At sminke er blitt hipp, er ingen hemmelighet. Man ser det overalt, ute, facebook, instagram, tinder ja you name it.
Selv elsker jeg og gå uten sminke, og går faktisk oftere uten en med.

Men jeg elsker og gjøre sminkelooks, og nå har jeg tenkt og vise deg noe annet en den såkalte ''Instagram'' makeupen, nemlig fashionmakeup. Ingen av delene er feil eller riktig, men også to vidt forskjellige stiler.

Instagram makeup har gjerne looks med mye glitter, cut crease, falske vipper, catliner osv. Mens fashion makup er gjerne sånn man ikke hadde gått med til vanlig, ofte en litt heftig makeup, gjerne med sterke farger, kun eyeliner eller enke looks da man ikke har mye tid om man fks skal sminke mange modeller på kort tid.

Legger ved bilder av looken, noen tatt i forskjellig lys så dere kan se forskjell etter hvilke lys man tar bilder i.
Om dere vil kan jeg kanskje lage et innlegg med Instagram Makeup VS Fashion Makeup?


Produkter som er brukt:
ØYNE:
- Urban Decay NAKED SMOKY Palette i fargene BLACK MARKET & PASSWORD
- YSL Couture Palette i den lyseblå fargen i palettet.
- HM High Impact Eye Color i fargen STARGAZER

HUD:
- Smashbox
Photo Finish Foundation Primer
- MAC StudioFix Foundation
- MAC Prep+Prime Loose Powder
- MAC Prep+Prime spray
- Anastasia Beverlyhills Glow kit (Sundipped)

BRYN:
- Anastasia Beverlyhills Dipbrow Pomade i fargen Dark Brown
Jeg har ikke testet øyenskygge fra HM før, og alltid for og være helt ærlig vært ganske skeptisk. Men etter de fikk ny sminke kolleksjon har jeg testet ut denne, og jeg må bare si den er AMAZING med tanke på pris og pigment.
Den er mye mer pigmentert en jeg hadde sett for meg. Kanskje jeg skal prøve flere av HM's øyeskygger nå som jeg har prøvd denne?
Ha en fin dag makeuplovers!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere!

Et problem de fleste jenter har vært borti: fett hår. For hvor ofte skal man egentlig vaske håret sitt? 1-2 ganger i uken. For viste dere at og vaske håret for ofte ikke er bra? Og vaske håret hver dag fordi man enten trener eller får fort fett hår anbefaler jeg ingen. Og her har vi mange produkter som kan hjelpe, ett av dem er tørrshsmpoo. Jeg merker jeg får fortere fett hår om jeg retter håret mitt hver gang, så her prøver jeg og veksle mellom rett og mine naturlige køller, for og unngå at håret blir mer slitt en nødvendig, og fett.

Vi har vel alle fått med oss at fletter er noe som er in, og spesielt hos kjendiser. Man har vel alle sett instabildene til både Khloe og Kim der de har flettet hår. Dette passer ypperlig om håret har blitt fett, eller man kommer rett fra dusjen og vil slippe og stritte det. The choice is yours


Under her kan man se at håret ser fett ut, og det trenger nødvendigvis ikke være skitten av den grunn heller. Noen produserer mer fett i hodebunnen en andre, som kan gjøre at det ser fett ut fordi om det ble vasket samme dag. Og om man da retter håret i tilleg vil ikke det gjøre det noe stort bedre for håret.

Her har jeg lagd den berømte Kardashian fletten :-) her kan man selvfølgelig legge inn extensions om man vil ha lengre hår. Om man har mye baby-hår eller har mange knekte hårstrå kan man gå over med en spray for og dempe det litt, pass bare på at den hårsprayen er tørr sånn at håret ikke ser mer fett ut! 

Ha en fin kveld videre!

