Hej igen! Jag har så mycket jag vill berätta att jag inte vet hur jag ska börja.

Denna och förra veckan har sätt väldigt bra ut för mig. Jag fick ihop en hel del pass och på många av dem körde jag höjd. De tre senaste höjdhoppspassen kändes mycket bra och jag hoppade över mitt personliga rekord på två av de tre träningarna. Men på träningen i lördags satt inte allt som det skulle och mitt avstamp kom långt från ribban (som ni kan se på videon ovan) . Annars ser (enligt min tränare) min ansats och mitt avstamp väldigt bra ut och det kan jag även känna när jag flyger över ribban. Så det känns kul och motiverande när jag kan se så mycket resultat och även att ha en så duktig tränare som ser vart bristerna sitter och precis vad som bör göras för att åtgärda dem.

I fredags körde jag även ett pass med längd och tresteg. Längdhoppet kändes bra och jag är nöjd med mitt val av teknik. I längd kan man antingen hänga eller springa i hoppet. Jag har alltid hängt men min tränare, Myggan, tror mer på springtekninken så det har jag börjat köra nu och det känns bra. Det jag har mest problem med är landningen, den var bra förr men nu kommer jag på ett annat sätt från luften och landningen ser lite annorlunda ut. Men det ska jag jobba på, så det borde sitta innan första tävlingen i januari.

Med tresteget gick det inte riktigt lika bra då jag inte fick till ansatsen. Jag kom in helt fel på plankan och fick då inte till något ordentligt hopp alls. Men detta är första säsongen jag kör tresteg så jag måste ha lite tid att vänja mig vid det. Jag har i alla fall koll på vilket ben jag ska hoppa med och det är ju alltid något. Jag tar alla plankor med höger ben men vänster på höjdhoppet.

Jag är i alla fall jättetaggad på allt som har med friidrott att göra och det tar mig till det sista jag ska berätta. Igår var jag förbi på fotbollsträningen och berättade att jag har beslutat mig för att sluta. Jag kommer alltså nu efter jul gå all in på friidrotten.

Skoj va? Vi hörs efter jul. God Jul och Gott Nytt År!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu var det väldigt länge sedan jag skrev senast. Det har hänt mycket kul och jag tycker att det är god tid att dela med mig om detta. När jag skrev sist skulle jag precis börja träna med en jätteduktig hopptränare. Det är honom jag nu tränar regelbundet med och det är mycket kul. Redan efter dessa första månaderna kan jag se en stor förbättring hos mig själv och jag är spänd på att se vad detta kommer leda till. Förr hoppade jag på ett sätt som ledde till smärta i ljumsken vid avstampet. Men jag har nu tränat mycket teknik och kan nu hoppa nästan helt utan smärta vilket jag är väldigt tacksam för.

Min träning har tyvärr inte funkat riktigt som jag velat. Jag har fortsatt dras med förkylning, vilket inte har släppt förens nu i veckan. Men jag är glad att den släppte nu då det har hänt något mycket speciellt. Någonstans i mitten på oktober fick jag, från ingenstans, för mig att jag vill gå på Celsiusskolan nästa år. Jag insåg vilken möjlighet det skulle vara om jag kom in på NIU, en linje där man får hjälp i sin elitsatsning på friidrott. Men detta kom jag på lite för sent och ansökningsperioden var redan slut. Trots detta var jag fast besluten om att jag skulle ansöka så jag tog kontakt med den man som har hand om detta. Vi bestämde en tid då han skulle öppna ansökningen igen och jag kunde då skicka inte min ansökan. Så nu i onsdags var jag på IFU hela dagen och utförde ansökningstester, både fysiska och en intervju. De fysiska testerna bestod av vertikalhopp, flygande 30, stående längd, bakåtkast, 1000m och brutalbänk. Jag kände att jag kunde prestera bra på alla delar utom 1000m. Eftersom jag har varit sjuk under en längre tid har jag ej kunnat träna kondition så denna, lite längre, distansen var tuff att kämpa sig igenom. Tanken att jag kunde hoppa av kom redan på andra varvet då jag kände mig illamående. Men sen bestämde jag mig där och då att jag aldrig ska låta sådana tankar tränga sig in igen. Som jag har sagt tidigare "Winners never quit and Quitters never win". Nervositeten inför testerna har varit ganska stor och jag fruktade just 1000m-loppet länge, men det kändes väldigt bra och mina resultat såg lovande ut. Men om jag kommer in eller inte vet jag inte förens i slutet av december, så jag återkommer om det.

