Livet

Det er tirsdag formiddag og jeg har allerede spist frokost, støvsugd leiligheten og satt på en maskin med klær, som nå bare venter på å bli hengt opp. Jeg skal straks begynne med litt små greier til arbeidskravet vi har på skolen, plukke ut noen små punkter fra rammeplanen, og se om jeg finner noen spørsmål vi kan reflektere over.

Men før jeg gjør dette, vil jeg anbefale deg å lese en blogg. En blogg som handler om hvordan livet tar en plutselig vending, og det du en gang kjente, ikke er så kjent lenger. I dag virker det som alle er avhengige av å vise den perfekte siden av livet, man prater ikke om det som er tung, men det som er fint og flott. Men det de aller fleste vet, er jo det faktum at livet ikke alltid er fint og flott. Jeg har litt inntrykk av at folk ikke vil vise det, for det er ikke det folk vil lese.

Jeg mener at livet er en blanding av opp- og nedturer, og om man vil være ærlig, så er det best å vise litt fra alt. Men det er min mening, og jeg vet ikke alltid best.

Men over til bloggen jeg vil anbefale. Den skrives av Atle. Atle forteller om livet til seg og kona etter at kona har fått diagnosen Alzheimer. Det er en rå virkelighet, det trist å lese, men samtidig skildrer Atle det på en måte at man ikke bare ser det triste. Man ser det fine i livet de har sammen. Det jeg ofte tenker når jeg leser innlegg fra denne bloggen, er at dette er kjærlighet! Ekte kjærlighet. Jeg sitter med et inntrykk av det ikke finnes en ting han ikke ville gjort for sitt kjære Gullhjerte. Kjære Atle, tusen takk for at du deler din virkelighet med oss, og lar oss ta del i livet deres.

Om du vil lese Atle sin blogg, og det syns jeg du skal, finner du den her.

Nå er det vel egentlig på tide å begynne med litt skolearbeid. Håper du har en fin tirsdag!

Visste du har bloggen har sin egen facebookside?
Carinas Verden - ta en titt da vel


Skrives senere ❤

#blogg #anbefaling #tirsdag #skolearbeid #unsplash.com

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Skriverier og tanker

Er det noe jeg er glad i, så er det sitater. Jeg elsker sitater. Selv de cheesey som alle hater.
Liker de og jeg. Jeg pleier ikke å dele så mange på Facebook lenger, for folk liker visst ikke det. Og det kan jo forsåvidt bli litt mye når flere deler 10 sitater hver, hver dag.

Men i kveld så satt jeg og så etter et søtt lite sitat som jeg kunne fylle inn i et bursdagskort til en kollega. Er det et sted jeg liker å putte inn sitater, så er det i bursdagskort. Da finner jeg et som gjerne passer til personen som skal ha.

Det jeg fant i dag var så enkelt og greit. Og egentlig en litt fin leveregel. Men om man (jeg) klarer å snu alt slik er en annen sak, men det er jo en start å se at det kan være en leveregel ;-)


You should never regret
anything in life.
If it's good,
it's wonderful.
And it it's bad,
it's experience.

- Unknown/Ukjent


Har du hatt en fin søndag? Jeg har absolutt hatt en lazy sunday , med unntak av turen jeg hadde med søster'n nå i kveld.

Nå er det straks natta her, så god natt :)

Vi blogges ❤


#søndag #quote #sitat

Likes

Comments

Livet


Søndagen her i hus startet slik jeg syns alle søndager skal starte, i sofaen med koseklærne på og en bra serie på TV. Og frokost da selvfølgelig. Jeg og Leo begynte morgenen med å se på Friends, før vi satt på dvd-spilleren som inneholdt sesong 2 av Criminal Minds.

Er det noe jeg er glad i, så er det konseptet lazy sunday - lat søndag. Det å ikke ha så mange planer, gjøre det jeg vil, ikke det alle rundt meg forventer at man kanskje skal. Det er kanskje en fordel med at det bare er meg, jeg trenger ikke å ta hensyn til noen, og om jeg vil ligge på sofaen hele dagen kan jeg det uten at noen sier at det er på tide å komme seg ut. Men på en annen side, hadde det kanskje vært fint å ha noen som dro meg litt i øra - det er fordeler og ulemper med begge tror jeg.


