Header

Hej piger!

Her kommer der lige et forsinket indlæg, som er nr. 2 i min nye føljeton.

1. @annijor: Jeg skød Gina Tricot med søde Anni for et par måneder siden - og hun var præcis lige så sød, som jeg havde forestillet mig! Jeg har netop fået samme t-shirt, som Anni har på- faldt derfor over billedet som inspiration til mit eget, der kommer op om et par dage på.

2. @nakdfashion: Jeg er helt vildt med NAKD's IG-profil. De reposter mest deres brugeres billeder + influencer-billeder.
De har et ret sejt udtryk og et virkelig fedt feed! Jeg blev draget af støvlerne - som jeg klikkede hjem i samme moment!

3. @xeniaoverdose : Xenia var også med i sidste uges indlæg - og jeg gemmer seriøst nærmest alle hendes billeder.
Jeg er helt vildt med hendes både feminine og rå udtryk - også er hun selvfølgelig også helt vildt smuk.

4. @eileencassidy: Jeg var til et event med det amerikanske PR-bureau: Bollare - hvor bodystockingen på billedet lå i goodiebaggen. Bodystockingen er fra Gooseberry Intimates, som er et af mine absoluttet ynglingsmærker. Jeg så den i første omgang på Emily Ratajskowski, som jo bærer den som ingen anden. Jeg søgte efter den på IG og fandt det flotte billede af Eileen Cassidy. Jeg glæder mig til at komme til varmen og iføre mig den, når den tid kommer.

5. @rosacrespo: Jeg er netop begyndt at følge Rosa Crespo, da hun var i Kbh for et stykke tid siden. Jeg så hende på gaden og blev helt betaget af hendes tøj - jeg så hun var tagget et sted og fandt hende hurtigt. Hun har virkelig en fed IG! Tjek den ud.

6. @lisa.olssons: Jeg hang ud med Lisa i sidste uge, da vi skød en Gina Tricot kampagne sammen (den samme som den med Anni). Jeg er ofte i Stockholm pågrund af Rasmus, så det er rart at få nogle nye bekendtskaber deroppe - har haft det her billede liggende i et stykke tid, som jeg syntes er super fint. Hun er ligeså sød som hun er inspirerende.

Jeg håber I fik noget inspiration ud af det.

Er det en føljeton I synes jeg skal fortsætte med?

Xx A

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

En lille update her fra denne grå torsdag.

Jeg er tilbage i min kvindecrush rutine og har fundet en vanvittig lækker dame, som de fleste nok kender.

Jeg har selvfølgelig set hende i de kulørte blade og en del musikvideoer - men er først for nyligt begyndt at følge hende på IG.

Jeg har ingen idé om hvordan hendes efternavn udtales, men hendes navn er Emily Ratajkowski.

Hun er så lækker, at jeg nærmest ikke kan beskrive mit crush på den engelske skønhed - jeg tror, de fleste mænd er enige med mig.

Jeg sad og gennemsøgte Instagram for "fit-body-inspiration" - og hun ligger klart som nr. 1 på min liste.

Hendes krop er spot on og jeg kigger på det hver gang, inden jeg træner - som jeg først nærmest lige er begyndt på. #komigangamalie

Følg hende her - du vil ikke fortryde. det.

Kys fra mig

Likes

Comments

Jeg er en socialmedie-narkoman og det kommer nok ikke bag på nogle.
Jeg er på min telefon 24/7 og bruger al for meget tid Instagram - men det bliver nok aldrig anderledes.
Det er meget forskelligt, hvordan vi hver især bruger vores medier - men der er et par ting på de sociale medier, jeg vitterligt ikke forstår. Jeg har lavet en lille liste - måske er I enige?

1. Hvordan en kop kaffe kan få absurd mange likes på Insta?
Billedet ovenfor er postet fra seriøst mange vinkler - og hvordan kan det få mange likes?
Det er brun vand med skummet mælk - og et par bogstaver!? Kaffe får flere likes end selfies og outfit-billeder - hvordan, hvordan!?

