Känns fantastiskt trevligt måste jag säga. Fredag kväll och inte heller vilken fredag som helst. Första kvällen på SPORTLOVET. Jag brukar vara slut på fredagar nu är jag dock mer slut än vanligt. Kan väl sitta här och vara slut jag då och bara njuta av tanken att vara ledig en stund framöver. Inte har jag dåligt samvete för det. Jag har varit på gymmet. Inte nog med det jag tvättade bilen på vägen hem. Något som inte händer så värst ofta. Har dock tid för besiktning på måndag så det känns betydligt trevligare att åka dit med en ren bil. Trevlig helg på er därute!

Likes

Comments

I går hade vi friluftsdag. När jag vaknade snöade det för fullt. Det snöade och det snöade. Jag var placerad i Ingevallsbo där 35 elever skulle rida islandshästar. Det var bara att packa på sig lager på lager med kläder så att jag inte skulle frysa i blötsnön. Hur skulle eleverna klara sig en dag som denna. Jag har i alla fall vana att vara ute. Trots att det snöade hela dagen och att de var dyngsura hörde jag inte ett klagande. De är våra elever det. Domarhagsskolans elever: När vi väl var klara runt halv tre slutade det snöa och solen bröt igenom.

Likes

Comments

I dag har jag blivit uppkopplad. Ett EKG ska tas i ett dygn i jakt efter hjärtflimmer. Första timmen kände jag mig nästan panikslaget uppstressad. Nu har jag vant mig men känner att så fort jag tänker på att jag har detta på mig blir jag stressad dock något mindre än i början. Har en känsla av att man kommer att se hur kurvan förändrar sig då jag somnat . Somnar fort och sover som en stock fram till tolv. Då börjar jag vrida och vända på mig. Vill upp, vill måla, vill städa, vill sätta frön, faktiskt vill jag göra massor. Kroppen vill dock annorlunda. Den vill vila till skillnad mot hjärnan som är superallert.. Varför har jag så svårt att chilla?

Likes

Comments

En härlig helg är snart till ända. Massor av frisk luft. I dag fick jag för mig att jag skulle gå på ett ställe i skogen som jag sällan går. Underbart härlig start men det blev desto drygare ju längre jag kom in i skogen. Pulsade i trettio centimeter snö hur länge som helst. Kan påstå att det var skönt då man äntligen såg vägen en timme senare. Nåväl motion är aldrig fel. Känns betydligt trevligare att få ta emot solens underbara strålar än att stänga in sig på gymmet. Träningsvärk har jag sedan i går då äppelträdet skulle klippas och grenar sågas.

Likes

Comments

Känner mig riktigt nöjd. Firade Conny i går med middag och kaffe med tårta. Eftersom det var fredag somnade man sedan ovaggad. Sovmorgon tog jag mig till nio. Sedan har jag mestadels varit utomhus. Började med en promenad på en och en halv timme. Sedan ansning av äppelträd i ett par timmar. Nyss inkommen efter en promenad med guldklimpen Chaboo. Jag älskar verkligen att tillbringa tiden utomhus. Så jag känner mig mer än nöjd.

Likes

Comments

Det är helt enkelt inte klokt vad fort det går . Jag tycker det blir ljusare och ljusare för varje dag. Det är helt enkelt underbart. Man hinner ut och gå innan det blir svart. Kroppen känns mycket piggare. Fylld av energi. Det är till och med roligt att kvistmåla den satans panelen. Enda smolket i bägaren är att det är så halt vilket gör att det är svårt att få till ridningen på en oskodd Chaboo.

Likes

Comments

En härlig helg går mot sitt slut. Lördagen tillbringades i Horndal. Det är inte så ofta man befinner sig där men vill man se Horndalsrevyn måste man bege sig dit. Revyn var bra, så bra att jag kan tänka mig att återkomma nästa år om det blir någon. Efteråt Krylborestaurangen för en god middag. Helt enkelt en trevlig eftermiddag och kväll tillsammans med släkten. I dag blev det en lååång sovmorgon. Faktiskt ända till nio vilket är länge för mig. När solen började värma blev det en lika låååång promenad i skogen. Fick så mycket energi av denna promenad så att jag kastade mig över äppelträden som verkligen behöver klippas. Dessvärre kan inte klippa så länge eftersom händerna snabbt blir som isbitar.

Likes

Comments

Sammanfattning av min vecka. Måndag vanlig dag med många lektioner. Tisdag långdag med mässa på kvällen för blivande år 7 elever och deras föräldrar. Onsdag veckans kortaste dag med träning för första gången sedan kärlkransröntgen. Torsdag rejält med träningsvärk. Syjunta eller hur var det nu? Frosseri kanske med bästa tjejerna. Första fröerna satta. Heliotrop ska det bli. Fredag träning igen av nya muskelgrupper. Hovslagare till Chaboo. Leverans av hö. Fullt skubb med andra ord.

Likes

Comments

Vilken härlig dag. Ovanligt pigg på en måndag. En heldag på jobbet. Det är helt magiskt att det numera är ljust när man åker hem. Snabbade mig på med träningskläderna för att hinna ut innan det blir så där mörkt. Hem efter tre kvart och körde ett lätt pass med styrketräning. Det riktiga passet efter den ofrivilliga vilan äger rum på onsdag. För att känna att jag kommit igång passade jag på att grunda nästa rum med träfärgad panel. Måste ha varit spritt språngande galen när jag lät Conny go bananas med sitt favoritmaterial trä för många år sedan. Nu dusch och en god tomatsoppa.

Likes

Comments

En härlig helg. Sovit länge varje morgon. Promenader. Tränat första gången på tio dagar vilket gav en skön träningsvärk. God mat. Varit ute och klippt ner en massa skräp i trädgården. Pysslat om djuren. Varit och hälsat på min kusin. Vad mer kan man önska?

Likes

Comments