Vi starter langhelgen vår med en gåtur til vannet. Lillebror sovnet i vognen. Det var vindstille og idyll.

Vi får se hva resten av dagen bringer. Storebror her vil gjerne bade i bassenget, men solvarmen lar dessverre vente på seg...

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

(I samarbeid med kostymer.no)

Det virker som om alt går vår vei nå, og ila sensommeren kan vi nok endelig si at huset vi bor i offisielt er vårt, og da skal vi holde fest! Jeg tenker da en real oktoberfest, med høy partyfaktor, god stemning og masse øl.

🍺Who´s joining??? 🍺


Jeg har i flere år ønsket å delta eller holde en slik fest, og nå ser det ut som om mulighetene endelig byr seg, så godtfolk, hold av en helg i oktober, for da skal vi riktig kose oss. Jeg skal ta den helt ut, og følge oktoberfestreglene til det fulle, med dekorasjoner, antrekk og stemningsfull musikk.

Men hva slags oktoberfest kostyme skal vi velge?

Jeg skal definitivt ha på meg en tyrolerkjole og gubben må jo ha en lederhosen, og kanskje med en matchende oktoberfesthatt.


Jeg har faktisk alltid ønsket meg en tyrolerkjole, for de er jo rett og slett kjempesøte. Litt sexy blir de jo når de er lårkorte, men uansett aldeles nydelige med blonder og mønster, som en slags kinky bunad! Det er ikke ofte jeg får gå i lårkorte kjoler. Det er ikke helt passelig i hverdagen når man er tobarnsmor, hilsen samfunnet vi lever i! Men til fest bak lukkede dører kan ingen stoppe meg. Og jeg skal ta den fullt ut med både musefletter og knestrømper til! Gleder meg allerede!


Likes

Comments

Jeg er en juksemaker! Og jeg er ikke redd for å innrømme det. Jeg jukser med utseende for å føle meg bedre. Men jeg vet jeg ikke er alene om å gjøre dette, og gjør det derfor med både god samvittighet og selvtillit!

Jeg har flere ganger brukt Restylane i leppene for å gi overleppen fylde og form. I tillegg har jeg utrolig usymetriske rynker mellom øynene, og de er ganske tydelige da jeg er veldig lyssky og myser mye. Dette har over tid gitt rynker jeg ikke er så fan av, så jeg har slettet de ut med Botox.


Nå har jeg hatt et lengre opphold fra kosmetiske korreksjoner og injeksjoner da jeg har vært gravid og ammet. Men nå nærmer minstemann seg et år, og jeg skal snart ut i jobb igjen. Jeg ønsker å føle meg fin og mer selvsikker igjen da jeg stort sett er bedriftens ansikt utad og møter pasienter face to face i respsjonen. Jeg ønsker selvsagt at de skal få et godt inntrykk av både bedriften og personalet som jobber der, så jeg bestemte meg rett og slett for å bli rynkefri (igjen)!

Via en venninne fikk jeg høre om Sandra, ei veldig hyggelig jente, utdannet kosmetisk sykepleier og som driver for seg selv. Jeg bestilte meg en time hos henne, og nervøs møtte jeg opp på Solli i Oslo uken etter. Jeg gruet meg for stikkene og ubehaget, som jeg husket fra tidligere behandlinger, men Sandra beroliget meg med sitt avslappende og utadvendte vesen, og med sin profesjonalitet og gode teknikk kunne jeg omtrent ikke føle noen ting! Det hele ble en positiv opplevelse, og jeg kan nesten ikke vente til jeg skal tilbake igjen. Neste gang for å fylle leppene mine 💗


FØR: med sinnarynker og pannerynker


Å herre! Jeg kan ikke fatte at jeg faktisk deler disse bildene med dere. Grusomme! Men sånn er det altså. Virkeligheten! Den naturlige alderdom. Rynkene man får når man bikker 30 år (og pigmentflekkene som graviditeten ga meg)!

ETTER:

(rabattert behandling)

full blokkade med Botox (merke: Vistabel), og uansett hvor hardt jeg prøver å fremprovosere rynkene lar det seg ikke rikke. Og jeg elsker det! Følelsen av stram hud, og tanken på at jeg kan gjøre all verdens grimaser uten at det får meg til å se sint eller gammel ut. Det er jo helt fantastisk.


Jeg er bare litt over 30 år, og ønsker gjerne å holde på ungdommen så lenge jeg kan. Selvsagt skal jeg ikke være rynkefri til jeg er 80! Men med tiden kan man kan fra full blokade, til delvis blokkade. Det vil si at noen svake rynker vil komme til syne ved grimaser, men det er jo naturlig oppi årene. For jeg vil ikke være falsk, men bare sakke aldringen et lite hakk, og kanskje se litt bedre ut enn mange andre på in alder..!


