En strand på vår checklista var Crane Beach.
Vi tog bussen från Oastins och bad chauffören säga till när vi skulle hoppa av, det gjorde han inte. Vi fick åka runt och vara med under hans 15 minuters rast och sedan åka tillbaka och han sa ingenting om vart vi skulle hoppa av så jag frågade en kvinna bakom oss och hon sa att vi passerat redan.. Så vi hoppade av och fick gå tillbaka och vi hittade rätt tillslut. Fin strand men vågorna var för höga så det gick inte att bada tyvärr. Stranden skulle även vara rosa, det var den inte.
Men fint var det 👍🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 6 readers

Likes

Comments

Idag åkte vi in till Bridgetown för shopping. Det var inte mer shopping än ett nagellack, två par flip flop och ett par vykort. Det är väldigt dyrt här vilket är synd för vi hittade en del fina kläder men till alldeles för höga priser. Ett helt vanligt linne kan kosta ca 500 svenska kronor.

Vi hittade ett mysigt ställe för glasspaus 😋

Ungefär så här breda är trottoarerna

  • 9 readers

Likes

Comments

Miami Beach är den bästa och finaste stranden vi varit på så här långt.

Ikväll ger vi en ny chans till St Lawrence Gap 💃🏼🍹

  • 22 readers

Likes

Comments

Igår kväll var vi på Friday Fish Fry! Vi kollade på dansuppvisningar, kollade souvenirer på marknaden, drack rumpunch med den lokala rommen Mount Gay, jätte god om man inte gör den så stark som den sista drinken vi fick! Det traditionella receptet på rumpunch är ”one of sour, two of sweet, three of strong
and four of weak” jag tror att dom blandade ihop dom två sista där igår.
Efter Fish Fry åkte vi till St Lawrence Gap för mer party men det var inte så mycket folk där så vi åkte hem efter en stund.
Taxiresan hem var helt galen! Han körde som om han var jagad av något.. (👇🏼)

  • 22 readers

Likes

Comments

Svalkande med ett glas iskallt vatten tyckte Erica 😎

  • 27 readers

Likes

Comments

Idag har vi inte gjort mycket alls.
Vi gick till en strand där det bara var vi, solat badat ätit lunch och sen gick vi hem igen. Nu ligger vi i sängen och orkar knappt kliva upp. Ikväll ska vi på Friday Fish Fry i Oistins. Vi gissar att det är lite samma som Sunday School.

  • 29 readers

Likes

Comments

Vi fick inte packar ur våra väskor en gång utan TRE. Kul och så. Men, när vi anlände till Barbados flygplats och gick igenom kontrollen så vart jag stoppad och kvinnan i luckan ringde dit en vakt. - Are you Maria? - eh yes. - Come with me please. Så fick vi följa med vakten till något specialrum och vänta där. Sedan kom hon tillbaka och såg allvarlig ut och frågade om jag ringt och anmält mitt pass stulet för några år sedan. Jag svarade att jag inte hade gjort det och passet var gjort för ett år sedan. Hon lät väldigt arg och frågade gång på gång. Vi började att bli nervösa.
Sedan gick hon och kom tillbaka, gav oss passet och sa att vi var fria att gå.
Pjuh.

Idag åkte vi taxi till Dover Beach. Riktigt fin strand, dit kommer vi säkerligen åka många gånger.

Tips- kyckling på super market är svindyrt!

Frukost/lunch - fiskmacka med banan

  • 39 readers

Likes

Comments

Nu sitter vi på flygplatsen och väntar på vårat första flyg till Trinidad som går om en timme. Vi förväntas vara framme i Barbados runt 15.30

Jag var så nöjd att jag packat ihop alla mina saker så fint i min ryggsäck, när vi kommer till flygplatsen väljer flygpersonalen MIN väska att kolla igenom.. Suck
Nu är vi i allafall påväg mot nästa destination 🍾🎉🎉

  • 48 readers

Likes

Comments

Sen första dagen har vi sagt att vi måste prova Roti.
idag - vår sista dag åt vi det till lunch. Påminner lite om enchiladas. Kyckling, bönor, mango och potatis med curry i pitabröd. Gott!!
(Dom snålar inte med portionerna här)

Just nu packar vi ihop alla våra grejer i ryggsäckarna och imorgon tar vi flyget till BARBADOS!!

  • 54 readers

Likes

Comments