Header

Alltså min kaktus kudde är BÄST. Har ju bebis rosa gardiner så tänkte att jag skulle ha matchande i sängen också, Gillar verkligen färgerna, vitt & rosa. Pläden & den vita kudden är så himla mysiga & mjuka. Gillar inte mitt överkast så mycket men orkar inte leta ett nytt heller hehe. Kuddarna & pläden är köpta på JYSK. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vet inte ens varför jag ger mig på bloggandet när det inte ens sker typ 1 gång i veckan. Men ska plugga hela natten & har en liten paus nu. Det är KAOS i skolan & i livet just nu. Det ända jag gör är att plugga, jobba, äta, träna, jobba, plugga, gå i skolan, plugga & därför står bloggen still. Blir ju inte kul att skriva samma sak varje dag.

Jag har SÅ mycket som ska hinnas med innan jag tar lov & börjar få panik över hur jag ska hinna med allt. Ska sitta hela natten & ska INTE lägga mig förens jag blir klar med denna uppgiften som jag håller på med nu. Ska försöka bocka av 3/11 uppgifter fram till på söndag så jag kan lugna ner mig lite & inte stressa ihjäl mig den kommande månaden. Det tråkiga är att träningen hamnar lite i kläm & det SUGER. Får försöka träna & ta igen det mesta på helger & äta bra på vardagar. life. 

Likes

Comments

- Resa mer. För mig är en längre resa lika roligt som en weekendresa. Jag älskar att bara komma iväg & bryta vardagen helt. I år har det blivit 3 längre resor & några kortare resor i Sverige. Det är väldigt BRA för mig då jag pluggar. Men vill fortsätta på de spåret & resa mycket under hela min utbildning.

- Dricka mycket mer vatten. Herregud va dålig jag är på det, tror detta är huvudanledningen till varför jag har migrän & är trött. Dricker mycket vatten om jag tränar, men annars så är jag verkligen KASS på det.

- Använda tandtråd oftare. Jag är rätt duktig på det, vill dock att det ska bli en vardagsrutin när jag borstar tänderna, är så himla FRÄSCHT!

- Klä upp mig mer. Det är verkligen allt eller inget som gäller. Antingen så går jag i pyjamas (typ) eller så går jag verkligen uppklädd. Dagar när man är fixad & känner sig fin är dagar som man också orkar mer. Därför måste jag bli bättre på att klä "upp" mig oftare.

Så jag...

Likes

Comments

Choker halsband är något som blivit populärt på senare tid & jag gillar trenden. Det jag gillar mest är flera tunna som matchar varandra snyggt. Ska försöka införskaffa mig några snygga till helgen.

  • Filed under: MODE

Likes

Comments

Haft huvudvärk i snart två veckor & det skiftar mellan huvudvärk/migrän hela tiden. Igår fick jag panik över detta då jag inte kunde fokusera & plugga inför tentan på fredag. Därför bestämde jag mig för att bara släppa plugget, datorn & bara ta det LUGNT. Jag körde verkligen en spa kväll, badade, körde helkropps spa & lyssnade på lugn musik.

Herregud va man behöver såna dagar ibland, man borde göra så minst en gång i veckan, ta hand om sig själv & släppa vardagen. Nu ska jag köra all in i 4 dagar & göra mitt bästa på tentan.
​SÅ värt att man har ett badkar dagar som dessa.

Likes

Comments

Ny vecka = ny start! Tentamen veckan är här & jäklar vad jag längtar tills den är över!
Förra veckan innebar 50% plugg, 20 timmars jobb & 4 träningspass, en väldigt produktiv vecka med andra ord!
Denna veckan kommer bli ännu TUFFARE. Har en hemtenta & en tenta & sen så skall vi också bedöma elever på en gymnasieskola vilket ska bli spännande men även tufft!

Måndag (idag) = Plugga inför tentan samt lämna in hemtentan!
Köra ett rygg/magpass på kvällen!

Tisdag = Heldag i skolan & bedöma elever, Plugga hela kvällen!

Onsdag = Ta spruta inför Filippinerna, träna på förmiddagen, ett benpass. Plugga hela kvällen/eftermiddagen!

Torsdag = Åka till skolan tidigt plugga hela förmiddagen. Lektion på kvällen. plugga hela kvällen. Träna.

Fredag = Plugga på förmiddagen, Examineras vid lunch/eftermiddagen!


HELG! Jobba, festligheter, kalas, träna & VILA.

Min helg bestod av väldigt god mat & mycket jobb. 

Likes

Comments

En helg i Stockholm var behövligt & inte nog med det så var vi också på RHCP!! 10/10 poäng får helgen. Nu väntas en vecka full av plugg & jobb, kämpakämpa. 

Likes

Comments

(klänning från bershka i Libanon).

Igår firade vi Johanna & sedan så hängde jag med henne hem & sov där, SÅ MYSIGT. Att bara prata, prata, prata & prata behövs ibland. 

Imorgon är det dags för lite festligheter, RED HOT CHILI PEPPERS. Som jag längtat.
Godnatt.

Likes

Comments

Något jag verkligen vill bli bättre på är att inte stressa upp mig för saker i onödan, jag blir ett monster när jag stressar & vill inte utsätta min familj för det något mer hehe..Har börjat tänka om för att lugna ner mig, tar hand om mig själv mer.

- "Jag planerar LAGOM". Tidigare har jag planerat ALLT, verkligen allt! När jag ska duscha, äta, sova, dricka & leva typ haha...För mig blev detta till slut bara stress&ångest framkallande. När jag inte hann göra något som jag planerat att göra stressade jag upp mig supermycket & fick panik. Just nu planerar jag bara veckovis & försöker även ligga steget före i skolan genom att göra saker så fort jag får dem & bli klar en hel vecka innan det ska in. Mitt nya motto: HELGEN ÄR TILL FÖR ATT VILA.

- "Klarar jag det inte denna gången så klarar jag det nästa gång". Jag är ofta den som har ångest över att inte klara vissa saker i skolan & nu är det slut på det. Jag tänker kämpa till 110% & kriga för att klara allt på första försök, men skulle det inte gå så gör det inget! Jag klarar det nästa gång istället.

- Spara kan jag göra senare i livet. Som många av er vet så ÄLSKAR jag att spara & jobba också för den delen. Det är kul att se kontot växa & man känner sig alltid lika nöjd efter att ett jobbpass är avklarat. Förra terminen & i somras blev det lite för mycket jobb & sparande. Att jobba heltid på sommaren, plugga mer än helfart på högskolan, jobba varje helg under skolterminerna blev lite för mycket & då hade jag Cesar också. Därför har jag i år bestämt mig för att skolan kommer FÖRST & när jag känner att jag kan så blir det även lite jobb.

- Njuta av studenttiden. ​Jag har inte alls haft kul första studentåret. Stressat mycket & känt press. I år har jag bestämt mig för att njuta & ha kul. Växla mellan plugg & roligheter, då orkar man mer & tycker samtidigt att allt är roligt. 

Likes

Comments

Klänningen som jag bar idag kommer ifrån Bershka & är köpt i Libanon. Åkte in på föreläsning idag men hade SÅ ont i huvudet & kunde inte fokusera så åkte hem och vilade en stund. Köpte ett bubbligt rosevin som jag drack till maten idag, "Black Tower, Ping Bubbly". Supergott verkligen!! Nu ska jag fortsätta med de eviga pluggandet, kram. 

Likes

Comments