Jeg har verdens søteste baby! Det vil nok enhver mor si om sitt eget barn, men jeg mener, bare se på han her da..!

Han er vakker ja. Men morra er det verre med! Det innså jeg da skrudde på mobilen og kameraet var vedt mot meg. Og dette er det trynet min sønn må se opp på hver eneste dag..!

Bare det å vite at mine sønner er oppvokst med dette(!) og allikevel elsker meg så ubetinget som de gjør- det smelter mitt hjerte! Jeg har tydeligvis oppdratt de godt nok til å ikke dømme folk etter utseende.


Følg oss på Snapchat: carinachanel

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Vi er allerede godt i gang med desember måned, og det er mye jeg skal gjøre før året er omme, mye av det sammen med barna mine. Jeg håper på å både få nyte herlig vintervær utendørs, og at vi kan kose oss inne på de kaldeste dagene.

8 ting jeg skal gjøre sammen med barna nå i desember:

1. Lage snømann. Jeg håper det kommer nok snø i år til at vi kan lage en stor snømann på toppen av bakken vår som kan stå å speide ut over bilveien og ønske Nissen velkommen når han kommer innom med sleden sin.

2. Arrangere akedag. Vi har gjort det før, men i fjor var det så lite snø at vi ikke fikk det til, men jeg krysser fingrene for at værgudene i vinter gir oss en helg med masse snø som legger seg i akebakken. Da skal vi invitere venner, både voksne og barn, til aking, grilling av pølser, vafler, kakao og gløgg med noko attåt oppi!

3. Bake med familien. Hvert år har vi bakedag hos svigers. Da baker vi kaker, ser juletegnifilm, lytter til Kurt Nilsen sin julecd og bare koser oss maks!

4. Lage pepperkakehus. Vi pleier å kjøpe ferdige plater som jeg limer med knekk, også får barna dekorere deg med melis og godteri. Huset får stå til pynt frem til nyttårsaften, og da knuser vi det etter middagen og barna får smake.

5. Julegaveshopping. Elsker å trille rundt på senteret med barna i handlekurven, kjøpe noe godt som de kan knaske på, ta oss en pause på cafe', se på dyrene i dyrebutikken, leke i ballrommet på Burger King og kjøpe julegaver. #cashflow !

6. Pynte juletreet. I år skal vi ha julen hjemme hos oss, så da må vi har juletre i stua som vi legger pakkene under. Ofte når vi har reist bort på julaften har vi ikke stresset med å sette opp tre, fordi barna har vært små og spiser barnåler, og jeg har vært redd hundene vil tisse på treet! I år har jeg bestemt meg for å invistere i ett plastikktre, et stort et med intigrerte lys så jeg slipper ledningskaoset hvert år!

7. Rydde barnerommene. Hvert år tas det en storopprydding, og gamle leker kastes eller gis bort og det lages plass til de nye gavene.

8. Se julefilmer og tegnefilmer sammen med barna. Å starte, eller avslutte, en dag med sofakos, barna i armkroken, litt snacks på bordet og kanskje en stor kopp kakao med krem og marshmellow.


God førjul!

Likes

Comments

Tirsdag, og svømmetrening...


Det er så moro å se hvor forskjellige guttene våres er, men allikevel skinner det gjennom både mamma og pappa gener av de begge. Eldstemann er utseendemessig veldig lik pappaen sin, men minstemann er lik meg. Oppførselen er veldig kombinert, for eldstemann har energi lik den pappaen hadde da han var liten, men han er også ganske følsom type, mer lik meg. Minsten er relativt tøff og kaster seg ut i nye utfordringer og "buser" seg frem her i livet. Vi har fått hver vår unge, pleier jeg å si til gubben.

Eldstemann kan være tullete med lillebror, men lillebror kaster seg over'n og tar igjen, tross han bare er 15 mnd gammel. Eldstemann var lenge alene og fikk ha lekene sine i fred, mens minsten er født inn i en verden hvor han må dele og han sloss til seg det han ønsker å leke med.

Jeg har hele tiden sagt at eldstemann blir landslagsvømmer og modell. Han elsker å svømme, har en atletisk, slank kropp og har allerede debutert som modell i flere reklamer, så potensialet ligger til grunn. Minstemann derimot blir bryter eller bodybuilder! Han er mer kraftig bygd og er tøff! Og det blir nok han som drar med seg flest jenter hjem i ungdomsårene, for han er en skikkelig sjarmør. Storebroren er mer sjenert.

