Trodde inte man kunde bli så här trött.. hela dagen har gått åt till att fixa bilen, handla , laga mat och bygga studsmatta. Och underhålla 2 barn samtidigt.

Vi har inte ens hunnit ta en kopp kaffe ihop utan så fort dem ene kommer in går den andre.

Imorgon ska jag ut på smurfkläder jakt, då N har gymnastikuppvisning på lördag. Det ska även bakas till detta tillfälle.
Sen ska det ordnas med Klassbollen.. anmälan ska in och pengar ska in.

Hets hets hets.. det tar verkligen aldrig slut.. jo, möjligtvis på semestern. Men då ska man måla hus istället.

Ibland skulle man bara vilja stanna det där ekorrhjulet och bara gå rakt in i skogen och sätta sig på en stubbe och andas.

Som sagt, så trött..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det dagen då det ska handlas inför nyårsmiddag, kolla reorna och hämta mina glasögon som jag så smidigt skulle justera lite själv, men som sprack o glaset. Nu är den klara iaf! 6-åringen har önskat Pokémon promenad oxå, eftersom det finns hur många som helst att ta inne i stan.

Jag har kommit på det.. eftersom jag har 2 barn som i stort sett håller mig sysselsatt under dagen, så behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag inte tränar. Jag rör mig konstant känns det som. Har inte ätit en måltid på väldigt länge där jag suttit still! Oftast får man resa sig 4-5 ggr för olika ärenden.

Igår kväll 20.30 då var mammarollen över för dagen. Då tog jag fram min yogamatta och gjorde några övningar. Tog en starköl ur kylen och en cigg och gick ut på altan. Fantastisk kombo..😂

Varannan dag får man sovmorgon i den här familjen om man har ledigt.. idag är det min tur att sova länge.. det går ju f*n inte.. så stönigt..

Får väl kliva upp och börja dagen med en Ipren och kaffe..

Ciao!

Likes

Comments

Natten var väl inte den bästa.. Saga, 2-åringen, låg och kliade sig och konstra ända fram till 23.. sen en sväng till vid 01 och vakna 6.30 och ville upp.. härligt med ledighet! Hoppas på en bra dag iaf!


Likes

Comments

Kände att nu var det dags att börja blogga igen.. mest för att skriva av sig. I skrivande stund ligger jag här brevid min 2-åriga dotter som jag trots alla regler och lästa innehållsförteckningar, gav pannkakor till frukost idag.. (vi åt hotellfrukost i Danmark, återkommer till denna resa i ett annat inlägg) Måste fått totalt hjärnsläpp.. till saken hör att hon är mjölkproteinallergisk, vilket gör att hon får extrem klåda, ont i magen och krypningar i hela kroppen. Lätt att sova? Nä, och det är mammas fel. Så nu ligger jag här och klappar henne på ryggen och startar en blogg.. multitasking det.

Ciao!

Likes

Comments