View tracker
View tracker
View tracker
Gott och Blandat, Tips

Eftersom jag är en människa som tydligen inte tål bra kaffe behöver jag en dryck som ger mig den här "kicken" på morgonen. Är på gång att testa olika och mellan drickorna är Vitamin Well absolut godast. Nocca hade inte kolsyra utan bara koffein med saft typ, usch..

Likes

Comments

Vardag

Slutade tidigare och tågen går konstigt nog inte hela tiden? Så ska plugga Latin i någon halvtimma med varm Chai Latte. Sen ska jag röra mig mot Natalie vid slutet på eftermiddagen och får se vad vi hittar på. Puss

Likes

Comments

Vardag

Vaknade tidigt i lördags och tog ett skönt bad med nya badbomber jag köpte i Lush häromdan. Sen fixade jag mig och åkte till Natta. Vi fixade lite och köpte gott och hade tjejkväll med andra girls. (Spenderade mest kvällen med hunden som ni ser nedan)

Söndags tog jag det lugnt, gjorde klart alla mina uppgifter och rensade min garderob. Dags att ta tag i ny vecka och om 3 veckor är jag i Barcelona, så jag kämpar vidare de här mörka veckorna, puss

Likes

Comments

Tips, Shopping

..kylie läppstiften är super exklusiva och svåra att få tag på om man inte beställer från USA, plus att priset är också mycket mer än vad man borde betala för läppstift. Så för de som inte är så desperata att gå igenom eld och vatten för lip-kiten finns det andra billigare och lätt tillgängliga läppsift.

Likes

Comments

Vardag

Vilken skitvecka kära folk, är lite halvt förkyld men tvingade mig själv att gå till skolan för hade fullt med prov och inlämningar. Snöstormen förstörde för trafiken som fan så det blev skitkallt att gå hem i 30 min. aja veckan va hemsk-men helgen är här.

Var i Malaks Vp-restaurang med natalie och några till sen kom vi hem runt 1. Puss

Likes

Comments