Blogg, Livet
Var hos søster'n i helga, og da hadde svoger'n fiksa fingre og de hadde pynta til i dag


Om du kjenner meg, er det en stor sjanse for at du vet at jeg liker DIGGER Ellen Degeneres. Makan til dame med stort hjerte skal du se lenge etter, samt at hun har en humor som er fantastisk. Er det en ting Ellen elsker, så er det å skremme gjestene hun har på besøk. Gjennom årene har vi sett at hun har skremt en av produsentene sine, Andy Lassner, og jeg vet ikke med deg, men det er noe morsomt med det å se andre bli skremt - slemt ja, men også kjempe morsomt.


Og siden det er Halloween, passer det veldig bra med denne videoen her;


Har du hatt en fin Halloween da? Feirer du halloween?
Her er det stille og rolig, så jeg får ha all sjokoladen selv ;-) Og det passer jo fint siden jeg sitter og skriver på eksamen i kveld. Planen var å sette på en av Halloween-filmene jeg har, men tanken på Michael Myers var ikke så fristende. Kanskje en annen kveld.

Vi blogges fint folk ❤

#carinasverden #halloween #ellendegeneres #andylassner #humor #moro #youtube #tirsdag #bilder #halloweenpynt

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Skriverier og tanker

Mormor, meg og bestefar på slutten av 80tallet. Mamma mente det var tatt sommeren 1988, og da var jeg ca 2,5 år.


Dagen i dag er bare vondt. I hvertfall akkurat nå, men dagen har heldigvis akkurat startet så mye kan fortsatt skje. Det kan jo hende at det ikke er like vondt da dagen nærmer seg slutten.

I dag skulle du ha blitt 74 år. Og vi skulle selvfølgelig ha feiret deg. Jeg lurer veldig på hvem du hadde vært i dag, jeg føler at jeg aldri fikk bli ordentlig kjent med deg. Jeg var jo bare 15 da du døde. Jeg var en skikkelig mormor-jente, og vi gjorde ganske mye gøy sammen. Jeg var hos henne hver sommer, i høstferier og vinterferier. Også juleferier om mamma måtte jobbe. Det var liksom meg, mamma og mormor, for mormor var alltid der, og hun hjalp mamma da hun trengte det, for mamma var jo alene med meg.

Jeg husker en dag på barneskolen hvor jeg var hjemme fordi jeg var syk, og mens jeg lå på sofaen og så på TV, kom mormor på besøk og hadde med seg ostebriks - den dag i dag, nesten 20 år senere, tenker jeg på mormor de gangene jeg kjøper ostebriks.

Jeg kan ikke huske at bursdagen din har vært en vond dag, det er som regel den dagen du døde som er vond, og noe av det vonde er å se hele landet flagge, for Kongen har jo bursdag på samme dag. Men det er noe som skjedd de siste årene, og nå har det snudd litt. Kanskje det er nettopp fordi du ikke er her, fordi det er jo dagen din. Vi kunne jo ha feiret deg vi, vi som er igjen, men det er ikke det samme. Ikke for meg ihvertfall. Så da sitter jeg heller her, og tenker tilbake på hvor fantastisk du var, og at jeg var så heldig å få 15 fine år sammen med deg.

Og så håper jeg du feirer der du er, kanskje til og med sammen med bestefar ❤


Vi blogges senere fint folk ❤

#tanker #følelser #familie #mormor #1943 #bursdag #bilde

Likes

Comments

Livet, Musikk


Jeg husker da jeg var ung, og ferien stod i vente. Det var lange late morgener, gjerne iført pysj hele dagen (om mamma ikke maste om noe annet da). Det var filmer ut i de sene nattetimer, som igjen betydde at jeg kunne sove til langt på dag. Jeg hadde nok ikke helt de samme planene i tanke da jeg tok noen dager hørtferie denne uken, men at jeg skulle ha så mye å gjøre overrasket litt. Heldigvis har jeg kost meg med alt som har skjedd denne uken, og skal skje i kveld, men jeg skal innrømme at jeg gleder meg litt til å ha et par dager i helgen helt uten spesifikke planer.


Bilde er screenshota fra Alex's snapchat i fjor, da de spilte i London


Uansett hvor koselig, og hyggelig daten jeg var på på onsdag var, så er nok denne ukes høydepunkt uten tvil konserten jeg skal på i kveld. Jeg og søster'n skal se All Time Low på Sentrum Scene, og jeg gleder meg som en liten unge som gleder seg til lørdagsgodisen.

