​beställt lite nya vardagsrumsmöbler! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gick upp lite innan åtta och inte långt efter det kom syster Jessica, blev lite kaffe och sen upp och börja fixa i lägenheten direkt. Åkte tillbaka hem vid 12 och ta emot leverans av nya köksstolar och soffa. Nu blir det lite kaffe och sen upp i nya lägenheten och forsätta :)

Likes

Comments

Då vart man äntligen hemma från Ikea, vart kul men sjuuuukt jobbigt faktiskt. Haha. Blev inte så mycket, blev mest lampor. Får se om det kanske dyker upp bilder på det senare :) Älsklingen bjöd även på mat och lite annat gott :) <3

Likes

Comments

Älskar dig mer än livet!

Likes

Comments

Köpte ny mobil för ett tag sedan, en samsung galaxy s6 edge plus, den är helt okej men måste säga att jag gillade min förra mobil mycket mer samsung galaxy note 3.

Tycker helt ärligt kameran suger på denna nya, ska man ta kort på sig själv så håller den på att dra ihop och dra ut bilden så man antingen ser tjock ut eller helt konstig. Försökt hitta om det är någon inställning men hittar inget. Någon som förstår vad jag menar och vet om det går att ta bort ? :/

Likes

Comments

Nu är vi äntligen på g till Ikea. :) världens bästa pojkvän köpte kaffe till mig så jag överlever resan dit. Haha. Och ja jag har ett stort beroende av kaffe. Haha.


Likes

Comments

godmorgon alla! Nu börjar klockan närma sig 09.00 och man har vart vaken ett tag och har fixat till sig lite. Står ikea på schemat idag, ska bli kul. Får se om pojkvännen känner sig redo för att åka snart men sålänge sätter jag mig framför teven men mitt älskade kaffe ;)

Likes

Comments

Ja nu vart man äntligen hemma och har duschat. Blev en del gjort idag och det känns bra, får se om vi ska dit och göra något mer imorgon eller om det bara blir att slappa. Nu blir det iallafall kaffe och lägga sig och mysa med älsklingen och min älskade lille kise och kolla tv. :)

Likes

Comments

jaha då håller man på att måla från typ orange till vitt, får se hur det blir när det är klart då det är första gången jag målar. Haha. Både älsklingen och Jessica har stuckit så finns ingen som kan hjälpa mig så gör lite hur som helst just nu. Haha

Likes

Comments