Mitt mål om att delta på UDM är nu avklarat och det tog inte lång tid innan jag fick nya. "Att träna ordentligt" känns inte längre som ett aktuellt mål, utan jag satsar på finnkampen i sommar. Jag har anmält mig till en tävling i januari och planerar även att köra IUDM och IUSM i februari. I januari kommer även jag, mamma och Zack åka på träningsläger i Bollnäs. Senare, från USM i sommar kan man även bli uttagen till ungdomsfinnkampen där man får representera Sverige. Vilket är något jag satsar på. Det är även mycket annat kul som händer i sommar, men det är långt kvar tills dess, så det väntar vi med.

Utöver detta har jag tagit lite nya beslut angående mitt engagemang inom fotbollen, men det kommer jag berätta mer om senare.

Likes

Comments

Hej igen! Nu har skolan startat igen vilket är kul. Men innan skolan började hände det lite roliga saker vi tänkte dela med oss om.

Tiffanie: Min sommar har ju sätt lite enformig och tråkig ut med bara massor av styrketräning. Men det har varit kul och jag har sätt mycket resultat. När vi kom hem från Bulgarien släppte min förkylning och jag kunde börja träna igen. Men jag gjorde inte bara det utan under resan hade jag fått för mig att det skulle vara roligt att delta i en tävling. Lika lätt sagt som gjort, den 19-20 augusti var jag där i Märsta för att vara med på UDM. Mamma var noga med att få fram att meningen med tävlingen var att få ett resultat och inget annat, för att ha någonstans att utgå ifrån. Men i mina ögon är en tävling en tävling och där ger man allt, även fast men inte har tränat på alldeles för lång tid.

När jag väl var där kom den gamla goda tävlingsandan in och jag tog guld första dagen, i höjd. Segerhoppet låg på 1.52, är inte jättenöjd med höjden men nu har jag ett resultat att utgå ifrån. Jag tävlade även i 80m och längd. I och med tävlingen fick jag även kontakt med en jätteduktig hopp och sprint tränare. Så nu på måndag ska jag få förmånen att träffa och provträna med honom, vilket kommer bli jättekul.

Zack: I veckan fick Zack reda på att hans innebandylag kommer att lägga ner då det är ont om spelare. Det var ett tråkigt besked men det öppnade upp för nya vägar. Direkt efter att han fick reda på detta gick han in på arenan för att vänta på att min träning skulle sluta. Han fick då tillbaka de härliga känslorna man har som friidrottare och blev lite sugen. I bilen på vägen hem tog jag upp att även han kunde börja på höjdhopp. Tanken lade sig fint och han ville åka och träna direkt. Redan dagen därpå åkte vi till IFU och Zack passade på att hoppa in sig lite, då det var länge sedan han körde. Även han ska köra höjd nu på måndag. Nu är vi taggade!

Likes

Comments

Hej! Nu är vi i Bulgarien och tänkte att det kan vara bra med en uppdatering. Mellan förmiddagen på stranden, eftermiddagen vid poolen och måltiderna finns det lite tid för träning. Den har vi alla använt på olika sätt.

