Tre små reiseklare.

Forrige uke gikk så alt for fort. En uke i syden er egentlig alt for lite... Vi har brukt et par dager til pendling, et par dager ved bassengkanten og et par dager på utflukter. Vi har sett mye, men enda er det masse vi ikke har fått oppleve og jeg skulle gjerne hatt noen dager ekstra på Mallorca. Det frister i hvertfall å reise tilbake en annen gang. Dette var Mini's første sydentur og det virket som om han storkoste seg. Flyturen gikk fint, men litt reisefeber og adrenalin var det selvsagt og han hadde masse spørsmål underveis på reisen.

Fremme! Hipotels Mediterrano Garden, Sa Coma.

Den første dagen brukte vi til å bli kjent med hotellområdet, handle badeleker i nærbutikken, bade i bassenget og bare kose oss i varmen. Vi reiste med tanten min, hennes mann og deres barn som er på alder med Mini. I lag løp ungene rundt omkring for å teste alle bassengene, barnelekene og på kvelden så vi også hotellets barneshow etter middag, hvor barna fikk være med danse til kjente barnesanger. Stor stas for de små, og slik gikk de fleste dagene- i full fart med masse latter, lek og aktivitet.

Jeg håper alle storkoste seg i lag med familie og venner på 17. mai i år, med korpsmusikk, tog, masse is og kaker. Siden jeg er tjukk foran for tiden og ikke får på meg bunaden min nå, så rømte vi like gjerne landet på søttende mai i år, og vi brukte dagen på ren latskap og solslikking ved poolen. Føltes helt greit det også egentlig.

Problemet med å ta sommerferien og sydenturen så tidlig er at jeg kommer til å kjenne reisefeberen igjen når alle andre reiser avgårde senere i sommer... men jeg skal tross alt gå hjemme, vaggende og ventende på Lillemann som kommer i begynnelsen av juli i følge termin. Blir sikkert spennende det også.


Likes

Comments

- 2012 -

Jeg ryddet i gamle bilder på macen min og kom over dette bildet fra 2012, da jeg gikk gravid med Mini. Nå er det på´n igjen med nummer to. Jeg ser ikke så ulik ut nå. Magen er ganske lik, og vektøkningen generelt også. Fortsatt ingen strekkmerker. Bekkenplagene er noe verre denne runden, enn sist gang, men absolutt til å leve med. Jeg har sluppet unna oppkast under begge svangerskapene. Noe kvalme de første tre månedene begge ganger, men det gikk stort sett fort over så lenge jeg spiste brødmat, salt kjeks eller kornblanding til frokost.

Jeg har vært ganske heldig begge gangene, men allikevel må jeg få si at det er tungt. Man får sure oppstøt støtt og stadig, tung pust, dårlig kondis og det er frustrerende å ikke se sine egne tær når man prøver knyte skoene... Men nå er det snart over. Bare 3 måneder igjen! Det er tungt når det først står på, men så fort ungen er ute er den lange ventetiden glemt og man vil bare nyte... ♥

- 2016 -


Likes

Comments

Det finnes ting man ofte lurer på om fødselen, som man kanskje ikke tør spørre om. Jeg var rett og slett nødt til å Google meg frem til en del svar, for det er masse jeg selv lurer på nå som andregangs fødende. Det blir nok en ganske annerledes fødsel nå enn hva jeg hadde sist gang, og jeg vet ikke helt hva jeg kan forvente av en "normal" fødsel. Sist ble jeg satt igang og lillemann kom 10 dager over termin. Jeg ble nøye fulgt opp og guidet av sykepleiere hele veien og etter to dager og en natt på sykehus hjalp de meg med å få Mini til verden. 

Nå lurer jeg på:

Vil vannet gå som et plask? Hos de færreste starter fødselen med at vannet går visst nok. Vannet kan, i prinsipp, gå hvor som helst, men som oftest skjer det hjemme eller når man har kommet seg inn på sykehuset etter at riene har holdt på en stund. Som oftest kommer det også i små mengder.

Vil fødselen gjøre veldig vondt? Sist gang fikk jeg epidural, men jeg er usikker på om jeg vil ha det denne gangen, og om jeg i det hele tatt rekker få det, for det er jo ikke sikkert denne gange. Vi kvinner har "superkrefter" og de dukker opp når vi trenger de mest. Mest sannsynligvis vil man sitte måpende over hva man får til! Rier er egentlig veldig fint, for det er bare babyen som dytter på og vil ut. Tenk at for hver rie kommer du nærmere målet! Det kan være viktig og riktig for noen å tenke igjennom fødselen på forhånd for å forberede seg mentalt. For noen fungerer det også med innøvde pusteteknikker som smertelindring underveis.

