag ska hinna med allt. Ska sitta hela natten & ska INTE lägga mig förens jag blir klar med denna uppgiften som jag håller på med nu. Ska försöka bocka av 3/11 uppgifter fram till på söndag så jag kan lugna ner mig lite & inte stressa ihjäl mig den kommande månaden. Det tråkiga är att träningen hamnar lite i kläm & det SUGER. Får försöka träna & ta igen det mesta på helger & äta bra på vardagar. life. 

Likes

Comments

- Resa mer. För mig är en längre resa lika roligt som en weekendresa. Jag älskar att bara komma iväg & bryta vardagen helt. I år har det blivit 3 längre resor & några kortare resor i Sverige. Det är väldigt BRA för mig då jag pluggar. Men vill fortsätta på de spåret & resa mycket under hela min utbildning.

- Dricka mycket mer vatten. Herregud va dålig jag är på det, tror detta är huvudanledningen till varför jag har migrän & är trött. Dricker mycket vatten om jag tränar, men annars så är jag verkligen KASS på det.

- Använda tandtråd oftare. Jag är rätt duktig på det, vill dock att det ska bli en vardagsrutin när jag borstar tänderna, är så himla FRÄSCHT!

- Klä upp mig mer. Det är verkligen allt eller inget som gäller. Antingen så går jag i pyjamas (typ) eller så går jag verkligen uppklädd. Dagar när man är fixad & känner sig fin är dagar som man också orkar mer. Därför måste jag bli bättre på att klä "upp" mig oftare.

Så jag...

Likes

Comments

Choker halsband är något som blivit populärt på senare tid & jag gillar trenden. Det jag gillar mest är flera tunna som matchar varandra snyggt. Ska försöka införskaffa mig några snygga till helgen.

  • Filed under: MODE

Likes

Comments

Haft huvudvärk i snart två veckor & det skiftar mellan huvudvärk/migrän hela tiden. Igår fick jag panik över detta då jag inte kunde fokusera & plugga inför tentan på fredag. Därför bestämde jag mig för att bara släppa plugget, datorn & bara ta det LUGNT. Jag körde verkligen en spa kväll, badade, körde helkropps spa & lyssnade på lugn musik.

Herregud va man behöver såna dagar ibland, man borde göra så minst en gång i veckan, ta hand om sig själv & släppa vardagen. Nu ska jag köra all in i 4 dagar & göra mitt bästa på tentan.
​SÅ värt att man har ett badkar dagar som dessa.

Likes

Comments

Ny vecka = ny start! Tentamen veckan är här & jäklar vad jag längtar tills den är över!
Förra veckan innebar 50% plugg, 20 timmars jobb & 4 träningspass, en väldigt produktiv vecka med andra ord!
Denna veckan kommer bli ännu TUFFARE. Har en hemtenta & en tenta & sen så skall vi också bedöma elever på en gymnasieskola vilket ska bli spännande men även tufft!

Måndag (idag) = Plugga inför tentan samt lämna in hemtentan!
Köra ett rygg/magpass på kvällen!

Tisdag = Heldag i skolan & bedöma elever, Plugga hela kvällen!

Onsdag = Ta spruta inför Filippinerna, träna på förmiddagen, ett benpass. Plugga hela kvällen/eftermiddagen!

Torsdag = Åka till skolan tidigt plugga hela förmiddagen. Lektion på kvällen. plugga hela kvällen. Träna.

Fredag = Plugga på förmiddagen, Examineras vid lunch/eftermiddagen!


HELG! Jobba, festligheter, kalas, träna & VILA.

Min helg bestod av väldigt god mat & mycket jobb. 

Likes

Comments

En helg i Stockholm var behövligt & inte nog med det så var vi också på RHCP!! 10/10 poäng får helgen. Nu väntas en vecka full av plugg & jobb, kämpakämpa. 

Likes

Comments

(klänning från bershka i Libanon).

Igår firade vi Johanna & sedan så hängde jag med henne hem & sov där, SÅ MYSIGT. Att bara prata, prata, prata & prata behövs ibland. 

Imorgon är det dags för lite festligheter, RED HOT CHILI PEPPERS. Som jag längtat.
Godnatt.

Likes

Comments