Jösses vad trött jag är. Har ju jobbat den här veckan. Kan väl säga att hjärnan är inte van att arbeta. Känner att det blir en tidig kväll. Behöver sova bort sorg och hjärntrötthet. Måste ändå säga att det har varit bra att jobba. Att slippa tänka på allt elände utan focusera på hur jag ska göra det så bra som möjligt för eleverna. Skapa material och kopiera material. Rätt så nöjd med mig hittills. Nu blir det i alla fall hästmys innan sängen kallar. Kärlek till er alla.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I dag har vi haft en otroligt inspirerande föreläsning på skolan. Föreläsaren var Anna Sunneborn. Fantastiskt inspirerande. Det lustiga var att mycket av det hon pratade om hade vi pratat om på arbetslagsmötet. Som alla mina följare vet är jag inte i mitt livs form. Då jag kom ut från föreläsningen kände jag mig som om energin hade stigit i min kropp. Inte blev det sämre av att komma ut till min älskade kusin Stig som fyllde 80 år i dag. Helfräsch är bara förnamnet. Lägg där till alla trevliga och roliga människor som fyllde på energidepåerna. Som grädde på moset var givetvis Freja där och är det någon som ger en energi så är det hon. Så egentligen en toppendag. Glädjen och sorgen är oerhört närbesläktade och det är väl så det ska vara.

Likes

Comments

Tack och lov att vi har denna ljuvliga flicka att glädja oss mitt i sorgen. Hon är så himla go att mysa med. Helt underbar.

Likes

Comments

Är det så att döden inte betyder någonting, att du bara dragit dig tillbaka till ett annat rum? Där du är du och jag är jag. Jag tror att du vill att vi nämner dig vid ditt vanliga familjära namn. att vi talar till dig som vi alltid brukade göra. Är det inte så att du vill att vi ska låta sorgen hållas borta från våra röster? Nog vill du att vi ska skratta med dig så som vi alltid brukade göra? Är det inte så att du vill att vi ska vara med dig.? Le med dig och tänka på dig. Att låta ditt namn fortsätta vara vår vardag. Livet kommer att fortsätta för att det måste det. Visst är det så att döden endast är ett tillfälligt avbrott i vår gemenskap? Vi kommer aldrig att sluta tänka på dig. För nog är det så att du väntar på oss alldeles i närheten?

Likes

Comments

. Allt känns så ofattbart. Plötsligt finns du inte mer. Jag som var så glad. Morgonen ägnades åt städning samtidigt som regnet strilade ner. Lite komplettering av matvaror och tankning av bil. Kände sådan glädje av att börja jobba i morgon. Sen vänds allt upp och ner, på en sekund. Du finns inte längre bland oss. Du som funnits till för så många och som alltid skulle finnas hos oss. Det blev inte så dessvärre och det går inte att få in i huvudet. Jag förväntar mig att du ska komma körandes genom skogen. Stanna till, ta en fika som du alltid gjort. Det var alltid till dig man ringde då man behövde hjälp. Vem ska hjälpa oss nu? Jag hoppas så innerligt att du ska ha det bra där du befinner dig, fått frid i din själ och återförenats med dom som du saknat.


Likes

Comments

Började dagen med en lång härlig promenad. Sedan ett besök hos min granne och hennes alla höns. Därefter putsning av de två sista fönstren. Sedan städning av övervåningen. Ridning av Chaboo står på schemat och sedan mat., Beer can burger med sötpotatisgratäng och picklade grönsaker. Efter den måltiden lär jag knappast orka mer än att hänga i soffan.

Vilken krasse hon har min GunBritt.

Likes

Comments

Vilken underbar sommardag. Åkte tidigt till stan och handlade. Efter det har mestadels av dagen tillbringats utomhus. Plockat med mina älskade blommor, stöttat upp Stockrosorna och rensat ogräs. Kan väl säga att jag var överhettad när jag var färdig. Gick inomhus ett tag och putsade tre fönster. Nu har jag bara två kvar. Picklat lite grönsaker till morgondagens middag. Tagit en lång promenad med Chaboo. Nu kräftskiva med mig själv. Conny hatar kräftor vilket inte gör mig det minsta det blir helt enkelt fler till mig.

Likes

Comments

Ljuvlig är bara förnamnet. I dag har jag varit hela dagen hos denna ljuvliga Freja. Man kan sitta i timmar och bara titta henne. Hon är underbar att hålla. Peta på dom runda kinderna och smeka den persikolena huden. För att inte tala om hur mysigt det är att snusa på henne. Ja, jag är helt såld och tänker tillbringa så mycket tid med detta underverk som jag bara får.

Likes

Comments

Startade dagen med en låång promenad. Att börja dagen med en sådan gör att hela dagen känns så mycket lättare. För övrigt har jag inte förflyttat mig en meter från gården. Har målat grönt vid fönstren rödfärg där det var omålat, tvätt en massa och putsat ett par fönster. Umgåtts med mina djur så klart. Det känns som om allt går av sig själv. Kanske beror det på Freja. Vill hinna det jag tänkt mig till på torsdag då planen är att åka ut till den lilla igen och glo. Jag menar verkligen glo. Man sitter med ett fånigt leende på läpparna och glor. För övrigt håller jag på att virka ett par converse. Denna dam ska var ståndsmässigt klädd så klart.

Likes

Comments

.Ja vad säger man? Jo man säger bedårande. Har för första gången fått träffa Freja. Jag är nästan mållös. Man kan sitta och titta hur länge som helst. Helt betagen blir man. Allt är så perfekt. Fingrar, öron, mun, ja allt.

Likes

Comments