Sista dagen på detta ändå sjukt bra höstlov. Det har verkligen varit ett härligt höstlov trotts tidsomställningen, att hösten nu på riktigt kommit och att de blivit både mörkare och kallare fortare på dagarna. Men det är också skönt för då vet man att det bara blir ljusare nu snart igen. Jag tog höstlov fredagen innan denna vecka redan vilket var skönt, sen har jag bara varit hemma eller nej jag var i Stockholm med mamma och min lillasyster i Tisdags. Sen har jag varit med en av mina favoritpersoner till och från hela lovet vilket har varit välbehövligt och efterlängtat!

Tillbaka till Stockholm, jag åkte upp dit med massa förhoppningar om att det fanns mycket där att shoppa men NEJ jag blev helt paff det ända jag hittade var två på byxor och då var jag ändå i Stockholm, så där blev jag besviken. Men ja det blev ett par bootcut byxor ifrån Gina Tricot och sedan världens ändå snyggaste och skönaste jeans ifrån JC ifrån deras egna märke Crocker.

Igår var vi på kyrkogården och tände ett ljus för Doris och farfar och sedan ett ljus på farmors grav vilket var fint och trevligt men ändå lite sorgligt

Nu senare idag ska jag iväg till min faster, äta där och gossa med min favorithund Alice och sedan ta det lugnt och ta vara på söndagen och förhoppningsvis inte få söndagsångest! Så ja hoppas ni alla haft ett bra höstlov eller bra vecka

Puss och kram <3 <3

​Crocker, Pow 170 Think 699.- 

Penta trousers long lenght 199:- 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen höstlov, JAA!

Gud vad jag ändå längtat efter höstlov och att bara få koppla av ifrån skolan. Inte för att skolan är jobbig dock kräver de ju att man är pigg och har ett rensat sinne vilket jag alla gånger inte är eller har.

Tröttheten i skolan fick jag känna på under våren i år då jag kollapsade totalt. Jag gick med stress upp till axlarna, var hela tiden på vakt efter människor som jag inte klarade av att se då det tog upp minnen och bara fick mig att må ännu sämre så varje dag efter skolan när det var som värst gick jag hem och la mig och sov i kanske 1 till 2 timmar för att jag var så utmattad.

Livet i övrigt känns lite bättre nu för att jag fått träffa min speciella människa *haha* han ger mig verkligen energi och gör mig glad samtidigt har jag det psykiska kvar då jag måste lära mig lite på folk och framförallt inte trycka ner mig mera då jag inners inne vet att det bara är fel och inte stämmer.

Detta inlägg känns ganska plottrigt men hoppas det går att läsa iallafall, lovar att det kommer uppdateringar i veckan på skojjsigheter som hänt under veckan :*

Puss och kram <3 <3

Likes

Comments

Vad är detta för rubriker?

Vi kan börja med höstvädret, visst jag älskar alla färger som kommer med hösten, men just nu när det blivit kallt och man fortfarande håller på att vänja sig är de ganska jobbigt. Sedan när det blir mörkt är de jobbigt också iallafall för mig då jag blir trött när de är mörkt, jag går in i någon slags höstdepression. Jag vet att ordet depression är ett start ord men jag tror generellt att höstdepression är något som man faktiskt kan få. Jag hoppas denna höst och vinster går fort då jag verkligen inte tycker om mörkret! 🍂🍃

Sorgen, vår älskade lilla Doselidos eller Doris var vi tvungna att avliva igår då hon ätit något konstigt och fått vatten i magen, det gick väldigt fort och jag vill varna er alla att ta även katter allvarligt när de är något fel.. Dock är de härligt att vi har kvar vår Morris fortfarande och vem vet han kanske får en ny kompis ♥️🐈


Lättnaden, igår kom en väldigt efterlängtad person hem och hoppas att vi kan träffas när som helst nu för Gud vad jag saknat människan!! Den lättnaden är ganska skön också när någon kommer hem och man verkligen kan träffa den på riktigt 😅☺️♥️

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har varit en känslomässig dag. Jag har haft massor av olika känslor om olika saker som är ganska jobbigt. Ena stunden är allt bra och andra är de skit, de är ganska jobbigt när de ifrån ingenstans bara slår till..