Om du har lyst til å sjekke ut All Time Low, ta en titt på musikkvideoen, sangen heter Time-Bomb.


Dessverre er ikke høstferien helt høstferie, fordi vi har en eksamen som skal inn i november som trenger nok av forhåndsarbeid til, vi har en liten fremføring neste uke som må ordnes, jeg har en didaktiskplan som må lages og siden vi skal ut i praksis i uke 42 har jeg, heldigvis, fått til et lite førpraksismøte. Og nå gleder jeg med stort til ukene vi skal bruke i praksis. Gjengen jeg møtte i dag tok meg i mot med åpne armer, og som ny og fremmed syns jeg det var kjempe koselig. Jeg gleder meg til å bli kjent med nye barn og voksne, samt se hvordan andre barnehager jobber.

Har du hatt høstferie? Hva har du bedrevet den med?

Nå skal jeg ta en pause i skolejobbing og snart finne ut hva jeg skal ha på meg under dagens konsert :) Det er sjelden jeg bryr meg om hva jeg har på meg, men i dag går det nok i diverse All Time Low klær ja - litt fangirl må man være, selv i en alder av 31 ;-)

Ønsker deg en strålende fredag, og god helg :)

Me bloggast ❤

#høstferie #ferie #alltimelow #konsert #skole #date #youtube #sanger #musikkvideo #musikk

Og fordi jeg gleder meg sååå mye til konsert i kveld, slenger jeg med en video til av gutta, A love like war ft. Vic Fuentes fra Pierce the Veil

Likes

Comments

Lister

Det er ikke til å legge under en stein at høsten har kommet for å bli, varmen har dratt videre og kulden er definitivt på vei hit. Selv om jeg ikke er så stor fan av kulde, syns jeg at høsten kan være ganske så flott i seg selv.

Det er ting man kan gjøre på høsten som ikke passer like godt å gjøre på våren eller sommeren.
Som å krølle seg sammen under et tykt teppe med en varm kopp te - funker ikke like bra om sommeren.

Jeg ser det har blitt en liten trend på blogger om dagen, å nevne et visst antall ting med det de liker med høsten, og jeg tenkte at jeg kunne ikke være noe verre.8 ting jeg liker med høsten;

1. Å krølle meg opp i sofaen med en varm kopp tv, gjerne med en god bok eller en bra
serie eller film

2. Alle farge som kommer frem - jeg syns helt ærlig at fargene som kommer frem på denne årstiden er mye finere,
og skinner sola blir alt mye finere.

3. Jeg ikke glad i kulda, men den friske høstbrisen kombinert med høstsola, den er ganske fin den altså.

4. Innevær - høsten kommer gjerne med mye innevær, og jeg syns det er koselig
å sitte inne å høre på regnet som øser ned.

5. Alle tv-seriene som har premiere denne sesongen. Følger ikke like mye med som jeg gjorde for ett par år siden, men det er vel mest fordi jeg ikke helt vet hvor jeg skal få tak i de nye.

6. Skjerf! Og ullgensere! Trenger jeg å si mer?

7. Kakao (med/uten krem) og te - disse smaker ikke like godt fra mai - august

8. Bladene som faller, og enda finere er det når vinden tar de med seg mens den suser rundt.
Nå skal jeg straks ut i det vår høstværet og møte ei på en café, så må komme meg opp av stolen og inn på badet for å fikse meg litt.

Er du glad i høsten? Jeg vil gjerne vite litt om hva du liker med høsten, kanskje du kan legge igjen 3 ting du liker med høsten i kommentarfeltet?

Ha en fin onsdag kjære deg :)

Vi blogges ❤

#høst #bilder #natur #blader #farger #selfie #prestekrage #blomster #iphone6s #tingjegliker #lister

Likes

Comments

Livet

Tenk at det er oktober allerede. Hvor har 2017 blitt av?
Jeg begynte den nye måneden med å være kjøkkenhjelp i dåpen til datteren til ei venninne - har gått og stått fra 9.45 til ca 18.00. Deilig å komme hjem lurte du på? Det kan du banne på! Men det har vært en veldig koselig dag, så jeg skal absolutt ikke klage.

Oktober har jeg gledet meg til i en evighet - neste fredag skal jeg på konsert med bandet All Time Low, om du ikke har hørt om de, og har lyst til å høre musikken deres, ta en tur inn på Spotify eller Youtube, mye bra der.
Ellers er det snart tid for praksis, jeg skal være ute i praksis i en helt ny barnehage, og jeg håper at jeg får vite det iløpet av de neste dagene, slik at jeg kan få planlagt et førpraksis møte denne uka, siden jeg faktisk skal ha høstferie :)

Iløpet av oktober skal jeg også få gjort mesteparten av eksamen som skal inn i midten av november, slik at jeg slipper å stresse igjenom alt tilslutt - det blir nok nok av stress uasett kjenner jeg meg selv rett.