2. Snapchat filte på Facebook-profilbillede
Det har folk selvfølgelig lov til - men det er da underligt? Det er mest, det der "gør-mig-pæn" filter der florerer rundt - men det er jo næste et forstadie til Facetune? Du er smuk som du er - drop snap-filteren!

3. #kvindernesinternationalekampdag, #valentinsdag, #halloween
Hvis der er en begivenhed verden over, fylder den alt på sociale medier. Aldrig har det været nemmere for firmaerne, at dele reklamer omkring en helligdag.... det er lidt fjollet.

4. Politik pt. på Facebook
Inger Støjberg. Behøver jeg at sige mere? Jeg forstår ikke hvordan, at vores politikere kan dele SÅ smagløse ting på de sociale medier. Måske vidste hun godt, at hun gik ind til en shitstorm? Stakkels Inger... du burde skamme dig.

5. Hvordan Facebook bestemmer hvornår man har en kæreste!
"I er ikke kærester, medmindre at det står på Facebook" - okay, hvad?
Jeg har aldrig været i forhold på Facebook - måske var det derfor, at jeg fik seriøst mange likes da Rasmus og jeg offentliggjorde vores! Kærlighed er jo ikke ægte, bare fordi det kommer på Facebook? ​Men ja - det er en meget smart "stay-away" faktor for alle de svenske flickas, der kunne finde min søde kæreste charmerende ;)

Er der nogle ting I undrer jer over ved sociale medier?

Xx A

Likes

Comments

Jeg er en KÆMPE Ganni fan - og deres nye kollektion er to die for!!!
Jeg spottede hurtigt de lyserøde og gule farver, igennem deres insta for et stykke tid siden - og jeg vidste, at alt nok ville falde i min smag..... som altid.

Kollektionen kom online i går - og jeg har ikke lavet andet end at klikke rundt på siden.

Jeg skyndte mig ned i NK som er Stockholms svar på Illum.

De havde en del af tingene, som jeg prøvede på - skal bare lige have klikket det hjem.

Jeg er især vild med den lyserøde læderjakke - surprise, surprise.

Kollektionen er inspireret af "London School Kids" med tracksuit buker, seje strømper, pin stripes og lækre detaljer.

Ditte Reffstrup, kreativ direktør fra Ganni udtaler det bedst:

"There’s nothing like people-watching in London. Just normal, everyday people; they always have such style. You see kids wearing a whole patchwork of different school uniforms in the UK, and it’s fun to note all the ways they customise their look, whether wrapping a sweater round their shoulders, scribbling the name of a band on their bag, or varying their hemlines. I wanted to capture some of that ease in the new collection, that insouciance of young Londoners going about their day-to-day lives."

I kan finde alle nyhederne lige her.

Happy shopping!


Xx A

Likes

Comments

Hey girls!

Jeg starter en ny føljeton, der omhandler mine gemte billeder på Instagram.
Jeg elsker at finde ny inspiration - og elsker endnu mere, at se andres!
Tænke derfor, at I skulle få et lille indblik i min.
Håber I kan lide det. Det kommer hver torsdag fra bloggen fra i dag.

1. @hannastefansson: Hanna Stefansson er oprindeligt fra Sverige og er tit i Stockholm. Jeg finder næsten al min inspiration til mine billeder heroppe fra igennem hende.

2. @xeniaoverdose: Xenia er en af mine absolut yndlings Instagrammere - selvom hendes billeder kan være lige lovligt redigerede til tider. Her er hun også i Stockholm, på en lokation, jeg utrolig gerne vil have taget et lignende billede.

3. @hoskelsa: Jeg har fundet ud af, at VS-modellen har seriøst god stil - stalker hende derfor dagligt. Tjek lige hendes outfit: WOW!

4. @melinimartin: Jeg så den her jakke på den flotte dame - og skulle straks have fingrene i den. Jeg er SÅ glad for den..... og Christina går også i den konstant, så den er en ægte succes.

5. @lesparisiennesdumonde: Den her profil har de flotteste billeder. De er rå, anderledes og har alle sammen kant - også har det hele et meget parisisk touch, som jeg er helt vild med!