Det er rart hvordan man bygger seg opp tanker og meninger om sine barn, og det blir spennende å se hvor mye som forandrer seg i årenes løp. Jeg vil uansett være den stolte mammaen som heier på sidelinjen, uansett om det er på svømmekonkurranse eller på bryteklubb!


I'll take you down brother!!

Likes

Comments

KONKURRANSE

I samarbeid med Barneglede får vi i Mammabloggerne lov til gi bort et sett med rosa dekorvipper til en av våres følgere på Instagram.

For å delta må du:
FØLGE @barneglede og @mammabloggerne
TAGGE en venn (eller flere)

En tilfeldig vinner trekkes neste søndag (17.desember). Vi sjekker at vinneren følger begge kontoene.

#konkurranse #giveaway #barneinteriør #barnerom

Likes

Comments

Huset vi nå bor i er barndomshjemmet mitt. Huset som mine foreldre kjøpte sammen og pusset opp til det huset det er i dag, og huset jeg er oppvokst i. Vi flyttet hit for ca 2 år siden, etter at mamma døde her. Det hadde for stor personlig verdi for å skulle selges, så valget falt fort på å ta over. Selv om vi fyller huset med mer kaos og lyd enn det noen gang har vært her tidligere, så må jeg innrømme har jeg aldri følt på en større tomhetsfølelse.

Huset bærer mye av energien til mamma enda og det ligger så mye minner i veggene. Når jeg er alene hjemme med barna her, sånn som i går foreksempel, savner jeg mamma ekstra mye. Da hun levde sov vi ofte over her og da brukte jeg og mamma sitte å skravle i flere timer om alt og ingenting etter at guttungen var lagt, og vi trivdes godt i hverandres selskap. Når jeg er alene her nå så føler jeg et stort tomrom. Jeg tør nesten ikke snakke høyt, for jeg er redd det blir ekko.

Barna sover i etasjen over, begge bikkjene ligger i rommet ved siden av og gubben er bare rett borti gata, men jeg føler meg mer ensom enn noen gang..! Innimellom snakker jeg med mamma utendørs, der ekkoet ikke finner meg, men lyden bæres med stjernene opp til henne i himmelen... Mon tro om hun hører meg? Mon tro... siden jeg tilfeldig får en tekstmelding (avbildet nedenfor) fra en bekjent like etter jeg tenker tanken på å poste et innlegg som dette... Så da ble det et innlegg da! Og et smil om munnen. Jeg føler meg brått ikke så ensom her lenger. Mamma ❤️


Likes

Comments

Vi i Mammabloggerne er på jakt etter et nytt medlem ❤️ Er du den vi søker?


Vi har i en stund nå kun vært 5 mammabloggere og vi ønsker nå å utvide. Om du kunne tenke deg å joine gjengen må du legge igjen bloggadressen din på Instagrammen vår eller på Facebook.

Vi vil fortløpende se gjennom "søknadene" og gi dere tilbakemelding.


Vi vil ikke velge noe fast medlem før alle potensielle kandidater har gjestet snappen, for det er viktig for oss at det snappes kontinuerlig og med interrressant, kreativt eller morsomt innhold.

Vi søker etter:
Norske eller svenske mammaer (eller pappaer!) som blogger. Det ligger liksom litt i navnet vårt Mammabloggerne! Alder har ingen betydning.

Følg mammabloggerne på snapchat

Likes

Comments

1. Pepperkaker eller lussekatter? Butikk kjøpte pepperkaker. Jeg liker ikke de hjemmelagde. Jeg syntes de smaker rart, men jeg eeelsker pepperkakedeigen da.

2. Tors eller lutefisk? Lutefisk kanskje. Jeg liker torsk, men vet ikke om juletorsk er tilberedt på noen spesiell måte.

3. Ribbe eller pinnekjøtt? Familietradisjonen er ribbe på julaften, og jeg elsker sprø svor. Pinnekjøtt er også veldig godt, men jeg smakte det for første gang i voksen alder og har ingen tradisjoner rundt det.

4. Rødkål eller sukål? Surkål.

5. Kransekake eller småkaker til kaffen? Hmmm... om kransekaken er hjemmelaget så blir den valgt, for hjemmelaget er alltid best!