Tänkte börja berätta lite vad som hände förra veckan, under Europakonferensen. Jag själv var fortsatt sjuk. Men veckan såg mer eller mindre bra ut för de andra. Lilian körde på med dubbla pass både måndag och tisdag. Men på onsdagen fick hon ont i halsen och där slutade det roliga. Zack körde också träning två dagar, en dag överkropp och dag underkropp. För Zoé såg veckan ljus ut, med ett genomsnitt på 7000 steg per dag. Stegen samlade hon på sig när hon gick runt i butiken hon jobbar i och på konferensområdet. En dag gick hon hela 12 000 steg, och hon är medveten om att det var den enda dagen då hon var över det rekommenderade målet.

Denna vecka började i tisdags då vi tidigt, tidigt landade här i Bulgarien. Lilian började redan på tisdagens morgon med att springa, vilket hon även gjorde ons-sön morgon. Det blev mest distanslöpning men även ett backpass i värmen. "Det är jättejobbigt i värmen, men man får anpassa löpningen, börja lugnt och lägga på mer fart i och med att veckan rullar på. Det är i alla fall skönt att andra passet är inomhus."

På fredagskvällen hittade vi ett fint gym mycket nära oss och det ville vi utnyttja. Så i lördags och idag gick hela gänget dit och körde sina pass. Zack körde blandat båda dagarna. Han fick ont i axeln och mådde illa igår vilket ledde till att han inte hann igenom hela kroppen. Så kan körde resten idag. Jag mår lite bättre nu och körde igenom kroppen för att "värma upp" musklerna. Så jag körde lugnt, med låga vikter. Det var svårt att disciplinera sig och inte pumpa på, men det är viktigt för att inte dra upp febern igen.

Även Zoé har varit på gymmet! När resten av oss skulle gå ville hon inte vara kvar själv, så hon hängde på. Sen fick hon ett gymkort och hon är tvungen att gå minst 3 gånger för att det ska vara värt. Så nu är hon tvungen... "Jag ville inte träna idag, men när jag väl var där var det kul att skutta mellan de olika maskinerna."

Likes

Comments

Hej! Veckorna rullar på och konferens och semester närmar sig. Men denna vecka har vi varit hemma, alla förutom Per och nästan alla har tränat.

Lilian: Den här veckan har jag börjat köra dubbla pass. Började kanske lite väl optimistisk med att köra de tre första dagarna dubbelt. Det straffade sig lite när huvudet vill mer än kroppen klarade av. Kände av sätesmuskeln igen så det blev bara två lugna pass till den här veckan. Tar i alla fall med mig den härliga känslan det är när man hittar flytet i löpningen! Som det var för mig i tisdags, tro det eller ej!

Det började som morgonjogg men slutade som stegrade distans. Började som vanligt lugnt med joggen, men kände efter ungefär 15 minuter att kroppen var pigg och ville mer. Eftersom jag är lite mer flexibel nu än förut med passen så bestämde jag mig för att testa vad som fanns i kroppen den här stunden. Så jag började trycka på lite i stegen, oj, fick respons direkt! Det här var kul! Vilken härlig känsla det var att kunna öka lite mer och lite mer och njuta av löpningen. Efter ungefär 30 minuter bestämde jag mig för att lugna ner tempot igen och joggade i ungefär 15 minuter till. Mer sån här känsla i löpningen så kan det bli bra framöver!

Tiffanie: Den här veckan har inte sett bra ut för min del. Den började starkt med ett benpass på gymmet. Som ni ser på bilden slutade vi passet med hopp som vanligt. Men när jag vaknade på tisdagen kände jag av min hals, men kände att jag kunde köra ändå, eftersom jag skulle köra överkropp. Men jag höll en väldigt lugn uppvärmning då det inte är bra att köra kondition med halsont. Men tyvärr vaknade jag med feber på onsdagen och kunde inte träna resterande del av veckan.

Zack: Ben: Måndag, torsdag och söndag Överkropp: Onsdag och fredag

Zack kör med ett schema där han tränar tre dagar sedan vilar en. Det tycker han fungerar bra, då han kan köra på ordentligt de dagar han tränar. Och sedan ta en liten paus, men inte en för lång.

