"When it rains, the world softens around the edges: Streets and sidewalks become a liquid mirror onto which lights and and colors bleed. When it rains, everything becomes beautiful... for a while"

John Mark Green

Likes

Comments

Bok: Tre saker jag inte vet om dig.

Författare: Julie Buxbaum

Betyg: ★★★☆☆

━ "Jessie önskar att hon och hennes pappa inte hade behövt flytta till Los Angeles. Hon vantrivs i sin nya skola, där alla känns plastiga och ingen pratar med henne, inte ens hennes nya styvbror. Då börjar mejlen från Någon Ingen komma. NI påstår sig vilja hjälpa Jessie att navigera i den vildmark som är Wood Valley high school, men Jessie är till en början skeptisk. Är det bara någon som driver med henne? När hon till slut bestämmer sig för att våga chansa dröjer det inte länge förrän hon och Någon Ingen börjar komma varandra nära. Men är han den hon hoppas på?"

https://www.bokus.com/bok/9789187879227/tre-saker-jag-inte-vet-om-dig/#

Omdöme:

Riktigt mysig bok! Tog mig några dagar att läsa ut den då den var svår att lägga ner. Enligt mig var den rätt uppenbar och typisk. Man visste liksom vad som skulle hända hela tiden. Men trots det var den definitivt värd att läsa!

Likes

Comments

Hej, läsare! Om det nu blir någon förstås :)

Jag har länge haft idén att starta en blogg där jag lägger in all den poesi jag samlar på, recensioner samt övriga tankar. Förhoppningsvis är någonting till hjälp, eller i alla fall värt lästiden. :3

Hej, så länge!


Likes

Comments