Ønsker du å endre eller bedre ditt utseende?

Sandra er nemlig så alright å gir alle mine lesere hele 20% på behandling hos henne!

Bare nevn navnet mitt, Carina Chanel, og at du leste om denne rabatten på bloggen min, evnt del dette innlegget med henne for å få rabatten.


💗 LIK Facebooksiden hennes her for mer info 💗Likes

Comments

Jeg er kokosfrelst! Fan! Avhengig! Noen vil sikkert kalle meg helt klin kokos etter kokos også... men det er noe med den duften jeg aldri blir lei. Duften av sommer, eksotiske strøk, strender og ferie.

Jeg driver min egen butikk hvor jeg er forhandler av hudpleieprodukter. Jeg er nemlig aloe vera frelst også! Det er jo verdens smarteste plante som kan brukes til alt! Dessverre har ikke merket jeg fører noen egne kokos produkter, så det er den ene tingen jeg handler hos konkurrentene.

I dag gikk jeg til innkjøp av ny hårolje. Den dufter fantastisk av kokos, og er spray som gjør at den spres godt i håret og trekker raskt inn uten å kline.

Kokosoljen var et must have kun på grunn av lukten, men jeg kjøpte også en keratin olje som skal være styrkende for håret.

Nå kan sommeren komme for fullt, for jeg er forberedt. Ikke mer soltørket hår eller flisete tupper etter saltbad i sjøen.


ET LITE TIPS: En av mine favorittkremer med kokosduft er bodybutteret krukken øverst til venstre i bildet nedenfor. Hos Yves Rocher får man 10,5% cashback/rabatt om man handler via Kickback konto. Det er gratis å både opprette og bruke en slik konto, og det gir deg tilgang til en masse gode tilbud og rabatter. Personlig handler jeg masse skjønnhetsprodukter via Kickback og fra nettbutikkene de samarbeider med, som Coverbrands, Strawberrynet, Lookfantastic, Feelunique, Ellos, Eleven.no og Yves Rocher.

🌴Jeg simpelthen ELSKER kokos! 🌴og sommer.. og sol!Likes

Comments

Jeg våknet i dag, trøtt i trynet, men hengenebb ble brått snudd om til et superglis da jeg så meg selv i speilet. Jeg var brun! Og lekker, om jeg får lov til å si det om meg selv!?


I går var jeg i Oslo og testet spraytan for første gang. Jeg fikk meg en lang gåtur opp gjennom Karl Johan og opp til Majorstuen. Jeg hadde med minsten i vogn, så vi trillet rundt for å vindusshoppe litt, studere rare mennesker og for å spise sen frokost på cafe´.

Så kom vi oss frem til Spraytanhuset. Utenfor sto det 10 menn, og jeg bare "Ehh, er dette virkelig rette sted?!" Men det var det altså. Gutta var en del av et utdrikningslag. Og stakkar´n inni spraybåsen visste lite hva som ventet han da han så seg selv i speilet. Han fikk nemlig ekstra, ekstra, ekstra brun farge! Samt boxerskille, klokkeskille og brilleskille! Stakkars fyr. Og stakkars kona hans... og stakkars meg. Fikk litt angst selv der jeg sto og var vitne til det hele, for jeg ble brått usikker på om dette var den eneste fargen man fikk!


(Rabbatert behandling)

Men de hadde visst flere fargevalg. Heldigvis! Hun som jobbet der spurte meg om jeg ønsket lysbrun, medium eller naturlig mørk farge, og om jeg ønsket i ansiktet også. Jeg gikk for en naturlig gylden farge og også ansiktet, for å prøve jevne ut de pigmentflekkene jeg har i pannen etter graviditetene mine.

I går følte jeg meg kjempebrun og nesten litt møkkete, for det var mye overskuddsfarge. På kvelden fikk jeg dusje, og jeg skylte meg bare forsiktig i lunket vann før jeg la meg. Og når jeg våknet i dag tidlig følte jeg meg smashing!

Det er et faktum at jeg føler meg finere når jeg er litt brun. Jeg føler meg mer våken, mer levende, og penere. Jeg har faktisk gått uten sminke i hele dag, og følte meg vel med det. Jeg liker å sole meg, og skal definitivt sørge for noen solstråler på kroppen i løpet av sommeren også, men inntil solen velger å titte ordentlig frem velger jeg å jukse litt. Bare fordi det får meg til å føle meg godt!


Takk Spraytanhuset! Vi ses igjen 💛


- LOVE MY TANLINE -Likes

Comments

I går natt sov minsten på eget rom for første gang. Nå tok jeg sjansen og flyttet sengen hans over, for de siste ukene har har sovet godt og mer eller mindre sammenhengende hele natten.

