Header


Nu är det 5 december och som ni kanske börjar märka så har julhandlingen redan börjat dra igång. Jag personligen tycker att julen är 20% mysig och 80% stressigt. vilket resulterar till att jag inte är så jätte förtjust i julen. det enda jag ser fram emot är att mysa med släkten och käka jävligt god persiskt julbord (och självklart syrianskt/assyrisk mat).

Till julklapps-köpandet...att det är jätte svårt att köpa presenter för att jag inte heller är så förtjust att få presenter då är det svårt att köpa något till andra (förutom sin pojkvän för då vet man ungefär man han har haft ögonen på), hellre köper jag ett presentkort så kan de själv köpa exakt det de vill ha. Men men men, JAG tycker inte att ett presentkort är ngt man köper i julklapp haha, presentkort funkar när någon fyller år(rek. ZARA!), flyttar (åhlens för att det funkar i åhlens city i stockholm eller så skulle jag säga R.O.O.M)

Nu kommer jag inte köra lyxbudget och inte för män. Men kan absolut köra på en julklapstips med lyxbudget tex YSL väskor för kvinnor, LV väska för män. Eller som detta inlägg fast för män, ifall någon säker ngt specifikt för sin pojkvän, man eller pappa, ja vad som haha.

BALANCING CERMONY från Rituals för 695kr (finns i mindre storlekar)COCONUT ULTIMATE COLLECTION - the body shop för 575kr.


Jacka från river island för 849kr (ÄLSKAR!!)


Lee Bracelet från edblad för 499kr


IVY & OAK från Zalando för 2295


Yasuragi spapaket (i hemsidan finns olika alternativ o priser)


Sist men den absolut bästa är fallskärmshopp! finns på tex live it!

Likes

Comments