Godmorgon kära pigga läsare! Vaknade ganska tidigt idag trots att jag la mig sent men känner mig konstigt nog utvilad och pigg. Vad har jag gjort de senaste dagarna då?

Jo i Fredags var jag på provjobb i sushi restaurang och sen blev det bio med vänner och såg den nya Spiderman, hade redan sett den men den va så bra att jag var tvungen att se den igen! Bion var iaf jätte kul. Lördags kom Nina hem och väckte mig för att sen somna själv!! Efter det kom Viktoria och Lördan spenderades med promenader och pizza. Träffade även natta och hennes kompis och vi satt och snacka skit i skolan i 2 timmar.

Igår åkte jag till skärholmen vid 12 för att leta efter en tröja jag sett på Gina och vid eftermiddan träffa jag saknade Nardin tsm med Natta och vi drog till City för att fika och ta några drinkar. Vi satt där fett länge och snackade om allt mellan himmel och jord.

Så det var typ det, idag vet jag inte vad som hittas på, är sugen på gym? Sen får vi se, puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej alla fina! Min blogg har nog vart tyst allt för länge så jag kände att det var dags att ta tag i den igen!

Har i alla fall vart i Marocko och i Frankrike och kom hem i onsdags. Sen har jag inte vart på högvarv och dagarna har vart mest lugna.

Imorgon blir det födelsedagsfest och på onsdag jobbintervju. Sen ska jag nog hitta en dag för att shoppa in lite saker inför Spanien, puss

Likes

Comments

Likes

Comments