Kort summeringen av denna dagen skulle lyda:
Snoozade tre timmar, stressade iväg till jobbet. Hade skitkul som vanligt. Hjälpte mamma bära möbler efter jobb. Hittade dom nya chipsen från Estrella på Ica. Köpte. Tycker egentligen inte ens om chips, men dom var helt okej. Syftar på dom med smör och havssalt. Skyndade hem, gjorde ett prov i läsförståelse och läste lite vetenskapliga artiklar. Klickade hem två nya plagg, som förmodligen inte hinner fram innan helgen. Hoppas gör jag ändå.

Typ så. Hände inte mycket idag, den gick alldeles för fort.

Tittade just ut genom fönstret och insåg hur mycket snö som smält bort. Snart kan man plocka fram alla snygga jackor och skor (!!!). Fryser gör man dock ännu, visserligen inget konstigt med det. Allt tyder på det blir en kylig sommar, men det är man van vid. Denna sommar tänker jag inte förbereda garderoben med nya shorts och linnen, med viss erfarenhet så vet man bättre än så. Haha.
Hade en rolig konversation förra veckan om just detta. Konstaterande att man hellre springer till affären i ullunderställ och köper vad man behöver, än att ha garderoben full med 50 oanvända sommarplagg. Alternativt, om man redan har alla dessa plagg och om det är ännu en kall dag, att man har understället under den blommiga klänningen. Båda funkar. Bor man i denna stad, måste man vara beredd för snöstorm på tisdag men ha solhatten redo på onsdagen. Eller ja, kanske inte solhatten men lite tunnare strumpor än dom farmor stickat.


Arrangörerna bakom Kirunafestivalen har droppat en hel del artister vid det här laget. Stiftelsen, Magnus Uggla och Vigiland kommer bli kul att se, måste fixa förköp denna vecka. Fy vad roligt det kommer bli.
Nu ska håret lockas inför morgondagen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Halloj!

Förra veckan var verkligen intensiv, en sådan där alla dagar är proppade med saker från morgon till kväll.
Längtar en månad framåt, då det kommer finnas tid till att slå på en serie och koka en kopp te. Insåg härom dagen hur längesedan det var som jag faktiskt kunde ta det lugnt i slutet av dagen. Just nu är 100% framtill läggdags. Men det är kul, för då uppskattar man lugnet när det väl infinner sig.

Har idag jobbat på förmiddagen, alltid lika roligt! Provade en enorm bunt med plagg då jag slutat, imorgon blir det shopping. Tjoho! Lyckades få skjuts hem, slängde i mig ett paket nudlar och har sedan dess suttit framför datorn och slitit med engelskan. Lyckades bocka av två prov och förberedelserna inför de tre analyser som ska skrivas under veckan. Spännande men nervöst. Börjar bli dags att boka slutprov, tänk vad tiden går fort ändå. Känns som att det var förra veckan jag var till studievägledaren, men det är snart fyra månader sedan. Läser denna kurs via Hermods, rekommenderar verkligen. Har varit riktigt roligt, men oj vad det ska firas när jag är klar!!

Igår var jag på en rejäl kvällspromenad med Ida, i hela tre timmar gick vi runt i denna lilla stad. Mjukglass blev det också, första för i år. Så tacksam över att ha en så klok och fantastisk vän.

Klockan har börjat bli mycket. Ska ta och tvätta bort sminket och sedan blir det att sova, är så fruktansvärt trött. Logiskt. Upp tidigt imorgon och fortsätta med engelskan, det blir kul (försöker jag intala mig själv)!

Likes

Comments

Läser folk ens bloggar längre? Nå väl, tänker skriva ändå.

Vi är just nu uppe i ett totalt flyttkaos och själva flytten har inte ens börjat. Allt är nu solklart, det är för mycket saker i detta bohag. Får gå runt med inställningen att allt löser sig, även om jag annars alltid är den sista personen som tänker så. Har för tillfället inget annat val. Det blir alltså jag med min mor och syster som flyttar upp till stan. Drömmen att bo 30 sekunder ifrån jobbet, kan alltså försova mig men ändå komma i tid (typ).

Antal packade kartonger: 2
Antal packade IKEA-kassar: 1
Antal säckar med kläder: 2

Utan tvekan ligger jag efter i packningen. Sista minuten är den mest effektiva minuten. Haha.
Stressnivåerna har varit allt annat än hälsosamma senaste veckorna, men bör lugna ner sig inom en månad.

Har inte hunnit med mycket idag, jobbat och besökt nya lägenheten som snart får nya tapeter och golv. Förhoppningsvis blir dom klar denna vecka!!

Hämtade nycklarna till lägenheten igår. Blev en liten utflykt på stan med mor, strosa i butiker och tog Stejk till lunch. Bästa.
Nu har jag tagit mig i kragen! Har man tittat på något i mer än tre år, då är det sann kärlek. Så nöjd, snyggaste klockan!

Likes

Comments