Contains affiliate links

/ Reebok Classic CLASSIC Joggesko white/light grey /

Jepp, jeg har unnet meg noen nye vårsko. Er de ikke bare superfin? Nå satser jeg på deilig vårvær og lange trilleturer fremover, før jeg snart skal ut i jobb igjen. Mammapermisjonen har gått så alt for fort...


Minsten testet egen huske for første gang i dag. Det var stor stas. Tror at vi kommer til å tilbringe mye tid her fremover, i tillegg til på trilleturer.

Vår, vi er klare for at du skal komme for fullt nå. Vind og regn til side, og la solskinn og varme komme frem.


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Den følelsen når dagen startet med tull og tøys med minstemann, man deler det på Instagram og ler litt av det, men så smeller det hele tilbake på en for storebroren finner på tøys og tull resten av dagen..! What a day! %$*\#! TGIF. Etter en lang dag er barna nå lagt og jeg kan nyte en film, ost, kjeks og vin i fred. Er virkelig i behov av litt meg-tid i dag, også skal jeg ta tidlig kvelden. Zzz...


👻Følg oss gjerne på Snapchat: carinachanel👻


Likes

Comments

Contains affiliate links

Er det en butikk jeg elsker, og ofte handler hos, så er det LekMer. De byr på fine merkevarer med god kvalitet, rask leveranse og ofte har de gode tilbud- som nå! I dette innlegget deler jeg noen av mine salgsfavoritter. Barna vokser som ugress om dagen, så hele garderoben må mer eller mindre byttes ut hos dem begge nå. Og da er det to måter å gjøre det billigst mulig for seg selv, handle brukt eller handle på salg 👌


Hummel jakke / Hummel regndress / Name It bukser 2-pk / Name It body / Hust & Claire genser / Hummel zipjakke


Likes

Comments

For en stund tilbake hadde jeg en konkurranse i samarbeid med Puss med Bambus, hvor man kunne vinne bambus tannbørster lik de avbildet nedenfor. For å delta måtte man dele sitt beste miljøtips, og mange gode råd ble delt. Såpass mange fine at jeg ønsker dele de videre med dere her på bloggen.

  • Fabstylish beste miljøtips (og enkleste) er å aldri kaste mat. Rester kan spises, og på den måten sparer man miljøet for veldig mye undøvendig.
  • Iskrystall fryser ned restemat.
  • Emilieru spiser ikke kjøtt.
  • Ragnhild3062 beste tips er å alltid ha med eget handlenett i butikken.
  • Sanatanicherrem sverger til tøybleier.
  • Outwithida bruker en hårbørste i nedbrytbar, økologisk bambus, god for miljø og hodebunn.
  • Kirstiharam resirkulerer.
  • Lindadrewes bruker giftfrie bokser til mat, så hun reduserer matavfall. Hun har alltid med seg egen drikkeflaske, for ved å bruke produkter som holder i mange år reduseres avfallsmengden.
  • Og vinneren av konkurransen ble Linnihaugland med sitt råd om å gjøre deg bevisst på hvor du kan gjøre endringer, og gjøre dem 😉


Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe 😊 Hva gjør du for å ta vare på miljøet? Selv resirkulerer jeg plast, glass og papir. Jeg panter flasker. Jeg arrangerer byttekvelder hvor jeg bytter klær med venner, eller så gir jeg videre til Uff, Fretex ol. Jeg kaster ikke interiør, men selger og kjøper brukt, eller så donerer jeg til loppemarked. Og jeg er flink til å gjenbruke mat og middagsrester.

Jeg har også byttet ut plasttannbørstene hjemme med miljøvennlige børster lagd i økologisk nedbrytbar Mao- bambus. Hvert eneste år kaster vi i Norge alene hele 15 millioner tannbørster av hardplast. Vårt massive forbruk av plastikk har blitt et stort problem i dagens samfunn, og flere forskere mener at vi har skapt et evigvarende miljøproblem. Plastikk kan nemlig ikke brytes ned ute i naturen, siden det ikke er en del av naturens næringskjede. Plast-tannbørster er derfor en vane som vi rett og slett ikke kan fortsette med om vi ønsker en ren og bærekraftig fremtid.


Om tannbørsten:

Tannbørstene fra Puss med bambus er varmebehandlet for å gi håndtaket best mulig kvalitet. Denne varmebehandlingen gjør skaftet vanntett, og forhindrer veksten av mikrobakterier i tannbørsten. Med andre ord kan du vaske og behandle vår plantebaserte tannbørste akkurat slik som du behandler vanlige tannbørster kjøpt i dagligvarebutikken! Håndtakene er gjenvinnbare, og kan etter 3 måneders bruk enten graves ned, brennes eller kastes i komposten.

