Idag kom sambon äntligen hem, vi lagade tacos och skålade för att vi är återförenade ❤️
Nu sitter vi bänkade framför idol, det är så mysigt att tända massa ljus och se idol, det skapar sån jävla fredagsfeeling!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har vi ett regnigt och grått Kalmar.
Jag myser fortfarande runt i morgonrocken till fredagstaggande musik och städar. Blir många pauser både i soffan och sängen, man blir så seg av detta vädret. Men lite mysigt ändå att bara vara utan några måsten. Hela veckan har jag varit ute och fart, så en "bara-vara-dag" behövs nu.
Hoppas ni får en fin helg 💚

Likes

Comments

Jag och min sambo ska snart flytta, så letar inrednings inspiration varje dag typ. Vi har köpt massa nya fina möbler och jag tror det kommer bli riktigt fint. Kul med en "nystart" så man kan förnya/byta ut möbler.

Bilderna nedan är sånt som har inspirerat mig!

Likes

Comments

Kollar sista avsnittet av riktiga karlar och dricker mango & mynta smoothie och ett glas iskallt vatten.

Likes

Comments

Spenderat min eftermiddag på thairestaurang med Mammsen, efter vi var mätta och belåtna tog vi en runda på stan. Jag hittade min outfit till halloween bland annat.

Nu är jag hemma igen, ska bara svira om till träningskläder sedan ta en promenad med min bästis Martin!

Hoppas ni haft en fin dag!
Kram

Likes

Comments

Varför är vi så dåliga på att skaffa nya vänner? 

Jag menar inte byta ut dem vi har.
Utan bara samla på fler diamanter.

Det är inte lätt och man vet kanske inte hur man ska göra. Men förra helgen när jag och mina girls var ute på krogen så träffade vi en jätte gullig tjej som vi pratade lite med och vi alla dansade ihop enda in på småtimmarna. Det slutade med att vi blev vänner på Facebook för att drygt en vecka senare sitta och ta en fika ihop.
(Alltså idag)
Det blev ben & jerry's idag.
Det har blivit så mysigt där, man sitter och myser in sig i ett hav av kuddar och bara njuter av lugnet där.

Kan inte vi kvinnor sluta vara såna rivaler och inse att vi måste hålla ihop, vara snälla och höja varandra till skyarna istället för att kolla snett på varandra.

Vem vet?
Jag kanske har träffat en vän för livet.

Tänk att vi likaväl kunde slängt en sån där typiskt bitchblick på varandra men istället började vi dansa ihop och bara hade det galet kul liksom!

Nu är det sovdags, för länge sen egentligen.
Sov sött ❤️


Likes

Comments

Imorse ringde klockan 06:45, alldeles för tidigt.
Men det vankades hotellfrukost kl halv 8 med Martin & Jennifer på packhuset. Den var en besvikelse enligt mig, det saknades både pannkakor och Nutella. Så frukosten får 2/10 poäng.

Likes

Comments

Igår spenderade jag större delen av eftermiddagen på ett fik med bästis. Blev en smoothie för min del, men mango & mynta. Så fräsch och god. Hösten är verkligen här nu, och det är så mysigt att sitta på ett varmt fik i ett hav av mysiga kuddar och bara snacka lite stunt med sina vänner. Hoppas ni hade en lika mysig söndag!

Likes

Comments

Nytt nagellack och ring från HM.
Lacket är HMs egna och färgen heter Cloudburs, kostar 49:-

Likes

Comments

Enligt modellvärlden är jag för stor, enligt mitt BMI är jag normalviktig. Enligt mitt huvud finns det saker att ändra gällande vikt och utseende – men enligt folk i min närhet är jag perfekt.

Är det inte vad dina nära och kära tycker som spelar roll? Är inte huvudsaken att du mår bra? Ska verkligen ett ideal och ett vrickat samhälle bestämma om du är tillräckligt fin, tillräckligt smal, har tillräckligt stort thigh gap och allt vad det nu än är. Det är tråkigt att man inte kan se ut som man vill, väga vad man vill utan att det är "fel" eller att man inte duger och passar in.

Jag själv har varit där, jag har gjort allt för att bli så smal som möjligt. Jag ville uppfylla alla dessa sjuka krav samhället har.

Jag åt minimalt just för att få den kropp som skulle duga till dagens samhälle. Jag ljög för mina föräldrar, tränade ohälsosamt mycket, jag åt minimalt, och så vidare.

Just för att samhället har ställt till det så mycket, det har slutat med att vi jämför oss med Barbiedockor?
Hur sjukt är inte det?
Det är dags att vakna upp nu, inse hur många som drabbas av detta sjuka krav, dags att göra något åt det, på riktigt!
Och jag vet att jag inte är ensam om att börja leva på ett osunt sätt för att uppfylla alla krav, krav som är helt sjuka och omöjliga att uppfylla.

Dessutom är det utseendefixering överallt, med vännerna, på sociala medier, och i hemmet.

Vet ni vad? Skit samma i fall vikthetsen tycker att just du är för "stor". Oavsett hur smal och underviktig man är så kommer det alltid vara något fel, om inte i dina ögon så i andras.

Dagens ideal om hur en människa ska se ut är sjuk och oavsett vad du gör så kommer du aldrig "duga". Oavsett vilken slags kroppsform du har så är du alldeles perfekt som du är. Samma gällande din vikt, vikten är bara en siffra och förändrar inte DIG som person på något vis.

Du är inte underviktig, inte överviktig – du är jätteviktig.


Läste denna text i en artikel och började för en sekund undra om det var jag som hade skrivit den, för allt jag läser stämmer in med allt jag kännt, allt jag tänkt och allt jag gjort!

Idag är jag välmående, har en kropp som orkar bära mig, en hjärna som orkar fokusera och ingen ständig huvudvärk och ångest. Man mår inte bättre för att man är undernärd.

Ta hand om er, ni har bara ett liv.
Det gör ont i mig att se tillbaka på dessa bilder och veta att där och då tyckte jag att jag var så stor, att jag var tvungen att äta mindre och träna mer.

Likes

Comments