Mitt lilla yrväder och jag tog en långpromenad imorse. Strålande sol, helt vindstilla och fågelkvitter, mycket bättre kan det inte bli! 💖

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ni vet det där ordspråket "man vill alltid ha vad man inte kan få" typ? Just nu och typ senaste halvåret stämmer det in på mig som fan.. Jag har sån extrem hästabstinens så det är inte klokt!!!
Samtidigt som livet är som allra mest busy, allt händer på en gång. Nu finns det lite andra saker att spendera sina väl förvaltade pengar på än vad det gjorde förut. Att ha hus är inte så simpelt som det låter. Någonstans i samband med att vi flyttade in så har vi byggt upp en prioriteringslista med saker som behövs göras som man helst vill bocka av lite fort. Men det går knappast fort! De flesta grejerna är dyra och det kommer ta flera år innan den där listan är klar, eller den kommer nog aldrig bli det heller med tanke på att fler och fler saker kommer läggas till. Någonstans vid sidan om detta ska det också finnas tid och plats för sin fritid & hobby. När det är en dyr sådan så hamnar den helt enkelt på hyllan. Men den har fått ligga på den där jäkla hyllan alldeles för länge redan! Man ser bara hinder som är omöjliga att förbise. Sååå himla tråkigt! 😔 Som tur är så lindrar det värken lite att man åtminstone får rida lite då och då på bla. den här donnan!

Likes

Comments

Det känns som att jag väger bly och har fastnat i sängen.. När sambon går upp klockan 5 en lördag för att hinna med att springa en runda PLUS åka till gymmet innan vi ska iväg, och jag ligger kvar har som världens tyngsta säl. Fruktansvärd känsla.

Igår beställde jag bl.a. ett träns från Börjes.. Nej jag vet att jag inte har en häst men det är ju såååå mycket roligare att handla sånt än typ kläder till sig själv. Så nu hoppas jag på snabb leverans så jag kan få prova det på Sessan 😁✊

Nehe, upp och hoppa, rise and shine osv. 😏

Likes

Comments

Ni vet den där känslan när man haft en lång dag så både kropp och huvud är helt slut och man äntligen kan slänga sig i soffan och andas ut? Just den känslan har jag nu. 3e stängningen på jobbet men det känns snarare som jag jobbat 3 veckor i sträck.
Jag började iallafall dagen med en promenad med Luvan och därefter blev det stallet. Vi plockade fram ett hinder (eller jag gjorde, medan hon kollade på) för att hon skulle få lyfta på benen lite. Jisses vad kul hon tyckte det var! Första gångerna var lite läskiga men sen hoppade hon med glädje. Kan tänka mig att det var ett tag sedan hon fick hoppa, och det var det ju för mig med! Dessutom hoppade vi med dressyrsadel då vi inte har någon annan för tillfället 😂 Tur att ingen såg oss!
Vi börjar bli riktiga vänner jag och Sessan, från början var hon lite skeptisk och testade mig i allt möjligt. Att vi blivit bättre vänner kan ju kanske bero på att hon vet precis vad som finns i min ficka.. 😅 Nejdå, hon är så härlig!

Likes

Comments

Det här är en lättläst blogg. Ca 2 inlägg per år 😂

Men oj vad mycket som hinner hända mellan gångerna. Time flies. Man hinner liksom inte med. 2017. Vad hände? Tryckte någon på spola fram-knappen? Jag minns millennium 2000, hur vi firade det nyåret. Då var jag 7 år gammal, det är alltså 17 år sedan. Herregud!

Sedan sist så har det hunnit bli höst, och vinter - jul & nyår. Vi har hunnit med en fantastisk resa till Thailand med familjen ♡ och något annat fantastiskt är att min kära sambo gick ner på knä mitt på stranden i Ao nang, superöverraskad svarade jag "Ja Såklart!" 😊😊 Han är för bra för att vara sann min älskling. ❤ Så om tre inlägg kanske det är dags för den stora dagen? 😉 Skämt o sido, jag skriver kanske lite mer detta året.

Jag har också hunnit komma igång med ridningen - igen. Jag har haft turen att hitta ett par som ville ha hjälp med sitt halvblodssto då hon bara stod i hagen utan att någon av dem kunde rida. Bara 10 minuter hemifrån står hon i ett litet stall med ridhus på gården. Vi har kommit igång ihop och jag blir lika trött som henne varje gång, men det blir resultat därefter! Kul att se utveckling 😊 Dessvärre ska hon snart säljas så vi får se hur det blir i fortsättningen..