Zoé: På tisdagen gick Zoé en extra bit till bussen och sedan gick hon en del på stan, hon kom då upp i 9700 steg. Det är en glädje att meddela att hon var ute även idag. Hon sprang i 32 min och hann då 5.33km, utan vila. Hon var lite överraskad när hon kom in eftersom resultaten visade sig vara bättre än förväntat. Hon ber mig även att tipsa om att ha Harry Potter i öronen när man ger sig ut.

Likes

Comments

Hej! Som ni kommer märka har denna vecka sett mycket olika ut för oss alla. För vissa har den varit en topp men för andra en dipp. Men hur den än har sett ut har vi tagit oss igenom den och ser fram emot en ny vecka som startar imorgon.

Lilian: Det har varit en vecka med väldigt lite energi. Vi har fortsatt jobbat med husmålning och det har sugit all energi och motivation. Jag har stor respekt för alla som jobbar heltid och bedriver seriös träning. Visst har jag tränat varje dag men inte på det sätt som jag skulle önska. Det känns jobbigt att inte vara i fas med sig själv tycker jag. Ska försöka analysera mina fyra veckor och komma fram till hur jag ska gå vidare. Ser i alla fall fram emot en ny vecka där det finns en chans till något bättre. Tack och lov!

Tiffanie: Den här veckan har varit jätterolig. Jag har gått framåt i träningen och det känns jättekul! Passen där jag kört överkropp har i stort sätt sett likadana ut som vanligt förutom att jag kan köra tyngre och hårdare. Men benpassen har fått pricken över i:et i och med explosiva hopp. Vi har slutat de senaste benpassen med ett antal hoppövningar, hoppen riktas både uppåt och framåt. Det har gått bra och knäna har inte hindrat mig, vilket känns skönt. Jag är taggad på att köra fler sådana pass för hopp är något jag tycker är riktigt kul. Denna vecka har jag även sprungit intervallen på bandet och det gick också fint. Känns kul att komma med så mycket roliga nyheter. Dock hade jag ont i knäna en dag och fick skippa någon övning, men som min shaker säger "Vinnare ger aldrig upp" så jag fortsätter kämpa på. Och smärtan gav sig dagen därpå, den kommer inte vinna.

Vill också nämna att min kompis frågade hur man ska äta när man tränar. Så jag tänkte berätta hur min dag ser ut när det gäller kost. Jag börjar dagen med en ordentlig frukost, som innehåller både proteiner, kolhydrater och fett. Det kan t.ex bestå av en skål med yoghurt och flingor, två äggmackor och ett glas mjölk. Sedan äter jag ett mellanmål runt 13 som ser ut som en minifrukost, en macka och lite yoghurt. Mitt nästa mål är ungefär 1.5 timme innan träningen. Det består av kolhydrat i form av pasta, ris eller potatis, protein i någon form av kött och grönsaker. Jag har t.ex ätit fläskfilé med ris, sås och sallad, en dag denna vecka. Sedan direkt efter träningen dricker jag en proteinshake eftersom det är viktigt att få i sig något inom en timme efter avslutat pass. Senare på kvällen kan jag även ta en macka eller frukt fall jag känner mig hungrig. Så här har det sätt ut nu under sommarlovet, under terminen vaknar jag tidigare och får då in fler måltider.

Zack: Måndag: Ben, mage rygg Tisdag: Överkropp Onsdag: Vila Torsdag: Vila Fredag: Ben, mage och rygg Lördag: Löpintervaller Söndag: Överkropp

På söndagen tog han en stark energidryck innan passet för att det var kul att testa effekten, men han tyckte att det kändes normalt. Det blev ett vanligt bra pass. Han var även nöjd med veckans övriga pass.

Zoé: Veckan har sätt någorlunda normal ut för Zoé. Men i måndags hände något stort. Hon var ledig från jobbet och hade pluggat fysik hela dagen. Då slog tanken henne, att det var länge sedan hon sprang. Hon tog sig ut med Harry Potter som ljudbok i öronen och sprang en sväng. Löpturen varade i 30 min där några pauser för återhämtning räknats in, då konditionen inte är på topp enligt henne själv. Men hon hade inga höga förväntningar, satte ribban lågt och kunde därför känna sig nöjd efter passet.

