Är inne på 3:e avsnittet sv OJ serien. Om ni inte känner till den så googla. Än så länge välgjord. Kommer säkert sitta uppe hela natten och kolla vidare. Inget bra.

Tar mig inte tiden att skriva. Blir punktform så länge.

- jobbade idag. Mellkung på nytt.
- första mentorsträff för året. Så mycket gott snack. Om ni bara visste allt som sades. Så tacksam.
- middag hos syrran
- kollade på handbollen, de spelade som sämst men ändå ljusglimtar
- OJ Simpson nu på kvällen, fortfarande hos syrran.
- känner pressen av att studera över helgen.
- terminen är igång..

​Bra, tack, haaaaaj/C

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fredag imorgon. Mellekungen kommer tillbaka.

Alltså vi är inne i 2018.

För ett år sedan så kämpade jag mig igenom ett valvjobb ute i Hököpinge och inga planer på att plugga. Imorgon ska jag tillbaka dit haha.

Jag gillar det här uttrycket ”Du kan ge människan en fisk och människan blir mätt för dagen. Lär människan att fiska och den blir mätt livet ut.”

Kort och gott i punktform.
- jag har sovit dåligt denna veckan också. Tog ännu en sån monster PN.
- jag lärde mig ett nytt perspektiv inom Bibeln som jag vill gräva ner mig i och gott mig med.
- Mellen imorgon, korv alltså.
- EM i handboll börjar imorgon. Brukar va kul, får se om jag följer.
- Januari månad, den fattigaste månaden, eh ja.
- Möte imorgon med min mentor, dags att styra in året som kommer i rätt riktigt.
- Sjukt taggad inför vad Gud vill göra detta året.
- så tyst, så tyst..

​Bra, tack, haaaaaj/C

Likes

Comments

Minns ni va ni ville bli när ni va små? Minns ni när era oskuldsfulla hjärtan längtade efter att göra väl och rädda världen? När man drömde om att bli polis, brandman, eller läkare (i vissa fall astronaut, som jag). Eller lärare, eller som sina föräldrar, som man tyckte de var fantastiska och viktiga och gjorde nytta. När man ville påverka ett samhälle? Rädda en katt från ett träd. Få människor att känna dig trygga.

Jag minns. Jag ville bli polis också. Ta fast bovar och rädda människor. Vad hände? Vad var det som gjorde att jag slutade bry mig och allt handlade om mig och mig själv? Hur blev jag så självcentrerad och girig? När slutade jag bry mig om andra?

Jag känner nöd.
Nöd för Malmö. Nöd för min familj. Nöd för mina vänner. Nöd för min församling. Nöd för utsatta människor i Malmö. Nöd för ensamma människor i Sverige. Nöd för människor utanför Sverige som drömmer om att ha det som jag har idag.

Det blir mycket. Jag vet inte vad jag ska göra eller var jag ska börja. Jag har för mycket att göra. Har mina studier, mitt jobb, min församling, min lägenhet, min familj och mina vänner att tänka på... har inte tid med de fattiga. Eller de utsatta. Eller de ensamma. Någon annan får ta hand om det.. eller?

Ja, jag vet inte.. ska iväg nu i alla fall.

​Bra, tack, haaaaaj/C

Likes

Comments

Frukost. Eller ja förmiddagsfika. Det är som vattenhålan för djuren i djungel. Alla samlas här. Höhö, tänkte på filmen Mean girls.

Sov dåligt inatt, var sååå seg när jag vakna. Jag skulle ta en runda, ta en kopp kaffe, läsa lite i lugn och ro, och så lite bön, en dusch på det.

Men nä det blev inte så.

Gamla testamentet idag, kul med psalmer.
Träffa lärarna igen, kuuul. Tillbaka till denna underbara miljö.

​Bra, tack, haaaaaj/C

Likes

Comments

Ursäkta men jag fick lite ont i de dolda magmusklerna precis.

