Contains affiliate links

/Inneholder affilatelinker/


TRENDALERT !!!

- Glamorous lace playsuit/ Glamorous shoulders-off playsuit/ Bella Bardout Boohoo -


- Pieces hat/ Nly Shoes / Gina Tricot playsuit -


Mammapermisjonen min er over, og nå har jeg jobbet i tre uker allerede. Heldigvis hadde jeg ferie til gode, for jeg hadde jo helt glemt hvor tøft det var å jobbe fulltid(!), og jeg går allerede neste uke ut i hele fire sammenhengende uker med sommerferie. Da er jeg klar for lek og moro med barna, og hva er vel bedre å ikle seg da enn en playsuit (lekedrakt!)?

Jeg elsker enkelheten med en drakt som dette.. Man slipper å tenke på at topp og underdel skal matche, at magen henger over over bukselinningen, at toppen er stram på feil sted eller at magen synes i glippen mellom topp og bukser. Playsuitene kommer i masse fine snitt og motiver i sommer, og jeg vet ikke med deg, men jeg ELSKER det! Og jeg skal fylle garderoben min med dem. De er praktiske i hverdagen, på jobb, shopping eller i lek med barna, men også fine til fest, om man legger til litt dekorativt accessories som høye hæler eller smykker. Jeg elsker også bohemstilen med blonder. Med en hatt til er man med et klar for festivalmoro!

Ha en leken sommer!


- Glamorous blueprint suit/ New Look playsuit/ NLY Trend playsuit -


SUMMERREADY!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Av respekt for brudeparet og deres familie deler jeg ikke bilder uten samtykke, så det blir bare en liten smakebit av detaljene fra min svigerinnes bryllup jeg deler med dere her på bloggen.

Jeg fikk i oppdrag å ta bilder hele bryllupsdagen og OM jeg gjorde! Jeg knipset i vei, og brudeparet skal få en fullstappet minnepenn i gave.

Enda har jeg masse bilder å laste opp og redigere, så helgeplanene mine er lagt til sofakroken med laptopen på fanget.

"I do"

Likes

Comments

Forrige uke giftet den ene svigerinnen min seg. Bryllupsfesten var for både store og små, så barna måtte også pyntes denne dagen. Minstemann i huset fikk på seg festdrakten. Skal love dere han var søt! Og han sjarmerte de fleste hjertene der.


Da han så tanten sin i prinsessekjole for første gang ble han helt stille. Han ble helt oppslukt av den store, hvite brudekjolen. Studerte den i nysgjerrighet. Hva var alt tyllet til? Han måtte kjenne. Og blomstene... Han måtte lukte. Det er så mye spennende man skal utforske som liten.


Likes

Comments

/Sponset innlegg, i samarbeid med Trademax.no/

I skrivende stund står det et boblebadekar på badet vårt. Jeg drømmer om å bytte det ut med noe mer praktisk og anvennelig. Boblefunksjonen er svært sjelden brukt av oss, og jeg ønsker nå å bytte hele badekaret ut med et mindre et - med løveføtter 😍 Det har vært en drøm siden jeg var liten. Jeg ELSKER badekar med løveføtter! Det har for meg alltid gitt assosiasjoner til luksus og velvære av høy klasse, vel unt en stresset tobarnsmor med behov for å hvile på tøffe dager...


- Badekar favorittene -

Men etter litt research nå, må jeg si det finnes mange andre flotte badekar også. Trademax.no selger en haug av dem, og jeg har faktisk begynt å revurdere hele løvedrømmen til fordel for noe mer moderne, men stilrent. Badekar er ikke hva det en gang var. De kommer nå i all verdens former og fasonger og farger. Valgets kval...

Tar gjerne imot tips og tilbakemeldinger. Hvilken av badekarene avbildet er din favoritt?


Likes

Comments

Kosekveld eller fest? Kosekveld! Alltid kosekveld. Netflix & chill med kjæresten ❤

Potetgull eller sjokolade? #chocoholic !

Byferie eller strandferie? Ingenting kan måle seg med en ferie til varmere strøk hvor man later seg på stranden, men jeg elsker å oppleve ting også... Så med barna, kanskje strandferie nå som de er små og byferie med kjæresten.

Tv-serier eller film? Film. Det er sjelden jeg får tid til å følge med på serier. I så fall må det være på Netflix hvor jeg selv kan velge tidspunktet, men enda da har jeg problemer. Begynte på Pretty Little Liars for 3 år siden, og er fsat på sesong 3..!

Bilder eller tekst? Tekst. Jeg elsker å skrive. En dag håper jeg på å få utgitt en bok... Men noen ganger vil et bilde si mye mer, og her på bloggen blir det en god mix av både tekst og bilder føler jeg.


