Header

Känslor och kärlek

För en mamma med adhd och tre barn med sina egna diagnoser kommer självklart en massa utmaningar. Stunder där jag undrat om det var klokt att avla vidare på mina sketna gener, som dessutom verkar vara så starka att de tagit över på den andra parterns gen.


Jag har upplevt massor av skit, jag är rökare och dricker gärna rött vin. Har för det mesta ett ganska öppet sinne för olikheter men har ibland även visat att jag kan besitta både trångsynthet, rasism och noll tålamod. Dessa värdelösa egenskaper har mestadels mina barn varit tvungna att uppleva i olika sammanhang. Ett sammanhang var när jag fick reda på att ett av mina barn var aktiv index. Fan, trodde jag var förberedd och visste hur jag skulle reagera. Men nej, gjorde nog alla fel en förälder kan göra. Nu är jag glad att vi i efterhand har kunnat prata och att jag har kunnat öppna mig och förklarat hur jag tänker på sex.. Av egna erfarenheter och vad jag önska mina barn och deras sexuella upplevelse så tror jag att jag har nått fram med vad jag önskar för dom.

Sex ska alltid ske när du själv vill, ömsesidigt. Inget ställ upp sex

Du ska känna dig bekväm i situationen.

Sex är inte ett bekräftelsematerial, det är en kärleksförklaring där båda ger o tar.

Använd kondom, du kan endast ta ansvar för dig själv.

Genast efter dessa föraningar kom vi in på det som egentligen gjorde skillnad.mmina egna erfarenheter och hur det har gjort mig till den jag är och hur jag fungerar, tragiskt ja men jag vet faktiskt inte hur det hela började och varför jag har utvecklat denna trista relation till sex.


När jag blev av med min oskuld så var jag knappt 15 år men det var med min stora kärlek, men utan krav och tjat från hans sida utan jag kände att det var dags efter ett år förhållande. Han var mycket äldre, Stefan hette han, han var aldrig den som tryckte på utan det var jag som till slut ville. Ingen större upplevelse men ändå tacksam för att det var just han som jag valde att göra det med. Efter den intima upplevelsen har sex aldrig varit något positivt utan det har varit ett dåligt självförtroende som har bevisligen tett sig på det sätt att jag använt det som en typ av konstant bekräftelse eller nåt. I mina relationer har jag haft sex som anledning till husfriden eller smörjelse för något jag vill ha ut, utöver sex. Typ ett inköp el liknande.

Jag har alltid ställt upp på sex i mina förhållanden, frågar du mina ex så säger de inte tillräckligt. Jag har oftast träffat dom som ska/vill ha sex flera ggr per dag. Jag försöker lära mina barn att så ska man inte göra. Dessutom har jag blivit utsatt av att en av mina ex smekte mig och sedan stoppade in den, då vaknade jag, och han undrade vad fan som hände. Hände??? Din dumma jävel, jag sov och reagerade i sömnen! Inte ok! 

Samtalet jag hade med mitt ena barn var mycket bra, frågor om hur jag tänkte o upplevde saker gör förhoppningsvis att deras upplevelse och framtid med sex blir bättre. En kommentar var: varför har du aldrig sagt det här? Ja du, det här är personligt och ska endast användas när det behövs. Mitt sexliv är förstört, men ditt behöver inte bli det ❤️

Idag är en dag jag känner extra mycket o tydligt hur mycket jag älskar mina tre tonåringar ❤️


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Familj, Familj, Mina barn, Mina barn

​kommer hem från en grymt kämpig kväll på jobbet, tar ett glas rött och sätter mig på balkongen. Då kommer dottern o hennes kompis ut, oxå 14 år och kompisen röker. När vi sitter där säger min dotter att hon röker, vi diskuterar olika situationer och hon säger, du blev ju inte arg... Nej hur fan skulle jag kunna bli det, jag var tokig!!! Men med mycket sans så och samtal sa hon att de skojade och att med minreaktion så var hon ej orolig att berätta saker.. Döm om min förvåning, livet går fort åt helvete,... När jag kommer hem dagen efter från jobbet och syskonen berättar att syster suttit med en cigarett. Kollar genast väskan där jag hittar en ask med cigg. Konfronterar och hon svarar att hon rökt men röker ej...mad fan e skillnaden??? Trodde verkligen att jag hade nått fram med hur svårt det är att sluta. Blir så jävla förbannad över att bli blåst, åter igen.... Min dotter lever ett liv där vi inte är ömsesidiga.

Fan vad jobbigt det kan vara

Likes

Comments

​För att du ska förstå någonstans vem jag är så måste du se personen, vilket är jag. Jag är en person som skriver och pratar hjärtligt utan att hålla något inne och därför måste jag berätta det här..


1990 blev jag utsatt för en våldtäkt, en sådan utomlandvistelse som gick snett trotts att instruktionerna var klara, inga glas från okända.. Det gick inte att bevisa trots bildbevis m m. En händelse som jag mest troligt släppt men tydligen inte. , den lever med mig även idag 2016. Om det lilla arslet som gjorde detta vetat vad han gjorde med min framtid och även vad jag har förmedlat vidare till mina barn, hade det stoppat han, mest troligt ej. Men oavsett bevisning och avsett någonting som i ett tamt försök försöker att läka eller ett tamt försök och släkt som försöker säga att du reder dig, elaking var ju på canarieöarna... Den personen vet inte ett skit

Det är här grunden startar för min blogg, en systerdotter som bryr sig så mycket och har vetskap att sin moster skriver mer än nödvändigt


Idag är jag välsignad med tre barn och känner mig lycklig. Fast livet till dit verkar vara tufft...


Likes

Comments

Familj, Allt möjligt

​i koppling till mitt förra inlägg  så behöver jag säga att jag är en lycklig mamma till tre barn Deras existens är något jag aldrig ångrar. jag älskar mina barn och deras olikheter men shit vad de suger min energi.. En snart 17-åring som lider sitt helvetes kval, en 13 åring som tror att hon är vuxen och en tolvåring som  som utvecklas  och står emot skit och står upp emot andra personers skit. Jo jag har underbara barn o jag älskar dom <3

Livet för oss fyra har förändrats i både gott o ont. Deras pappa sitter i fängelse för grov misshandel.  Åter igen jag har tre tappra ungdomar som ser till att må så bra de kan.


Barnen ser ut så här:

Jag träffade barnens pappa när min yngste son var 2 år- Blåst och förnedrad av den man som var som sons pappa. såg kärleken på distans som något positivt.. en lång dejt  som sedan gick fort.. Jag återkommer sedan till till det ;)


Mitt förväntansfulla liv gick snart över till skit. jag förväntas göra vad som ska och hur ska agera. Trots att mina ungdomars föruttsättnignar ändrats


Jag kommer snart till det som har var hur jobbigt som helst....


Likes

Comments