Renoverar gammalt till nytt. Återvinning! Tycker det är roligt o bra att människor väljer att laga sånt som är trasigt istället för att slänga o skaffa nytt. För om man faktiskt köpt något någon gång så ville man ju ha det. Så varför kasta när det blivit nött o slitet, när det faktiskt går att få det bra igen. Ibland tillochmed bättre än från början. Oftast Behövs de inte så mycket heller. Lite omsorg o kärlek så blir det fint igen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 19 Readers

Likes

Comments

Nisse kom hem igen, nästan 3 veckor var han borta. Att se han igen var en chock. Trots att svullnaden lagt sig något var han sig inte riktigt lik. Hans man hade veterinären rakat bort pga att lättare avlägsna mängder med fästingar. Satt ett band runt halsen på honom av dessa äckliga djur. 60 stycken hade de plockat. Sen hade han Tover på rumpa i svans, bortrakat det med. Han hade fått öronskabb som de också behandlade. Blodvärdet var bra och ingen vätskebrist. Nisse blev chipad skulle blitt kastrerad med. Men veterinären hittade inga kulor på honom så antagligen har han inga😳 Han var mycket vild. Smutsig. Stressad. Jag tog med han in i duschen och sköljde av han smutsen. Torkade honom, gjorde han även själv. Han blev något lugnare efter detta. Sen fick han en ihopknycklad pappersbit som han for efter, tyckte han var roligt! Sen när han lekt och gosat med Michelle somnade han vid mor min på rygg. Så härligt att han är hemma igen😃😻

Så här såg han ut innan han försvann🙀😐❤️

Likes

Comments

Har målat och renoverat lite trädgårdsfigurer.

Det är roligt att laga och fräscha upp sådant som blivit lite nött o slitet. Roligt när människor väljer att laga istället för att slänga.

Det är också mycket roligt att få lämna tillbaka de renoverade figurerna och få uppskattning för arbetet man gjort. Gläder mig mycket.

Före efter bilder.

Likes

Comments

Idag har jag hälsat på döttrarna mina❤️ Michelle fyller 23 idag, jodå så att. Lilla snissarna o barnen. Stackars Edda dragit på sig förkylning, lite lagom hängig och medtagen😐 Michelle mådde gott. Åkte till mor och far och åt tårta. Fick ont i magen men bara lite😊 Alla fyllde år idag. Älskar mina päron och barn! De betyder mycket att kunna träffa dem när jag orkar och de har tid. De betyder mycket för mig. Kan ibland sakna dem väldans mycket. Vilken tur att dom finns både i pappersform, telefonform och verklighetsform😃

Likes

Comments

Bara så där ramlade lusten på mig att börja måla igen. Va ett tag sedan. Denna akvarell är inte klar och ska bli en gåva. Tycker allt den ser rätt cool ut redan, men som sagt inte klar än. Blir så glad av att jobba med färg av denna sorts kreativitet. Energikick allan. Ja ren positiv energi det ger. Och imorn är en extra röd dag hej och hå.

Likes

Comments

Fick just ett härligt glädjefyllt meddelande från lilldotra. Katten som hittats död och påkörd i Vargön är inte lilla Nisse😃 Nisse har varit borta sen 21 maj. Han följde min stora dotter till bussen (som han ofta brukar göra, ja de är en katt) efter det har han inte synts till hemmavid. Nisse är en underbar snäll överdrivet social och sällskaplig liten kille. Fyllde 1 år i maj. Matte och husse saknar snissen. Ska sätta upp lappar i Vargön och om inte de hjälper blir de knacka dörr. Så länge han inte hittats finns ju hopp att han ska komma tillbaka.

Likes

Comments

Ja idag och några dagar sedan har de varit riktigt varmt, skönt fast ganska jobbigt. Blir lite såsig i huvet av värmen de känns lite jobbigt att vara zombie aktig och trött som en sten. Stackars Samson är halvdöd och promenaderna blir kortare och kortare. Ska inte klaga på värmen för nu har den ju äntligen kommit. I vinter klagar vi på kylan istället. Idag var jag och träffade en samtals terapeute. Fick pratat om mycket. För första ggn känner jag att det kanske kan vara bra så tänker gå på fler ggr. Efter jag vart hos henne tog jag en sväng förbi ett kafee' här i stan. Har känt mig lite rastlös ett tag nu och kom på den strålande idén att de kanske är dax för mig att arbetsträna lite igen. Känner en tjej som jobbar på detta "hak" så frågade lite löst för ett par veckor om hon trodde de kunde finnas plats där för mig. Att jag skulle kika förbi någon dag bara för att kolla och känna in läget och personkemin. Det kändes blandade känslor, har ju vart sjukskriven ett halv år nu så. Att komma tillbaka in i det sociala arbetslivet känns både skrämmande, roligt, spännande, hemskt, nytt och som sagt kul. Tar väll ett tag att komma in i det hela igen. När jag gick dit hade jag inga förväntningar, Är som sagt såsig i skallen. Men efteråt gjorde känslorna sig hörda och jag kände att detta kan nog bli en bra arbetstränings plats. Det var jätte engelskt och mysigt. Lagom. Tankarna flyger fritt just nu.

Likes

Comments

En uppfriskande morron promenad var det. Solen sken, Vinterjacka på och stelfrusna fingrar😱 Samson tjosta. Hur faan är det möjligt att få värmeslag i denna kylan😐

  • 15 Readers

Likes

Comments

Plötsligt händer det😊. (Helt otroligt) mm inte konstigt man åker till Grästorp och handlar😂 Mannen före mig i kassakön vänder sig om ställer tillbaka sin korg i stället, efter det tar han tag i min korg, som stod på golvet. Jag blev lite lätt förvånad.😳 Han sa, Tänkte att du kanske vill ha den upp här vid bandet. Tackar så mycket det var vänligt och dagens goda gärning👍 Blir med detta än en gång påmind om att det fortfarande finns goda människor även sådana vi inte känner omkring oss. Jag begär inte mycket, men lite snällhet tillbaka emellanåt gör livet lite lättare att leva. Man får tillbaka känslan att det är värt att vara snäll för egen del.

Likes

Comments