Header

Har lite blandade känslor inför detta att blogga, det är skitkul, verkligen, MEN, tycker ni om det?
Antar att jag har blivit blind av youtube, jag har ca 2700-3200 läsningar per blogginlägg, vilket är vad jag har i views på youtube på ca 1 timme.
Tycker att siffrorna är för låga men när jag bloggar aktivt med flera inlägg om dagen ligger jag på plats nummer 1 i Sörmland och ca 40 på topplistan i hela Sverige, vilket nog ändå inte är så pjåkigt, men nu när jag inte bloggat på ett par dagar sjunker ju naturligtvis min statistik, när jag laddar upp på youtube får mina följare en notis, här måste jag konstant ladda upp på snap och instagram vid varje nytt inlägg för att uppmärksamma folk på att jag skrivit ett nytt inlägg.
Vad tycker ni?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta var droppen, nu får det fan räcka!
Vaknade efter en gubbvila utav att tomtens tidigare högra hand, en kort liten tomtenisse vid namn Gjördis, stod och skrek, gapade, gormade och förde ett jävla liv medans han kastade vässade polkagrisstänger mot mig.
Han var eld och lågor över att verkstaden nu är nedlagt.
Jag hade inget annat val än att trycka ned en julgranskula i halsen på honom och låta honom kvävas på den innan Heinrich kom och utförde heimlichmanövern på honom.
Läget är minst sagt oroligt här uppe på nordpolen och jag håller er givetvis uppdaterade!

Likes

Comments

Fy fan alltså, vilken jävla natt!
Har packat som idioter hela natten för att hinner med släden som skulle hämta om klockan 05:00 imorse för att ta oss till mitt nya jobb.
Jag och tomten talades vid i korridoren i all hast innan han for iväg med sitt flyttlass mot sitt nya liv som ledig och jag berättade för honom hur jag tänker sköta verksamheten från och med nu när jag tar över, han var väl inte direkt överförtjust men sade ändå att han litar på mig, jag berättade att jag i år kommer att avveckla julklappsutdelningen då dagens ungar är otacksamma svin som bara skall ha och skall ha, gratis och utan tacksamhet, han nickade instämmande och höll med.
Vet inte riktigt vart jag skall börja någonstans, funderar även på om jag skall sparka alla nissar nu när julklappstillverkningen är nedlagd eller om de skall få ha kvar sina arbeten, men då blir det en rejäl löneminskning, uppdaterar er om läget senare, just nu är det lite oroligt här på Nordpolen då ingen vet hur det skall bli, här kommer en bild på mig och smurfan från när vi anlände inatt, dessa två trevliga herrar tog emot oss med ett hjärtligt välkomnande, hörs sedan!

Likes

Comments

Har hållt detta hemligt länge nu, men jag har under en längre tid haft kontakt med Tomten då han följt mig på yotube och tycker att jag gör ett bra jobb med att finnas där för ungdomar.
Imorse klockan 05:30 knackade det på dörren, jag öppnade och möttes utav Tomten, eller rättare sagt Sandy Claws som han är petnoga med att han egentligen heter, tydligen har folk fått namnet om bakfoten.
-"Klä dig fetto, nu jävlar skall det bli åka av" skrattade han glatt fram genom sitt tjocka vita skägg.
Jag svepte mitt kaffe, tog på mig kläderna och steg utanför dörren, där väntade renarna Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donner och Blitzen vid en förspänd släde med Rudolf i ledning.
Vi for som en skottspole fram över himlen och efter ca 25 minuter landade vi vid hans gods på Nordpolen.
Tomten hällde upp 2 stadiga whiskey och räckte över en till mig, men jag avböjde snällt och sade att jag inte dricker längre.
Han sade att förra året var hans sista år som Tomten och att det i år var dags för någon annan att tillträda tronen, och hans förstahandsval är tydligen jag.
Jag funderade ett tag men bestämde mig tillslut för att tacka ja till jobbet.
Vi flyttar in på Torsdag så nu är det massor att göra.
Glöm julklappar i år, snorungar!
För här ser ni nya Mr & Mrs Santa Clause!

Likes

Comments

Vaknade precis, klockan 12:51! 😱
Ligger just nu med en kopp te i magen och sultar på en general lös och njuter utav några avsnitt utav Vänner.
Man känner sig skapligt värdelös när man sover till klockan 13:00 på dagen, men ”doctors orders” gäller.
Idag skall jag ägna dagen åt att mails, har flera samarbeten på gång på youtubrkanalen så jag funderar på om man skall köpa lite ny utrustning för pengarna, en ny kamera t.e.x 😊
Hörs senare! 🤘🏻

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering, skall bli bättring!
I skrivande stund sitter jag och pressar ut den stora kvällskorven insmord i en Black-headmask och skall snart hoppa in i duschen för att ge mig iväg till min moster för att närvara som sällskap då de är "gubbvakter" åt min mormors dementa man då hon är på s.k "häxmiddag" med sina vänninor.
Ett mord utspelade sig här i Trosa igår tydligen, måste vara det första mordet sedan det vid kvarnen på 17-1800talet.
Här nedanför ser ni en vild på en överviktig men mysig karl.