Må jeg undersøkes innvendig under fødselen? Vanligvis sjekkes man ved ankomst til sykehuset, så etter to- tre timer om riene fungerer godt, og igjen når trykketrangen kommer. I følge jordmødre foregår sjekken ved at man kjenner forsiktig med to fingre hvor dypt hodet står i bekkenet og hvor stor åpningen er. Det kan for noen føles litt ubehagelig, men det er viktig å puste og prøve å slappe av.

Kommer jeg til å bæsje på meg? Dette har jeg nok fortrengt fra sist gang... men samboeren min snakket noe om at de hadde en våt klut der nede som de stadig tørket meg meg..! Og ja, man vil bæsje på seg! Alle gjør det visst, og det er ingen stor greie. Jordmødre er vant til å jobbe med en delen av kroppen, så for dem spiller det ingen rolle. Det er sjelden store mengder, og de fleste går også på do før de føder. Man blir også spurt om klyster før fødselen. Det fikk jeg. 

Vil jeg ha vondt lenge etterpå? Dette vet man vel ikke med sikkerhet, da man ikke vet hvordan fødselen blir før man er i det. Sist gang måtte jeg klippes og sy noen sting. Noe ekstra sår var jeg nok på grunn av dette, men jeg kunne fint sitte uten "donut" pute, og det grodde relativt fort. De fleste vil kjenne seg litt ømme i underlivet de første dagene etter fødsel, men vi er alle forskjellige og det er ulikt hvor hvor lang tid det tar før man føler seg hundre prosent igjen. Det er viktig å tillate seg å bruke tiden etter fødselen til å hente seg inn igjen, følge eget tempo og behov. 


Likes

Comments

​Long time no see... Følte det var på tide å børste støv av denne bloggen igjen, bare for en kort oppdatering om livet. I skrivende stund er jeg gravid i uke 30. Tiden flyr! Og jeg skriver ukentlig om gravidoppdateringer på den nye bloggplattformen min > www.carinachanel.no Her deler jeg også andre mammatanker, jobb og fremtidsplaner. Følg meg gjerne videre der!


Den siste tiden har jeg fulgt med på gode kollegaer i det de reiste til Sør- Afrika, på safari, på spa, når de spiste gode middager ute og overnattet på fem stjerners hotell. Jeg har sett de avbildet på spennende kurs og eventer hvor de har mottatt store sjekker med store summer. 

Se denne flotte gjengen! Og sjekk de summene! En velfortjent 13.månedslønn på grunn av den gode jobben de har gjort i løpet av det siste året. 

Jeg lar meg imponere og fascinere og kjenner inspirasjonen spire. Jeg skal snart gå hjemme et år i mammapermisjon - den perfekte tiden til å sette businesstøtet inn for fullt! Det hadde vært moro å få være med på Foreverreisen neste år. Da er det nemlig tur med cruisebåt og tur til Dubai som lokker. En drøm absolutt mulig å oppnå!

Jeg vet det er mange mennesker som følger med og gjerne ønsker å starte opp selv, men så våger de ikke. Mange er nok redde for å ikke lykkes, men man vet jo ikke hvordan ting kan utvikle seg med mindre man prøver! Det er mange mennesker som lykkes i Forever. Skandinavia er faktisk topp 2 i hele verden innad i Forever Living. Vi jobber med fantastiske kvalitetsprodukter, med en helt unik fornøydshetsgaranti. I tillegg jobber vi med å hjelpe mennesker til å nå deres mål og drømmer. En utrolig givende jobb! Man lærer mens man går, og jeg er helt sikker på at hvem som helst kan lykkes i dette selskapet. Det har jeg sett med mine egne øyne. 

En påspandert ferie, lommepenger og i tillegg en bonussjekk er bare noen av godene som Forever tilbyr, og jeg drømmer om å få en større bit av "Foreverkaka" dette året enn tidligere år. Words into action - Nå skal jeg nyte graviddager på sosiale medier, jeg skal føde et lite nurk og jeg skal bruke barseltiden min på sosialisering, salg og rekruttering. Forever er en generøs og fantastisk bedrift, og jeg ønsker å dele mulighetene med alle!

Er du nysgjerrig på hva Forever kan gi DEG? Send meg gjerne en uforpliktende mail på cdolsen1985@gmail.com


- Cheers to chicks getting checks! -

Likes

Comments

Endelig kan jeg dele den store hemmeligheten som jeg båret på i 5 måneder! For en stund siden var vi på ultralyd. Vi venter en sunn og frisk baby. Vi fikk se hjertet slå. Barnet hadde to ben, to armer, to øyne, fingre og tær- og en stor pung..! Hehe... Det blir en gutt til. Termindato er satt 18.juli. Det gledes! ♥ Og Mini er fornøyd, han fikk ønsket sitt oppfylt. Han ønsket seg aller helst en lillebror. Det var visst kulest.