Og visst gikk det bra! Han sov natten gjennom nå også. Jeg våknet i 4-tiden på natten uvist hvorfor, men det var kanskje bare morsinnstinktet i meg som ville at jeg skulle ta en titt på han for sikkerhets skyld. Og han sov som en stein han.

Klokken 6 våknet han derimot. Litt i tidligste laget, da jeg er vant med at han sover til nærmere 8, men på en måte føles det både godt og greit at han våkner tidligere enn før, for det er faktisk bare noen måneder til barnehagestart og da må han opp tidlig hver morgen.


Minsten bruker Tyngdeposen fra BabyDeepSleep hver natt nå, og den fungerer som bare det. Han sover godt i den og den føles tydeligvis både trygg og komfortabel. Det har ikke vært noe klaging, bare kos.

I huset vårt er det ofte varmt og godt, så han sover i bare bleie inni posen, og når jeg legger han har han en tyngende dyne over benene i tillegg for at han ikke skal rulle seg over på magen. Innen jeg selv går å legger meg tar jeg dynen av slik at han sover resten av natten gjennom med bare posen på seg. Det er varmt nok.


På nettsidene linket til ovenfor er det faktisk bilder av min lille mann. De likte bildene av han så godt at de ønsket å bruke han som en del av promoteringen/ som modell. Det syntes jeg er veldig koselig 💛


Likes

Comments

17. mai i år var skuffende for min del. Været var dårlig. Formen min var dårlig. Og planene tenkt ble ikke som tenkt i det hele tatt! Jeg skal ikke legge mer i det. Jeg skal ikke syte og klage, men med de skuffende tankene jeg har etter i dag har jeg lagd bedre planer for neste års feiring. Og måtte ungene elske det også.

Vi kom oss ihvertfall en tur ut i dag, eldstesønnen fikk hele 3 is (for han sa at på denne dagen er det lov å spise så mange is man bare vil!), jeg fikk meg en saftig burger, vi klarte å huke inn 2(!) russekort og vi lekte litt i parken.

Hurra for Norge!

Likes

Comments

Planen er å ha på meg bunaden i morgen, og tanken er å flette håret. Fletter er fint og tidløst og passer bra til bunadsantrekk. Jeg har ikke fullt så langt hår som jentene på bildet, men med litt clip on extension for eksempel vil jeg nok kunne klare å lage flettene avbildet.

Husk godt med hårspray! For vi bor i blås- bort- landet Norge. Og flettene kan godt pyntes med fine bånd og blomster i Norges farger.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Interiør er moro. Jeg elsker å kombinere nytt med gammelt. Jeg elsker lys, nordisk look. Jeg elsker å innrede og ommøblere. Akkurat nå er jeg på jakt etter noe ytt til barnerommene, men de tingene jeg faller for er så fine at jeg egentlig vil ha de i stuen!

Interiør er ganske fleksibelt så lenge man kjøper naturlige farger og tidløse, stilfulle kvalitetsmøbler.

Fjærlampen nedenfor er for eksempel kjempefin på et barnerom for en myk ramme og som et blikkfang for barnet, men jeg har også sett den over spisebord for en dempet, romatisk belysning.

Gyngestolen er kjempefin på et babyværelse som ammestol, men også et fint supplement til sofakroken i stua.

Og den runde hyllen kan være like fin i gangen, som på et bad eller på barnerommet.

De morsomme Dots hengerene er fine for små barnehender å henge fra seg jakken på i gangen, men også kul på soverommet til å henge fra seg Batmankappen på etter leking. Så nå ble valgene vanskelige for meg her...


Sebra sprinkel- og vokseseng / Baby Dan Angel, Komplett sett, Hvit / Stingray gyngestol, hvit / Vita fjærlampe / Muuto Dots henger, liten / Ferm Living The Round Dorm hylleLikes

Comments

Jeg er visst verdens beste på å bygge Lego, har jeg fått konstantert av min eldste sønn. Han ønsker så gjerne at jeg skal leke med han også, og det hender jeg tuller litt med legofigurene, men etter kort tid stopper jeg opp og anser meg som ferdiglekt. Ofte er det ikke nok i følge min sønn. Da forklarer jeg han simpelthen at jeg er voksen, og syntes det er litt kjedelig å leke. Hva tenker du om det?

Jeg syntes oppriktig det er kjedelig å leke! Å lese bok er koselig, å male er gøy, å bygge ting er kreativt, men det jeg liker aller best er å sitte ute i solveggen med en kopp kaffe og se på at mine barn leker. Jeg har blitt voksen. Og kjedelig...


Best mum?! Or boring mum..?


Likes

Comments