4-0 i matcher till Skellefteå, därmed åkte vi sjätte året ut i kvarten. Det var ingen hitt att åka hem från Jkpg igår. Men å andra sidan, det var ganska väntat. Jag sträcker på mig ändå, för klubben har helt klart Sveriges bästa klack. Att vi i 15 minuter efter match står och skriker & sjunger fortfarande, det är ren jävla kärlek.

Tack för säsongen grabbar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Är så himla tacksam för alla fina människor jag har runt omkring mig, alla är verkligen guld för mig.
Fantastiska underbara människor.

Likes

Comments

Här har det ekat tomt ett tag. Jag behöver inte förklara mig, jag skriver när jag känner för det och så får det vara.

Som sagt, meningen var att jag skulle tagit mitt pick & pack och åkt ner till Australien som jag nämnde tidigare. Men vet ni? MINA TVÅ BÄSTA VÄNNER KOM HEM ISTÄLLET!!! Nu sitter vi och filar på vart vi ska ta vägen i vinter, så en resa med en väska kommer det garanterat att bli.

Min helg har varit riktigt rolig, var längesen jag hade så roligt faktiskt. Slutade jobbet klockan halv 6 i fredags, åkte hem till mamma & pappa och fixade till mig lite snabbt. Sprang sedan bort till Emelie som bor ungefär 5 min ifrån mitt föräldrar hem. Där började kvällen med Hanna, Jonna, Elin & Jonna, givetvis Emelie också. Vi drack drinkar, spelade spel, dansade och hade såååå trevligt. Kvällen fortsatte in mot grace och där var vi till stängning. Natten fortsatte, jag & Jakobsson somnade gott hemma hos Jonna.

I lördags kom girlsen till mig, dags för dag två. Blev inte lika mycket dricka utan bara allmänt trevligt snack & lite spel innan vi fortsatte kvällen på Dellan. Helt okej, toktrötta vandrade jag & Jonna hem runt 2 tiden och 1 timme senare kommer Jakobsson och bankar på dörren. Idag har jag absolut inte gjort någonting, skönt. Ligger och kollar på mästarnas mästare, bästa programmet jag vet!!!

Likes

Comments

Har blivit tjejen som gärna sätter på en podd i öronen och försvinner bort. Här är den nya jag fick tips om, fantastiskt bra podd men väldigt kärleksfylld och mycket känslor då allt handlar om verkliga händelser. Idag är det Hannah som är och besöker Linda och berättar om när hon blev våldtagen av killen hon var kär i.

En annan podd jag verkligen kan rekommenderar är P3 dokumentär, sååå himla bra!!!

Likes

Comments

Ligger här och saknad mitt blonda långa hår.

Likes

Comments

Det pirrar i hela kroppen så mycket roligt jag har framför mig denna våren & sommaren. Har verkligen bestämt mig för att ta vara på varje minut av livet som precis passerar, det är ganska fett att leva ändå.

Som sagt, Summerburst får bli uppe i Stockholm på Gärdet. Jag har aldrig varit verken där eller i Göteborg. Göteborg låter väll ganska mäktigt också i och med att den är på Ullevi. Men Jonna har redan varit där tre gånger & då föll valet på Stockholm. Dels för att nästintill alla andra vi känner ska till Stockholm & utav majoriteten som varit på båda ställena så vinner Gärdet relativt stort, både med människor, personal, barer, artister, ja det mesta.

Som sagt, det är ett par dagar kvar (höhö) men man måste ha något att längta efter & detta ska bli fantastiskt roligt med det stora gäng vi faktiskt är!

När vi ändå pratar om drinkar, barer och fest så blev jag med tvingad på drinkbord i helgen. Och tja, jag skrev ju för två sekunder sen att jag ska ta vara på varje minut av mitt liv, för 20 åriga jag kommer inte tillbaka. Så svaret var relativt enkelt, kör - jag är på.

Likes

Comments

Likes

Comments

Det börjar krypa i kroppen på mig, vill till jobbet. Fortfarande inte feberfri så det blir till att spendera dagen hemma imorgon också, håller tummarna att jag iallafall kan jobba på fredag. Det här med att folk tycker det är skönt att gå hemma dag ut och dag in, hur i hela friden får ni ro? Det är så himla tråkigt, verkligen. Jag är så tacksam för att ha ett jobb att gå till & som jag trivs på så himla bra. Sen förstör jag situationen för dom som inte har något jobb och är arbetssökande, som jobbar på timmar etc, er lider jag verkligen med. För det är allt ifrån roligt, jag har själv varit där & självförtroendet flyger rätt ner genom golvet. Jag förändrades så mycket när jag inte hade något jobb & jobbade som timanställd på ett ålderdomshem. Envis som jag är så hade jag bestämt mig för att "nej jag ska inte måla mer". Jag kanske satte käppen i mitt egna hjul, men just då var det bäst för mig. För verkligen allt kom ifatt mig, jag insåg att jag hade tagit studenten, jag var kallad vuxen nu. Jag var helt enkelt tvungen att stanna upp, stanna tiden. Det var en kamp i sig, men allt löser sig & det gjorde det. Och jag kommer alltid vara mig evigt tacksam för att jag gjorde det som kändes bäst för mig.

Jaha det blev helt plötsligt ett inlägg som handlade om jobb, men jag vill gå och jobba. Helst igår.

Mamma var här med fika innan, bästa mamma.
Och ärligt talat, vad vore livet utan mjölk?

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag är så himla kluven och har så många funderingar kring detta. Enda anledning till att jag vill åka iväg, komma bort & se världen är för det är så himla mycket negativt som trängt sig in i mitt liv det sista året. Det var faktiskt min storebror som la fram förslaget, han backpackade i Thailand när han var i samma ålder som mig, just av nästintill samma sak som jag genom går nu. Mycket tankar, mycket funderingar, ledsamhet, ensamhet, you name it. Allt som hör till ett avslutat förhållande. Min bror och jag är så fruktansvärt olika egentligen, han är blyg & tillbakadragen men jag är raka motsatsen, drivande, öppen & lättsam. Han kom hem som en helt annan person efter sina 2,5 månader i Thailand. Det han lärde sig mest på redan, vet ni vad det var? - att värdesätta sig själv & att ingen annan är viktigare än sig själv, ingen.

Min hjärna & mitt hjärta skriker, åk Jenny, åk när du har chansen. Men här har ni nog Sveriges mest flygrädda människa, att behöva ta sig till andra sidan jorden helt själv gör mig ärligt talat skräckslagen? Med min tragiska engelska också vet jag inte hur jag ska få fram ett ord om jag inte hittar rätt. Resan vi kollade på igår skulle ta mig 21h med en mellanlandning i Hong Kong, alltså 1 byte. Dras mycket till det här också för att utmana mig själv, våga möta mina rädslor. Ibland måste man bita ihop och bara göra, något jag lärt mig det sista två åren.

Vad tror ni, tror ni jag vågar?

Likes

Comments