View tracker

Ja goddag!

Idag så är det lördagen den 21e. Och jag sitter självklart ensam hemma och är rätt uttråkad!


Så vad bestämde jag mig för att göra? har faktiskt ingen aning. men tänker fortfarande en del...


Men samtidigt som gjorde det så började jag att lukta på min t-shirt, för den dofta fortfarande av parfymen jag tog på imorse. Det var då jag kom på.

Jag lägger up om mina tre parfymer och rekomenderar dem. Efter som jag tycker att alla tre doftar gott, och att jag har bra smak! Så här kommer dem tre utav mina favoriter jag har hemma, vart du kan köpa dem, och vad dem går för!


Länk till vart dem finns, finns på varje bild

Den första är en god och härlig parfym som jag köpte rätt så nyligen.

Den är från märket versace, och den heter Versace EAU Fraiche. Den finns att köpa på både åhléns, kicks, och på nätet, som tillexempel på luxplus.

Den har en god och fräsch doft som är rätt så subtil av sig. Det krävs inte alls mycket och den frsächa doften ligger läät i bakgrunden på dig hela dagen.

Jag är riktigt nöjd med den, och jag rekomenderar den starkt!

Min andra favorit bland dem jag har hemma!

Detta är en Hugo boss bottled collection, som jag fick i present av min syster för ungefär ett år sen på julafton. Jag är riktigt osäker på vart hon fick tag på den och vad den kostar. Men det går fortfarande att få tag på på nätet, tillexempel så har parfym.se den fortfarande.


Det går knappt att beskriva hur gott den här parfymen doftar om jag ska vara ärlig. Det är en extremt fräsch och lite starkare doft, som man definitivt kan snåla med men fortfarande få mycket doft utav. Det är en klassisk doft på den och den passar bra både till vardags så som till dem festligare tillfällena!

Lite dyrare, men helt klart värt det!

Den sista ev dem, men definitivt inte den sämsta! Är en härlig doft som jag köpte på stena line i våras. Det är en calvin klein parfym som heter Calvin klein one red! Jag själv köpte den i bordershoppen på stena line förra mars. Och jag har varit rätt nöjd med den. Den är fräsh och så, men inte riktigt min typ av doft, men fortfarande inget fel på den. Tror inte jag sett denna i butik, men jag hittade den på klick.se, och där finns det att få tag på den till ett bra pris. Det är som sagt en god doft, men den känns lite ung för mig, jag söker parfymer som är lite mer gammeldagsa om sig och som doftar mer sofistikerat, men denna duger definitivt till vardags till skolan!

Men godast av allt är ju självklart doften av nya blommor!

Fast kanske inte så bra som parfym visserligen, eller jo det är dem ju, men dessa ska pryda fint i mitt kök. Så det får vara!


Ha en fortsatt trevlig kväll, så ska jag nu göra äppelpaj med vaniljsås, jag blev sjukt sugen på det!


BYEE!!!

Likes

Comments

Idag fyller denna skönheten 7år, och hon har funnits lika länge hemma hos oss! Och hon är den tredje från sin familj hos oss!
Och jag önskar henne verkligen ett stort grattis på födelsedagen, och hoppas att hon får lika många år till!

  • 36 readers

Likes

Comments

Ja goddag goddag, eller man kanske ska säga godkväll! Hur som, hej...

Denna morgonen mådde jag fortfarande dåligt när jag vaknade, men inte fullt så dåligt som dem andra dagarna! Så idag fick det bli att gå till skolan! Inte för att det spela så stor roll, för det var bara två lektioner, och på dem så jobba vi självständigt på valfri plats! Men men, kunde gå till skolan iallafall!

Sedan hängde jag med en av dem galnare som jag känner och som får mig att göra galna saker!
Och idag var inget undantag...
Vi sågs precis som vanligt och började att prata, och satte oss sedan en stund på stadsbiblioteket för att spela lite tillsammans, vilket gick sådär... sedan så fick hon mig till att göra något jag absolut inte trodde jag skulle gå med på, men det gjorde jag!
Vi gick ner till nordstan och i stort sett igenom hela byggnaden tills att vi kom till the body shop, vi gick in i butiken och började titta runt på olika krämer och sånt, och jag hitta en som jag fastna för som var på rea, hudkräm med doft av pinacolada. Nu i efterhand skulle jag nog ha köpt den! Men det är inte saken, utan anledningen till att vi gick dit, var för att hon fick mig att plocka ögonbrynen! Yes hon fick igenom det. Och hon trodde jag skulle lida av det, but Jokes on Her! Det kändes knappt och blev inte mycket till resultat! Men jag gjorde det iallafall! Men som sagt... knappt något resultat!

