Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har suttit och skrivit klart alla mina uppgifter till skolan. Wow vilken kämpe jag känner mig som!
Skrivit tre tentor, och en lite mindre inlämningsuppgift.

Från och med nästa vecka börjar skolan igen för mig, känns jätte skönt. Vill bara bli klar med detta. Två terminer till woho! Sen kör jag vidare mot högre utbildning. Kanske börja jobba lite innan dess?
Vi får se.
Nu kan ja skriva iallafall, det går hur fort som helst, klippte av mina nails idag buhu! Kommer väl nya senare haha!

Min fästman somnade i soffan medan ja pluggat hela dagen, stackare helt slut. Imorgon åker vi mot Göteborg för att träffa släkten, ska bli så skönt att få krama om mamma. Börjar bli van utan dem nu.
Klockan är mycket och jag kan ännu inte sova.. Ser otroligt trött ut dock men det får vara.

Likes

Comments

Hej fina läsare!

Jag har slarvat med bloggen vilket inte är bra. Jag kan börja med att säga att hälsan inte varit på topp! Jag tar mig tillbaka sakta men säkert. Denna gången är det ingen som skall få stoppa mig.
Ligger i mörkret och kände för att skriva av mig. Går inte så bra då mina naglar är superlånga och jag skriver fel hela tiden. Vänjer mig snart.

Det har hänt så mycket det senaste och allting börjar falla på sin plats. Börjar komma in i detta med att flyttat från Göteborg och det känns så skönt. Jag är så glad att jag fått perspektiv på livet och människor runt om mig. Speciellt människor man trott bra om. Det har visat sig att man förlorat vänner, personer man trott det bästa om har rent ut sagt inte kunnat höra av sig bara för att checka hur man mår. Det har även visat sig att människor man lärt känna här i Helsingborg bryr sig mer än personer man växt upp med. Visst har man varit ledsen men det har snabbt gått över.
Min fästman är den största motivationen till att jag lärt mig.

Ska snart krypa ner hos honom, världens mysigaste människa. Innan dess skriver jag ner dagens planer.

- Tvätt 7.00
- Under tiden spela in en video till min yotube kanal.
- 12.00 Konditionsträning
- Städa lägenheten
- 17.00 Grppträning på gymmet.
- Fredagsmys med min älskling.


Likes

Comments

Sitter på bussen på väg till Göteborg. Äntligen ska jag krama om min mamma.
Bara ha en tjejkväll och prata om allting mellan himmel och jord.

Det blir friterade räkor ikväll, mammas visa ord & massa massa prat.

På bussen är det fullt. Jag har lutat mig tillbaka och lyssnar på "Mordpodden". Så intressant..

Likes

Comments

Jag är så trött på att le ständigt, när det är en mörk känsla som äter mig inifrån. Jag känner hur sakta sakta den äter bit för bit inom mig. Det är så mycket saker jag håller inom mig som inte någon vet, när tar detta slut?

Jag har lovat mig själv att aldrig öppna mig så här allmänt. Men jag har inget val, är det någon som hör mig?
Jag önskar att hela mitt liv var annorlunda. Jag önskar att jag inte föddes till att vara jag. Idag bestämde jag mig att ta bort social media, förutom min blogg. Jag blir rädd av all den socialkontakten som finns. Finns det en ända människa som kan höra mig?

Att slå upp ett nummer till psykiatrin är inget val för mig längre. Jag har varit där en gång och vill aldrig vara med om den misären igen. Att klampa runt på en avdelning där skötare är lika gamla som mig, som pudrat näsan extra mycket idag för det kanske kommer in någon snygg psykisk sjuk människa. Det var fruktansvärt!
Att känna igen den sköterskan 23 år gammal som hänger på stamp och drar linor när hon inte jobbar och sedan sitter framför mig äter och ber mig vänta på att ja ska få gå ut en kvart och ta luft. Aldrig igen aldrig. Jag fick en chock av Sveriges psykiatri. Man kände sig som en liten seriefigur.

Vad ska jag göra med mig själv? Vart ska jag vända mig? För jag ger upp snart..

Likes

Comments

God morgon mina fina ❤️

Jag är i Grekland och njuter med min man. Vi kom hit igår & det är hur fint som helst verkligen. Vi solar badar och dricker drinkar. Life 🇬🇷✈️

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag är vaken sen långt tillbaka. Ligger och gottar mig i soffan. Det är så jäkla skönt att gå upp & veta att allting är bra liksom.
Idag spelar jag in en vlogg, packning för resan till Grekland. Ska bli hur skönt som helst 🇬🇷✔️

Det bästa med att komma iväg är att få spendera 8 dagar tillsammans med min fästman utan stress.

Likes

Comments

Ligger gottar mig med havrekakor & skräckfilm. Klockan är ett & detta är det jag gör.

Likes

Comments

Jag känner mig så trött i huvudet, haft jätte dåliga dagar och känt mig utmattad. Det finns så mycket som cirkulerar i huvudet och jag har ont i magen. Ibland orkar man inte. Jag vaknade för en stund sen och känner bara att allting är dåligt. Känns så ensamt och så får man känna ibland. Jag har egentligen så mycket att ordna men ingenting blir gjort. Känns som jag gett upp allting och sedan ta allt som det kommer.

Jag ska försöka tackla denna dagen trots ångesten som äter upp mig. Saknar min familj så fruktansvärt mycket. Trots att jag åker till Grekland om 7 dagar, känner jag inger sug efter det. Visst det ska bli skönt komma iväg men sen då?

Finns så mycket jag behöver ordna & jag vet inte vart jag ska börja. Varför känner man så här ?

Likes

Comments