I helgen er mørketiden over og klokkene skal flyttes. Følte jeg måtte begynne i god tid, og har allerede flyttet klokken fra soverommet til stuen, og fra stuen til badet. Mest tungvint var microklokken som nå står på badet og blir vanskelig å bruke... Jeg gjorde alt rett, og holdt på 1 time. For det var vel en time den skulle flyttes?

(tekst lånt fra Klokt og nyttig på Facebook)


HUSK sommertid fra og med i morgen!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Altså, nå må vi snu om på rutiner. Noe gikk galt underveis her. Men hvor? Når? Hva? Før sovnet Lillebror kl 20.00 ca og sov til 08.00. Helt perfekt! Nå er han derimot stuptrøtt når klokka er 18.00 og våkner kl 05.30 hver morgen, blid som en sol og klar for å starte dagen. Det er ikke mora...

Han sovner gjerne i vogna kl 10.30 hver dag, sover da en times tid og holder det gående med masse energi resten av dagen. Men kanskje om jeg vekker han litt før når han sover i vogna, også heller legger han enda en gang senere på dagen..? Husker at Storebror sov to ganger i løpet av dagen i lang tid. Og sov godt om natten da, sov hele natten og også på morgenen når vi bar han inn på badet. Hva slags rutiner har du på ditt barn? Tips tas imot med takk. Zzz...

Likes

Comments

Det er så rart å se Komikerfrue i enda en sesong av Bloggerne på tv. Jeg har fulgt bloggen hennes så innmari lenge, og i tillegg sett alle episodene av henne på tv. Det føles nesten som om jeg kjenner henne. Det var derfor så innmari rart å møte henne live på et event, for jeg visste ikke hvordan jeg skulle konfrontere henne eller kommunisere. Jeg følte jeg viste ALT om henne, men hun visste jo ingenting om meg. Så det ble med noen søte komplimenter og et par hyggelige bilder. Starstruck much?! 😜

Men nå er hun altså i enda en sesong av Bloggerne, og jeg vet virkleig ALT om henne nå, men hun vet fortsatt inegnting om meg..! Rart altså. På tide jeg blir invitert til et skikkelig bloggerevent, som Vixen eller noe, så vi virkelig får snakket ut og får båndet litt 😉


Likes

Comments

Deilige, deilige vår! Du titter stadigere og stadigere innom, solen varmer og det er deilig å være ute igjen, og du vekker så mange følelser i meg... For selv om det er fint å være ute nå, er det også tungt å sitte utendørs på krakken å se barna leke, uten å ha min mamma der ved min side. Hun tok seg alltid en morgenrøyk der iført tøfler og pledd, med sovesveisen til alle kanter. Hehe... Det er sånne ting som var tullete den gangen hun levde, men som betyr så mye nå i ettertid

Håper våren er like deilg i himmelen, som det den er her på jorden. Savner deg mamma.


Deler noen vårbilder som er flere år gamle, da eldstemann bare var 2 år og mamma fortsatt levde... #savn


Likes

Comments

Contains affiliate links

Det er så mye sol ute nå om dagen. Hurra! Og snøen har smeltet og isen på fjorden tiner sakte, men sikkert opp. Jeg har funnet frem joggeskoene, og drømmer om å ta frem ballerinasko. Den tjukkeste jakken er byttet ut med en tynnere kåpe, og vet du, nå er jeg klar for å hive langbuksene snart til fordel for søte playsuits og kjoler. Jeg vil ha vår!

Akkurat nå er det tilbud på Nelly. Kanskje en av mine favorittbutikker online! Og jeg har forelsket meg i laces...

NLY Trend Tied up front playsuit / NLY Trend Lace up dress / NLY Trend Lace up body

Likes

Comments

Jeg har blitt fast kunde hos Kolonial.no. Rett og slett fordi det er et helt genialt konsept for oss stressede småbarnsforeldre som hverken orker eller har lyst til å ha med seg trøtte, sutrete og sultne barn inn i butikken på sene ettermiddager. Ikke er det noe dyrere enn å handle i vanlig butikk, så det er en hverdagsluksus jeg lett unner meg. Etter lange dager på jobb og i barnehage, kan man dra hjem for å slappe av i sofaen, også lar man noen andre bære de tunge handleposene for seg, og får de levert rett på døra, til den tiden man selv ønsker. Feks kom fredagstacoen vår på døra kl 16.00, vi spiste kl 17.00 og rakk barnetv og kveldsstellet uten stress. Det kaller jeg husmorluksus!Første gangen handlet jeg varer for ca 700,- men betalte bare 500,- Jeg fikk 200,- rabatt på min første bestilling, samt tre gratis leveringer, OG de hadde puttet oppi en gratis Smilsjokolade! Vil du ha det samme? < Følg denne linken for rabatt > Kjapt, enkelt og en veldig morsom måte å handle på.

