Ja jag är utbränd. Hur ska jag få mitt huvud att förstå. Bara att skriva texten är jobbigt både för ögonen och hjärnan. Dom hänger inte med på samma sätt som förr. Sjukt läskigt och skrämmande. Saker som vanligtvis är lätt att göra är mer svårt nu. Som att läsa och skriva. Tur min telefon rättar mina stavfel, annars hade varken ni eller jag kunnat läsa de jag skrivit. Jag läser inte texten heller, jag tänker högt i huvudet...

Men som sagt, hur ska jag själv förstå? Mitt liv är långt ifrån sig likt och som de va förr. Dom senaste tre åren har vart en plåga. Hur många år till ska de hålla på innan vi är på banan? Är det inte cancer, operationer eller provtagningar är det stress, utmattning och utbrändhet som tar över livet...

Semester ifrån mitt liv hade jag velat ha. Hela skälen och hjärnan. Det önskar jag


God natt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu väntar jag med spänning på om det blir kycklingar till helgen. 21 stycken ägg ligger i äggkläckningsmaskinen. Nu återstår de att de hur många det blir. Nervös är bara förnamnet. Kul om det blir massor!

Idag skall vi åka och provsmaka tårta. Sen får vi se om vi väljer dessa eller inte. Det är skönt att leja bort så mycket som möjligt när man inte kan göra allt själv. Eller hinner göra allt själv rättare sagt. Hade gärna gjort tårtorna men i en campingstuga så är det lite svårt. Vill ändå kunna slappna av den dagen.

Kalla fötter eller dåligt humör, de har jag haft den senaste tiden. Kan kanske vara för att det närmar sig med stormsteg och det finns massor kvar att göra. Gift blir jag den dagen oavsett hur det går. Men jag hoppas ändå de blir så bra eller bättre som jag planerat.

Imorgon kommer mamma och vi ska börja rensa och gräva ut mitt växthus. Vi ska sätta tomater, gurka och mina paprikor. Ska bli spännande. Jag däremot måste lära mig å vattna tillräckligt ofta. Haha. Jag får sätta larm! Kanske kan få Nicke att bygga någon form av bevattningssystem. Tål att funderas på.

På lördag skall jag jobba några timmar. Nicke ska ta ut en del av båten som skall på lagning, sen kanske den går att sjösättas och sen säljas. Hade vart så skönt att få sålt den nu.

Likes

Comments

Min klänning som skulle ta 16 veckor tog verkligen inga 16 veckor på sig. Den skulle vara klar i juni men kom redan förra veckan. Snacka om snabb leverans. Den är så fin! Jag är så nöjd. Nu får tiden gå lite fortare dock. Fast ändå inte för fort för vi har en hel del kvar att fixa innan dess.

Önskar verkligen att jag kunde dela med mig utav allt men de går inte. Vill inte avslöja något i förväg. Hela historien får ni sen.

Likes

Comments

Jag lever tillsammans med min snart blivande man och våra två barn. Vi lever med den tyvärr vanliga sjukdomen cancer. Min sambo har haft cancer sedan han var 14 år och vi kämpar ännu.

Vi har vart tillsammans i 10 år. 2006 blev vi tillsammans och håller ihop sedan dess. Våra två virvelvindar är 3 år och 6 år. En flicka och en pojk. Vi bor i ett hus med stor trädgård.

5/8-17 gifter vi oss. Planen har vart att vi skulle gjort detta för länge sedan men vi har inte orkat. Sjukdomen tar för mycket kraft. Men nu är vi pigga, glada och på gång. Vi fyller 30 båda två i år och såklart skall det bli fest. Så vi slår ihop de till en stor bröllopsfest! Planerna är igång och jag kan inte sluta planera.

Jag vet inte vad jag vill få ut utav den här bloggen. Men ibland är det skönt att skriva av sig. Sen om någon läser är en annan sak. Vi börjar här och ser vad som händer.

Likes

Comments