6. Riskrem eller risgrøt? Risgrøt, fordi jeg er ikke så glad i at grøten er for søt. Risgrøten spiser jeg også helst uten sukker, med kun smør og kanel.

7. Gløgg eller julebrus? Julebrus, men den må helst være rød.

8. Hjemme eller borte? Det spiller ingen rolle egentlig, men nå som vi har små barn er det ganske praktisk å få lagt de på kvelden, så om vi er borte er det best å sove over.

9. Utenands eller Norge? Norge, absolutt! Jeg MÅ ha hvit snø.

10. Gi eller få? Det er selvsagt alltid koselig å få gaver, men jeg syntes det er aller koseligst å gi.


11. Sjokladekalender eller pakkekalender? Helt fra jeg var liten av pleide mamma å lage pakkekalender til meg, men i voksen alder har jeg selv kjøpt meg sjokoladekalender. Men det må være en sjokolade jeg liker godt, som Kindersjokoladekalenderen, ikke noe 10kroners kalender fra Nille..!

12. Plast tre eller ekte julegran? Plasttre. Det er praktisk av så mange grunner; fordi vi har barn som ikke kan rive av barnålene og spise de, treet drøsser ikke og man slipper å tråkke på nålene, bikkjene tisser ikke på stammen og når julen er over kan man enkelt pakke treet ned i stedet for å skulle kjøre på søpledynga med det.

13. Når pynter du treet? Ofte pynter vi ikke treet før lillejulaften. Barna får sette stjernen på toppen.

14. Varer julen helt til påsken? Å nei! Like over nyttår forsvinner all pynten ned i esker igjen. Da har de stått å samlet støv i en måned ca., og det er mer enn nok.

15. Hva gir julestemning? Julemusikk, dempet belysning, snø som laver ned, sofakos under teppet med ullsokker på, en stor kopp kakao i hånden, og en julefilm på tv.


Likes

Comments

Forrige helge var jeg og kjæresten på tur til London. der var vi oppe til langt på natt, og sov til langt på dag! Noe jeg sjelden gjør ellers, fordi vi har små barn i huset. Det var deilig å reise på tur med kjæresten, uten barna. Selvsagt savnet vi dem, men jeg tror definitivt vi trengte litt egentid og rom for klining og late morninger. Vi spiste ute på gode restauranter, var på enkel sightseeing og nøt gode drinker på bortgjemte barer. Det er det beste med å besøke folk som er lommekjente i byen, at man får oppleve de stedene som ikke nødvendigvis oversvømmes av turister. Vi storkoste oss, og skal helt klart tilbake en annen gang!

En hel uke skulle det gå fra jeg kom hjem fra London til jeg klarte å publisere denne korte videosnutten! Treiga.no! Dagene har gått i ett siden Londonturen, så jeg har kun sittet ett par minutter hver dag for å sette sammen disse småklippene, men til slutt ble det en liten minneholdig videosnutt. Håper dere liker den!


London LoveLikes

Comments

KONKURRANSE

AVSLUTTET!
I samarbeid med Barnevegg får vi i Mammabloggerne lov til gi bort en valgfri poster til en av våres følgere.

For å delta må du:
FØLGE @barnevegg og @mammabloggerne på Instagram
TAGGE en venn (eller flere) i konkurranseinnlegget vårt på Instagram

En tilfeldig vinner trekkes neste søndag (10.desember). Vi sjekker at vinneren følger begge kontoene.


#konkurranse #giveaway #poster #interiør

Likes

Comments

Fredag ettermiddag kom vi en stor gjeng til Ilsetra på Hafjell, for kurs og julebord. Vi fikk med oss vakker solnedgang før teambuilding og festmiddag. Jeg nøt også en kaffe på terassen, og planla et bad i utendørsbassenget sammen med noen kollegaer dagen etter. Men det ble med tanken...

Midt på fredagsnatten våknet jeg med et kjempe mageknip, og da vekkerklokken ringte lørdag morgen nektet kroppen å reagere. Jeg var kjempekvalm og kroppen ristet. Var det diare', omgangssyke eller bare et tegn på ren utbrenthet? Kroppen ga meg i hvertfall et klart signal på å holde sengen.