Noen har visst om graviditeten en stund, mine nærmeste venner, familie og kollegaer, da magen min allerede hadde kul i 5. uke denne gangen. Bloggleserene mine har kanskje lagt merke til at det har vært lite helfigurbilder av meg i innleggene også..? Men nå, endelig, kan jeg snakke høyt om det! Jeg og samboeren ble enige om å avsløre graviditeten etter at vi hadde vært på ultralyd fordi vi ønsket selv å vite om alt sto bra til med barnet før vi begynte snakke om det til andre. Heldigvis så det slik ut.


For å følge meg videre under graviditeten, sjekk ut bloggen min her>> carinachanel.no Jeg har byttet plattform.

Likes

Comments

Som småbarnsmor ønsker jeg selvsagt å ha mest mulig tid til barnet mitt. Jeg ønsker å tjene greit nok til at vi kan finne på morsomme ting og reise verden rundt på ferier, men samtidig ønsker jeg nok fritid i hverdagen så jeg kan levere sent i barnehagen og hente tidlig, så får vi lange ettermiddager sammen. I jobben min har jeg fleksitid, men det jeg flekser må jeg ta igjen en annen dag, det vil si at om jeg reiser tidlig hjem en dag så må jeg jobbe sent en annen. I deltidsjobben min derimot kan jeg jobbe når jeg selv ønsker, vil og kan. Tenk å kunne å trappe ned på fulltidstillingen for å supplere inntekten med deltidsstillingen min i Forever Living, alternativt er å jobbe seg opp og frem i Forever, nok til at man kan leve av det på fulltid- og det kjenner jeg mange som har gjort. Og de gjør det bra! De elsker jobben sin. Finn en jobb du elsker så vil du aldri trenge å arbeide en dag igjen i ditt liv. Det er når lidenskapen din og karrieren din slår seg sammen at magi skjer!


Vi alle ledere! Vi leder oss selv, barna våre, dyra våre, omgivelsene. Lederskap driver også fremover, så hva ser du for deg om 1,2 eller kanskje 5 år frem i tid? Har du en plan? En plan om å lede deg selv i retning for å dine drømmer? Vi er alle ledere for egne liv. Vi bestemmer selv hvordan vi ønsker å ha det rundt oss, og vi bestemmer selv hvordan vi jobber oss frem til å være den personen vi ønsker være og å leve det livet vi ønsker oss. Vi setter alle kurset for fremtid.


Vær en leder. Finn deg en jobb som leder deg i riktig retning. Ikke en jobb som lar deg sitte på stedet hvil. I Forever kan man selv bestemme sin egen tittel, ut i fra hvor mye innsats man legger i sit arbeid. Du er sjef i egen bedrift, og du velger selv din egen lønn- ved å jobbe for den. Mange mennesker tjener gode penger gjennom Network Marketing, og deres finansielle fordeler er alltid et resultat av deres egen innsats i å bygge seg en organisasjon som selger reelle produkter og tjenester. I Network Marketing kan hver og en multiplisere sin innsats, evner og talent ved å hjelpe andre til suksess. Sammen får man gode kollegaer, knytter vennskap og får gode støttespillere som selv har store drømmer om fremtiden. Våg å være annerledes- jobb med Network marketing- det vil du tjene på i det lange løp.


Vil du jobbe med meg? LES MER HER!

- Do what you love, and love what you do! -

Likes

Comments

Jeg lever litt i trass med meg selv om dagen og har kort lunte, dårlig nattesøvn, sliter med vond rygg og er mye lei meg fortsatt etter mammas bortgang. Jeg har begynt med yoga for å finne indre ro og nyte litt egentid, og det føles godt. Allikevel er det hverdagen som er tøff, for med en (snart) firåring i hus er det mye humørsvingninger og trass på den fronten også. Vi kan fort bli stående å stange hodet i veggen begge to og ikke komme til enighet i noe, da vi begge er sta og vil ha rett (men, staheten har han arvet av sin far altså!)