Zoé använder även en stegräknare på mobilen som en påminnelse för att röra på sig. Den brukar hon kunna lita på. Men denna vecka har den inte registrerat alla hennes steg, endast ca 50 per dag. Detta är hon sur över då hon annars har ett genomsnitt på 6000 steg per dag, men hon är medveten om att även det är för lite... Men har inga stora planer på att förändra det.

Likes

Comments

Hej! Nu är det fullt hus igen. Zack och Zoé har kommit hem, vilket betyder att de är tillbaka på bloggen också, yay!

Lilian: Veckan har väl varit sådär tycker jag. Antar att jag vill att det ska fortare framåt och att utvecklingen ska stegra på en gång och blir ganska frustrerad över att det går för sakta. Ibland tänker jag att inte är någon idé men samtidigt skulle jag inte bli nöjd om jag gav upp. Så vad gör jag då? Jag pratar med mig själv och tänker att det visst kommer att gå, att det bara är att fortsätta. Att ge upp inte är ett alternativ för mig helt enkelt. Jag tycker också att det hjälper att jag delar träningen med någon. Man vill ju inte svika liksom... Tänk om kroppen hade lika bra minne som knoppen. Då skulle nästan alla pass funka som man tänkt och det skulle vara en glädje att komma ut sex dagar i veckan. Jag tar ändå med mig något bra från veckan och det är onsdagspasset.

Tiffanie och jag hade varit och målat husfasad hela dagen och när jag kom till gymmet kändes kroppen som att jag redan hade kört passet. På programmet stod det att jag skulle köra backe men motivationen och energinivån låg på noll. För att inte tappa passet bestämde jag mig för att göra en ändring i programmet. Efter uppvärmningen körde jag korta intervaller istället, sprang 20s och vilade 40s. Efter varje intervall kändes det bättre och bättre. Tänkte först att det får bli tio stycken men nu hade jag kommit igång. Tio blev tjugo som blev trettio. När jag klev av bandet svettig och trött var det med ett stort leende. Va kul det var att springa fort, den känslan vill jag uppleva igen!

Tiffanie: Den här veckan har inte gympersonalen fått se mig lika ofta som vanligt. Måndag och tisdag körde jag hemma, på måndagen skulle jag till Gröna Lund med mina vänner ganska tidigt. Så jag skulle inte hinna åka till gymmet innan. Men ett pass hemma funkade fint. Jag hade mycket energi efter helgen och jag kunde köra på riktigt hårt. Det kändes skönt att börja veckan med ett riktigt bra pass och jag gick därifrån skakig i både ben och armar.

Resten av veckan körde jag på gymmet. Som vanligt körde jag varannan dag med överkropp och varannan med underkropp. Men i torsdags körde jag uppvärmningen på löpbandet istället för på cykeln. Jag sprang i 5 min och det kändes riktigt skönt! Det var en otrolig känsla av frihet att springa för första gången på lite mer än en månad. Efter passet kunde jag inte låta bli att köra en liten nerjogg, men då mina ben var trötta efter en hård träning ville jag inte köra för länge. Även på fredagen intog jag löpbandet med glädje. Men efter 5 minuters jogg och 3 stycken 15 sekunders intervaller kändes det i knäna och jag körde de sista 4 intervallerna på cykeln, usch. Även fast det känns tråkigt är det viktigt att lyssna på kroppen, och inte köra mer än kroppen klarar av. Men jag är nöjd med veckan och jag kan känna att det händer saker med min kropp, vilket är kul.

Zoé: Denna vecka har Zoé kört på ordentligt. Hon har gått till bussen varje dag och en dag gick hon till och med två extra hållplatser eftersom hon hade 20 min tills bussen skulle gå. Men när mamma frågar när hon ska träna hittar hon på ett fint sätt att komma bort från ämnet...