Leo koser seg på fanget

Prisen har overrasket i dag, eller egentlig ikke, for det er litt kjølig ute, og da pleier han å trekke inn. Han er kronisk utekatt, og er sjelden inne lenge om gangen, så da han først er inne, må jeg jo nyte det, og kose så mye jeg kan. I dag tror jeg har har ligget på fanget i 2-3 timer i strekk, og det er jo så kos.

Har du en fin søndag så lagt? Har du kommet deg ut en tur?
Jeg skal ut jeg og altså. Men tar det i kveld, da jeg og søster'n skal ut og gå tur - krysser fingrene for at det ikke regner (så mye) i kveld, som det gjorde da vi egentlig skulle gå tur tidligere i uka. Det ble 1-0 til været for å si det sånn!

Håper du har en fin søndag :)

Vi blogges senere ❤

#søndag #bilder #katt #leo

Likes

Comments

Musikk

Er det noe jeg er glad i så er det musikk. Jeg føler at musikk er noe som passer til det meste av humør. Sint, glad, trist, forelsket, kjærlighetssorg osv. Hva jeg hører på varierer, og smaken min har definitivt utvidet seg med årene. Da jeg var yngre bodde jeg i en boybandboble, men har med årene klart å gå litt vekk derfra. Noe blir det selvfølgelig, men det er ikke a1 og Backstreet Boys for alle pengene lenger.

Noe jeg også syns er viktig, er å finne musikk jeg kan sette på, sette meg ned, eller legge med ned i sofaen, lukke øynene og bare høre. Dette igjen kan fort føre til at jeg sovner, men da blir jeg kanskje litt uthvilt. For meg er det like viktig at noe har mye/høyt tempo, som lite/lavt tempo, mye kommer også ann på humøret, for hva jeg velger å høre på. Den ene dagen kan det være Katastrofe for alle pengene, mens dagen etter er det bare Simple Plan.

De siste årene har det også blitt en del country. Carrie Underwood og Blake Shelton er to av artistene jeg har fått veldig sansen for. Det kan bli litt mye religion i sangene på country siden, og religion er nok ikke helt min greie, så styrer vekk fra de jeg føler har litt for mye Gud i seg. Men mest av alt er det kjærlighet. Masse kjærlighet. Slik som denne fra Blake Shelton. Den heter Lonely Tonight og han synger sammen med Ashley Monroe,


Et annet band jeg er veldig glad i er All Time Low, som er et poprock/punkrock band fra Baltimore i USA. Jeg har vært fan i mange år, og kan høre på musikken deres igjen og igjen. Om ikke så lenge (6 oktober - 3 uker igjen) skal jeg se de spille på Sentrum Scene, og du kan tro jeg gleder meg. De er fantastiske live, og har en enorm energi. Vokalisten har en nydelig, og beroligende stemme. Sjekk ut en ny versjon av sangen Good Times;


Jeg syns det er fascinerende hvordan mennesker skaper bånd gjennom band og artister. Selv ble jeg kjent med den ene bestevenninnen min gjennom et messageboard for a1 tidlig på 2000tallet. Man skal virkelig ikke undervurdere kraften av musikk.

Så, nå som du har kommet til veis ende, kan du trykke på play, lene deg tilbake, og bare slappe helt av.

Hører du mye på musikk?
Har du noen artister å anbefale?

Vi blogges ❤

#musikk #music #alltimelow #blakeshelton #youtube #country #poprock

Likes

Comments

Livet

Søndagettermiddag nærmer seg med store skritt, og jeg føler at jeg ikke har gjort så fryktelig mye fornuftig.
Selv om jeg har satt på en maskin med klær (som må henges opp, slik at jeg får satt på en ny), jeg har skrevet 339 ord i et worddokument til en oppgave jeg har på skolen, jeg har gjort en avtale for neste lørdag (mer om dette i et annet innlegg) og jeg har avtalt å møte søster'n etterpå, vi skal stemme og gå tur sammen (to fluer i en smekk).
Så selv om jeg føler meg lite produktiv, så har jeg jo fått gjort litt i hvertfall. På en søndag. Som egentlig er hviledagen. Ikke det at jeg pleier å holde hviledagen så hellig. Var mye flinkere til det da jeg ikke gikk på skolen, for nå føler jeg at jeg må. Dessuten er det en av dagene jeg har mest overskudd til skolesaker, så da må man jo bare.