Har du lagt noen planer for oktober?

Me bloggast ❤

#oktober #nymåned #høst #bilde

Likes

Comments

Foto


Her startet vi gårsdagen med en skikkelig sløvemorgen, med sofakos i mange timer.
Leo er nok litt lik meg, og ikke så fryktelig glad i at det blir kaldere, så da han har mulighet/lyst/ork tar han turen inn, og legger seg i fanget mitt.

I går tror jeg vi lå på sofaen i nesten 4 timer - noe som var utrolig deilig!
Har du sett makan til sløving? Jeg så sikkert ikke så mye bedre ut selv der jeg lå. Men jeg kan garantere at han var den søteste av oss, som igjen var grunnen for at det ble så mange bilder i dag. Jeg syns han var så nydelig der han lå.

Ikke vet jeg om han bare ville ha fred eller bare gjemme seg litt, men det kom til et tidspunkt hvor han gjemte hodet under teppet vi hadde over oss. Ikke det at det stopper meg fra å ta bilder

Hadde jeg fått lov, og om Leo hadde hatt nok tålmodighet, kunne jeg nok brukt masse tid på å ta bilder av han. Syns han er et perfekt motiv, og de aller fleste bilder jeg tar av han er flotte. Rent objektivt sagt selvfølgelig ;-)

Om du vil se flere bilder av Leo, eller om du bare vil se, så kan du ta en titt på Instagram , der er jeg ganske så mye mer aktiv. Bloggen har også en Facebook-side med samme navn som bloggen, så om du vil sjekke den ut er alt du trenger å gjøre er å søke opp Carinas verden, eller bare gå hit så er du der - prøver fortsatt ut av hvordan jeg skal bruke siden, så bear with me :)

Håper du har en fin søndag :)

Blogges senere ❤

#foto #leo #iphone6s #katt #dyr #husdyr

Likes

Comments

Foto

Det er egentlig litt rart at jeg sjelden møter folk på den lille veien som går igjennom skogen. Jeg tror faktisk det er lettere å telle de gangene jeg faktisk har møtt noen, enn de gangene jeg aldri har møtt noen. Men for meg som elsker å gå og synge til whatever Spotify spiller på det tidspunket, er det bare perfekt.

På tur i dag kom jeg enda litt nærmere to utrolig nydelige krabater.
Jeg har sett de mange ganger før, men i dag gikk jeg nærmere enn hva jeg har gjort før. Disse skapningene er er herlige, og morsomme.


Vanligvis har disse to geitene selskap av to esler (ja, to esler), men jeg så de ikke i dag. Mulig de kanskje var inne på låven, eller kanskje de tilogmed har flyttet der fra (noe jeg ikke håper) - hvem vet, maybe time will tell.

Disse fanget ihvertfall min oppmerksomhet, og jeg kunne nok stått og sett på de lenge. Får ha mer batteri på kameraet neste gang, slik at det blir enda flere bilder.Nå er det snart kvelden fra denne kanten - jeg skal kose meg med litt mer Criminal Minds, og muligens åpne en bok, som ikke er pensum bok. Nesten sjokkerende jeg vet, men tror det er bra for meg å lese den boka.

Ønsker deg en fin kveld :)

Husk at Carinas Verden også finnes på Facebook

Vi blogges ❤

#foto #amatørfotograf #dyr #geiter #skog #nittedal #nikon #nikond3300

Likes

Comments

Foto


I dag fikk jeg endelig rota meg til å ta med meg kameraet mitt ut på tur.
Egentlig er jeg veldig glad i å gå tur, og veldig glad i å ta bilder, men er ikke så god lenger på å kombinere begge. Det blir oftest bare en tur, og så hjem igjen.

Men i dag kjente jeg hvor godt det var, å bare ta den tiden jeg trengte, og ta bilder av det jeg følte for.
For å få noen dråpe-bilder, måtte jeg tilogmed stå litt med rumpa i været - hva gjør man ikke for hobbyen sin?

Bladene i seg selv er fascinerende - er moro å se de skifter farger. Da ser vi at året vi er inne i er på vei mot slutten, og et nytt et venter bak neste sving.


