Bilder, Min vardag, Träning

Helt slut i kroppen är jag nu, det var längesedan jag fick jobba så mycket som jag fick idag, men så himla kul det var!!

Jag red först en dressyrträning på Ernst för Annika och jag måste börja med att säga att så fin som han var i slutet idag har han ALDRIG varit innan, otroligt fin och jag fick en sjukt bra känsla! Mamma hade kameran med idag, dock så hade vi glömt att ladda den så den dog efter ca halva träningen med Ernst, jättesynd för därav blev det inga bilder från när han var så fantastiskt fin, men men... Han släppte i ryggen och jobbade så stabilt och bra. Jag har jobbat Ernst på pessoa-sele en del i veckan och det märktes riktigt bra skillnad idag. Bästa passet hitintills på honom. Guldstjärna!

Etter Ernst så red jag en supersöt b-ponny (fördelen med att vara kort måste ju vara att det fortfarande är möjligt att rida b-ponny haha...) åt en i stallet, Annika hjälpte mig att jobba igenom den och det var så j*kla kul, saknar ju endå dem där små korta stegen lite haha... Väldigt välskolad och arbetsvillig liten ponny också så det gör ju det ännu roligare såklart!

Dagens utmaning måste varit att efter att ha ridit en liten b-ponny med superkorts steg, hoppa upp på en av Annikas dressyrhästar och rida ett dressyrpass på. Totte som han heter var jätterolig att rida och jag fick en väldigt bra känsla på honom. Det var längesedan jag red storhäst dessutom, men SÅ kul! -och väldigt väldigt lärorikt!

Sist men inte minst så red jag ut Amadeuz i skogen i det härliga vädret, min vita prins!

Jag riktigt känner redan hur mycket träningsvärk jag kommer ha imorgon för som jag skrev innan så var det verkligen längseden jag fick jobba så hårt som jag fick idag, men jag älskar ju det!

Det blev en lång dag för Molly i ridhuset idag, så nu har hon slocknat här i mitt knä, lilla plutten... Lilla Noah (på bilden längst till höger) fick vi också sällskap av i ridhuset under dagen. 

Likes

Comments

Bilder

Idag fyller jag 17år och det firade mest familjen för förmiddagen, var i stallet på eftermiddagen och sen nu på kvällen var jag ute och åt med mina underbara tjejer. Vi har på pinchos, jag har aldrig ätit där innan men där var riktigt gott!

Likes

Comments

Bilder, Min vardag

​Som ni ser på bilderna så valde jag den svarta klänningen, ett stort glittrigt halsband, converse (orkade inte ha klackar...) och svart-paljettband runt huvudet. 

Likes

Comments