Hello kära stalkers...det var längesen, men bättre sent än aldrig.

I fredags var jag hos Natalie och myste, åt subway och gick en promenad.

Igår gick jag till andra Nathalie och åt tacos med hennes kille och andra kompisar. Vi avsluta kvällen med drinkar och musik, och gick och la mig runt 4-5. Vaknade 7 imorse men är inte så jätte trött, bara allmänt seg. Åkte med familjen till skärholmen, åt Meza och köpte lite saker, bland annat badbomber för nu när det är kallt och mörkt ute finns inget bättre än väldoftande varma bad.

Nu ska jag läsa klart en bok till min svenska tenta imorgon och försöka sova tidigt så jag inte börjar veckan fel. Puss


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Shopping

Jätte gullig affär jag hitta när vi var i stan. Fick hem en superfin grå långklänning och en bar-axlad tröja i pastell. Idag har jag iallafall packat för om någon halvtimme ska vi åka till Lyon där min kusin bor. Vi hörs där, puss

Likes

Comments

Vardag

Jätte vackert, seriöst såå värt att se. Har aldrig missat fyverkerierna här i hela mitt liv för det är tradition och en mycket vacker en. Vi kom hem från Södra Frankrike imorse och kom hem och åt sen gick vi ut igen för att sätta oss och dricka nått kallt. Tipsar om Monaco som är en drink baserad på öl och fruktsaft. Är inget fan av öl men det vart super gott! Vi väntade till 11:e klockslaget för att se fyverkerierna. Det vart en ren lycklig dag för oss men tyvärr avslutades allt hastigt eftersom det skedde ett terror-attentat samtidigt i Nice och vi vart tvungna att åka hem på lock-down för tillfället tills vidare. Är verkligen chockad för det vart just på Frankrikes nationaldag som är en stor grej för alla och man ska minnas den som något fint och roligt. Men livet går vidare och vi får hoppas att allt dehär har precis som allt annat ett slut.

Likes

Comments

Vardag

Innan EM-finalen spenderade vi dagen med grannarna och familjen och gick till slott museum Sen badade vi eftersom det blev för varmt och avslutade vandringen med kalla drickor.

Likes

Comments