  • 260 Lesere

Likes

Comments

Tidligere i kveld fikk jeg besøk og da grep jeg muligheten mens jeg hadde den og fikset øyebrynene hennes, ble en god forskjell og her kan man se hvor viktig det er med rett form på øyebrynene. Det er veldig lett og forme dem feil, og ha dem FOR LYSE, eller rett og slett bruke feil farge.


Her ser dere til venstre hvordan hun har sminket brynet sitt, og til høyre etter jeg har fjernet sminken på brynene.

På venstre øye ser man at her er brukt feil farge, òg feil form. Buen på brynet er for spiss, her skulle den vært mer rundt i kanten. Innerst mot øyelokket skal også brynet være lysere en i slutten, og gjerne også med en "shading" effekt jo lengre inn mot brynet man kommer :-)Under her er brynet uten sminke, man kan se at brynet er tynt, og mangler hår enkelte steder. Her brukte jeg saks for og klippe litt av brynet helt innerst mot øyekroken.


Her er brynene ferdig sminket av meg. Hva syns dere? :-) Jeg syns det kom seg en hel del, og brynene passet bedre til ansiktsformen hennes og rammet samtidig inn øynene hennes på en mer naturlig måte.


TIL VENSTRE: Ikke sminket av meg

TIL HØYRE: Ferdig sminket av meg

Det var en forskjell, var det ikke? :-)

Neste innlegg handler om hår, så stay tuned :-)

Likes

Comments

Det er ingen hemmlighet at fyldige bryn er vanskelig og oppnå. Man har gjerne over nappet dem en gang i tiden, og lider av lite hårvekst i brynene som følge nå. Det finner heldigvis mange serum der ute på markede som kan forsterke hårvekst i brynene, så lenge man har en nappe-fri periode mens man bruker serum.

Men for meg som ikke har serlig tolmodighet til og vente, sminker jeg alltid brynene mine. Med mindre jeg er sminkeløs, selfølgelig. Så jeg tenkte og vise dere kjapt hvordan jeg sminker mine bryn.

Som man kan se på bilde under har jeg ikke manko på øyenbrynshår, men hårene vokser ikke like tett som jeg skulle ønsket, og der jeg vil det skal vokse ut vokser det som oftes ikke ut. Pluss at jeg har små partier i øyenbrynet der det ikke vokser ut øyebrynshår lengre, dette fordi overdrevent bruk av barberhøvel (!!) når jeg var yngre.Her har jeg fylt farge i brynene for og definere de bedre, i og med at jeg er mørkhudet og har ganske mørk bunn liker jeg og ha brynene mine mørke. Her har jeg vist hvordan jeg sminker dem til hverdags, men om jeg skal ut på byn eller lignende, hadde jeg tatt dem hakket mørkere. Her må man nesten bare se hva som passer til din hud, òg hårfarve.

Jeg pleier alltid ha det mørkeste partiet på brynet ytters, og deretter ha det litt lysere inn mot øyekroken, dette for og ikke få en hard svart strek i begynnelsen av øyenbrynet, det er ikke serlig pent.Her under ser dere produktene jeg har brukt, alt fra Anastasia Beverly Hills utenom napperen.

Likes

Comments

Det her med instagram, hvordan fungerer dette egentlig? Vel, noen bruker det som en side og poste evigheter med selfies på, uten og bli dømt. For om man poster selfies på facebook hadde man jo blitt sett på som selvoptatt, ikke sant?
Mens noen bruker Instagram for og legge ut masse, og da mener jeg masse bilder av maten de spiser, selvfølgelig dandert fint opp, og flotte farger, for hvem blir inspirert av matbilde med gårsdagens lasagne? Ikke mange. Også har du jo dem bruker Instagramen sin som trenings-side, og det er ikke få av dem. Mange bilder av både nye løpesko, utallige bilder på treningssenteret, fremgangs bilder av trening og mer som henger med.

Også kommer meg da, under kategorien mamma-interiør-insta-side. Det går som oftes i bilder av ungen, barneklær, interør og alt det som hører med og være mor. Gjerne barneinteriør, og vanlig interiør. Det blir både spam med det ene og det andre. Men hva er verst? Selfie-instagramen? Trenings-instagramen? eller den typiske mamma, interiør-instagramen?

