Header

Idag fick jag smakat på denna! Min nya favorit, den känslan av stickningar av betaline var magisk! Synd att dem inte säljer dessa i flaskor, hade bunkrat upp mitt kylskåp! 😜

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Den är inte färdig än, men det börjar ta sig. Har gjort video men den kommer ut senare. Jag håller på formaterar om datorn.

Likes

Comments

Ervin är hemma när som helst, och maten väntar på honom & frugan med.
Blev lite lätt , ostsås med pasta.
Blir vila sen kör vi till gymmet 😀✔️

Likes

Comments

En video på lägenheten kommer upp strax :) håller på för över den till datorn & snart tar jag med er på en tour ✔️📌

För er som missat, finns att läsa längre ner.

Likes

Comments

Konstigt att jag inte kan på något sätt somna om. Vaknade 5.00 igår morse och ska upp 5:00 idag.
Har nu börjat köra mitt träningsschema. Upp och stå för en kopp kaffe kl 5:00 och vara på gymmet klockan 6:00 för en timmes kondition innan frukosten.

Det tar tid att komma in i rutinerna men jag har all tid i världen. Gör ingenting hemma ändå, jobbar inte nu & har fortfarande semester - Bara att jag bor i Helsingborg nu och inte Göteborg.

Dagen idag har varit superchill!
Tränade & var hemma kl 7:30 & åt min frukost klockan 8. Duschade och gjorde mig vid och sedan har jag bara tittat på olika dokumentärer om olika fall som hänt runt om i världen.

Smög precis ut ur sovrummet där min fästman ligger och sover. Kunde inte somna, vred och vände mig men det gick ändå inte. Ni som har restlegs vet hur det är. Jag får panik. Sparkar och grejjer i luften 😂
Ligger så skönt i soffan i vardagsrummet nu. Ska slå på någon dokumentär som jag kan somna till.

God natt 👑

Likes

Comments

Både jag och min fästman är uppe "tidigt" idag. Jag har tvättid från 10.00 & min man har lite småpill att grejja med innan hyresvärden kommer för att hjälpa oss med lite felanmälningar i vår nya lägenhet.
Jag har som tidigare skrivit att jag flyttat ner till Skåne & det känns hur bra som helst.

Har inte skrivit så mycket det senaste och det beror på all stress med flytten från Göteborg och även att jag inte haft datorn igång.
Kan filma lägenheten senare så får ni se hur det ser ut, hur fint som helst.

Likes

Comments

Nu har jag flyttat 😍 är officiellt skåning nu. Vi har dock inte sovit i lägenheten ännu men nu kommer vi göra det från och med idag.
Vi har i fem dagar fixat och donat & äntligen är den hyffsat färdig!

Idag kommer min kusin Haris för en helg i Helsingborg, ska bli riktigt mysigt verkligen.
Nu känner jag att jag behöver åka utomlands 😂🤗 men det kommer snart det med. Mindre än en månad kvar innan jag drar tillsammans med min man.

Likes

Comments

Hej alla!
Har inte uppdaterat på ett tag men det är så mycket så sker just nu runt mig. Jag flyttade till Helsingborg igår! 😄 Woho nu är man skåning.
Vi får dock nycklarna den 3e juli. Men alla mina saker är flyttade till Helsingborg, känns hur bra som helst verkligen måste jag säga.

Likes

Comments

Älskar mina nya produkter. Kan man verkligen blir kär i smink ? Älskar den här foundation borsten från "two faced"! Rekommenderar borsten starkt, den är lite dyrare men så värt det! 😍

Likes

Comments

Okej nu får de räcka har handlat nytt smink för 3200:-. Nu är det bra liksom. Var inne på Sephora i Göteborg. Det var en jätte trevlig makeup artist som sminkade mig! Herregud va fel smink man använt i alla år. Äntligen nu har jag från grund till slutspurten.
Jag brukar aldrig sminka mig riktigt så, men nu det senaste har jag intresserat mig i hud & smink vilket är riktigt kul! 😄 ni får se vad jag köpt sen.ä när ja kommer hem.

Likes

Comments