Mens alle mine kollegaer koste seg i skibakken lå jeg å sov. Mens alle dro på afterski lå jeg å sov. Jeg sto opp for å delta på middagen, tok meg en dusj og kledde på meg, men igjen ga kroppen meg signaler på at den ikke orket. Jeg endte opp på sofaen, med chick flicks på TV og take away dinner fra hotellet levert meg av mine roomies (les:verdens søteste kollegaer).

Jeg hadde en kjempefin dag på fredag, så jeg føler ikke helgen var helt bortkastet. Og det skal sies at det er sjelden jeg får sove så lenge som jeg gjorde på lørdag, og med både barne og gubbefri så var det kanskje den beste plassen å være syk på.

I skrivende stund sitter jeg på bussen på vei hjem fra festlighetene, friskere enn mange av mine kollegaer. Her er det mange fyllesjuke..! De fleste er nok klare for å komme seg hjem, mens jeg skulle gjerne blitt her på Hafjell ett par dager ekstra!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Av eldstemann får jeg høre det hele tiden "Mamma, jeg ønsker meg Star Wars Lego til jul!" Og ja da vennen min, du får det! Opptill flere esker også. Fra lillebror får han to småesker og av oss foreldre en kjempestor. Det er nemlig ett helt spesielt, stort skip han har ønsket seg i over ett år, men jeg har hatt problemer med å finne det i butikkene, og har tenkt at det er en utgått modell. Helt til kjæresten her om dagen kom over en nettbutikk som hadde flere av de! Jeg har allerede sagt til sønnen min at jeg ikke finner den, og at han må belage seg på en annen modell eventuelt, men jeg kan allerede nå se for meg gleden i hans øyne når han innser at han får det han ønsket seg. At vi har fått tak i drømmeskipet hans!

Han fikk også velge seg ut en adventskalender i år, og det ble selvsagt Lego Star Wars kalenderen. Samme som i fjor, men med nytt innhold. Det går mye i Lego og Star Wars hos oss for tiden. Det er tydeligvis en hit blant 5 åringer!


Minstemann i huset er mer opptatt av "brom brom" og "bæ bu". Han elsker å cruise rundt på stuegulvet med lekebiler. Han har ikke så mange egne biler, men låner for det meste av storebror. Til jul får han av oss litt egne lekebiler, så slipper det bli søskendiskusjoner om hvem som skal kjøre hva her hjemme.

Brio togbane er også kjempepopulært hos begge barna. Det står også på ønskelisten til jul, slik at de sammen kan lage en kjempebane i stuen og underholde hverandre i timesvis mens mor og far kan nyte julefilmer på tv og drikke rødvinsgløgg..! GOD JUL!


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

De to siste årene har vært ganske tøffe for meg. Etter at mamma døde har jeg stengt mye av følelsene mine inne. Selv om jeg ofte snakker om følelser betyr det ikke at jeg deler alt, og jeg merker selv at når jeg har snakket om følelser den siste tiden så har jeg vært både brå og streng. Jeg har nok låst meg selv litt følelsesmessig, vært aggressiv og hatt kort lunte. I stedet for å finne løsninger på problemene mine og sorgen har jeg gått og irritert meg. Det har gått mye ut over mine nærmeste uten at jeg selv egentlig har klart å se det. To år måtte det gå før jeg endelig fikk opp øynene.

Sorgen min kan kun heles over tid, og savnet etter mamma vil nok alltid være der. Det jeg derimot kan gjøre noe med er mitt forhold til meg selv og mine egne følelser, mitt forhold til kjæresten og fremtiden vi ønsker å ha sammen og mitt forhold til barna våres. En lykkelig mamma er en god mamma!


Det måtte en Londontur med kjæresten til, uten barna, for å innse hvor mye jeg elsker å bli tatt på, og hvor mye en kos kan gjøre for humøret. Jeg har de siste årene trukket meg tilbake de gangene kjæresten vil holde rundt meg, kysse meg eller kose i armkroken min. Jeg har følt det som påtrengende og jeg har løpt for å finne på andre ting å gjøre, og hele tiden lagd meg unnskyldninger for å slippe å bli tatt på. Jo lenger tid som har gått, jo mer har jeg blitt vant til å leve med denne uvanen og ikke følt noe særlig behov for kos. Kjæresten min derimot, han har nok lengtet... Jeg kan bare takke gudene for at han er så tålmodig med meg og har gått ventende og lengtende på at jeg skulle finne tilbake til det normale kjæresteforholdet vårt igjen. Takk Aleksander for at du har blitt hos meg hele denne tøffe tiden.