Jag bjuder på lite bilder från tiden som passerat!

Likes

Comments

Varning för långt och tråkigt inlägg❗⚠

Jag har alltid varit en sån som överanalyserar allt. Jag kan tänka på en grej som egentligen är ganska liten och göra den enorm. Det hindrar mig många gånger från att göra något jag vill. Från början kan jag vara superpositiv inför något och verkligen se fram emot det men ju mer jag tänker på det så kommer negativa tankar fram och tillslut kan jag känna att jag inte alls vill göra den här grejen längre.

Det kan vara så fruktansvärt jobbigt men samtidigt så irriterande. Det slutar med att jag bara blir irriterad på mig själv för att jag inte klarade av att utföra mitt mål, det kan vara vad som helst! Och allt på grund av negativa tankar. Något som andra inte ens ser.

Nu har jag skrivit något helt annat än vad jag tänkte på från början 👌Tanken var... haha, ja hur var den nu igen?

Jo, det jag skulle komma till var ju det att jag hindrar mig själv från att göra saker jag innerst inne verkligen vill.
Ordspråket att den enda som hindrar en är du själv stämmer så fruktansvärt bra. Jag kan bli så otroligt avundsjuk på folk som lyckas med sina mål, som kommer dit dem vill. Jag önskar verkligen att jag var som dem.

Jag har sååå många drömmar jag vill uppfylla och så mycket jag vill få gjort, men när timmen är slagen så kommer verkligheten ifatt en och man är inte ens halvvägs. Det kan inte vara att jag sätter för höga krav på mig själv för ibland handlar det verkligen om smågrejer.

Jag är så lycklig och fantastiskt glad över flytten och vårt nya underbara hem. Ibland hoppas jag att det är anledningen till att jag är så trött och orkeslös, att det varit så mycket nu så att hjärnan sätter stopp. Jag  hoppas verkligen att hösten bjuder på lugn och ro så att man får chans att andas ut någon gång.

🍁🍂

Likes

Comments

Oj. Snart har vi bott i huset i en hel månad! Tiden rusar verkligen förbi. Vi började räkna ned till flytten redan den dagen vi skrev papper typ fyra månader i förväg. Och här är vi nu, inflyttade i vårt egna hus.
Det känns lite som att sväva på rosa moln, som att det bara är tillfälligt. Men det är verkligen vårt. Den fina trädgården som vi ska plantera och greja med, ett garage där Elias kan spendera timmar på sånt han älskar och ett stall där jag en dag kan ha hästar 😊
Vilken dröm vi lever i!

Lite blandade bilder från tiden som gått hittills 😍

Likes

Comments

wow vilket väder vi haft!! Strålande sol och närmre 25 grader i två veckors tid och inte ett moln på det. Helt fantastiskt 😍

Nu har jag däremot värsta jobbveckan framför mig, men lagom till dess kom kylan tillbaka så jag ska inte klaga!

Annars är allt som vanligt. Vi längtar som tusan till flytten! I slutet på juli bär det av och vi kan äntligen börja leva som vanligt folk igen! 😄

Vi har ju varit på agilitykurs jag och Luvan, o häromdagen var vi på vår allra första tävling. Luva skötte sig super och jag kunde inte varit mer stolt! Vi var bara med i en blåbärsklass men eftersom det var bådas första gång på en agilitytävling så kändes det bäst. Luva skulle utan problem klara ställa upp i både agility o hoppklass men där är det matte som sätter käppar i hjulet med sin nervositet 😞 Det är något jag måste jobba med, men därför börjar vi så enkelt det bara går!
Snart ska vi anmäla till tollarspecialen, tänkte ta nån start åtminstone. Anmäler jag långt i förväg så kan jag inte ångra mig i sista minuten 😉

Likes

Comments

Vackra stad 💖

Likes

Comments

Måndag morgon. Mina ögon håller sig knappt öppna! Såå trött efter att ha jobbat sent hela helgen. Men ingen ro och ingen vila här inte. Nu jobbar jag alla dagar till och med fredag, sen jäklar är jag ledig en hel vecka!! Om det ska bli skönt? Ganska! 😄

Likes

Comments