Likes

Comments

Söndag, Smurfan och Eddie är iväg på äventyr och jag och Walter har hemmamys då han ör krasslig, men en söndagspromenad skall vi nog ändå hinna med att unna oss.
Blev igår trött på att se ut som en mentalpatient så jag rakade av mig sidorna som ni kan se nedan.
Fan vad jag längtar till December nu, att ta ett längre uppehåll från youtube har verkligen fått mig att se fram emot att komma tillbaka, känner mig grymt taggad!
En annan anledning till att jag längtar till december är musikhjälpen, att ligga på natten och bara slöglo är tvärmysigt ju!
Kommer att ladda upp en video på youtube idag eftersom att jag verkligen kände för att filma! ❤️

Likes

Comments

God förmiddag på er mina små gristrynen ❤️
Det första jag gjorde när jag vaknade idag var att sträcka mig efter snusdosan för att mula in en näve, och när jag öppnade snusdosan och kände doften utav General Lös pirrade det till inom mig, att dofter kan väcka sådana starka känslor, eller till och med ta en tillbaka till en tid och plats, det är samma sak med musik för mig.
En speciell doft eller en speciell låt kan verkligen mentalt ta mig tillbaka till en speciell tid och plats i mitt liv, och känna den känsla som jag kände då, positivt som negativt, häftigt tycker jag!
Som tex stark doft av oregano för mig tillbaka till nyårsafton 1999-2000 när jag var 10 år gammal och mådde så jävla illa, därför hatar jag oregano.
Eller doften av julgran en mörk och kall Decembermorgon när man tidigt stiger upp, får mig att känna den där magiska känslan inom mig jag hade som barn.
Eller type o negatives låt "i dont wanna be me" för mig tillbaka till höstarna 2003-2005 då det var den enda låten jag och kompis lyssnade på då.
Håller ni med mig?
Förstår ni hur jag menar?
Har du några speciella dofter eller låtar som tar dig tillbaka till en tid och en plats i ditt liv? ❤️

Likes

Comments

De flesta av er här vet detta, men en del kanske inte gör det.
Jag växte upp med en missbrukande pappa som drogade och drack, för något halvår sedan fick jag nog av allt och sade upp kontakten med honom eftersom att jag inte pallade att köra honom till psyket, akuten, ringa ambulanser, hota korrupta läkare osv då detta tog mycket på mitt psyke men även tid ifrån mina barn.
Det är detta som drabbar missbrukare, sakta men säkert förlorar de familj och vänner, en efter en, men det skiter de i sålänge de får sin fix.
Jag antar att allt nu hunnit ikapp honom då han är arbetslös, bor permanent på ett vandrarhem och har absolut INGEN kvar, eller jo farfar då, men han bor under vinterhalvåret nere i Kroatien.
Han skriver till mig ibland, säger att han saknar oss, att han är nykter, drogfri och sköter sig, senare samma dag är det inte alls ovanligt att jag får bilder på honom från fans på snapchat som smygfotograferat honom när han står och klunkar öl med uteliggarna i parkeringshuset Axet i Nyköping.
Detta detta dom är så jävla fult med missbrukare, de tänker bara på sig själva, begriper han inte att jag märker bara han tagit så mycket som bara ett piller och en öl?
Hans missbruk är alltså fortfarande aktivt, men enligt honom har han varit nykter och ren i flera månader och vill ha kontakt med oss...
Han skrev här om dagen till mig och frågade om han får vara med och fira jul med oss om han sköter sig, på riktigt?
Vad tror han lixom?
Ungarna vet inte ens vem han är längre, skall han bara helt plötsligt dyka upp och fira jul med oss?

Inte en enda gång under dessa 6 månader har han frågat hur det är med barnen.

Vad skall barnen tro lixom?
Jag har sagt upp kontakten med honom för all framtid, resten utav mitt liv då jag på riktigt ALDRIG igen kommer att kunna lita på honom efter över 20 år av lögner och svek.
Även om jag gav honom en ny chans, vad skulle det resultera i?
Man kan inte ge någon en ny chans om det inte finns ens ett uns utav tillit, han har permanent raderat det.
Här nedan kan ni se screenshots på konversationen då jag inte orkar skriva en hel roman här.

Likes

Comments

Detta är ju helt otroligt alltså.
I maj i år köpte vi en bil, en Volvo V50 från 2007.
I annonsen stod det att bilen går felfritt och att det inte finns några problem med den, och även att vinterdäck ingår, Therese åkte och hämtade bilen.
Dagen efter tar vi den till mekonomen för att jag tyckte att det dunkade konstigt ifrån höger framdäck, då visade det sig att vi var tvungna att reparera den för 17.500:-.
När vi skulle lasta ur däcken upptäcker vi att det endast är 4 gummin och inga fälgar, alltså måste vi varje halvår byta gummi på fälgarna, fan då tänkte vi.
När det idag var dags att genomföra detta åkte vi till vagnhärad med bilen där vinterdäcken skulle sättas på.
Killen som skall göra detta åt oss säger att dessa gummin är för små, de passar inte ens på fälgarna...
Kul!
Så efter bilreparation på 17.500:- måste vi nu även hosta upp 4 nya vinterdäck.
Hederlig ”man” vi köpte bilen av... eller inte.

Likes

Comments

YouTube
carlfredrikalexanderrask
Presentation picture
CarlFredrikAlexander
Carl Fredrik Alexander Rask, 27 year, Trosa