På turen vårt til London forrige helg tok han meg i hånden når vi gikk i gaten, han holdt rundt meg i sengen og vi kysset lidenskapelig og varmt for første gang på lenge. Uten klesvask, jobb, blogg og barna klarte jeg å slappe av, bare være tilstedet i nået og jeg klarte å finne forelskelsefølelsen min igjen. Den har jeg ikke følt på alt lenge! Jeg har selv valgt å lukke den inne. Trodd at jeg ikke trengte den, men SOM jeg har savnet å kysse han! Sånn ordentlig kysse, med tunge, og ikke bare gi et raskt hadenuss. Når leppene mine møter hans blir jeg helt varm inni meg og jeg får lyst til å både kose og ligge i armkroken igjen. Hvor mye ett enkelt kyss kan vekke til live alle de gamle og gode følelsene ante jeg ikke. Ikke før nå, og nå skal jeg ALDRI gi slipp igjen!

Jeg har nå innsett at jeg trenger å bli tatt på. Jeg trenger både kos og kyss. Det gjør vi begge. Det gjør noe med stemningen i huset, tålmodigheten min og jeg smiler mer enn noen gang! Jeg er kjempelykkelig.

Jeg elsker deg Aleksander, like mye nå som for 8 år siden, og jeg skal sørge for at det varer livet ut!

happy in love

Likes

Comments

Vi i Mammabloggerne har bestemt oss for å holde en konkurranse hver søndag helt frem til jul, for å kunne glede noen av dere fantastiske følgere med fine førjulsgaver. Nå er det en ny konkurranse ute, og denne gangen kan du doble vinnersjansene dine ved å delta både på vår Instagram og vår Facebookside!

KONKURRANSE

AVSLUTTET!
I samarbeid med My1personaltoy får vi i Mammabloggerne lov til gi bort en valgfri biteleke eller smokkesnor til en av våres følgere.

For å delta må du:
FØLGE @my1personaltoy og @mammabloggerne (da enten på Instagram eller Facebook)

TAGGE en venn (eller flere) i konkurranseinnleggene våres der.


En tilfeldig vinner trekkes neste søndag (3.desember).
Vi sjekker at vinneren følger begge kontoene.

Likes

Comments

Dagen i dag har for det meste gått til å pendle. Taxi, tog, fly og bil. Barna våres er hentet hos besteforeldrene, de er nå i seng her hjemme og jeg er i skrivende stund nydusjet, iført joggedress og i full slapp-av-posisjon på sofaen, i kjærestens armkrok og med chickflick på TV.


Det var moro å feriere i London, og se sider av byen som er litt utenfor de vanlige turistområdene. Det er fordelen med å kjenne en engelskmann, man får er privat tourguide på kjøpet, og man sparer penger på hotellopphold ved å kræsje sofaen hans helt gratis!

Det har vært kjempekoselig med kjærestetur. Det var deilig med noen dager barnefri (selv om vi har savnet de enormt) og det ga oss mulighet for å la følelsene for hverandre blomstre litt igjen, bare nyte hverandres selskap og kysse masse!

London, we will be back!

Likes

Comments

I skrivende stund er jeg i London, fsat i senga, slumrende med kaffekoppen ved siden av meg. I dag skal vi spise en tidlig Sunday roast dinner så før det er planen bare å slappe av i leiligheten.

I går gikk vi en tur ned langs the Themes og the Bank side, hvor vi fikk med oss gateartister, markedsboder og en flott solnedgang ved the London eye. Jeg deler noen snaps, men holder igjen en del enda fordi jeg tenker jeg skal lage en kortfilm, så stay tuned!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Vår familie er kanskje ikke som alle andre familier. Vi snakker om sex, fødsler og morbide drap rundt middagsbordet. Vi går rundt i trusa selv om vi får besøk. Det hender vi spiser dessert før middag. Og i jula har vi en vandrekjole som mannfolka rullerer på å bruke 1.juledag. Det blir sjelden mer moro enn man lager selv!

Til jul i år tenkte jeg gå til innkjøp av noen støgge julegensere. Pappa fikk en slik genser av meg i gave for noen år siden, så nå må jeg bare sørge for at resten av gjengen får også så vi alle kan matche på fest. Her blir'e liv!

