Trollhättan

Mina åsikter om attacken i trollhättan

Det är jätte tråkigt att höra att just en man valde attackera en skola, där Sveriges framtida läkare,lärare går i. jag tycker personligen att det var en av det hemskaste saken jag har varit med om i hela mitt liv.

Tänk att både Ahmed och Lavin trodde att de vakna för att de skulle ha en vanlig skoldag, bara de visste att de skulle vara ett offer, hade de kunnat säga hej då till deras nära och kära. Men så blev det tyvärr inte.

Det är så starkt av Lavin att skyddade sina elever, tragiskt att han lämnande oss, men han kommer alltid vara Sveriges äkta hjälte.

Ahmed du var för ung min broder, jag kan förstå hur dina föräldrar, kompisar och syskon känner nu när du blev ett offer, men du kommer alltid att finnas kvar i våra hjärtan. Jag ber gud att du får paradiset, min broder inom Islam.

Nu är det inte bara de i Trollhättan som är drabbade, vi alla känner en skräck, varje dag sen denna händelse tänker man kommer det vara min tur nu, men  det vet man inte riktigt.

Det hände i Trollhättan det kan hända vart som helst nu,detta händer här och nu i Sverige.

Jag har pratat med flera av mina vänner och alla känner att tryggheten saknas, ingen av de jag har pratat med känner en trygghet i Sverige längre. Man är rädd att de ska vara ens tur nu, en av mina vänner sa även att hon inte längre ens känner sig säker hemma, att hon är rädd att det ska hända nåt eller att man ska attackera deras hus.

Att lämna sitt land på grund av orolighet och komma till Sverige och känna att man äntligen har fått den tryggheten man saknade var en av de bästa känslorna, och att nu få tillbaks den oroligheten är ingen bra känsla.

Jag hoppas verkligen att detta aldrig mer händer, Sverige är bättre än så. Mina tankar går till Lavin och Ahmeds nära och kära!<3 ! #RIPAhmed&Lavin ni blir aldrig bort glömda! <3 

Likes

Comments

PSC VS Barcelona

kommer bli en ganska spännande match med tanke på att båda är ganska bra lag. Håller tummarna för mitt Barca !

Madrid VS Atletico

Detta blir den mest intressanta delen. Detta får man inte missa. Vår se vem som vinner.

Bayern VS Monaco

Jag kan se att Bayern lätt vinner här.

Det blir en lätt avgörande match!

​Juventus VS Porto

De här är lika starka nästan men jag hoppas att Juventus går vidare !

Likes

Comments

asalamu aleykom 💜
eller heej 💜
Det är Ramadan igen och jag kan inte fatta att det har gått ett helt år sen jag skriva om förra Ramadanen.
Ramadan kareem till er alla som kommer fasta den mest välsignade månaden !!
och till er andra får ni har en skön juli 😃


Tips
Ta vara på denna månaden, för vi har hafft elva månader med skoj. Jag tycker att vi ska försöka och göra vårt bäst med att skaffa oss så många belöningar som vi kan.
var extra trevliga mot varandra och ha en bättre moral.
men jag ska inte säga mer nu, ni vet vad man ska göra och allt.
Have a blessed Ramadan
må Allah subhana wataala ge oss allt vi vill ha i detta livet och i nästkommande livet
Ameen !
peace /AnabLikes

Comments

jag tänke ge lite tipser här om vad man kan göra när allt känns skit, för att vi alla är människor och vårt liv är inte alltid på topp.
mina tips
1) tänkt inte över sakerna, för att ju mer du tänker på det desto värre blir det
2) Tänk på posetiva saker, nåt som gör dig glad
3) var med nångon som bry sig om dig, din familj skulle jag säga i detta fall för att din familj kommer alltid finnas där för dig oavsett vad
4) sov och villa från allt i några timmar
5) Hitta på nåt nytt, gå ute och gör något
6) Tänk på hur många saker du har överlevt, som andra inte hade klarat av
7) övertala dig själv att det som hänt inte har någon betydelse, för det har redan hänt det finns bara i historien. men du kan börja ett nytt kapitel i din egen livs bok.
8) Försök att göra det bästa av situationen, för Du vill inte sitta och fundera på hur ditt liv hade sett ut om du tåg den chansen till att göra det bästa av situationen.
9) Ta inte allt åt dig, för folk kan vara stor i käften men de har ingen anning om vad de snackar om
10) Belevie in yourself, det ända som kommer har nån betydelse till sista är att du just tror på dig själv. För du är stark och klarar av allt som finns !
spred kärlek och inte hat
Anab

Likes

Comments

Hur har ni hafft det, själv har jag hafft det bra så länge. Det var längesedan. Men nu kör vi igen.
Ska vi ta ett snack om world cup nu ?
Vi tar det, snart world cup som de flesta av er redan vet. Inte alls läge kvar nu, utan det är bara 52 dagar kvar tills den börjar. Vilka länder hejar ni på ?
Jag ska så klart heja på Spanien, Brazil, Italien utan tvekan. Men vad tråkigt att inte Sverige kommer vara med det här året då :( !
Det är mycket som pågår just nu i fotbolls världen, men vi får hoppas att det blir ett super bra år.
men hej så länge vi hörs <3
/Anab


Likes

Comments

nu blir det Karlstad men mina kusiner. jag hoppas det blir roligt hos de <>
har alla lov nu. men iallafall ni som har det njöt så mycket ni kan och ha en skön höst lov <3>

Likes

Comments

jag fattar inte varför den dagen heter så för det är ändå ingen som sitter vid sin bok och studerar. utan alla göra sina grejer och har dagen som en fredag typ. men man kan ju va glad att man åndå får vila en dag extra :)

Likes

Comments

jag vet inte vad jag ska säga om världen. jag tycker i allafall att världen har blevit skit konstig . för att det håller på att ändras helt . men då undrar jag varför världen inte kan vara så som den var, vad är det som har hänt med världen ?? allt är så konstigt . jag önskar att allt kunde vara så bra så möjligt att vi alla bara kom över äns . att vi alla älskade varendra för vilka vi är . och inte kollat på vilket land man kom ifrån , utan att vi alla bara räknades som att vi kom från samma planet. varför, jag fattar inte ett dugg men låt det vara så som det är . det kommer bli bra om inte det blir värre . men..............
jag ber gud att hjälpa oss alla, så att vi alla människor i världen blir en tillsammas . att vi alla älskar varandra för en gång skull .
må Allah/gud hjälpa alla länder som behöver hjälp . alla länder som har det dåligare, alla länder som har innebördskrig. må Allah/Gud hjälpa Egypten, syrien somalia alla länder runt om i hela världen ...... amen amen amen yaa rab !
♥♥Likes

Comments

Grattis på födelsedagen Pedro. han är 26 idag :) ♥

Likes

Comments