Idag har jag varit i skolan och bland annat gjort engelska grammatiktest och känner på mig att det inte gick jättebra på de då jag inte är så jättebra på just grammatiken 😅

När jag kom hem förut åkte jag med pappa ner till Norrköping och hämtade våra nya garageportar och kände då att min huvudverk kom tillbaka och har nu fortfarande ont. Har haft ont nu i 3 veckor haft ont till och från och de börjar kännas ganska obehagligt när det inte går över.. men tror att det kan vara av inre stress eller över framtida grejjor.. men men nu vid 21 blir det Wahlgrens värld de är de ända tv-program jag kollar på haha

Puss å kram <3 <3

Här har ni en bild på dagens outfit haha känns så löjligt att säga dagens outfit men men ☺️

Likes

Comments

Hej på er på något sätt är tisdagar sköna. Jag menar söndagsångesten är över, den långa måndagen är över och det är redan onsdag imorgon. Min tisdag har en så länge bestått av att jag åkte till skolan i morse och har idag stått både inne och ute och målat dörrar som sedan ska sättas på bodar som skolan byggt. I går kväll hade jag sjukt svårt att sova, somnade runt halv två inatt kanske inte så mycket för världen men för mig som vanligtvis somnar innan tolv var de lite jobbigt. Men jag kom upp i morse och var helt okej pigg.

Sedan när jag kom hem möttes jag av mina och min familjs fortfarande små katter på snart 9 månader så dom är ganska stora men dom kommer alltid vara små bäbisar i mina ögon. Det är renrasiga norska skogkatter just i skrivande stund har jag vår hona Doris liggandes halvt på mig och myser. Jag har hört och läst att katter är "ångestdämpande" och kan verkligen hålla med om det. Jag menar det är et litet djur men de är intelligent och väldigt hängivet sådant.

Men ja detta får räcka för stunden, puss och kram <3 <3

Likes

Comments

Här tänker jag börja med att skriva en liten längre beskrivning om vad denna blogg kommer handla om.

Så ja jag har en kategori som heter "min resa", den ska innefatta inlägg som helt enkelt handlar om mitt liv, hur jag levt och lever med min panikångest, ångestattacker både större och mindre, när allt bara sprack, hur min depression verkligen tog fart och brast ut (om man nu kan säga så) de mörkaste dagarna och de ljusa dagarna och hur jag lärt mig att hantera det.

Nästa kategori som hör ihop med den ovan är "mitt inre" här ska jag alltså skriva och prata om mina tankar om saker och ting. I denna kategori kommer jag bland annat prata och diskutera om psykisk ohälsa och att det fortfarande i dagens samhälle många gånger fortfarande är tabubelagt. Det är verkligen något jag inte fattar, att det fortfarande är tabubelagt och fel att prata om! Jag menar i genomsnitt mår 1 av 10 i Sverige psykisk dåligt och det är en stor siffra i det hela. Så jag menar att det då fortfarande är något man gärna inte pratar om är väldigt konstigt.

Den tredje och fjärde kategorin är "allmänt och vardagen" vilket resulterar till min vardag och allmänna saker och ting som händer i livet.


Så vem är jag då? De kanske man skulle skrivit förde vad min blogg ska handla om, men men. Vem är jag?

Jag heter Linnéa Carlsson är född 1999 alltså i år 18 år vilket är en sjukt härlig ålder. Jag Menar jag känner mig mer fri än någonsin! Jag kan tex ta körkort vilket jag planerar att gör och håller på med just nu, jag kan gå ut på krogen, vilket inte hänt än, jag får rösta i riksdagsvalet, jag räknas enligt Sverige och svensk lag som vuxen vilket jag inte anser mig själv som då jag känner mig som 12 fortfarande * haha*, Ja man har många fördelar med att vara 18 men också många nackdelar. Mer om mig, jag går på gymnasiet i årskurs 2 på bygg -och anläggningsprogrammet med inriktning på måleri. Jag har helt enkelt bytt linje en gång innan och känner att jag hamnat helt rätt efter att ha gått ett år nu och är inne på mitt andra på detta helt fantastiska program!! Till nästa fråga, Vad händer i mitt liv just nu?

Enligt mig själv inte så jättemycket, de känns för det mesta som att det just nu står still och man lever nästan som en robot. Jag går till skolan, pluggar i skolan och hemma, pluggar körkort, är med vänner eller gör något annat, äter mat och sedan sover och så ser det ut just nu.. Dock är det skönt att det är höstlov om två hela veckor och då har jag planer.

Nej men vänner, detta kanske inte blev som en längre beskrivning av vad denna blogg kommer handla om då det känns som att det spårade lite där på slutet, men men så får det vara. Hoppas ni kommer tycka att det kommer vara intressant och roligt att läsa denna blogg nu i framtiden!

Tills nästa gång, puss och kram <3 <3

Likes

Comments