Stemning er noe man lager selv, og hva skriker vel ikke julestemning mer enn "fuck christmas" genser, reinsdyrhorn og barnegenser hvor du kan sette nesa på snømannen?! God jul! (Snart..!)


Likes

Comments

"Mamma elsker deg. Kan jeg få en nattakos?"

Han kryper under dynen og flirer for seg selv.

"Ikke gjem deg nå. Det er langt over din leggetid. Får mamma en kos?"

"Tihi... nei din bollefis!"

Ord sårer... selv om de er barnslige og kommer fra en 5-åring.

Hele dagen har jeg jobbet for å tjene til livets opphold, så jeg kan kjøpe god mat til barna mine, kle dem, ha råd til barnehage, fritidsaktiviteter, bursdager og ferier.

Etter jobb stresser jeg hjemover for å hente dem i barnehagen. Ofte er de både trøtte og litt sutrete på den tiden av dagen og smilet kommer først tilbake etter jeg har lagd middag til dem. Så får de leke mens jeg vasker klær, rydder kjøkkenet, støvsuger, pakker sekker, lager matpakker og tapper i badevann. Ettermiddagen flyr forbi.

Når barna skal legges er alt jeg ønsker å få en god nattakos, å lese en bok for dem og høre de søte ordene "Jeg elsker deg. God natt mamma". Er det så mye å forlange?


"Kom igjen vennen. Mamma vil gjerne ha en nattakos"

"Nei! Mamma rimer på lamma gamma grise promp! Tihi..."

"Da går mamma ned, men jeg blir faktisk litt lei meg når jeg ikke får kos..."

"Tihi... ta en da vel!"

Jeg prøver, men han spreller så mye under dynen at det hele ender med at han slår til meg med albuen rett i øyet. Det gjør kjempevondt og jeg har mest lyst til å grine.

"Au, det var kjempevondt! Vær så snill å komme ut nå, eller så blir det ingen kos. Da går jeg ned. Nå... Kom igjen da! Jeg går ned. Nå...
Nå går jeg. Bavel... Natta. Sov godt"

"NEEEI! (Med gråt i stemmen) Jeg vil ha kos".

Han setter seg opp og strekker ut armene klar for å gi meg kos. Jeg blir glad og går tilbake.

(Lettlurt!) Han kaster seg unna og ler igjen.

"Haha, jeg lurte deg!"

Han er overtrøtt og tullete. Jeg er sliten og irritert. Det er en dårlig kombinasjon.
Jeg går ned og enten begynner han gråte fordi han innerst inne egentlig vil ha kos, eller så må gubben min megle imellom (les: være den strenge av oss og be han legge seg med en gang).


Jeg blir så lei meg og skuffet når vi har disse kveldene. Leggerutinene var ikke slik før. Da sa han at han elsket meg, vi leste bok og vi ga hverandre en god bestevennkos, helt uten tull. Så mye jeg gjør for disse barna hele dagen, så syntes jeg at det er det minste jeg fortjener- å få høre at jeg settes pris på ❤️


I love you guys so much!

Jeg prøver å se positivt på det, for denne 5-års trassen må jo snart gå over. Når han blir 6!

Men da er det bare noen få år igjen til vi har en ny 5- åring i hus... Sukk!


Likes

Comments

For å vise hvor mye vi setter pris på våres Snapchat ( og også Instgram og Facebook følgere!) har vi i Mammabloggerne bestemt oss for å holde en konkurranse hver søndag helt frem til jul, for å kunne glede noen av dere fantastiske følgere med fine førjulsgaver.

KONKURRANSE


I samarbeid med LilleSøtnos får vi i Mammabloggerne lov til gi bort en valgfri poster.

AVSLUTTET!

For å delta må du:
FØLG @lillesotnos og @mammabloggerne på Instagram
TAGGE en venn (eller flere) i Instagraminnlegget vårt HER


En tilfeldig vinner trekkes neste søndag (26.november). Vi sjekker at vinneren følger begge kontoene.


#konkurranse #giveaway #julegave

Likes

Comments

OMG! Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang. Vi er så forskjellige! Vi har på det meste vært 7 medlemmer i gruppen. Alle har joinet på frivillig basis, men underveis har også noen trukket seg ut av frivillig grunn. Noen av oss elsker å snappe en hel dag. Noen er mer stressa over situasjonen. Noen liker å by på seg selv, mens andre liker å bruke humor eller vise omgivelsene rundt seg.

