Da er jeg i seng! Sent men jeg må! Jeg skal ha 3 nattevakter nå! Da må jeg sitte litt oppe natten før. Jeg må jo snu døgnet! Nå er det påske og det betyr helligdagstillegg! Whee! Det blir hele 30 timer tilsammen det! 133% mer lønn pr. time! Det er godt å få med seg! Og ellers da, jo i dag har jeg hatt fri. Sovet lenge! Vi dro til papps å spiste vafler til frokost! Bikkjene fikk være ute å løpe litt i hagen! Så dro vi hjem laget litt middag av det jeg fant i skapet. Det ble skinke og bacon grateng! Egentlig var den ganske god. Jeg hadde litt picnikskinke, bacon,macaroni og hvit muskattsaus, egg, broccoli og ost på toppen! Så satt vi å så på 2 filmer. American sniper og lidenskapens pris. Min kjære tuslet i seng, men jeg satt oppe å så en komedie, just go whit it mener jeg den het, en med Adam Sandler. Nå har jeg endelig funnet senga! Jeg skal sove lenge i morra, jeg hater å være trøtt på jobb! God natta!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Gamlefar på 8 år! Snill og tålmodig sjel! Passer godt på familien sin! Sjarmøren han ❤️

Likes

Comments

Dexter! Novia scotia duck tolling retriver. Liten koseklump, sta som tusen, litt bølle, men mest søt!

Likes

Comments

Ja, jeg jobber med mennesker til daglig, og ja, jeg liker da mennesker! MEN min kjærlighet til dyr er nok større! Og jeg er ikke redd for å innrømme det! Mange velger å være fadder, og det er utrolig flott det! Men jeg har valgt å være fadder for noen på 4 bein! Det gir meg utrolig mye! Jeg gir et fast beløp hver måned til WWF. På wwf sine hjemmesider kan du velge deg et eller flere dyr som du ønsker å være fadder for! Ja, jeg har fått hørt det "hvorfor" "Er det noe vits i" og sånn.. Kanskje ikke du skjønner meg. Men det bryr jeg meg ikke om! Jeg gjør dette her av hele mitt hjerte❤️ jeg er stolt tigerfadder! Visste du at med hjelp fra oss tigerfaddere så er bestanden på vei opp igjen? Tiger er en utrydningstruet dyreart, de var på god vei til å forsvinne helt! Krypskytere som bare dreper for å ta skinnet. Det er helt forjævlig! Jeg syntes det betyr noe å støtte.

Om Tigerfadder! (Henter fra wwf.no)Ditt bidrag hjelper
Som tigerfadder bidrar du til WWFs innsats for å sikre truede arter og natur­områder, bremse klima­endringene og bringe naturen tilbake i balanse. Din støtte gjør at WWF kan jobbe langsiktig og drive miljøvern som sikrer både mennesker og natur.
WWF arbeider for en bærekraftig fram­tid hvor mennesker lever i harmoni med naturen. Blant våre mål er en sunn forvaltning av verdens fiskebestander, vern av urskog, og ren energi til alle. Vi jobber også for å bevare truede dyre­arter. Over 19.800 arter står oppført på den internasjonale rødlisten. Tigeren er en av dem.
Truede dyrearter
For hundre år siden fantes det 100.000 ville tigre i verden. I dag har vi bare 3.200 igjen av det majestetiske katte­dyret. Tigeren er det største medlemmet i kattefamilien. Den lever alene, og streifer over store områder i sin jakt på mat. Tidligere fantes det ni underarter av tiger, men nå er tre av dem forvunnet, blant annet på grunn av krypskyting og ulovlig handel.

Bli fadder på wwf.no. Det er ikke bare mennesker som trenger vår hjelp!

Likes

Comments

Som jeg har sagt før, så elsker jeg dyr! Blackjaguarwhitetiger er en organisasjon som redder dyr ifra å ha et vondt liv i fangenskap! Black jaguar-white tiger, organisasjonen startet ganske enkelt med en buisniss mann fra mexico (Eduardo Serio) han bodde i LA og skulle ta seg en tur til Mexico, denne turen ble ikke som planlagt, da hans hjerte sank en million ganger under bakken! Han fikk en tlf om at det var en dyrebutikk som skulle selge en sort jaguarbaby, dyrekjær som han er, dro han til dyrebutikken å fikk se noe av det værste synet en dyre-elsker kan oppleve! Det var lille Cielo, han var dopet ned og ble missbrukt ovenfor turister som skulle bli fotografert med den lille kattungen. Det endte med at Serio reddet lille Cielo! Han dro ikke tilbake til LA. Han vle værende i Mexico, og dannet organisasjonen BJWT. Med hjelp av venner og følgere/donasjoner har organisasjonen i dag reddet over 210 kattedyr som Løve,tiger,panter og puma! Organisasjonen har også reddet omlag 20 gatehunder.

“YOU ONLY PROTECT WHAT YOU LOVE.”

FOR THIS, WE USE EVERY “TOOL” AT OUR DISPOSAL, LIKE THE COUNTLESS CELEBRITIES THAT HELP US SPREAD OUR MESSAGE OF LOVE, RESPECT AND UNITY

Søk på @blackjaguarwhitetiger på instagram å bli forelsket!❤️ Disse jobber også sammen med en @boicottcircus Det finnes flere måter å donere på, de har blant annet en nettbutikk der ku kan kjøpe deg klær, som du da også samtidig støtter organisasjonen/prosjektet. Her er min genser! Denne betyr så utrolig mye for meg!

