Bilder

Idag fyller jag 17år och det firade mest familjen för förmiddagen, var i stallet på eftermiddagen och sen nu på kvällen var jag ute och åt med mina underbara tjejer. Vi har på pinchos, jag har aldrig ätit där innan men där var riktigt gott!

Likes

Comments

Bilder, Min vardag

​Som ni ser på bilderna så valde jag den svarta klänningen, ett stort glittrigt halsband, converse (orkade inte ha klackar...) och svart-paljettband runt huvudet. 

Likes

Comments

Inspiration

Åh ni minns kanske att jag hade beställt en guldig, glittrig klänning som jag skulle ta på Great Gatsby festen nu till helgen... Den kom för några dagar sedan och satt tråkigt nog inte som jag hade tänkt mig, jag trodde att den skulle vara figursydd, men den var inte tillräckligt figursydd för mig så jag har skickat tillbaka den och beställt två andra klänningar som bör komma idag eller imorgon... Klänningarna som jag har beställt nu är inte alls lika mycket enligt temat för jag hittade tyvärr ingen annan glittrig klänning som jag gillade, så det fick bli två svarta. Jag planerar att köpa en massa smycken såfort klänningarna har kommit, stora glittriga smycken eller vita pärlor, -det bestämmer jag sen när jag har bestämt vilken av klänningarna jag vill ha på mig på festen... Hursomhelst så var det dessa jag beställde nu:

Om jag väljer att bära den första klänningen så kommer jag nog satsa på att ha vita pärlhals- och armband, men om jag väjer att ha den andra så kommer jag nog köra på stora glittriga hals- och armband.

​Sponsrat inlägg. 

Likes

Comments

Min vardag, Träning

Dressyrträningen med Ernst idag gick super, han går från klarhet till klarhet tycker jag och det är så himla roligt att rida honom! Annika är fantastisk på att lära ut och Ernst är fantastisk på att lära sig, så det kan inte bli bättre! Han släppte spänningen i nacken och började släppa lite i ryggen idag och han blir verkligen en helt annan häst när han gör det, så mycket finare och harmonisk. 

Bilder kommer... 

Amadeuz kunde jag tråkigt nog inte rida idag då hans skor har börjat släppa så dem sitter lite löst, han ska skos på tisdag. 

Likes

Comments

Min vardag

Både Erre och Amadeuz fick varsin uteritt i skogen idag, det behövdes verkligen. Sedan vi flyttade Erre till Kvarnstena så har jag inte ridit ut honom så mycket så det var definitivt på tiden, dock så kom det ett gigantiskt motorcykel-gäng som ville köra förbi och som inte visade någon som helst hänsyn till att Ernst började tycka det var riktigt läskigt efter de första tre motorcyklarna och att de andra bara tryckte på mer och mer... Frågan är vad dem har innanför pannbenet som inte fattar att om en häst börjar studsa i luften så kanske det inte riktigt är läge att gasa på och försöka köra förbi...? Erre var iallafall super duktig i denna situation som hade varit jobbig för även den mest erfarna hästen och då framförallt för honom som bara är en liten bebis på 4år...

Som tur var så kom det inget motorcykelgäng när jag red ut Amadeuz iallafall för han hade antagligen reagerat ännu starkare i och med att han inte är lika lugn i psyket som Ernst är...

Två favoriter <3

Likes

Comments

Min vardag

Mina två hjärtan Lilly och Becca. Bagels på Redfellas och sedan gick vi och såg Bad moms, riktigt rolig och bra film som definitivt rekommenderas!

Jag och Becca.

Likes

Comments

Min vardag

Red Ernst i ridhuset och för första gången (tror jag) så var det en annan häst där inne också, även den bara 4år... Ernst var till en början VÄLDIGT stel då han bara gick och spände sig och visste inte vart han skulle fokusera eller vad han skulle göra... Efter oerhört mycket olika övningar för att få honom att släppa fokuset på den andra hästen så började han fokusera på mig och lyssna på mina hjälper. Jag tränade en del med bommar och upphöjda cavaletti, han skötte det riktigt bra dem sista gångerna och det märktes att han tyckte det var kul.

Amadeuz fick vila idag så jag fick överösa honom med äpplen istället, han ser alltid så ledsen ut när man tar ut Ernst istället för honom så man får helt dåligt samvete haha men vilken häst blir inte glad av äpplen liksom... ;)

Likes

Comments