For bare noen måneder siden fikk jeg ideen om å samle en haug med mammabloggere til en felles Snapchatkonto hvor vi skulle ha en snappedag hver i uken. Det slo skikkelig ann, helt til et eller annet sjalu menneske valgte å hacke og slette hele kontoen våres! Men nåde den som gir seg! Vi heiv oss rundt og fikk startet opp en ny Snapchatkonto. Nytt navn, samme bloggerne, og følgertallene har nå på kort tid blåst over det antall følgere vi hadde tidligere.

Vi i Mammabloggerne elsker følgerne våres, og etter tilbakemeldingene å tyde så elsker følgerne også oss! Vi setter stor pris på tilbakemeldinger da vi ønsker å stadig forbedre oss. Allikevel må jeg som admin for gruppen kunne si at vi kan ikke ta alle rådene deres hele tiden. Følgerne er sykt mange og forskjellige, og jeg kan si at vi er veldig ulike alle sammen i gruppen også. Med så mange ulike personligheter er det vanskelig å få alle til å like alle. Det er derimot visse temaer vi ikke tar opp på snappen grunnet ulikhetene og av hensyn til følgernes meninger og synspunkter, og det er religion og politikk.

Jeg tror ikke jeg helt visste hva jeg gikk til egentlig da jeg tok på meg oppgaven å starte opp en slik mammagruppe. Og ikke heller hvor tett forhold jeg ville komme til å få til disse jentene.
I felleschatten som vi jentene har diskuterer vi kommende ukens timeplan og tema, hvilke gjestesnappere vi ønsker, ønskede konkurranser, sponsorer eller annet, og det kan til tider være vanskelig å komme til en enighet på alt, da vi ofte ønsker ulikt. Andre ganger derimot er vi veldig samstemte og planene settes på en, to, tre.
Vi deler også tips med hverandre, alt fra mammarollen til nye bloggideer, vi booster hverandre før en snapdag, gir råd, konstruktiv kritikk, deler gode ord og hjelper hverandre å nå målene våres.
Men det stopper ikke der! Som admin har jeg oftest ansvar for å ta kontakt med gjestesnapperne, sende ut regler og passord, se til at reglene følges, dele vår nyeste info på Facebook og Instagrammen vår, skaffe sponsorer, lage bildecollager til både ukeplaner, headerbilder og konkurranser. Det skal chattes, mailes, fotograferer, skrives, postes, deles... og pustes litt innimellom. Noen ganger er det så mye å gjøre som admin at jeg glemmer litt at jeg er et enkeltindivid oppi det hele også, ikke bare en del av en gruppe. Jeg glemmer å oppdatere min egen blogg og min egen Insta, for jeg er så opptatt av å oppdatere for Mammabloggerne.
Men når det er sagt så gjør jeg det fordi jeg elsker det! Jeg elsker å følge jentene på snappen, å stadig få se nye sider ved dem, dele bildene deres, lese bloggene deres, og det aller beste med hele opplegget er å ha blitt så godt kjent med så mange forskjellige og herlige personligheter. Jeg kan nå si at jeg har venner over hele landet!

Love you girls!

I morgen er det søndag igjen, som er min faste dag. Legg til Mammabloggerne på Snapchat nå for å følge oss. Jeg kommer til å dele neste ukes snaptimeplan, avsløre noen nye gjestesnappere og dele vår første konkurranse med dere. Vi kommer nå til å ha en konkurranse hver så dag frem til jul. Gled dere! Og følg, følg, følg med!Likes

Comments

(Sposede produkter, skrevet i samarbeid med Buzzador og Organix just)


Organix ønsker at verden skal være sunn og at valget på sunn mat skal være det rette valget for alle. De lager babymat helt økologisk etter høy standard, med god smak for å gi barna den beste starten på livet! Og minsten her i huset har vært så heldig å få teste ut en del av produktene.


Organix babymat-

bare ekte ingredienser og ekte smak. No junk, promise!

Hvor god var den Theo?
"SÅ god mamma!"

Smakfull kombinasjon av frukt, grønnsaker og kornblanding. Fargerik og full av smak!

Guttungen kan varmt anbefale Organix just. Denne klemmeposen gikk ned på null komma niks, også han pekte bort på de andre posene, klar for å smake på nr.2..!


#organixjustbuzz #organixjust #buzzador

Likes

Comments