Tross trass elsker jeg å være mamma. Trassen er bare en innmari liten del av hverdagen egentlig. Den totale pakken i å være mamma gir meg kjempemye, og mest av alt gleden i uendelig kjærlighet. Å får være der når han trenger meg, lese bok på senga og nyte øyeblikket da han niholder rundt nakken min og gir meg bestevennkos før natta er noe som faktisk er bedre enn mindfulness på yoga. Muligheten til å gå inn på Minis rom før jeg legger meg, se at han ligger feil vei i senga, løfte han riktig vei, pakke han inn i dyna, kysse han på kinnet og stryke hånda gjennom håret hans, og avsluttende høre han sukker tungt i tilfredshet- Da har jeg det aller best! Da finner jeg min indre ro og kan legge meg med følelsen av å faktisk ha lyktes som mamma, tross hverdagsstresset... Oppi alt glemmer man faktisk hvor verdifull man er som mamma og som person, og man glemmer fort å se helheten og nyte de små øyeblikkene.

- Mitt alt! -


Likes

Comments

Vil du jobbe selvstendig og bestemme din egen arbeidsdag-da leser du rette innlegget nå!

Jeg har valgt min jobb med hjertet. Å oppfylle egne drømmer gir meg mye, men å kunne hjelpe andre til å oppfylle sine drømmer gir meg aller mest! Og akkurat nå søker jeg samarbeidspartnere. Vil du jobbe med meg?

Å være selvstendig forhandler i Forever Living er en trygg jobb- for du ansatter deg selv! Oppstart er uforpliktende og kostnadsfrit. På toppen av å være din egen sjef, styrer du egen arbeidsdag (deltid eller fulltid). Helse og velvære bør være noe du interresserer deg for. Vi har alle et nettverk og kjenner til mange potensielle kunder. Nå søker jeg samarbeidspartnere. Sammen kan vi utvide nettverket ytterligere.

Jeg kan love deg at det er verdt å investere tiden sin i å bygge opp sin egen business og hjelpe andre mennesker med å lykkes. Som forhandler av Forever Living products får du full opplæring og oppfølging av meg og vårt team.

Jeg har lyst til å snakke med deg som ønsker utfordringer og/ eller utvikling. Jeg søker deg som drømmer om mer penger, mer fritid og som vil jobbe i et supert team med positive og engasjerte mennesker. Høres dette ut som noe for deg?
Er du på sosiale medier, er grunnlaget ditt allerede lagt. Mye av arbeidet i Forever er nettbasert. Det er her vi rekrutterer, får opplæring, reklamerer og selger. Det er ikke vits i å tenke at «dette har jeg ikke tid til», da man fint kan kombinere dette med både vanlig jobb, skole og barn. Det meste foregår jo over internett og det gjør det enkelt å jobbe hvor som helst og når som helst.

Vil du vite mer om hvordan du kan bygge opp din egen business? Kontakt meg på cdolsen1985@gmail.com eller ta kontakt via Facebooksiden min.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Likes

Comments

/Inneholder reklame for egen nettbutikk/


Jeg har en Forever bag fylt med flotte testere. Denne bagen kan bli din for en uke- den er nemlig på rundreise til utlån. Er du nysgjerrig på Forever's produkter, men ønsker å teste de ut før du handler- send meg en mail på cdolsen1985@gmail.com med spørsmål om å låne bagen. Du må bo i Akershus.


Testere består av:

Aloe vera gelly: Planten selv i en tube. Tørr hud, solbrent eller kløende innsektbitt? Aloe Vera Gelly absorberes raskt av huden, den beroliger, pleier og bevarer fuktigheten.

Forever aloe scrub: Huden blir klar og cellefornyelsen i huden fremmes. Med sin skånsomme peelingeffekt hjelper Aloe Scrub også mot uttørking og andre skader som syntetiske rengjøringsprodukter kan forårsake. Den kan brukes over hele kroppen, også i ansiktet.

Aloe propolis creme: Et av våre mest populære produkter, utmerket til tørr hud over hele kroppen. Både mykgjørende og fuktighetsbevarende med ordentlig kremaktig konsistens og herlig honningduft.

Aloe heat lotion: Trøtt i kroppen? Prøv Aloe Heat Lotion. Skjønn massasjelotion med Aloe vera, mentol og eukalyptusolje som dessuten gjør huden myk og glatt. Dufter friskt av mint.


XoXo Carina Chanel


Likes

Comments

Jeg liker hjemmelagde ting, for det setter et personlig preg på både interiør eller antrekk, men jeg liker ikke å lage avanserte ting! 😝 På YouTube finnes uttallige DIY- videoer og min nye favoritt youtuber er Dica Da Ka. Hun deler mnge flotte videoer og DIY´s som ikke nødvendigvis er så vanskelige å få til. Nedenfor ser dere mine favoritter, og ting jeg deffinitvt ønsker å lage meg!

Likes

Comments