Det som overrasket meg litt var at jeg fortsatt fant bringebær ute, jeg var sikker på at det hadde blitt alt for kaldt for de ute nå, men tydeligvis ikke.

Kulda kommer mer og mer om dagen, og jeg kjenner at jeg grugleder meg til høsten og vinteren. Eller, kanskje mest til vinteren, for jeg bor midt i en oppoverbakke, og det er ikke så koselig her om vinteren, det blir gjerne altfor glatt og jeg spenner alt jeg har muskler, og jeg er livredd for å falle og slå meg.
Men, det er ikke vinter enda, så det er ingen grunn til bekymring. Enda ihvertfall ;-)Er det en ting man sikkert kan si om høsten, er at den har med seg mange fine farger.
Man kan si at sommeren har det og, men jeg føler at siden været blir litt gråere, trer alle de flotte fargene mer frem.

Favoritt årstid?
Jeg tror nok min favoritt årstid fortsatt er våren, for da har vi hatt flere måneder med kulde og snø, og mye mørke. Men så titter våren frem, sola snur riktig vei, og kveldene blir lysere. Det er deilig det.
Har du en favoritt årstid?Nå har jeg dessverre en full kjøkkenbenk som venter på at jeg skal komme å tømme den - burde hatt oppvaskmaskin, men har dessverre ikke plass (prioriterer heller en liten fryser). Heldigvis er det ikke såå ille å ta oppvaksen.

Hva er dine planer for kvelden?
Håper at den er fin uansett hva du driver med.

Vi blogges senere ❤

#bilder #høst #åneby #trær #blomster #blader #nype #nikon #d3300 #foto #september

Likes

Comments


God morgen fininger,

Tenkt at det er fredag allerede. Hvor i alle dager har uka blitt av?

Skal straks avgårde for å møte jentene o kollokviegruppa, vi skal jobbe med arbeidskravet vi har i BULL (barns utvikling, lek og læring). Vi skal ha muntlig fremføring, så vi må ned manus og gjøre klart en video vi skal lage lage. Blir spennende å se hvor langt vi kommer i dag - heldigvis er vi effektive, og jobber fra sammen, så tror dette går bra.

Nå skal jeg nyte frokosten, og kose litt med Leo, for nå har han faktisk tid til å kose.

Ha en fin fredag :)

Vi blogges ❤️

#fredag #bilde #leo #helg

Likes

Comments

Livet

Det er tirsdag formiddag og jeg har allerede spist frokost, støvsugd leiligheten og satt på en maskin med klær, som nå bare venter på å bli hengt opp. Jeg skal straks begynne med litt små greier til arbeidskravet vi har på skolen, plukke ut noen små punkter fra rammeplanen, og se om jeg finner noen spørsmål vi kan reflektere over.

Men før jeg gjør dette, vil jeg anbefale deg å lese en blogg. En blogg som handler om hvordan livet tar en plutselig vending, og det du en gang kjente, ikke er så kjent lenger. I dag virker det som alle er avhengige av å vise den perfekte siden av livet, man prater ikke om det som er tung, men det som er fint og flott. Men det de aller fleste vet, er jo det faktum at livet ikke alltid er fint og flott. Jeg har litt inntrykk av at folk ikke vil vise det, for det er ikke det folk vil lese.

Jeg mener at livet er en blanding av opp- og nedturer, og om man vil være ærlig, så er det best å vise litt fra alt. Men det er min mening, og jeg vet ikke alltid best.

Men over til bloggen jeg vil anbefale. Den skrives av Atle. Atle forteller om livet til seg og kona etter at kona har fått diagnosen Alzheimer. Det er en rå virkelighet, det trist å lese, men samtidig skildrer Atle det på en måte at man ikke bare ser det triste. Man ser det fine i livet de har sammen. Det jeg ofte tenker når jeg leser innlegg fra denne bloggen, er at dette er kjærlighet! Ekte kjærlighet. Jeg sitter med et inntrykk av det ikke finnes en ting han ikke ville gjort for sitt kjære Gullhjerte. Kjære Atle, tusen takk for at du deler din virkelighet med oss, og lar oss ta del i livet deres.

Om du vil lese Atle sin blogg, og det syns jeg du skal, finner du den her.

Nå er det vel egentlig på tide å begynne med litt skolearbeid. Håper du har en fin tirsdag!

Visste du har bloggen har sin egen facebookside?
Carinas Verden - ta en titt da vel


Skrives senere ❤

#blogg #anbefaling #tirsdag #skolearbeid #unsplash.com

Likes

Comments