Har inte postat något för att få tag på wifi här är rätt svårt. Så jag ska nog bara hoppa in som att ni har hängt med dom här tre veckorna. Igår var jag på en fotbollsturnering där jag håller på att följa ett lag från Baba Dogo som är troligen dom bästa grabbarna jag träffat i mitt liv. Helt fulla med liv och glädje i det kaos dom kallar hem. 

Det sjukaste som hände igår är att det kryllar av galna kristna amerikaner här som kommer från Florida och Texas. Men igår när vi åt lunch på fotbollsturneringen som hålls av en kyrka i Karobangi var det en snubbe från Texas som var på misson i slummen för att upplysa om Jesus och gud för ungdomar så dom inte hamnar i dåliga situationer. Låter rätt trevligt ändå! Men när han har ätit upp så frågar han om en till portion mat. När han får sina bönor så kollar han på sin klockan och säger att han måste gå. Saken med att gå utan att äta upp är jätte kränkande. Så han hälsar alla runt bordet med handled mot handled. Men när han hälsar på mig och min kompis Faraz så skakar han våra händer och säger ”you know how it is, they use that hand for whiping there bum”. Sen gick han därifrån. jag och Faraz tittande på varandra med skit stora ögon. "Sa han precis det där?!" Blir så jävla frustrerad att jag nästan spyr av att tänka på det. Ignoranta amerikaner borde inte få visum utanför USA.


Annars är det skit roligt här. Jag har följt dom här grabbarna nu i två veckor, bilderna blir bara bättre och bättre. Snart åker jag vidare till Kisumu och börjar resa runt hela Kenya för att hitta nya saker att fotografera så JÄVLA STOKED!

Likes

Comments

Om 20 minuter stiger jag på första planet mot min destination. För snart fyra år sedan började jag planera den här resan. Idag blir den sann.


Mina föräldrar hängde med till flygplatsen för att säga hejdå. Mamma började pussa på mig från att vi hoppade in i taxin. Pappa sa inte så mycket han ville bara ta massa selfies och frågade om mina försäkringar. Just nu känns det som att jag borde åkt till Arlanda själv…..


Jag har nog aldrig varit så här nervös i hela mitt liv men jag är så jävla taggad att jag nästan glömmer att andas!

Likes

Comments