Var på praktik i London för några år sen, och trivdes verkligen jätte bra. Har sedan jag kom hem därifrån haft London i tankarna hela tiden. Planen/drömmen har varit att åka tillbaka och prova på det riktiga Londonlivet, att bo och jobba. Har nu tagit tag i detta och bokat en biljett. Så på Tisdag åker jag alltså. Det är såklart blandade känslor. Självklart är jag supertaggad men också väldigt nervös. Kommer att åka själv, men ser det som en utmaning och håller tummarna för att det kommer gå bra. Blir det så att jag inte trivs så åker jag hem och får hitta på något annat kul istället. Men ibland känner jag bara att man måste vara spontan och ge sig in i saker, man et ju inte innan man har provat, eller hur? Hoppas ni vill fortsätta att följa med på min resa mot London, kommer att komma en massa uppdatering och bilder.

Lite bilder från förra gången i London.

Likes

Comments

Har spenderat kvällen med min fina vän. En mycket bra fredag, imon blir det att åka hem till familjen på Öland, längtar!

Likes

Comments

Gjorde en riktig energiboost till frukost idag, fylld av C- vitaminer. Vad händer idag? Jo, ska först ta mig en promenad bort till polisen och hämta mitt nya pass som kommit. Även fixa några andra ärenden. Sen in till stan för en mysig fika med vänner, och där efter ha en myskväll med Ida. Så dagen är fylld med roliga saker. Hoppas alla får en härlig fredag!

Likes

Comments

View tracker

Ikväll har jag och Linnea som också är min kusin och granne haft en riktig myskväll. Vi har lagat god mat och bara pratat. Vi gjorde tortillapizzor som blev riktigt goda!

Likes

Comments

2 personer:

1 paprika

3 potatisar

2 morötter

1 gul lök

2 buljongtärningar

curry, salt, peppar efter behag

vatten


1. Fräs grönsakerna i smör, buljongtärning och tillsätt curry. Häll på vatten så mycket du vill ha. Låt koka tills allt är klart. Toppa med crème fraîche!

Likes

Comments

Och så var även denna veckan snart slut. Har haft en jättebra helg. Igår samlades vi tjejer hos Mimmi för att ha lite förfest och sedan gå in till stan. Cim sov hos mig och Matilda kom även förbi i morse. Vi köpte pizza, kollade film och hade det jättemysigt. När Matilda åkt tog Cim och jag på oss en massa kläder för att gå ut i kylan. Vi tog promenad längs Stensö.

Likes

Comments