Mitt svar er: INGEN AV DE

For.. unnskyld ordspråket, so fucking what om du poster 10 tusen bilder av deg selv på treningsstudio eller en hau av bilder med hva du har spist den siste uken? Jeg er ikke serlig fan av noen av de sistnevnte, men jeg har stor respekt for de som kommer seg på trening hver bidige dag, og de som lager masse god mat og gjør det som en hobby, for og inspirere andre.

Etter jeg selv begynte og bruke instagramen min hyppigere, har selvfølgelig en del meninger om dette. Noen skjønner ikke hvorfor jeg gidder bruke tiden min på det, jeg har også fått hørt at jeg bruker for mye penger på dyre klær til datteren min, og hvordan jeg har råd til alt?

Jeg kjøper ikke dyre klær til datteren min for og inponere andre, jeg kjøper heller ikke dyre interiør ting for at andre skal tro jeg har mye penger, jeg kjøper dyre klær til datteren min fordi jeg kan, og har mulighet, og jeg kjøper dyre interiørting fordi at det er ting jeg syns er fint. Om de hadde hatt det samme på Nille, eller europris hadde jeg kjøpt det der. For all del, mange av interiør tingene jeg har er kjøpt hos billigkjeder, alt avhenger av hvordan man setter det sammen.

MEN, det er ikke poenget mitt. Poenget mitt er at uansett uavhengig av om man har trenings-side, interiør- side eller mat-side, så er det alltid noen som ikke unner andre godt. Jeg har merket i flere tilfeller der folk heller er negativ og snakker dårlig om andre, fordi man ikke kan få det selv, og her er de verste mødre og gamle folk. For hvor mange ganger har du ikke hørt eller tatt deg selv i og snakke nedlatende om hun på Instagram som legger ut treningsbilde hver dag? Eller herreguud se hva hun bruker pengene sine på, det der kan hun umulig ha råd til. Hvor ble det av når man gir hverandre komplimenter, og ros? Det er sjelden man ser. Om jeg ser en pen jente, eller et pent antrekk, eller et vakkert hjem så har jeg ingen problem med og fortelle de det? Her føler jeg mange heller snakker negativt ut av sjalusi en og fortelle folk at man gjør en god jobb?

Missforstå meg rett, jeg legger ut bilder for og inspirere andre, ikke for at dømmende mødre og halv gretne gamlinger skal tro jeg har det perfekt, for det har jeg ikke. Huset ser bomba ut 50% av tiden, jeg har mesteparten av tiden utspydde klær og håret alle veier, men hadde du blitt inspirert om jeg hadde lagt ut sånne bilder? Neppe.

Så til dere dømmende mødre og halv gretne gamlinger, klapp igjen og unn andre godt. Her jeg bor kryr det desverre av dem.

Likes

Comments

Dette blir min første mannepost, som selvfølgelig er for dere menn. Og det vi tar opp i dag er: Hvordan beholde dama?

For hvor mange facebook bilder har dere ikke lagt ut med en form for tekst der poenget er og vise at man skulle ønske man hadde en dame som serverte deg øl og lot deg spille spill i ro og fred?
Jeg tenker hva er da vitsen med et forhold om man vil sitte og spille spill hele dagene? Det fins nok plenty av bootycalls som finner seg i sånt, men tviler på at et forhold hadde holdt ut lenge. Men hva kan egentlig gjøre at damen blir? Uten og måtte kjøpe roser hver dag? Eller stå grytidlig opp for og lage frokost på sengen?

Vis henne at du setter pris på hun: For det må ikke alltid være så klisjè. Man kan foreksempel bare fortelle henne at du er glad i henne, eller si at hun ser bra ut (man må selvfølgelig mene det, IKKE finn på og si det mens hun vet at hun ser forferdelig ut) Eller man kan si at hun har vært flink og lage middag, at middagen smakte godt. Og vise at man setter pris på den andre personen er ikke alltid at man må skrive milelangt dikt om hvor høyt man elsker henne, få jenter liker det.