Likes

Comments

Mmmhmmm jeg elsker salat! Det er så mange varianter av salat, det er bare å bruke fantasien! Min hemmelighet er å kryddre litt men salt og pepper på! Jeg bruker aldri dressing, mennoe som er godt er å bruke litt av oljen som fetaosten ligger i! Mine favoritter i salat er: avocado, babyleafmix,agurk,tomat,fetaost,mais og bønner. Av kjøtt er det kylling og bacon som seirer! Piknicskinke er også ganske godt i salat! Jeg er veldig glad i babyleafmixen til bama. Den er ferdig vasket og klar til bruk! Yndlingene mine i den er ruccola og spinat! Mmm!

Likes

Comments

Hei i natten! Jeg har nok snudd på døgnet, det er ikke så veldig kult. Men jeg får ikke sove. Derfor så blogger jeg litt.

Jeg har sett en serie på tv som heter en veldig personlig assistent! Vi fikk bli med å se mennesker med fysisk, eller psykisk lidelse, som søker etter personlig assistent. Personlig assistent er en person, som hjelper et annet menneske til å fungere i hverdagen til tross for en nedsatt fungsjonsevne. Dissen menneskene vi fulgte i serien var unge mennesker som var ute etter å ansette en personlig assistent som var veldig personlig. Veldig personlig vil si at kjemien skal stemme, alderen skulle være lik, interessene skulle være de samme, eller tilsvarende like. Utfordringen var det personlige og intime stellet. De skulle utføre alt fra morgenstell, til assisterende bistand, hjelp, husarbeid og matlaging. Slik en persnlig assistent skal være. Når du jobber som en personlig assistent, jobber du kun for den ene personen. Arbeidsgiveren din er denne personen. For å jobbe som personlig assistent behøver du ikke ha noen utdanning. Disse menneskene i serien hadde ikke arbeidsarfaring fra før. Dette var personer som aldri har jobbet i helsesektoren. De hadde en oppløringsdag og en prøveperiode. Tenk så skummelt, her kommer unge mennesker rett fra "gaten" å skal tå hånd om et helt menneske. Et menneske med spesielle behov, et menneske med en kronisk sykdom/lidelse. Noen av de klarte oppgaven og andre ikke. Noen syntes det ble for tøft, mens andre hoppet ut i det og var som skapt for jobben.

Jeg kunne godt tenke meg å jobbet slik, men det er også litt risikabelt. Om arbeidsgiveren ikke er fornøyd med deg, kan arbeidsgiver si deg opp. Personlig assistenter har vi også i Norge, men kanskje ikke nok. Jeg er for dette. Det er så mange mennesker som i utgangspungtet kan bo hjemme med hjelp/bistand av en personlig assistent, men som blir plassert rundt om på sykehjem/instutisjoner de kanskje egentlig ikke hører hjemme. Hvorfor er det sånn? Noen sier penger... er det virkelig sant?

Kunne du tenkt deg å vært en personlig assistent?

Likes

Comments

Hei, jeg vil bare fortelle litt om dette med hunder og tjenesteytelser. I Norge har vi slike tjenestehunder, her kalles disse offentlig tjenestehund, disse går under kommunal eller statlig tjeneste. Dette er hunder som politihund, tolltjenestehund,bombehund eller militær tjrnestehund. Dette er hunder vi bruker mye av i Norge. Det er veldig bra.

Men Norge er veldig dårlige på å åpne for alternative sivile tjenestehunder. Vi har noen i kategorien sivil tjenestehund: førerhund, ettersøkshund og redningshund. Disse vet vi blir brukt. Det jeg syntes Norge bør bli litt mere åpen på er servicehunder! I USA brukes det mye servicehunder i form for terapi. Servicehunder kan brukes til så mye mer enn det de brukes til i Norge pr.dd. Jeg veit at røde kors driver litt frivillig med besøkshunder på gamlehjem blant annet. Dette er da frivillige innen røde kors som får kursing med egne hunder. Jeg har et ønske om at den typen personlig servicehunder kunne vært mer utbred her i Norge.

I USA brukes hunder til så mye mer enn de gjør her i Norge, hunden kan faktisk være like flink med å hjelpe et menneske, som det en personlig assistent kan. Hunder kan trenes opp til å varsle blant annet epillepsianfall, følinger ved sukkersyke, angstanfall og generet anfall. En servicehund kan også ha terapautiske oppgaver. Hunder som dette støttes ikke i Norge (enda) Det er ganske trist. Hvis man skal ha en trent personlig servicehund kan det koste et sted nerme 300.000kr! En hund kan gjøre et menneskeliv mye enklere. Den eneste form for personlig servicehund i Norge er førerhund. Skal man ha rett på en førerhund, må man være blind eller tilnermet blind, førerhund klassifiseres som et teknisk hjelpemiddel og kan søkes/bevilges av NAV. Hvorfor er det slik at servicehunder som.

Diabeteshund, epilepsihund, hjelpehund,signalhund og terapihund ikke dekkes?

Jeg kjenner personlig en familie som har en sønn med epillepsi i sterk grad. Han er 20 år og får ikke muligheten til å flytte hjemmefra, de ønsker seg en epilepsihund, men hvem har råd til å betale dette av egen lomme? Hvorfor koster det egentlig så mye å trene opp en servicehund? Det lurer jeg på.

Likes

Comments

Jeg valgte å kalle meg Canidae på bloggen! Canidae passer for meg, jeg har alltid likt hunder, ulver, rev osv. Jeg syntes dette er flotte dyr. Jeg liker rovdyr. Canidae er fellesnavnet for "hundeslekten" jeg er hundemamma for to, og jeg har alltid elsket hunder!

Så syntes jeg Canidae var litt tøft navn. Så enkelt var det.

Likes

Comments

Det er offesielt! Pelsene har overvunnet sofaen! Når faktisk vi flytter oss i sofaen for å la dyra få breie seg ut! Ja da er slaget tapt! Hehe

Her er det natta nå! ;)

Likes

Comments