Header
View tracker

Ni vet när en bra idé slår en och man har inte möjlighet att skriva ner den?
Detta var en sådan idé, men på något sätt lyckades jag faktiskt komma ihåg den.
I lördags påväg hem från en impulsresa till Vittangi, försökte jag klura ut ett sätt att göra det lite lättare för Vida. Hon håller nämligen på att lära sig alfabetet och det blir såklart lättare om hon övar hemma också.

Alltid dagen innan jag skulle hålla tal i skolan, tog jag en riktigt lång dusch och tragglade talet tills varenda ord satt.
Nu kan Vida också göra sina läxor på toan, effektivitet är din vän. Haha. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Att ta hand om mig själv har och är prio ett just nu, det är så viktigt men man glömmer det så lätt. Att verkligen pyssla om och unna sig själv.
Denna kväll har verkligen varit fantastisk, medans man myst till Gilmore Girls har jag hunnit lockat håret inför imorgon. Sedan blev det ansiktsmask, ny färg på naglarna och sist men inte minst en behandling för området kring ögonen.

Lyssnat lite på Mordpodden också, en riktigt bra podd som jag rekommenderar. Lyssnar just nu på Sjukhusmordet i Malmö, så spännande (men skrämmande)!

Myser förtillfället med en kopp te, ska sedan ta fram min bok och sen sova.
Jobb imorgon, ser så mycket framemot det!

Natti! ❤

Likes

Comments

View tracker

Vilken härlig dag och nu är man så härligt trött och mosig.
Mina ärenden på stan kunde jag stryka från listan efter cirka en timme, promenerade upp i det underbara vädret och lyssnade på podcast. Gick först till Sporthallen och fick en kvittens, sen vidare till Hemtex och Synsam och sist till stadshuset. Nu har jag äntligen ett busskort, nu måste jag bara lära mig hur man åker.
Nathalie hämtade sedan upp mig och vi for en snabbis på ÖoB, man kan verkligen inte låta bli att få julkänslor när butiker redan börjat packa upp tomtar och stjärnor. Denna jul kommer jag även köpa någon pinal till mitt blivande hem, kommer sluta med två kartonger fulla med julpynt... om jag känner mig själv rätt.
En sen lunch blev det på Safari i Gallerian, åt en fullkornsbaguette med lax och skagenröra. Det var verkligen såå gott!

I torsdags köpte min mor tre mindre skåp från JYSK, kommer bli riktigt fint i köket med dessa. Problemet är att hon avskyr att montera, så under helgen fixade jag ett utav skåpen. Två kvar och de hjälptes vi åt med, när jag kom hem från stan. Sista steget är att skruva fast ett utav skåpen ovanpå ett annat, men det är för den mer händige. Ska fråga Marcus om detta imorgon, hehe ;)

En visit hos bästa Amna, Henrik och lilla Agnes blev av på kvällskvisten, ett bättre avslut på dagen får man då leta efter. Vi bara pratade och myste, blev dessutom bjuden på de godaste bullarna jag någonsin ätit. Det är så nära att jag flyttar in hos dom, fy va den familjen är mysig. Haha! När vi väl skulle åka hem hade jag nästan somnat på soffan, inte så konstigt egentligen efter en så lång dag.

Ska strax börja runda av denna måndag, det blir nog lite Gilmore Girls eller något från Viaplay och sen sova. Imorgon ska man iväg relativt tidigt och köpa födelsedagsfika, lillasyster blir nämligen sju år!

Likes

Comments

Hej på er!

Valt att radera alla tidigare inlägg, de var alla halvhjärtat gjorda och det kändes inte bra. Mestadels har jag skrivit om stressiga dagar, dålig sömn och andra tråkigheter. Bloggens innehåll har inte motsvarat det jag själv önskat att den skulle, därför känns det bäst att börja om helt. Gör om, gör rätt.

Det finns så mycket att skriva om, speciellt nu när jag jagar "tidsfördrifter". Det fanns inte riktigt tid för att ha en hobby när jag ännu gick skolan, men nu är det annat. Akvarellmålning, kalligrafi och små projekt i Photoshop ska ni få se lite utav. Ska även ut med kameran på lördag och försöka väcka det intresset, kärleken till fotografering som funnits med i åtta år men aldrig riktigt utvecklats. Jag har mycket på gång, nu ska jag bara lära mig att dokumentera det också.😉

Man hade turen att vara ledig idag, för denna måndag har nämligen en lite längre checklista. Ska snart iväg och bocka av några utav dem!


Lite utav vad jag ska göra idag

  • Lämna in textilier till Hemtex
  • Skänka ett par gamla glasögon till Optiker utan gränser
  • Skaffa ett busskort
  • Hämta gymkontrakt med rätt månadsbelopp
  • Baka chokladmuffins
  • Rensa hud- och hårvårdsprodukter


Nu ska jag göra mig klar och sedan fara iväg! 😘​

Likes

Comments