På kolonial.no har de et stort utvalg matvarer. De har også mange gode oppskrifter å la seg inspirere av og man kan ved et enkelt tastetrykk legge alle varene man trenger for å lage retten rett i handlekurven.


Visste du: nordmenn bruker ca en hel time hver uke i butikken, mellom trange reoler for å samle varer. Det er for mye. En handel bør gå raskt, og det skal være inspirerende. Kolonial.no har til og med egen app, så du kan feks gjøre ukens storhandel mens du sitter på bussen eller toget på vei hjem fra jobb. Smart! Jeg får ikke betalt for å gi god omtale. Jeg er bare en veldig fornøyd kunde! Jeg er nå fast kunde. Blir du?


Likes

Comments

God morgen fra en ivrig liten tass, superklar for å gripe dagen!

I dag skulle jeg trene, men han lille har holdt meg våken i mer eller mindre hele natt. Valgte derfor å droppe morgentrening til fordel for litt blogging og Instagramoppdateringer til kaffe og frokostgrøt istedetfor. Vi vet å nyte morgenene!

Snart skal vi spise deilig vaffellunsj hos en venninne, før henting av eldstemann i barnehagen, middagsmekking, bading, legging og så kan kvelden endelig avsluttes med sofakos og bloggerne på tv mens jeg venter på matleveranse fra kolonial.no. Jeg har nemlig begynt å handle mat via nett, og får de tunge bæreposene levert rett på døra her hjemme. Superenkelt, billig og veldig deilig å slippe å bruke tid i butikken. Det kommer et eget innlegg senere i dag om det å få maten levert på døren, samt at jeg skal dele en rabattlenke med dere som gir dere 200,- avslag på første bestillingen OG 3 gratis leveringer. Stay tuned! Og ha en super dag i dag. I skrivende stund titter solen frem her. Hurra!


Likes

Comments

I dag, 21.mars, markeres den internasjonale dagen for Downs syndrom med kampanjen "Lots of socks". Derfor går vi med ulike sokker!✌🏻😉Dette for å vise at man setter pris på mangfold og at vi er forskjellige.

Det er på tide at også Norge er med på rocke sokken-


Bakgrund:

(utdrag fra http://www.svenskadownforeningen.se/rocka-sockorna/ )


Initiativet”Rock Your Socks” kommer ursprungligen från USA, men drivs internationellt av Down Syndrome International (DSi) och heter då “Lots of Socks”.

I Sverige har vi rockat sockorna i flera år, men genombrottet på sociala medier kom 2014 efter att Svenska Downföreningen initierat kampanjen “Rocka dina sockar”. Året efter, 2015, uppmuntrade 10-åriga Nathea Anemyr, som har en syster med DS, Sveriges skolor och arbetsplatser att rocka sockorna via Facebook och resten är, som det heter, historia.


LETS`S ROCK!


Likes

Comments

Minsten poserer med sin favorittkrem, som også er helt super å tygge på mens mamma skifter bleien.

Da jeg var på 6 mnd kontroll med Theo fikk vi bekreftet at han har atopisk eksem, og vi fikk beskjed om å kun bruke kremer uten parfyme. Nå bades han alltid i vann med olje og smøres inn med Propolis creme som blant annet inneholder aloe vera og propolis. Den fungerer supert på huden hans, og om det er flaks eller om det er pga gode produkter kan diskuteres, men han har aldri hatt sår stump eller flasset siden 👌🏻


Likes

Comments

Lillemann har siden fødsel omtrent klødd i gommen og vil helst tygge på noe hele tiden. Nå nærmer han seg 8 mnd og den første tannen bryter vel gjennom snart kan jeg tenke meg. Det er liksom tiden for det. Så imens vi venter har han fått en tannbørste å bite på, leke med og tilvennes før den første tannen skal pusses.

Likes

Comments