Kjøp en liten overraskelse til henne: Det trenger ikke være dyrt, og man trenger heller ikke gjøre det ofte. Om man èn gang i måneden overrasker henne med en liten ting du vet hun liker, enten det er en spesiell parfyme, favoritt sjokoladen hennes eller den nye leppestiften hun har snakket om i evigheter. Vi jenter elsker presanger, hvertfall når man ikke forventer det.

Sist men ikke minst...

Bruk tid sammen: Man skaper ikke bra forhold av og være ifra hverandre. Sett av tid til og kun være dere to. her trenger det heller ikke være så himla mye som skal til. Gå en lang tur sammen og prat, bestill bord på en resturang en gang i blandt og bare slapp av i hverandres selskap. Lei en god film og sett dere ned i sofaen med popcorn og øl, eller vin om man er glad i det. Menn er ikke vanskelige, og jenter trenger heller ikke være det om man bare gjør litt tenkning i forveien. Det enkle er ofte det beste.


Hun har jo en gang vært nyforelsket i deg, hva gjør du forskjellig fra da til nå?
Om man behandler damen sin på samme måten da hun var oppslukt i deg, hvorfor skal det ikke funke nå? Jeg tror at mesteparten av grunnen til at en jente velger og gå i fra en mann er at man mangler spenning, man savner og bli satt pris på. Det er dèt man får av og gå inn i et nytt forhold. Behandler man dama likt hele tiden og er en gentlemen så tror jeg dama er storfornøyd.

Likes

Comments

For hvor mange ganger har man ikke sett folk gå inn i et nytt forhold på facebook mens det tar oss litt under 2 sekund før man tenker: Det der gir jeg maks et halvt år? Jeg er nemlig èn av dem. For ja, hvordan kan man tilbringe mesteparten av et liv med en annen, og være lykkelig 100% av tiden? Sjelden.

Jeg tror ikke på kjærlighet ved første blikk. Men jeg tror derimot at man kan bli betatt av en annen person ved første blikk, men kjærlighet? Tvilsomt. Det er mange ganger man går forbi en person man tenker at: Jøss! Han der var jammen ikke verst. Enten det er på bussen, på trikken eller en fuktig tur på byen. Men kjærlighet?

Ingenting, og da mener jeg nesten ingenting kan måle seg med følelsen man får av og være nyforelsket. Man blir ja, nesten rett og slett dårlig i magen av og vente på neste meldingen fra den utvalgte. Følelsen av og smile, ja tilogmed le av en melding kommer ikke så ofte som når man er nyforelsket. Man gir komplimenter, viser kjærlighet og gjør alt for og glede den andre personen. Man tenker alltid på hvordan man ser ut, at du til en hver tid er stelt og sminket. Ingenting er så skummelt som om den du holder på med ser deg uten sminke, og håret til alle kanter. Man kjapper seg på badet når man står opp for og få pusset tenner og fikset litt på fasaden før man kryper opp igjen i sengen, klar til en ny dag men den man forhåpentligvis skal dele livet sitt med. Dette er fantastisk, denne nyforelskelsen. Men hvor lenge varer den? Og hvorfor gjør folk det slutt?

Det er nesten ironisk at når man har komt godt inn i et forhold så legger man merke til ting man ikke brydde seg om før. Herregud, jeg kan da ikke huske at han hadde DEN morgenånden? Eller: Han gjør det der heletiden, men nå begynner det faktisk og irritere meg litt. Man blir oppmerksom på ting man før ikke viste eksisterte, nettop fordi man ikke er nyforelsket lengre. Man vil helst bare legge seg til og sove, istedenfor og bruke den tiden før man sovner på og kose med hverandre, se en film eller bare ligge og prate. Noe som var høydepunktet i begynnelsen. Hvordan man løper ut dørene om morningen uten og fortelle den andre personen hvor mye han eller henne betyr for deg. Små glipp.