Loggar in på bloggen. Första inlägget jag ser är från någon annan. Fin bild med lite mode, söta kommentarer väldigt tjej, scrollar ner så kommer mitt förra inlägg med bild på korvarna Hahaha.. jag är nog fel på det med bloggen.. Hahaha men kul var det.. då så..

​Bra, tack, haaaaaj/C

Likes

Comments

Also by the name of ”Mellekungen”.

Hann skriva en del, men inte allt. Nya tag till lunch.

​Bra, tack, haaaaaj/C

Likes

Comments

Har att skriva och läsa på jobb. Och äta korv.

Har alltid funderat på att ta med Bibeln till jobbet. Men det har inte blivit av. Kanske dags. Ha bibelstudier med kollegor haha. Hade varit något.

Svinkallt ute. Blir påmind om när jag kämpade förra vintern med valvjobb. Ändå skönt på något sätt med rätt kläder. Inga tankar alls på studier till hösten. Märkligt va det kan vända...

Läser om poeterna i alla fall.

​Bra, tack, haaaaaj/C

Likes

Comments

För idag.

Blev tvungen till att gå ut en runda. 50 min i kylan. Är uppe i varv nu, men ska ta en dusch och varva ner med Gud. Imorgon så blir det lunnamelle. Grejer det. Tisdagskorv. Bild kommer.

Nä jag blev inte klar med uppgiften. Får ta med till jobbet och lösa det.

2017 va ett händelserik år med förändringar och nya erfarenheter. Lite som en förberedelse inför detta året.

2018 kan bli riktigt bra.

GAAAAAJH, har så många vänner som jag längtar att få ta kontakt med och träffa. Om ni läser detta och känner likadant, hör av dig gärna. Saknar så många av er... följer er på långt håll ska ni veta. Tänker på er och ber för er. Gläder mig att se era framsteg. Jag finns här :)

​Bra, tack, haaaaaj/C

Likes

Comments

Skrev en text tidigare, tyckte den va bra faktiskt. Det var något helt meningslöst men lindade in det med humor och finess så som bara jag kan göra. Men så lägger appen av och det försvinner. Hade jag skrivit om det nu så hade det inte varit så äkta faktiskt. Tyvärr, vissa konstverk är till för att förbli i dolda.

Ska dricka Nocco i alla fall. Den nya. Tänkte lägga in i en bild för att jag såg det i nån blogg med många följare så jag tänkte göra det samma. Tycker den meningen va jätterolig innan men inte lika mycket nu. Tiden har förgjort (säger man så, förgör, förgöra, förgjort?) den.

Ska skriva uppgiften nu i alla fall. Lång historia kort, jag har dålig studieteknik. Speciellt när man läst texten x antal gånger men inte fått igång någon reflektionscirkel runt texten och uppgiften. Jodåsåatte.............

​Bra, tack, haaaaaj/C

Likes

Comments

Sitter på jobb. Försov mig. Inte alls taggad imorse, men tog mig hit till slut.

Solen skiner. Härlig vinterkyla om man kan säga så.

När jag tittar tillbaka till helgen så känns det inte som om jag hann med det jag hade planerat. Brist på disciplin. Tar tag i det veckan.

När jag sitter här så blir jag påmind om hamsterhjulet jag levde i.

Jobba, träna, festa, sova. Och så om igen..

Är det bara jag som upplever att man är ämnad för något större? Vad skulle det vara isåfall? Vad är ändamålet? Vad blir syftet? Vad är det mest ärofyllda man kan göra? Finns det något större man siktar på eller man nöjer sig med att leva för stunden? Vad är meningen med livet? Var kommer vi ifrån? Vart är vi på väg? Vad är kärlek? Vad är liv? Vad är tid? Vad är känslor? Vad är drömmar? Vad är deja vu? Vad är sanning? Vad är verklighet? Vad är tro? Vad är rätt eller fel? Vad är rättvisa och orättvisa? Vad är idealet?

Bam! Så många frågor så lite svar. Kan tyckas.

De här frågorna blir relevanta för mig, för jag tror så här. Att det du tror på beslutar hur du uppför dig och lever ditt liv..

​Bra, tack, haaaaaj/C

Likes

Comments