Header

| Skönhet
Instead of makeup.

Innan jag åkte till Mallorca köpte jag produkten här ovan för få lite färg på mina bryn. Det enda sminket jag använder till vardags är i princip mascara och ögonbrynspenna, så att slippa steg två gör att det tar cirka två minuter för mig att sminka mig. Jag köpte färgen brunsvart, som passade mig perfekt. Jag hade hoppats på att den gav lite mer färg, men den gjorde definitivt skillnad och jag kommer absolut att använda den innan kommande resor till värmen. Tips till er som ska utomlands och vill att era ögonbryn ska synas på beachen!

Likes

Comments

| Outfits
Colorful.

När det är grått ute får man pigga upp med lite färgglada kläder, right? Både kjolen och blusen jag har på mig är nya, blusen har jag tittat på flera gånger, älskar färgen! Kjolen fick jag syn på spontant och upptäckte att den matchade blusen, tycker det är så gulligt tillsammans, haha!

Likes

Comments

| Recept
Healthy snack.

Dags för ännu ett recepttips! Har ni hört talas om rostade kikärtor? Jag hörde talas om det för någon månad sedan och bestämde mig för att testa göra egna. Det här är nog det godaste "nyttiga" snacket jag smakat, verkligen så gott! Är ni sugna på ett testa (vilket ni typ måste) så kommer receptet nedan:

Skölj först kikärtorna och lägg dem i blöt under natten. Sätt ugnen på 175-200° och låt kikärtorna torka en liten stund. När de är torra, lägg dem i en långpanna, strö över olivolja, pressad vitlök, paprikapulver och massor med salt. Ställ sedan in dem i ugnen i cirka 1 timme och rör om då och då. Låt sedan svalna. Klart!

Likes

Comments

| Övrigt
Upgrade.

Just nu använder jag mig av två kameror, båda från Sony. En äldre systemkamera som jag inte ens vet namnet på, och en A5000 som är en kompakt systemkamera. Båda fungerar bra och tar helt okej bilder, men känner att jag vill byta upp mig till någonting som inte kommer att sätta några gränser för mig på ett bra tag.

Jag har googlat som en galning och till slut kommit fram till att det står mellan två olika; Nikon D610 och Canon 6D. Båda är fullformatskameror för ett rimligt pris, och är egentligen varandras motsvarigheter hos det andra märket om jag har förstått rätt. De lutar mot en D610, men det är lite för mycket pengar för att spontanköpa, haha. Är det någon av er som har något argument för vilken jag bör välja?

Likes

Comments

| Wanties of the week
// 1 - här // 2 - här // 3 - här // 4 - här //
The perfect shoe.

Ni vet ju hur förälskad jag är i mina beiga mockaboots, och jag hade inte tackat nej till några fler.. Tycker verkligen att ankelboots är den perfekta skon vid denna tiden på året, det går att matcha till allt! Av de här ovan är nummer 1 min självklara favorit, men tycker att de två sista är riktigt balla.. Snälla tomten?

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@sundhcarin