Vi er i 2015, der forhold ikke lengre varer så lenge som før. Man blir nesten overrasket om noen forteller de har vært sammen store deler av livet sitt, uten og ha gjort det slutt. Det er trist, veldig trist.
Nå har vi både Snapchat, Facebook og gud vet hva av chattesider som kan ødlegge forhold. Men hvorfor?

Nyforelskelses perioden er over, og man føler seg nesten til tider litt ensom? Var det sånn det var og være i et forhold over lengre tid? Og man begynner og stusse på om det er dette man virkelig vil.
Det ironiske er at man glemmer ting man setter pris på ved den andre personen, og husker ekstra godt på den dårlige ånden og tingene han gjør som irriterer deg. Det er da du kommer på hun damen eller han mannen som en gang skrev meldinger til deg på facebook, eller hun som ga deg et ekstra smil den gangen du var ute på byen. Man leter etter den nyforelskelsen, den kriblingen i magen som man ikke har fått kjent på evigheter. Men de 5 minuttene med kribling, det kicket man får, er nok til og måtte begynne helt fra begynnelsen. For den nyforelskelsen vil forsvinne, og du vil være på akkurat samme plassen du var i forrige forhold. Eneste som er annerledes nå er om Snapchat, Tinder eller Facebook var verdt det.


Sosiale medier vil alltid være der for deg når du har det vanskelig, men det fikser aldri problemene.

Likes

Comments

- PARIS -

Paris, åååh hvor skal jeg begynne. Dette er definitivt en plass jeg ville reist med en jeg var glad i, enten en kjæreste, en mor eller kanskje bestemor? Uansett og vite at man våkner opp i Paris må være fantastisk, spise frokost i en gågate i Paris, spise dessert på Ladureè og besøke Eifelltårnet. Om man reiser med en kjæreste kan man kjøpe en lås, skrive navnet deres på hengelåsen og henge den på den berømte broen der mange tusen kjærestepar sitt navn pryder rekkverket :-)

- NEW YORK -

Alle har vel New York på sin liste over plasser man vil oppleve? New York har nok utrolig mye og se, så her må man nok reise flere ganger for og få med seg alt. Shopping er vel New York er mest kjent for. Her er mange filmer og tv serier spilt inn, og det er nok ikke umulig og få øye på en kjendis når man er der heller.
Alle årstider er nok vakre i New York, men om jeg kunne valgt, ville jeg reist om vinteren. INGENTING er finere en bilder av en snøfylt New York, får skikkelig julesteming bare av og se på bildene, noe helt spesielt.
Og kunne gå i Central park med en varm kakao med krem, og så på skøyter, både romantisk og koselig.

- LOS ANGELES -

Los Angeles er en plass jeg føler jeg bare må få med meg, ikke vet jeg hvorfor. Her også ugner det av kjendiser, om man er veldig optatt av det. De har nok en god shopping her også, og selvfølgelig få med seg the wall of fame er nok noe man ikke kan gå glipp av om man først er her. Her er nok plassen for og være skikkelig turist! Og bilde av Hollywood skiltet er nok også en ting man ikke bør gå glipp av :-)

- MALDIVENE -

Hvor skal man begynne? De aller fleste har vel hørt om Maldivene, en renere, finere plass tror jeg man skal lete lenge etter. Det krystallklare blå vannet, de fantastiske bugalowene, den rolige atmosfæren. Dette er jo definitivt ikke en plass man kanskje ikke reiser på jentetur til. En PERFEKT plass for par, kjæreste par eller newly weds. Her får man virkelig slappet skikkelig av med en man er glad i, nyte selskapet av hveradre og bare slappe av. Ikke en plass man reiser om forholdet er i en tynn trå med andre ord, hehe.

Likes

Comments