Men jeg skal ikke klage, jeg har fin utsikt her jeg sitter, jeg ser ut på en hel haug med trær.
Noen har fortsatt grønne blader, mens andre har blader som begynner å bli gule.
Høsten er absolutt på vei, det er det ingen tvil om.


Utsikten fra der jeg sitter akkurat nå

Har du en fin søndag så langt?
Hva driver du med i dag?

Vi blogges ❤

#høst #bilder #minebilder #unsplash #ute #skole #oppgaver #utsikt #søndag

Likes

Comments

I august var det ett år siden jeg satt meg på skolebenken igjen. Da hadde jeg ikke sittet på skolebenken siden jeg gikk på videregående midt på 2000tallet. Jeg har aldri vært skoleflink, og husker at jeg syns det var vanskelig med de fagene vi måtte skrive mye (helse, psykologi, pedagogikk o.l), men hadde jeg praksis følte jeg at jeg seilet igjennom det. Og jeg kjenner at jeg sliter litt med det nå også. Og det å finne en studieteknikk som fungerer for meg.

Jeg føler at jeg har prøvd det meste, og jeg føler at det ikke hjelper meg så fryktelig mye at jeg leser sakte. Hvordan i alle dager kan jeg lære meg å lese fortere? Prøver jeg, føler jeg bare at jeg går glipp av en hel masse, og da er jo poenget helt borte.

Det er absolutt ganger jeg føler at jeg sinker både meg selv, og gruppa, men jeg har ikke hørt noe, så regner med at det er bare jeg som føler det slik. Merkelig hvor det er!

Denne helgen skal jeg lese både det ene og det andre, men må nok gjøre noe, gå en tur eller noe, før jeg setter meg ned. Det blir nok godt å få klarnet hodet litt, samt at jeg husker virkelig ikke sist jeg gikk tur, så det er nok ikke bare godt for hodet å ta seg en tur. Kanskje får jeg tankene over på noe annet, enn alt som skal skje på skolen i høst og.

Studerer du? Har du noen gode studieteknikker du har lyst til å anbefale?

Håper du har en fin lørdag!


Vi blogges ❤

#skole #student #bilde #hioa #studieteknikk

Likes

Comments

Skriverier og tanker

Enda en dag er over, og rett rundt hjørnet venter en ny dag.
Forhåpentligvis en dag fylt med glede, moro, godhet og klemmer.
Men sjansene er at det er litt tristhet og kanskje noen tårer.
Og jeg håper at dersom det er tristhet og tårer, at det er noen der du kan lene deg på, og klemme.
Har du en dag fylt med glede og moro, håper jeg du kan gi et lite smil, og kanskje lette noens dag.
Et lite smil, kan bety så mye for noen.

God natt ✨

Blogges ❤

#bilde #natur #glede #trist #tårer #klemmer #skriverier #tanker

Likes

Comments

Blogg

Hei hei,

Det er ikke alltid så lett å finne sin plass her i verden.
Verken hjemme, på jobb, blant venner eller på skolen. Eller i blogg-verden.
I et par år nå har jeg vært fast inventar hos blogg.no, men siden i våres har jeg kjent mye på at jeg ikke føler meg hjemme der lenger. Jeg kan ikke helt putte fingeren på hva det er, men noe stemmer ikke. Jeg har vært så heldig å bli kjent med en hel haug av flotte mennesker, og har vært så heldig å få være en del av "bloggblokka". Jeg har også mange favorittbloggere der, men jeg føler ikke at det er grunn nok til å bli værende.


Men likevel, er det noe som mangler. Om det er meg eller blogg.no vet jeg ikke helt. Kanskje jeg aldri finner ut av det?!

Jeg har lenge tenkt på hvilken plattform jeg skulle flytte til, og øverst på lista stod faktisk wordpress, men problemet med wordpress er at det er så liten plass til bilder. Noe jeg syns er dumt, for da må man passe på hvor mye man legger ut.
Så langt har jeg ikke sett noe til det her? Er det slik her? Eller kan man laste opp så mye man vil?

Jeg gleder meg ihvertfall til en ny start, og forhåpentligvis til å finne mange fine nye blogger å følge :)
Har du noen tips til blogger å følge, legg gjerne igjen en kommentar :)

Ønsker deg en fin kveld!

Snakkes ❤

#nyblogg #velkommen #nystart #bitmoji #blogg #carinasverden

Likes

Comments