View tracker

Denna morgonen började som vanligt.
Jag vaknade upp och åt frukost och gjorde mig i ordning för skolan!
Jag satte mig på bussen hemma och bytte sedan på Hjalmar till svart express för att kunna byta vid drottningtorget!

På svart express så satt jag och kollade jag på youtube. På ett par som tillhör hbtq. Ett homosexuellt par där ena är en gay man och den andra är en gay FTM, vilket betyder Female to Malé trans! Jag satt och kolla på dessa och bytte fram och tillbaka till snapchat!

Helt plötsligt hör jag genom lurarna hur någon säger något på ett helt annat språk. Och jag känner hur en hand kommer rakt in på bakhuvudet med en öppen handflata!
Idioten som sitter bakom mig slår alltså till mig i huvudet!
Alltså jag blir så jävla sur! Jävla homofob jävel!

Jag vänder mig om och undrar vad fan han håller på med. Och han svarar!
" din sort och det du kollar på är vidrigt. Du ska fan skämmas, och att du ens vågar kolla på sådant när du är bland folk" och sedan säger han något på något muslimskt språk och spottar ner på golvet!

Jag håller mig tyst för jag vill inte bråka med någon. Men det var andra på bussen som tände till och börja skälla på honom.
Jag hoppar av vid nordstan för att gå bort. Svin sur men ignorerar honom. Det springer efter en kvinna som frågar hur det är med mig och om hon ska ringa polisen. Jag svarade på det! " ring om du vill, men jag orkar inte bry mig om sånna inskränkta idioter. Och jag måste gå till skolan, så ha en fortsatt bra dag"!

Alltså, jag reagerade inte direkt där. Men jag blir så jävla arg! Jag är öppet homosexuell och jag skäms inte för det!

Jag vet inte vem mannen var och jag tänkte aldrig på att ta en bild på honom'
Men han var en muslimsk man i typ 50års åldern. Tror han typ kommer från Iran eller något liknande lite osäker faktiskt. Men han skrek på ett språk som jag känner igen lite. Men jag blir så jävla sur. Fan alltså att han ska slå mig! Bara flr att jag är mig! Nu i efterhand så ångrar jag att jag inte slog den jävla homofoben tillbaks!

Alltså jag har inga problem med muslimer. Men alltså! Här i Sverige så är vi öppna och positiva mot homosexualitet. Också sedan så kommer det män från andra kulturer och trycker ner på oss!

Alltså nä. Det är inte okej!!!

Om du ska komma hit, tryck inte mer en person för den är homosexuell.

Nu drar jag inte alla över en kant. Men det finns en del och det gör mig så jävla iriiterad.

Och jag kommer att försöka hålla mig borta från såna, för man vet aldrig. Och jag har rätt till det för jag blir så jävla sur på det beteendet!

Hoppas folk delar vidare detta, och jag ångrar verkligen att jag inte tog ett foto på den jävla idioten!

Homofobi är fel! Enda skillnaden med oss jämfört med andra är att vi gillar folk utav samma kön, eller att vi inte är bekväma med vårat egna kön och vill byta!

Tryck inte ner oss för det!
Vi är fortfarande vanliga människor!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 76 readers

Likes

Comments

View tracker

Idag är det ju fredag!
Och det skulle självklart firas!


Då tänker ju de flesta här, yttligare ett inlägg om personer som är och festar!
Men nej...


Denna fredags kvällen firades med en sjukt go kompis som alltid finns där för mig och som jag alltid kommer att älska och skydda!

Och den roliga aktiviteten som vi valde att göra var att gå och se den nya hitten på bio!

Eller ja... en av dem nya!

Fantastic beasts and where to find them!

Den var så jäkla bra! Skådisarna var fantastiska! Handlingen var spännande och lite oväntad vilket gjorde den något extremt spännande! Mer än så tänker jag inte säga, men till er som inte sett den. Se den!!!!

Men någon som var riktigt härligt denna kvällen, det var buss resan hem! Vi mötte en extremt trevlig och prat glad kvinna som hade varit på julbord, och som enligt själv, druckit lite mycket vin och snaps! Och denna kvinnan var så duktig, för hon hade tagit en bil in, men själv valt att ställa den där och skulle be någon att hämta den imorgon!

