Hade inte tackat nej till en hotellfrukost idag som denna som jag åt för ett tag sedan.

Likes

Comments


Lite bär och glass till kvällsfikat. Snart blir det att kolla på serien Lethal weapon, den är verkligen bra så ifall ni inte sett den så borde ni kolla in den.

Likes

Comments

Topp:Bikbok Kjol:Boohoo Pälsjacka:Lindex

Likes

Comments

Top:Vila Kofta:H&M Kjol:NewYorker Skor:H&M Öronhängen:RiverIsland

Likes

Comments

Super mysig brunch som jag och Fanny åt på caféet Pom & Flora. Stod i kö typ en timme för detta men det var verkligen värt det för så gott som det var!

Likes

Comments

Testade att äta på Phil's burger förra veckan. Det var väldigt gott! Men man fick dock vänta väldigt länge innan man fick mat, så inte så bra service tycker jag.

Likes

Comments

Var på ett jätte mysigt cafe i lördags och åt brunch nu när jag var i Stockholm. Det hette Gretas, älskade verkligen deras inredning, så fint med rosa och guld detaljer! Älskar verkligen frukost så var så kul att testa att äta här. Vi båda testade en avokado macka med pocherat ägg. Tjejen i kassan sa till Fanny och mig att vi passade in så bra här tyckte hon, hihi så kul att höra!

Likes

Comments

Min frukost för ett par dagar sedan. Ska snart sätta mig på bussen upp till Stockholm för att spendera helgen där.

Likes

Comments

Fick denna bok i födelsedags present, ska bli så kul att läsa den! Den är skriven av en tjej som jag följt länge på insta, så tror den är väldigt inspirerande.

Likes

Comments