Før oppfinnelsen av nylon i 1930, var det vanlig å bruke grisehår som bust på tannbørstene. Selv om det har gått flere tiår siden den gang, er hår fra gris fremdeles det eneste biologiske nedbrytbare alternativet på markedet – som i tillegg er et svært kontroversielt materiale. De i Puss Med Bambus ønsker at tannbørstene skal fungere like godt som vanlige tannbørster, og passe for alle – uavhengig om man spiser kjøtt, er vegetarianer, veganer eller ikke kan spise svinekjøtt. Derfor har de etter flere tester og prototyper, kommet frem til at nylon 6 er det riktige svaret. Nylon 6 er et materiale ideelt for behandling av tennene, og kan gå gjennom ordinære avfallskanaler.

/Sponset produkt/


Likes

Comments

✨[ GIVEAWAY ]✨

Du kan vinne 2 valgfrie bilder i A4 eller A3. Det eneste du må gjøre for å delta i konkurransen er:

⭐️ Følg @mykdesignbf og @carinachanel på Instagram

⭐️ Tag venner der også som du tror vil ønske å delta i denne konkurransen selv. Jo flere du tagger jo større blir synligheten av din interesse og sjansen for å trekkes ut som vinneren.

Trekningen foregår 19/04. Lykke til!

***trekningen utsatt en uke!


Likes

Comments

Påskeferien er over for denne gang. Vi kom hjem fra en fem dagers fjordtur i går. Vi har bodd på en øy sammen med mange andre fra båtforeningen og sammen har vi spist påskegodt, drukket kald pils på bryggekanten og grillet deilig lam på påskeaften. Borte er bra, men hjemme er allikevel best, for etter fem dager med utedo og kattevask var det veldig deilig å komme hjem til vannklossett, dusj og egen seng.


Påskeværet har ikke vært mye å skryte av dessverre. De siste årene har det vært strålende solskinn, men i år lot den vente på seg. Det var snø i luften, og skarp vind. Det har vært fyrt opp i båltønner og peis, og vi har sittet under partytelt på brygga, så været er ingen hindring! På Bergholmen er man utendørs uansett vær. Store som små.


Vi har hatt lange dager på brygga, barna har lekt ute, vi har kjørt båt og vi har hatt en dag på Oscarsborg for å se på kanonene der, museet og avsluttet med deilig pizzalunsj på bryggekafeen.


Jeg har hatt godt av påskeferie, hvor alt husarbeid har fått ligge på vent. Jeg har til og med satt sosiale medier på hold. Det har vært deilig å ikke sitte på tlf hele dagen, men faktisk nyte de små øyeblikkene sammen med barna, for MYE har skjedd de siste dagene. Minstemann har knekt koden med å løfte rumpa si så han står i krabbestilling, jeg kan love at han sa "mamma" her en natt imellom gråtelydene da han mistet smokken, og den første tanna har endelig bryti ut 😁💛

Nå er det tilbake til hverdagen og jeg gleder meg til fortsettelsen på minstemanns utvikling. Håper at han krabber og står før sommeren, og at han sover nettene gjennom fremover slik at vi kan flytte han over på eget rom snart. To be continued...


Likes

Comments

I natt er første gang noen sinne som minsten har sovet en hel natt sammenhengende 👏🏻😊

Det var litt gråt fordi han ikke fant smokken i nattemørket, men ikke noe behov for flaske(r) med melk. Det var deilig! Krysser fingrene for at soverutinene går riktig vei her i huset nå, og at dette ikke bare var ett engangstilfelle eller flaks...

[ SØSKENKJÆRLIGHET ]

Likes

Comments

​Visste du at:

- I Norge kastes mer enn 15 millioner plasttannbørster hvert år, dette tilsvarer lengden av Galdhøpiggen opp og ned 500 ganger! Det ikke mange vet, er at tannbørster kjøpt i butikk består av hardplast og må derfor kastes som restavfall. Plasttannbørster er derfor ikke gjenvinnbare og brytes heller ikke ned i naturen.

- Siden plast ikke er en del av naturens næringskjede, kan det aldri brytes ned slik som annet organisk materie. Plast påvirker menneskers helse negativt. Skadelige kjemikalier lekker ut av plast og er til stede i blod og vev i nesten ethvert menneske på planeten.


For mer info sjekk ut Puss med bambus

[ BAMBUS ] 💚 GIVEAWAY 💚

Jeg pusser tennene mine med miljøvennlig tannbørste lagd i økologisk nedbrytbar Mao- bambus og nå kan du også vinne en slik.

AVSLUTTET!
Konkurranseregler:
🌱 Del ditt beste miljøtips i kommentarfeltet nedenfor
🌱 Følg @pussmedbambus og @carinachanel på Facebook

🌱 For dobbel vinnersjanse, delta også på instagrammen min 👉🏻 Instagram.com/carinachanel


Puss med bambus er en av verdens mest miljøvennlige tannbørster. Puss med bambus gir ren munn og ren samvittighet! Skånsom mot tennene. Skånsom mot miljøet.

Vinneren trekkes etter påske. Lykke til!


