Såklart så försvann jag igen i typ 2 månader ahahah. Imorgon ska jag åka och klippa Zira och Bellas klor för att dem är alldeles för långa. Vi ska köpa ett täcke till mig på Ikea oxå för att mitt jag har nu har jag haft så länge jag kan minnas och det har massa hål så allt vadd trillar ut. Snart kommer inlägg om alla mina djur :)

Detta kommer vara Zira imon asså

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var jag på kloklippning med Zira, min kanin. Jag ska nog göra ett inlägg om henne i framtiden.
Imorgon är det rykttävling och jag ska ha Jeltsin. Denna gången är jag själv med honom, förra gången var min kompis Celine med men hon ska inte vara med denna gången. Förra gången så var vi dem äldsta som var med men vi kom sist Ahahah men vi hade faktiskt största hästen ju så det va mer jobb.
Jag hoppas bara på det bästa och att jag inte ska bli sparkad, Jeltsin fäller så han har lite damp när man borstar honom men med mig brukar han vara lite lugnare och jag vet hur man ska göra så att han ej blir sur så det blir väll bra.

Bild från förra rycktävlingen

Likes

Comments

Jag har varit borta i drygt nån vecka men nu är jag tillbaka. I lördags var det 1 år sedan min pappa gick bort men även så gick min hamster Olivia bort i lördags. Jag vill inte skaffa en hamster igen så jag ska istället skaffa en kanin. Kaninburar är nu mycket större än hamsterburar så jag måste möblera om mitt rum för att mer smidigt få in de på ett fint sätt. Jag ska även måla om vilket jag gör just nu, jag tyckte att jag ville ändra mitt rum lite så jag ska måla helt enkelt.

Likes

Comments

I söndags var det tävling, jag kom till stallet 8:00 så knoppa vi Jeltsin och så 9:15 red jag fram och han kändes stel när vi red fram, jag kunde inte sitta ner i traven utan att hoppa runt överallt men när jag skulle rida programmet 9:45 så gick det mycket bättre i traven. Jag fick 59,09% och kom på en 7de plats.
Sen skulle jag mocka hagen och ingen hjälpte till, lixom det är 5 hästar typ i den hagen vilket är typ 15 pers men ändå fick jag mocka hagen helt själv. Sen när jag var klar så var det för tungt så hela skottkärran välte och ingen kom och hjälpte mig utan alla bara stod och glodde. Snacka om mobbat.
Men sen skulle jag hoppa 60cm, när jag skulle rida fram så kändes han typ trött eller jag vet inte men han rev hela tiden på framridningen. Sen när vi skulle rida banan, första hindret vilket var kryss gick bra, 2dra hindret oxer med plank trodde han väll att det bara var plank och ingen oxer sådan hoppa lite för "kort" så med bakbenen hamna han på bakbommen så den studsa upp och sen trilla (4fel). 3e hindret var grön oxer som gick bra. 4e var krysset igen, vilket jag nästan missa för att Jeltsin sprang åt sidan men vi han med det. 5e var ett räcke med sockerbitar under som gick bra. 6e var oxer med plank igen som gick bra. Och sista var röd oxer som gick bra igen. Så högg som Jeltsin hoppa på hinderna hade jag lika gärna kunnat ta 80 eller nått Ahaha. Efter det skritta jag av honom och så var det prisutdelning å sen var det klart. Om man inte är hästmänniska fatta man säkert ingen ting Ahahah med så är det. Did I say att Jeltsin sparkade mig på morgonen och så red jag allt de efter. Fett king man e. 

Likes

Comments

Imorse var jag på segragymnasiet på öppet hus, jag har kollat in den skolan länge och jag tror att jag kommer välja den faktiskt. 14:00 var vi hos Niklas Lindbäck på öppet hus och det var faktiskt riktigt bra och man fick bra information. 17:00 åkte vi till stallet, jag putsa Jeltsins sadel och sen beta jag honom ett tag. När jag kom hem fixa jag mina ridstövlar och nu chillar jag bara.

Imorgon taggar vi tävling. Önska mig lycka till Ahaha, nä med det kommer nog gå bra :) jag längtar.
Jag ska till stallet 7:30 ungefär så vi hinner fixa Jeltsin och knoppa och så. Jag är den första starten på dressyren kl. 9:45 så jag ska oxå hinna värma upp. Hoppningen vet jag inte exakt vilken tid jag ska hoppa men jag vet att jag är den sista som ska hoppa Jeltsin så jag kommer skritta av honom. Jo men det blir nog bra.

Likes

Comments