Oh!
Jag måste berätta det här med!

Vi åkte till Frölunda torg för att hon skulle uträtta ett ärende.

Och sedan när vi skulle ta spårvagn därifrån, så står vi och väntar på ettan! Och då kommer det en dam, eller kan jag ens kalla henne det?
Jag skulle nog mer säga ett troll! Jag vill inte verka taskig eller så, men denna äldre och helt klart fulla damen såg ut som ett troll! Det är från henne som man ritat alla bilder!

Det var typ allt!

  • 92 readers

Likes

Comments

Jag har tyvärr inte uppdaterat så mycket dem senaste dagarna, varken här eller instagram!

Och jag ber verkligen om ursäkt för det! Och det beror på att jag dem senaste dagarna har legat hemma halft febrig och ont i halsen, jag är visserligen fortfarande inte helt kry, men det är bättre! Och imorgon så taggar vi skola, och efter det ska jag hänga med en extremt bra vän, och vi ska göra något som jag aldrig gjort, och mer om det kommer imorgon!

Ha det bra!

Bilden är bara random

  • 90 readers

Likes

Comments

Idag är dagen! Dagen som förändrade mitt liv!

Många av er vet inte, men idag är det faktiskt två år sen jag kom ut till alla om vem jag är och visade verkligen min stolthet! Och jag öppnade verkligen upp mig då! Och lät alla få veta det som var min största hemlighet då! Och det var verkligen en lättnad den dagen att jag gjorde det!
Jag minns inte riktigt varför jag valde att göra det just då! Med tanke på att min plan var att vänta med att berätta om det tills jag hade någon vid min sida!
Men det sket sig. Men jag har typ för mig att det var för att jag mådde extrem dåligt psykiskt! Jag var så less på livet och lögner och hängde verkligen på tråden! Men sedan så fick jag se filmen pride! Och jag tror även att den hade en bit med att jag öppnade upp om mig själv! Vad det än var som gjorde att jag öppnade upp mig så räddade det verkligen mitt liv!
Så jag ångrar det verkligen inte!
Visserligen så har det ju gått i vågor efteråt, vilket har varit sådär!
Men jag är ju iallafall mig själv, och det är ju verkligen det man ska sträva efter!

Så om ni inte fattat det än så är det idag exakt två år sen som jag kom ut som en stolt homosexuell! Och det är det bästa med mig verkligen! Och jag har upplevt så mycket roligt efteråt, som jag inte tror jag hade gjort annars!

Så det har gått två år nu, och förhoppningsvis blir det många fler fantastiska år till där folk kan acceptera mig för den jag är och uppskatta det!

För jag är ju iallafall ärlig! Så jag hoppas att alla accepterar det! Och om du inte gillar det så kan du dra åt helvete! För dig behöver jag inte!

Men denna dagen känns skönt, och den räddade mitt liv, och jag försöker att leva som mig själv nu!

Så nu önskar jag alla en fortsatt trevlig dag!

  • 117 readers

Likes

Comments

Idag var dagen!
Ja dagen då man påbörja sista terminen på gymnasiet, den siste sjätte delen är nu påbörjad!
Och det innebär att det är lite mindre än sex månader kvar till studenten! Dags att börja tagga! Redan beställt studentmössa!

Men idag då! Hände egentligen inte alls mycket!
Blev tyvärr av med sovmorgonen imorse när jag var tvungen att vara på skolan 07:45 istället för att vara där klockan 09, men det var väl typ värt det!
Idag fick vi en presentation och teori lektion med den nya tränaren på orientering på skolan. Elit löparen Fredrik Bakkman. Som från och med nu är en utav våra tre tränare!

Och detta var typ det enda intressanta. Hade ledarskap som vanligt, inget speciellt!
Det var fisk till lunch, rätt okej!
Engelska lektion, var väl sådär.
Och sedan så satt vi och vänta på svenska lektionen, där vi märkte att vår vikarie inte var där. Vilket innebar att vi kunde gå tidigare! Så jag satt i biblioteket en stund och skrev på gymnasiearbetet.
Och när klockan var ungefär 15:00 så gick jag till träningen som idag var gym!

Så detta var min dag om någon nu egentligen är intresserad, men nu vet ni!
Ha de!