Sponset premie


Likes

Comments

Jeg er enebarn, og har siden jeg var liten alltid ønsket meg søsken. Jeg fikk aldri det, så derfor ble det et ønske å få mer enn et barn selv, så mine barn skulle få det søskenforhold jeg selv aldri hadde. Men da vi fikk førstemann føltes det nok ut med bare han. Han var kjempesnill, så det hadde ikke noe med det å gjøre, men nettopp fordi han var så snill føltes det så perfekt å bare ha ett barn. Han kunne være med overalt og fikk våres fulle oppmerksomhet.


Pga kviseutbrudd sluttet jeg med prevensjon for en periode. I den perioden ble jeg gravid (typisk nok, og kanskje forventet..?!), men ikke planlagt. Abort var aldri et tema for meg, så det var bare å ønske lillebror velkommen til verden. Og ila tiden i magen ble han et svært ønsket barn, og storebror gledet seg også masse.Jeg husker faktisk svært lite av hvordan hverdagen var før jeg fikk barn. Jeg var kanskje oftere på fest?! Jeg gjorde kanskje flere morsommere ting for meg selv, og satte meg selv før alle andre?! Jeg vil ikke vært foruten barna mine uansett! Selv om jeg har blitt mamma er drømmene mine de samme. I fremtiden ønsker jeg å reise masse, oppleve nye ting og møte spennende mennesker, men hvem er vel bedre å gjøre alt dette sammen med enn familien?


Jeg ikke huske hvordan det var å bare ha ett barn heller. Var det egentlig noe lettere? For det føles ikke så vanskelig nå egentlig. Alt handler om planlegging og rutiner. "Ett barn er som ingen og to er som ti", har jeg hørt folk si, men da kan de umulig være strukturerte nok(!). Jeg kan ikke si at alt alltid går som planlagt eller helt på skinner her hos oss heller. Barn eller ikke, det vil alltids komme dårlige dager, og det av ulike grunner, feks lite søvn, stress, voksesmerter, trassalder ol. Uansett kommer man gjennom dagene, for man er jo en familie, og familie støtter hverandre uansett hva. Og det er foreldrenes jobb å guide barna gjennom den tøffe tiden og de vanskelige følelsene. Jeg gleder meg til fortsettelsen! 💛


Likes

Comments

Vi ønsker alle å ha en frisk og fin hud med ungdommelig glød, men alder, miljø og livets gang setter sine spor. Og det er ikke alltid så lett å vite akkurat hva huden din trenger, hvordan produktene virker eller hvordan du bruker dem.

La meg veilede deg gjennom Forevers avanserte hudpleieserie, som jobber for å gjøre fine linjer og rynker mindre synlige, gjøre huden jevnere og gi deg følelsen av strålende, fuktet hud som både føles og oppleves yngre.

Ved å bruke det beste fra vitenskapen og naturen har Forever skapt en innovativ serie av avanserte hudpleieprodukter - infinite by Forever - og nå har jeg fått den inn i nettbutikken min.


Avansert hudpleie i ethvert aspektI dette revolusjonerende settet inngår ett kosttilskudd og tre hudpleieprodukter med fokus på anti-aging. Hudpleieproduktene passer til alle hudtyper og til både menn og kvinner. Alle produkter er dessuten parfymefrie. En nødvendighet for deg som vil gi huden din det aller beste!


- hydrating cleanser – rengjøringslotion 118 ml

Lett, fuktgivende og mild rengjøringslotion som fjerner urenheter som smuss, fett og slaggprodukter. Ingrediensene er valgt ut med omsorg for den følsomme huden i ansiktet, men hydrating cleanser er likevel effektiv uten å tørke ut huden. Med Aloe vera, solsikkefrøolje, glyserin, arginin, epleaminosyre og glyserinbaserte rengjørende stoffer. Inneholder verken parfyme eller sulfater.


- firming serum – oppstrammende serum 30 ml

Effektfullt anti-aging-supplement til dag- og nattkremene dine. Høy konsentrasjon av aktive stoffer som tilfører ekstra mye fukt og minsker opplevelsen av fine linjer. Med Aloe vera, peptider, gjærekstrakt, myseprotein, natriumhyaluronat og arginin. Inneholder verken parfyme eller silikoner.


- collagen complex – kosttilskudd 60 tabletter

Vi vet alle at skjønnhet ikke bare handler om utsiden. Dette er et moderne kosttilskudd med kollagen, ceramider og cantaloupemelon. Med vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse for hudens normale funksjon, og biotin som bidrar til å opprettholde normalt hår og normal hud, hjelper collagen complex deg med å fokusere på en hud som har det bra – fra innerst til ytterst.


- restoring crème – ansiktskrem 48,2 g

En svært fuktende anti-aging-krem med over 15 hudpleiende ingredienser, som Aloe vera, acai, granateple, essensielle oljer og rødbeteekstrakt. Jevner ut hudtonen og teksturen, mykgjør og fukter for en ungdommelig følelse. Svøper seg lett over huden. Inneholder verken parfyme eller silikoner.


*I første omgang lanseres produktene bare i et samlet sett og blir ikke å få kjøpt separat.


For mer informasjon og priser sjekk ut nettbutikken min: myaloevera.no/forevercarina


Likes

Comments