View tracker

Några nattugglor vakna eller?
vet att de vart tomt på min blogg men mått piss så vart tvungen å tänka på mig själv ett tag!
Men tänkte försöka på nytt igen å se om de går bättre att blogga nu.
Har snackat skype med Micke en stund nu på kvällen så fått skratta en stund.
Skulle försöka sova nu men så kom halsbrännan usch fy å blää. Hoppas de snart går över så jag får sova någon timme innan Jason vaknar iallafall.
Men tänkte bara uppdatera er vad som händer så skriver jag mer när jag vaknat!Közz  Hajj! 😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nämen godmorgon godingar!
Har just vaknat sitter å tagit mig en cola de är räddaren i nöden. Min babe är ute å lastar så ska vi snart börja rulla. Har sovit som en gris inatt även fast jag va på dåligt humör igår. Men när Andreas la armen runt mig så somnade jag som en prinsessa bredvid han. Nu ska vi strax åka å käka lite frulle för lilla jennifer börjar bli hungrig. Men nu så kom min babe så ska vara lite social med han men vi hörs sen!


Likes

Comments

View tracker

Ja då har man pallrat sig upp ur soffan och käkat. Så nu sitter man i lastbilen påväg till Stockholm igen. Baby kör lastbil så då åker jag med honom sjukt mysigt är de. Så nu blir de 8 timmar lastbils åkande.
Så min kväll kommer bestå av mys med hjärtat i lastbilen å massa cola drickande Hihi (cola beroende) ja de kan man ju lugnt säga!
Men nu måste jag koncentrera mig på vägen så hörs vi kanske inatt eller imon.


Likes

Comments

Godmorgon på er!
Ligger i soffan å väntar på att min underbaraste ska komma hem från tandläkaren.
Morgonen börja inte så bra så just nu vill jag bara ligga å mysa med han.
Idag vet jag inte vad som händer riktigt, jag ska la ta mig en dusch å käka lite frulle. Sen får vi se vad som sker. Känner bara att jag vill bort bort bort från all skit hemma för orkar inte mer men då blir de bara ännu mer skit för mig.
Så nu tänker jag skita i ALLT för vill ha en bra ju med finaste hjärtat.
Ja men nä nu Ska jag krypa under täcket å dö så vi hörs senare!


Likes

Comments

​Tjanixen på er!

Asså ni får ursäkta att de vart så himla tomt dom senaste dagarna men har verkligen inte mått bra alls. Å igår så hann jag faktiskt inte svara på era frågor som ni ställt till mig så de får bli idag istället!

Så här kommer era frågor till mig!

Från någon som kallar sig A

Har du pojkvän?  Svar: Nej de har jag inte är singel å fri! Bor du själv eller ihop med någon? Svar: Jag bor själv i min lilla ett som jag har. När flyttade du hemifrån? Svar : De gjorde jag när jag va 13 men fick lägenheten för typ 5 månader sedan. Vad jobbar du med? Svar: Jag har jobbpraktik som rekondare just nu. Hur många syskon har du? Svar: Jag har 5 stycken syskon men har 4 till ut över mina riktiga syskon. Har du körkort? Svar: Nej jag har inte de än men håller på att plugga.

Frågor från Olivia 

Vad jobbar du med? Svar: Rekondare fast bara jobbpraktik. Varför jobbar du gratis med andras bilar? Svar: Om du nu visste vad jag jobba med varför fråga? Å jag gör inte folks bilar gratis vad har du fått de ifrån? Gå runt å filma i din lägenhet. (Fin!)  Svar: Kan jag nog göra vid ett tillfälle ja! Tack så mkt.

Frågor från Isak

Varför färga du håret blont? Mycket sötare i mörkt 😘 Svar: För jag trivs bättre i blont hår. Tack så jätte mycket! Vad är din favorit mat att laga? Svar: Jag älskar att göra något med kött för de är det bästa jag vet men sen finns de så mycket man kan göra. Varför jobbar du inte som servitris? Asså jag söker jobb som servitris också men vill hellre jobba med bilar. Hur kommer de sig att du helt plötsligt älskar bilar? De gjorde du inte förr :) Svar? Jag har alltid gillat bilar å meckat med bilar. Min morbror har en verkstad å har vart bland bilar sen jag va lite bebis så de har alltid funnits hos mig. Å som sagt fotar å håller på med streetrace på helgerna så bilar har jag alltid hållt på med så de är inget nytt.

Frågor från Ponnygirl

Vad är ditt drömjobb?? Mitt dröm jobb är lackerare eller modell de är dom jobben jag helst vill jobba som. Eller race förare de hade med vart coolt! Vart bor du? Jag bor en bit utanför Göteborg. Vilken skola gick du på? Jag gick på Ester mosessons gymnasiet. Var det gymnasiet bra? Asså i början va de bra men sen gick de bara ut för så nä jag tyckte inte de va bra alls!

De va alla frågor ni hade ställt till mig hoppa att ni fått svar på de ni ville veta om mig!

Likes

Comments

Nu blir de läkaren å har sån skräck för dom usch! :(
Skriver hur de gick sen... :(


Likes

Comments

Nämen godkväll på er!

Äsch nu e man änna lite seg. Har haft massa planering HELA dagen då de är stor planer på G! Kommer dock inte säga vad de är utan de kommer ni får se. E som en lite överraskning faktiskt. Men jag tycker all ni ska gå in å gilla min å Johannas fb sida där ni kan se vad som händer å sker i vårt lilla projekt.

www.facebook.com/Bilgalnabrudar

Men ska faktiskt ta å lägga mig nu så man inte är helt död imon när man ska till läkaren. Så ni får sova så gott så hörs vi imorron!


Likes

Comments

Då är ännu en dag avklara på jobbet!

Har precis kommit innanför dörren å värmt mig lite. Fy satan så kallt de ska vara ute usch så va bussen sen med trodde jag skulle frys ihjäl. Har haft en toppen dag på jobbet iallafall känner mig superduper glad idag vet dock inte varför. Kommer göra ett inlägg lite senare så ni får se vilka resultat de blir när jag polerar å vaxar bilar. Men nu ska jag strax hoppa in en varm dusch för känner mig så äckligt svettig efter jobbet. Sen får vi la se vad som händer mer idag har faktiskt inga planer alls. Men ja vi hörs lite senare!


Likes

Comments