Tänk om alla var så ansvarsfulla. Stor applåd till henne!

Och med detta så avslutar jag denna kväll och säger godnatt!

  • 84 readers

Likes

Comments

View tracker

Igår så började det som en helt vanlig dag. Jag gick upp, åt frukost och åkte till skolan för att ha träning, som igår var en sprint intervall på 3,7km vid Chalmers och Landala i centrala Göteborg.

Efter träningen däremot när man skulle byta om och göra sig iordning för skolan. Så märkte jag något udda!

Över hela kroppen så hade jag fått mängder av utslag i olika storlekar!
Det var så äckligt!

Men jag tänkte, det går säkert över, men så messa jag mamma och berättade att jag fått mängder av utslag. Så hon sa åt mig att åks till akuten. Och tur att hon bad mig göra det, gör det visade att jag fått en allvarlig allergisk reaktion. På vad vill jag inte uppge!

Men efter att ha varit på akuten i ca 3timmar så hade jag fått det jag behövde och kunde åka hem, och när jag kom hem så var jag extremt trött så orkade inte riktigt göra något!

Så nu vet ni vad som hände igår, om det mot förmodan skulle vara någon som undrade!

Ha det gött så hörs vi!

  • 86 readers

Likes

Comments

Som en del av er vet så orienterar jag och tränar en hel del! Och det är verkligen något jag gillar!

Men något riktigt bra med min träning är...

Att få springa intervaller! Jag älskar verkligen det! Det är så skönt och härligt att få ta i allt vad man kan under kortare sträckor! Min favorit är 5st tusen meters intervaller!

Och mer får ni senare för jag orkar inte med mer nu!

Bye!!

  • 101 readers

Likes

Comments

Texten säger allt!
Mina drömmar... ja vad säger man ens, jag tänkte detta kunde vara ett bra ämne att starta dagen med, men det kanske det inte är. För nu när jag tänker efter så är nog inte mina drömmar så intressanta ändå!
Jag kan väl börja med att jag knappt sover... så minns inte ens så mycket utav mina drömmar.

Vet ni vad, detta var en dålig idé.
Men jag postar det ändå!
Ta hand om dig!

  • 99 readers

Likes

Comments

Ja...
Ja vad ska men ens säga, detta är min instagram och på den så försöker jag att dagligen lägga upp nya bilder sim jag tar och som jag gillar! Och såklart så är jag så löjlig och desperat så att jag använder mängder av # för att få likes och följare!

Men in och kolla, finns en länk, och ni kan även söka. CarlHenricBornstedt

Tack för er tid och ha det bra!

  • 107 readers

Likes

Comments

Ja goddag till er som hittade hit!


Dem utav er som hittar mig via facebook, vet säkert att jag har bloggat förr. Jag tog bort det för att jag inte kände för det för stunden och hade inte tid.

Men detta ska vi självklart ändra på!


En enkel presentation av mig här. så... hej?


Namnet här är Carl Börnstedt. Jag är i nuläget 18 vårar och hittas fortfarande i den goa och göttiga staden la Göteborg. Min hemstad och staden jag hör hemma i!

Vi kan ta lite om min situation här i livet just nu. I nuläget så studerar jag då det tredje och sista året på gymnaiet. Jag går på katrinelunds elitidrottsgymnasium. Där jag läser samhälle beteendevetenskap. Och även till detta en liten specialare där jag läser orientering under gymnasiet!


Fast ni är förmodligen inte alls intresserade av vad jag sagt än så länge. Men nu blev ni tvungna... så synd om er! men detta ska vi rätta till!


Vi kan ta lite rolig fakta om mig istället. En töntig kille som verkligen lever på livet och försöker att rätta upp sitt liv! Jag försöker verkligen och detta är en sak som jag kommer att utnyttja för att kunna må bättre och få till det här i livet!

Men precis som alla så är jag tråkig med dem flesta intressena som är rätt standard, som tillexempel träning, matlagning, filmer/ serier och lite annat liknande...


vet ni vad, jag tror ni börjar bli rätt trötta på mig, så vi låter detta vara så kan jag lägga tiden på något mer seriöst och något bättre inlägg!


Ha det bra nu!

Likes

Comments