6. @josefinehj: Josefine er klart en af de dygtigste, til at tage billeder herhjemme - og jeg VED, at jeg ikke er den eneste der bliver inspireret af hende. Det her billede er så fint, og en af mine favoritter.

Kys fra Stockholm

Likes

Comments

Jeg er netop kommet hjem fra biografen. Mine veninder havde forberedt mig på at huske lommetørklædet.
Det viste sig at være en god idé. Det er samtidigt en af de film som har sat sig fast på min nethinden og sikkert bliver der et stykke tid. En af de film, der får en til at tænke og giver refleksioner til ens eget liv.

En af de film hvor tårerne flyder og som giver dig ondt i maven.
En af de film, der får dig til at stille spørgsmål om dit eget liv og får dig til at tænke, på situationer du enten har fortrudt, fortrængt eller frygter.

Jeg vidste godt, at filmen ville være dyster - men alligevel overraskede den mig gang på gang.
Det der satte sine spor i mig, var de forhold filmen portrætterede og det gennemgående mønster af usagte ting mellem mennesker.

Vi mennesker (jeg ytrer mig ved at sige vi) holder tit utrolig meget gemt for hinanden.
Vi lægger skjul på vores følelser, glemmer at udtrykke os nok og siger tit ikke bare tingene som de er.

Måske bunder det i, at vi er bange.
Bange for at ordene vil ændre os eller fucke en situation eller relation godt og grundigt op.
Vi siger tit ikke tingene, som de er - eller præcis hvordan vi føler.
Er det menneskeligt? Ja. Er det naturligt? Ja. Kan det have konsekvenser? Ja!

Der er mange situationer i mit liv, hvor jeg føler, at jeg skulle have ageret anderledes.
De situationer, hvor jeg har mistet en veninde, en fyr eller noget helt tredje.
De situationer, hvor jeg ikke turde, at sige præcis hvad jeg mente.
Hvorfor? Måske fordi jeg var fortvivlet eller blot for forstummet til ikke at kunne slynge ordene ud.

Det er ikke de samtaler, man har med veninden over kaffen eller dén der samtale man havde, med den flotte fyr fra parallelklassen til 3.g’s sidste fest. Nej, det er de samtaler, hvor man fortier og alle de gange man har måske derfor har fået følelserne i klemme. Man får ikke sagt det højt og derfor æder det en op indefra.

Vi går igennem livet med mange svære valg.
Måske tager vi det forkerte valg, fordi vi er bange for at ændre os eller blotte os.
Selvfølgelig er der nemme valg, som hvilken sweater vi skal have på i morgen eller om man mon skal vælge kylling eller oksekød hos den lokale thai-pusher. Men hvad med de valg og samtaler, hvor alt ramler og du sidder tilbage med hovedet begravet i dine hænder og alt virker alt for uoverskueligt? I dag blev jeg mindet om, at jeg vil prøve at være mindre konfliktsky.
At få tingene sagt i nuet. Jeg kommer helt sikkert i situationer igen, hvor jeg vil være i tvivl og måske intet får sagt.
Men lige nu har jeg følelses af at fortie er den største fortrydelse.

Vi har jo kun hinanden - Mens vi lever.

Likes

Comments

JAKKE // ONLY - T-SHIRT + NETTRØJE // ONLY

Hej piger!

Jeg håber I har startet jeres fredag godt ud.
Jeg har besøg af Rasmus i weekenden, hvor jeg både skal til halloweenfest og kærestehygge derudaf!

For et par uge siden havde jeg outfittet på ovenfor - som vækkede ret meget interesse på Instagram.
Jakken og overdelene er fra ONLY - og jeg er SÅ glad for dem!

I forbindelse med ONLY's 25 års fødselsdag kan i til på søndag købe alt i butikkerne med 25%!!!
Det er lidt at et tilbud! De har rigtig mange fine ting og priserne er i forvejen meget fornuftige.

Så hop ind i jeres nærmeste ONLY og find det perfekte til jeres efterårsgarderobe.

God weekend!

KYS

Likes

Comments