  • 136 readers

Likes

Comments

Idag är det fredag! Det är svinkallt över hela landet. Det var folk som betedde sig som skit på hållplatsen när jag vänta på bussen, alltså vem tar med sig fem påsar sopor och lägger dem vid papperskorgen???
Fast det är inte det jag skriver om!

Denna fredagen spenderades tre extremt härliga kompisar som alltid kommer att ha betydelse för mig! Och dem gjorde min dag idag och det tackar jag för!
Vi valde den roliga aktiviteten bowling idag vilket jag såg fram emot, och var taggad på!
Tills jag insåg att jag var urusel på det! ( med lite skrattande röst). Men men, var ju inte lätt för mig att veta att jag skulle vara sämst av oss, tror jag skyller på att jag var öm i handleden eller något liknande (med mer skrattandes röst).
Men vi hade sjukt kul där iallafall och jag uppskattar det verkligen!

Efter bowlingen så gick vi och käkade på thaien i arkaden vilket var gott dom vanligt, och vi hade en del skratt där med!

Sedan så gick vi till Saigon food vilket dem var lite skeptiska till. Men det var värt det!

Så tackar återigen för en grym fredagskväll med er!

Dessa två rekomenderar jag verkligen!

  • 152 readers

Likes

Comments

I november kom det en del snö här i Göteborg!
Och den stannade i typ en vecka, vilket var rätt okej, men det var sjukt kallt då!

Sedan så utan resten av november och december var det ingen snö och det var inte direkt kallt, men det var mysigt och vintrigt ändå antar jag!

Men nu idag igen den 4e januari så hände det, vintern kom tillbaka, värmen försvann, och det börja snöa!

Så nu är jag lycklig!
Så tackar för mig här!

  • 157 readers

Likes

Comments

2016 är nu slut!!!

Jo jag vet, jag är visserligen tre dagar sen. Men nu är 2016 slut.


Kort summering. 2016 var kort och gott medelmåttigt. Det var en del negativa grejer som hände under året.

men även en del positiva grejer. Jag fick åka till spanien i februari, vilket självklart var en stor grej för mig. det var en sjukt kul resa, och det var även första resan med flyg för min del. Så det är allt ett glatt minne från året, Sedan så fick jag ju åka med riktigt bra personer vilket gjorde resan bättre.

Detta var ju även året som jag fyllde 18!!! Vilket självklart var riktigt positivt. Och i 18års present så fick jag ju min första tatuering, som definitivt inte blir den sista, och det är jag ju självklart super glad över.

Det tredje riktigt positiva från året var ju självklart när jag jobba för west pride. Vilket självklart var fabolous!!! Fick träffa så otroligt mycket människor, och så mycket otroligt bra människpr som jag haft extremt skoj med!

Sedan är ju självklart alla dem bra människorna jag hängt med under året något riktigt positivt.


Och detta är några bra minnen som jag är nöjd med under detta året. Och det är dem jag ska tänka på när jag tänker tillbaks. Inte på allt det negativa, för det har hänt väldigt mycket negativt. Men men, the pass is the pass.

Mina planer för det nya året är inte så svårt.

Jag tar förhoppningsvis studenten. Vilket jag självklart ser fram emot!!! HAr en del planer inför studenten, men det är just nu hemligt!


Sedan skulle jag älska att hitta kärleken, men får se.


Och självklart att få en egen inkomst vore härligt, och att börja blogga mycket mer borde jag också göra. Så räkna med ett det kommer mer här.


Sedan självklart mycket härliga människor att hänga med, snygga kläder, och självklart god mat.


Om allt detta kunde inträffa skulle jag bli lycklig detta året!

Så önskar alla en fortsatt bra start på 2017.

så kommer det mer snart.


Ha det bra alla!

Likes

Comments

Alla kanske vet detta, och dem flesta bryr sig säkert inte!

Men jag älskar verkligen Daff Kjellström och hans musik!

Glitterpojke är en av dem bästa låtarna som jag hört, älskar den verkligen och meningen med den!

Och nu har denna underbara homosexuella artist släppt en ny låt!

Dansa med alla!!!
Rekommenderar verkligen att lyssna på den! Den är så bra, låten är genomtänkt och med bra text! Och videon till den är toppen!

Daff är verkligen duktig som artist och sjukt härlig som person!

Och nu har jag fått en chans att säga vad jag tycker! Så jag tackar för mig för tillfället!

  • 200 readers

Likes

Comments