Hej hej!

Jag vet inte när ni börjar skolan, men jag börjar på tisdag om en vecka, så jag stylade upp min syster med lite kläder om smycken som passar bra till skolan. Jag länkar allt jag hittar, men vissa saker är från gamla kollektioner som inte går att köpa längre, o sen så är vissa kläder samma så ni kommer komma till samma sida via länken.

1.

Tunnfodrad, vinröd bomberjacka: Gina Tricot 399:- (slutsåld, finns liknande på bl a monki:

länkad här , 400 kr


Vinröd byxa med gulddetaljer, Lindex 349:-, länkad här


Svart linne, Lager 157 30:- , länkad här


Slip-in sneakers: “Daylily”, Dasia (scorett) 799.-, länkad här

2.

Svarta bootcut-jeans, “Molly”, Gina Tricot 399:-, länkad här , (slutsålda online, finns i butik)


Mönstrad blus, Zara, 349:- (gammal modell, men finns med lång ärm: länkad här


Slip-in sneakers: “Daylily” Scorett: länkad här


Örhängen: Marc Jacobs, Svart/silver finns t ex här: länkade här


Armband: Marc Jacobs, Svart/silver finns t ex här: länkade här

3.

Tröja, GANT från förra hösten


Klocka: Michael Kors Lexington Rose Gold:

Köpt på NK men finns även här: länkade här

2695:-


Skor och byxor från tidigare outfits

4.

Kofta: Odd Molly, från förrförra hösten (Modell Canna) men finns liknande iår, bl a här: länkade här (REA just nu, ord pris 1795;-)


T-shirt: Odd Molly, från förförra hösten, men finns liknande iår (ej blå), 595:-: länkad här


Byxa med gulddetaljer: Lindex, 349:- länkade här


Skor: Converse 699:- länkade här


Örhängen: Lily and Rose, köpta på NK men finns här, 295:- länkade här

Tack Astrid för hjälp med länkar!

Likes

Comments

Hej!

Det börjar närma sig sommarlov, och då är det ju skolavslutning. Hade själv världens panik för nån vecka sedan. Så jag slänger in några bilder här nedan på förslag.

1 här/ 2 här/ 3 här

Sen slänger jag in lite accesoarer/smink man kan ha till.

Hoppas det har hjälpt!

Kramis Carin!💓

Likes

Comments

Hej!👋🏻
Idag har det vart rätt chill, vi har typ solat, badat, vart på cirkelträning, gått en bit och ätit. Jag fotade en del men Aaa...

Men vi ses imorgon!
Kramis Carin!💖

Likes

Comments

Hej!👋🏻
Idag så var vi på en liten trip till Rhodos stad, både nya och gamla. Rhodos stad (rodos town) är typ som Rhodos huvudstad. Men där så gick vi först runt och tittade i gamla stan och sen var vi och shoppade och åt glass i nya staden. Sen var jag och badade med Mathilda i havet. Det var askallt så vi doppade oss bara och sen sprang vi upp och hoppade i fun poolen (visar antagligen lite bilder sista dan på hotellet och rummet osv.). Men men.....

Vi ses imorgon!
Kramis Carin!💖

Likes

Comments

Hej!👋🏻
Idag så har jag vart på aktiviteter i "teen launch", killer ball, handboll i vattnet osv, badat med min kompis som jag träffade här för tre år sedan och varit på vattengympa. Det var lite kul för det regnade i morse så typ ingen kom, men sen så blev det sol igen iallafall. Jag fotade typ bara maten, men jaja, slänger in lite allt möjligt!

Men vi ses imorgon igen!
Kramis Carin!💖

Likes

Comments

View tracker

Hej!👋🏻
Idag har vi inte gjort speciellt mycket faktiskt. Vi har typ ätit, solat och badat. Sen så va vi precis på en show, "21 century hits". De var asbra tycker jag. Men men, här kommer lite bilder från dagen!

Vi ses imorgon!
Kranka Carin!💖

Likes

Comments

Hej!👋🏻
Nu är jag och mamma på Rhodos. Vi flög idag och sen så har vi ätit lite, packat upp, gått runt lite och så köpt vatten. Men jag tänkte visa lite bilder som jag har tagit under dagen, så jaaaaaa. Jag tänkte lägga ut ett inlägg varje dag med lite vad vi har gjort och så, med bilder såklart! Men hör är lite blandade bilder!🌴✈️🍍

Det var dagens inlägg, hoppas vi ses imorgon!
Kramas Carin!💖

Likes

Comments

Hej!👋

Idag kommer jag att skriva om vad jag vet och mina egna åsikter och tankar kring cirkusdjur.

Jag respekterar att man har egna åsikter, och det är helt okej att tycka olika.

Sorry för lite långt inlägg, men tänkte att jag vill varva allt det "ytliga" med lite mer seriösa inlägg.


Vad tycker jag?

Jag tycker inte att det är på något sätt okej att plåga djur för underhållning. Visst, jag äter kött, men då gör det ändå någon slags nytta. Om man köper svenskt kött så får man oftast kött från bra behandlade djur eftersom att Sverige har strikta djurhållningslagar, aja tbx till ämnet...

När man går på cirkus är det lätt att tro att djuren mår jättebra och bara springer runt och leker om dagarna. Men i många fall är det inte så. Djuren blir plågade, torterade och instängda. Allt för att vi ska kunna se något "fint". Varför inte titta på en film istället?

När cirkusarna åker runt så åker djuren intryckta i små vagnar. Tror du att de för någon sorts naturlig motion eller lek ofta?

Nej. Djuren blir plågade. Djuren mår dåligt. Djuren mår dåligt för att vi ska få gå på cirkus. Är det värt det? Vill du verkligen betala för att se plågade djur?

Människan är nästan den enda rasen som kom till jorden utan någon egentlig funktion. Vad skulle ge oss rätten att förstöra för andra arter? Nu menar inte jag att människan är meningslös, men att ingen (tror jag) mår bra av att se andra arter plågas. Dehär djuren har förmodligen aldrig skadat oss. Det finns inget syfte att plåga dom, mer än underhållning. Men är det verkligen underhållning?

Det jag vill få ut av detta är inte att få folk att må dåligt. Det är aldrig min mening att få någon att må dåligt. Det jag vill är att få dig att tänka till på vad det är du betalar för när du går på cirkus. Bara så att du inte kommer på efteråt att du inte vill stötta djurplågeri, då är skadan liksom redan skedd. Jag fick idéen när jag såg att det är cirkus i min stad på lördag. Jag antar att några av er som läser kommer eller hade tänkt att gå. Därför vill jag få just dig att tänka till.


Tack för att du tog dig tid att läsa detta.

Kramis Carin!💓🐘🐶

OBS! Alla cirkusar gör inte lika grovt, men möjligheten finns fortfarande att djuren blivit plågade. Det hät är mina personliga åsikter så därför finns det inget rätt eller fel. Det finns mina och dina åsikter. Ibland tycker vi samma och ibland olika. Alla åsikter är rätta åsikter.

(och ja, bilder är från Sverige och från Cirkus Maximus egna hemsida, alltså i Sverige)👇

Likes

Comments