Likes

Comments

"Jeg har lest bloggen din, og synes den er både velskrevet og spennende! Det kan være vanskelig å finne tema som engasjerer leserne, men din blogg kan kunsten å fange oppmerksomheten".

Jeg har fått mail om at jeg er nominert til Mamma Blogger Award 2017, av Sparpedia . Jeg er kjempestolt og håper at alle mine lesere, familie og gode venner vil stemme meg frem til toppen ❤


Mammablogger-awards 2017


Det er en pengepremie som vil bli delt mellom alle bloggerne ut i fra prosentandel stemmer de fikk. Dette betyr at hver eneste stemme teller, og at alle bloggerne kommer til å motta en del av premien. Men det er jo alltid stas å bli vinneren med flest stemmer, så om du liker bloggen min, håper jeg at du klikker deg innom å stemmer på meg 💋

Avstemningen avsluttes den kl. 12.00 on 28. Juni 2017.


Likes

Comments

/Inneholder reklame, rabattert produkt/


Jeg har (alt for) lenge vært i behov av en ny mascara og endelig fikk jeg somla meg til å kjøpe en. En av mine beste venninner er deleier av det norske sminkemerket Cosmobeauty og jeg tenkte det var på tide å teste ut dette merket. Jeg fikk full veiledning da jeg var innom henne i dag og sammen testet vi ut ulike farger og kombinasjoner for å funne ut hvilken foundation og hvilket pudder som ga best resultat når det kom til å skulle skjule pigmentflekkene jeg har fått etter graviditetene.


[ COSMOBEAUTY ]

Beauty from 100% pure nature

Etter sminkeveiledning og god hjelp til å finne de produktene som passer for min hud dro jeg i dag hjem med det fantastiske start kitet.
Dette kitet er NÅ på tilbud! Sjekk ut cosmobeauty.no

Cosmobeauty er mineralsminke lagd på ingredienser fra nordnorsk natur, inspirert av nordlyset og fjellene i Hammerfest som er rike på mineralet Mica.

Bra for huden. Bra for miljøet. Og sminken er heller ikke testet på, eller lagd av, dyr.


- NYE FAVORITTER -


Likes

Comments

Vi har hatt besøk av svigerinnen min og kjæresten hennes den siste uken. Vi har hatt mange koselige dager og gjort mye gøy, og i dag var vi på Tusenfryd.

Ettersom dagen gikk ble været finere og finere, så da vi kom hjem tok vi oss er bad i bassenget. Endelig er vannet varmt nok til å nytes skikkelige. Sommeren er her og jeg håper den blir.

Likes

Comments

Svigerinna mi skal gifte seg i morgen ❤️

I dag har jeg vært på jobb før jeg dro rett på bryllupsrigg. Vi krysser alle sammen fingrene for godt vær i morgen for det skal være utebryllup i partytelt. Koselig blir det uansett vær, men til bryllupsbildene hadde det vært fint med litt opphold. Jeg har fått det ærefulle oppdraget å ta bildene i morgen, og med blandede følelser hiver jeg meg over oppgaven. Jeg er ingen utdannet fotograf, og ingen kløpper på fancy kamera, så jeg håper noen gode fototips og godt vær hjelper meg litt på veien. Presset for å ta bra bilder er litt stort med tanke på at man bare blir gift en gang, og man bare blir gitt en' sjanse for å kapre de vakre minnene.

Men gift blir de i morgen, uansett vær og bildekvalitet ❤️


Likes

Comments

Det er når man byr på seg selv at man kommer langt her i livet! Det vil si, at man ikke bør ta seg selv så høytidlig. Folk liker det naturlige, ærlige og litt sprø. Slikt er spennende. A4 er ikke trendy. Det er ensformig. Det blir som alle instagrammerne som kopierer hverandres bilder. Bildene skal være hvite, søte og ha fokus på materalistiske ting nå tror jeg, men hva skjedde med å dele det som faktisk skjer i livet? Hva skjedde med å være seg selv? Copy/ paste er ikke nødvendigvis moro i lengden og likes vil fade...

Det var først når jeg turte være tullete Carina at folk added, delte innlegg og friend'a meg. Snapchat blant annet er mye morsommere nå enn noen gang før. Jeg har mange følgere der og da jeg for en stund siden så hvor mange som hadde hørt meg synge til Justin Bieber i bilen ble jeg nesten litt flau- men allikevel var det også veldig gøy å se at det å by på seg selv gir resultater. Jeg tør å drite meg ut, og jeg ler av det etterpå.

Ler du med meg? Legg meg gjerne til på Snapchat: carinachanel


Likes

Comments