Bilder, Min vardag, Träning

Helt slut i kroppen är jag nu, det var längesedan jag fick jobba så mycket som jag fick idag, men så himla kul det var!!

Jag red först en dressyrträning på Ernst för Annika och jag måste börja med att säga att så fin som han var i slutet idag har han ALDRIG varit innan, otroligt fin och jag fick en sjukt bra känsla! Mamma hade kameran med idag, dock så hade vi glömt att ladda den så den dog efter ca halva träningen med Ernst, jättesynd för därav blev det inga bilder från när han var så fantastiskt fin, men men... Han släppte i ryggen och jobbade så stabilt och bra. Jag har jobbat Ernst på pessoa-sele en del i veckan och det märktes riktigt bra skillnad idag. Bästa passet hitintills på honom. Guldstjärna!

Etter Ernst så red jag en supersöt b-ponny (fördelen med att vara kort måste ju vara att det fortfarande är möjligt att rida b-ponny haha...) åt en i stallet, Annika hjälpte mig att jobba igenom den och det var så j*kla kul, saknar ju endå dem där små korta stegen lite haha... Väldigt välskolad och arbetsvillig liten ponny också så det gör ju det ännu roligare såklart!

Dagens utmaning måste varit att efter att ha ridit en liten b-ponny med superkorts steg, hoppa upp på en av Annikas dressyrhästar och rida ett dressyrpass på. Totte som han heter var jätterolig att rida och jag fick en väldigt bra känsla på honom. Det var längesedan jag red storhäst dessutom, men SÅ kul! -och väldigt väldigt lärorikt!

Sist men inte minst så red jag ut Amadeuz i skogen i det härliga vädret, min vita prins!

Jag riktigt känner redan hur mycket träningsvärk jag kommer ha imorgon för som jag skrev innan så var det verkligen längseden jag fick jobba så hårt som jag fick idag, men jag älskar ju det!

Det blev en lång dag för Molly i ridhuset idag, så nu har hon slocknat här i mitt knä, lilla plutten... Lilla Noah (på bilden längst till höger) fick vi också sällskap av i ridhuset under dagen. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bilder

Idag fyller jag 17år och det firade mest familjen för förmiddagen, var i stallet på eftermiddagen och sen nu på kvällen var jag ute och åt med mina underbara tjejer. Vi har på pinchos, jag har aldrig ätit där innan men där var riktigt gott!

Likes

Comments

Bilder, Min vardag

​Som ni ser på bilderna så valde jag den svarta klänningen, ett stort glittrigt halsband, converse (orkade inte ha klackar...) och svart-paljettband runt huvudet. 

Likes

Comments

Inspiration

Åh ni minns kanske att jag hade beställt en guldig, glittrig klänning som jag skulle ta på Great Gatsby festen nu till helgen... Den kom för några dagar sedan och satt tråkigt nog inte som jag hade tänkt mig, jag trodde att den skulle vara figursydd, men den var inte tillräckligt figursydd för mig så jag har skickat tillbaka den och beställt två andra klänningar som bör komma idag eller imorgon... Klänningarna som jag har beställt nu är inte alls lika mycket enligt temat för jag hittade tyvärr ingen annan glittrig klänning som jag gillade, så det fick bli två svarta. Jag planerar att köpa en massa smycken såfort klänningarna har kommit, stora glittriga smycken eller vita pärlor, -det bestämmer jag sen när jag har bestämt vilken av klänningarna jag vill ha på mig på festen... Hursomhelst så var det dessa jag beställde nu:

Om jag väljer att bära den första klänningen så kommer jag nog satsa på att ha vita pärlhals- och armband, men om jag väjer att ha den andra så kommer jag nog köra på stora glittriga hals- och armband.

​Sponsrat inlägg. 

Likes

Comments

Min vardag, Träning

Dressyrträningen med Ernst idag gick super, han går från klarhet till klarhet tycker jag och det är så himla roligt att rida honom! Annika är fantastisk på att lära ut och Ernst är fantastisk på att lära sig, så det kan inte bli bättre! Han släppte spänningen i nacken och började släppa lite i ryggen idag och han blir verkligen en helt annan häst när han gör det, så mycket finare och harmonisk. 

Bilder kommer... 

Amadeuz kunde jag tråkigt nog inte rida idag då hans skor har börjat släppa så dem sitter lite löst, han ska skos på tisdag. 

Likes

Comments

Min vardag

Både Erre och Amadeuz fick varsin uteritt i skogen idag, det behövdes verkligen. Sedan vi flyttade Erre till Kvarnstena så har jag inte ridit ut honom så mycket så det var definitivt på tiden, dock så kom det ett gigantiskt motorcykel-gäng som ville köra förbi och som inte visade någon som helst hänsyn till att Ernst började tycka det var riktigt läskigt efter de första tre motorcyklarna och att de andra bara tryckte på mer och mer... Frågan är vad dem har innanför pannbenet som inte fattar att om en häst börjar studsa i luften så kanske det inte riktigt är läge att gasa på och försöka köra förbi...? Erre var iallafall super duktig i denna situation som hade varit jobbig för även den mest erfarna hästen och då framförallt för honom som bara är en liten bebis på 4år...

Som tur var så kom det inget motorcykelgäng när jag red ut Amadeuz iallafall för han hade antagligen reagerat ännu starkare i och med att han inte är lika lugn i psyket som Ernst är...

Två favoriter <3

Likes

Comments

Min vardag

Mina två hjärtan Lilly och Becca. Bagels på Redfellas och sedan gick vi och såg Bad moms, riktigt rolig och bra film som definitivt rekommenderas!

Jag och Becca.

Likes

Comments