Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Onsdag och skoldagen är redan slut för min del. Vi hade svenska sen en föreläsning i Missionskyrkan om att inte köra när man druckit. Filmen var väldigt sorglig men verkligen sevärd. Så mycket folk som inte förstår vad felet med att köra och dricka är ??? Så hemskt. Aja nu sitter jag och äter kladdkaka & kollar gossip girl. Underbart!
Jag uppdaterar mer senare.

Likes

Comments

Instagramen med de finaste quotsen. Kisses and martini.

Likes

Comments

Såhär ser min måndagskväll ut. Roligt va? Pappa kom med marabou och ben and jerry's så det gjorde väl de hela lite bättre. Känner mig så jävla hängig idag verkligen, suger så hårt. Så ont i huvudet och så varm, vet ej vad det beror på ens?? Sov jättebra inatt, och natten innan det. Har ätit frukost också varje dag. Knas faktiskt. Hoppas det går över med alvedonen jag tog nyss iallafall. Nu ska jag återvända till naturkunskapen, yeyeeeee!! Puss

Likes

Comments

Finns inget bättre än lite kaninmys en måndag. Nej men lilla Simba verkar har blivit lite sjuk så måste kolla till honom lite så det inte är något farligt. Men han äter, drickat och bajsar så det är positivt. Bar även in Fanny inomhus så myste med båda.
Idaaaag var de skola. På idrotten simmade jag 20 längder, de var skönt. Sen har skoldagen varit väldigt seg.
Nu ska jag plugga naturkunskap hela kvällen, åh vad kul!!!
Or nah
Pussar

Mina nya dojjor! Fresh

Likes

Comments

Hello och godmorgon på er loves! Just nu ligger jag nyvaken och oerhört trött i min säng. Anledningen till att jag är vaken såhär tidigt på min sovmorgon är för att jag nyss sagt hejdå till Oscar 😭😭 Han kom hit igår, jättespontant och sov här. Hade jobbat 5h och skulle städa så trodde min kväll skulle vara jätteSÄMST, så blev så glad, bästa han. 💖❤️ Iallafall så jobbade jag ju 5h, kom hem, åt, duschade, städade, cyklade ner till BK och åt med Oscar. Sen hem igen, kollade lite Gossip Girl och myste med Oscar, sen somnade vi.
Nu däremot ska jag somna om, pussen!

Likes

Comments

Nu har jag jobbat färdigt för denna vecka, konstigt då veckan e slut nu :):) Iallafall jobbet gick fort idag, tror det var för att jag polerade lister ett bra tag samt att de kom mycket folk då och då. Nu sitter jag här som den tjockisen jag är och käkar BK - standard efter jobb. Ikväll måste jag ta tag i mitt rum som man ej ser golvet på..... Sen om jag blir färdig tidigt får jag plugga lite.
Hörs, puss

Likes

Comments

Trots att jag och Oscar sov 11 timmar inatt är jag fortfarande så himla trött? Fattar ingenting. Igår vaknade jag och Oscar runt 9-tiden och jag drog och jobbade ca 2 & en halv timme och sen hem till mg igen där Oscar låg yrvaken 😂. Vi bestämde oss (läs: han bestämde) för att GÅ till Max. Jättekul, verkligen så varmt ute. Efter typ en timmes gång så var vi framme och avnjöt en mycket god och stabil måltid. Sen fick vi skjuts hem och tog en nap. Oscars buss hem skulle gå vid 19 och typ tjugo i 19 fick han beslutsångest om han skulle stanna eller åka så jag bestämde mig för att åka med honom hem trots att jag hade jobb idag och inga bussar gick. De löste sig för snälla pappa hämtade mig.
Väl i Växjö åt vi kvällsmat, kollade film sen vid 22 var vi helt döda och somnade typ direkt.
Nu däremot är det jobb i fem timmar för min del... Pussar

Likes

Comments

Igårkväll var de fest i fyrverkeri, tyckte inte den va så lyckad alls, men förfesten var rolig och sällskapet var bra.
Vi hade delat in oss på förfesten och bestämt att vi skulle göra olika drinkar vilket resulterade - Pina Colada, Strawberry Daiquri & Passionfruktsmojito.
Väldigt goda, men tyckte om Passionfruktsmojiton mest, så frisk smak.

Likes

Comments