Slutade redan 13, ibland är det skönt med kort dag. Rusade en sväng på stan, köpte sallad och sportsockor. Bra shopping.
Nu ska jag få i mig lunchen, sen iväg på andra ärenden.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag blir det artonde dagen på träningskalendern för nybörjare. POP Pilates är inget annat än fantastiskt!
Aldrig tidigare har träning varit så roligt, man längtar verkligen till nästa dag och flyger upp ur sängen på morgonen.
Det mest fascinerande är att man inte behöver några redskap, det är enbart kroppsviktsträning. Man kan visserligen säga att kroppen är redskapet. Alla måste testa detta, det är så skoj!

Hur snygg är inte min matta förresten? Ni hittar den här .

Om ni också vill testa på POP Pilates, har ni allt som behövs nedan. En matta kan dock vara bra att ha!
Har slängt ihop alla videos som finns i kalendern till en spellista, klippen är i turordning. Varsågod.

Likes

Comments

Det är sällan jag lyckas ta tillvara på lediga dagar, oftast passar man på att sova och låter dagen gå utan att göra något speciellt. Men bara för att saker och ting brukar vara på ett vis, så innebär det ju inte att det måste alltid vara så. Idag blev det nämligen andra bullar. Det blev muffins.

Mardröm efter mardröm tog jag mig igenom natten, alltifrån brottslingar på vinden till stora håriga spindlar. Vaknade faktiskt kring kl 9 av att jag slog mig själv på halsen, flög upp och började leta efter spindeln i sängen. Sen insåg jag vad jag höll på med.
När jag väl hade vaknat till ordentligt, fixade jag mig fort och 11.45 kom morfar och hämtade mig. Vi åt lunch på Malmia tillsammans med hans syster och bror. Viltskav med potatismos, efterrätten blev muffins på Café Oscar.
Morfar föreslog sedan en liten bilresa, för att träffa lite renar. Åkte hem direkt och hämtade kameran. Efter vägen sjöng vi högt till nationalsången och en fransk sång om havet. Givetvis kan ingen av oss franska, men man kan ju alltid låtsas att man kan.

Detta är faktiskt första gången jag träffar renar på så här nära håll. (Iallafall tror jag det, mamma lär ju rätta mig sen om hon läser detta.) Det var hur som helst väldigt roligt, en upplevelse. Dom var så söta. Frågade faktiskt en av renarna om den ville följa med och bo hemma hos mig. Med den lite obekväma tystnaden som jag fick till svar, var jag helt enkelt tvungen tolka det som ett nej. Bummer.

Kom hem när det hade hunnit bli mörkt ute, alltså ungefär 17. Efter det har timmarna bara runnit iväg.
Må vara alla hjärtans dag men träffat min Marcus har jag inte. Vi får fira dubbelt den 19 februari istället, då har vi nämligen varit förlovade i ett helt år. Usch vad åren går fort, man hinner väl knappt blinka så är det dags för pensionen.

Likes

Comments

Nu har jag tänkt skriva här ett tag, men det blir liksom aldrig av. Innan årsskiftet raderade jag bloggen och plockade sedan upp samma adress. Ny start!

Har idag besökt Gällivare och Malmberget, en relativt impulsiv resa då vi bestämde dagen innan att vi skulle åka. Varför? För att Marcus vunnit en budgivning, fick först efteråt veta att det han skulle ha var mer än 10 mil bort. Haha. Hade ändå pratat lite om att åka till DollarStore, så jag klagar då inte. Hittade alltifrån kökshanddukar och nyckelskåp till nackkudde och sovmask. Saker man inte visste att man behövde, men behöver ändå.
I bilen lyssnade vi på P3 dokumentär, ett riktigt bra avsnitt som heter "Den dödsdömda polarexpeditionen". Efter detta blev jag verkligen nyfiken på Bea Uusmas bok, ska definitivt skriva upp den på listan över böcker jag vill läsa.

Resten av dagen har jag spenderat vid mitt skrivbord, framför datorn. Det är sällan jag sitter där, men snart blir det ändring på det. Om bara ynka sju dagar börjar jag läsa en kurs i engelska på distans. Det är också därför jag ödslat flera timmar vid datorn, ett panikslaget letande efter de två böckerna jag behöver till kursen. Jakten på kurslitteratur var bökigare än jag hade trott. Ena boken "vann" jag på Tradera och andra skickade jag efter via Adlibris. Beställde även Cassey Ho's bok och tidigare i veckan införskaffade jag mig hennes sista PIIT28 program, nu har man alla tre och vill inget annat än att få sätta igång. Så fort förkylningen släppt är jag tillbaka på gymmet.

Här är alla träningsprogram, ni hittar dem på https://www.piit28.com/

Hade faktiskt den oturen att bli sjuk för två veckor sedan. Fick under tre dagar träffa tre doktorer, som dessutom gav olika diagnoser. Blev även skickad på lungröntgen, vilket visade att det inte var lunginflammation. En av doktorerna hade varit fullkomligt övertygad om att det var just lunginflammation, en av anledningar till det var: röd om bara ena kinden. Tyckte då att doktorn var helt otrolig som kunde lägga en diagnos, bara av att titta på mig. Meeeeeen dagen efter och efter att röntgenplåtarna var klara, fick man nytt besked och tydligen är det astma. Yay?

Man var självfallet glad över att slippa lunginflammation (måste.tänka.positivt), dock är astma kanske inte det man vill ha istället. Så nu kör jag iallafall två doser Pulmicort varje dag. Blir en astmautredning till våren, då får jag äntligen reda på hur det ligger till. Kanske inte alls har astma, även om mycket pekar på att jag har det.
Nåväl, inte hela världen.

Likes

Comments