Zack: Jag antar att Zack har saknat gymmet under sin resa. I och med resan har han inte tränat på nästan 3 veckor, han trodde att han skulle ha tappat jättemycket. Men när han kom hem från gymmet berättade han att det fanns mer kraft än förväntat. Denna vecka har han kört lite olika, men mest bröst och uppåt. Det körde han måndag, onsdag och söndag och i tisdags körde han ben, mage och rygg. "Det känns bra att komma igång. Jag blir mindre stressad och känner att jag har råd att sitta stilla längre perioder nu."

Likes

Comments

Hej! Här kommer resterande del av veckans träning.

Lilian: Kände att det gick lite bättre den här veckan. Jag har börjat bygga på några pass som jag vill utveckla vidare, och bestämt vilka dagar som de passen ska ligga på. På onsdagar vill jag nu lägga backpass och i onsdags försökte jag få till lite högre fart och finare löpning än förra veckan. Jag försöker få till hållningen, armpendlingen och blicken. När löptekniken blir bättre kan jag även öka på trycket i steget. På fredagar vill jag köra 10x 60 sekundrare men siktar på 15x 80s i förlängningen.

I fredags var vi på gymmet och jag skulle köra mitt pass på löpbandet men hade glömt skorna. Funderar på varför jag glömmer saker så ofta... Kommer fram till att det saknas några procent i min överlåtelse till träningen... Men de som saknas kommer snart trilla dit. Löste det i alla fall igenom att ta passet på testcykeln. Men bra blev det faktiskt när jag väl satt där, i bara strumpor. Jag blev ordentligt trött och nöjd. På lördagar blir det långpass och igår blev det ett fjuttigt sådant för en maratonlöpare, endast 90 minuter. Men nu får det åtminstone kallas för långpass! Blir kul att bygga vidare, längtar till måndag. Ny vecka med nya möjligheter!

Tiffanie: Slutet på denna vecka såg lite annorlunda ut för mig. I onsdags skulle jag iväg till en kompis på eftermiddagen vilken gjorde att jag inte hann åka till gymmet. Jag körde istället styrka hemma. Jag körde ben, mage, rygg och armar med endast kroppsvikt. Många tänker att man måste vara på gym och pumpa för att bygga muskler. Men man kan komma långt med endast det man har hemma, t.ex en stol att lägga fötterna på under armhävningar, eller använda till triceps dips, eller ett trappsteg att stå på när man gör tåhävningar. Man kan även köpa in redskap som hantlar, hjul för magövningar och chins bar, vilket jag brukar använda.

Sen på torsdagen kom jag hem från min kompis och planerade att åka och gymma, men jag slogs av illamående och stod tyvärr över träningen. Men i fredags var jag på benen igen och åkte och körde ben, jag kände mig pigg och kunde mata på ganska bra. Nästa vecka ska jag utveckla min träning, lägga till några olika hopp och köra lite mer kondition. Men jag återkommer om det när vi har satt ihop schemat för träningen.

Likes

Comments

Hej igen! I helgen var jag och pappa och fiskade vilket hindrade mig från att skriva. Men det hindrade mig inte från att träna. Så det är dags att berätta om det nu.

Tiffanie: I fredags tog vi en liten paus från fisket och hoppade av båten vid en liten dunge. Där fanns det en parkbänk och det var allt jag behövde för att utföra mitt pass. Jag körde situps, ryggresningar och tåhävningar uppe på bänken. För triceps-dips och explosivitetshopp använde jag bänken som låda. Sedan körde jag squats och armhävningar på den lilla stigen som leddes förbi bänken. När jag var klar fortsatte jag att ro, och tog det som en del av passet.

Sedan hade jag vila på helgen och körde igång igen på måndagen. Då åkte vi till gymmet och jag tränade överkropp. Jag värmde som vanligt upp med cykling, och eftersom jag inte skulle använda benen under själva passet så körde jag intervaller. Nu lade jag till en intervall, så jag körde lugnt i 5 min sedan 6 st intervaller där jag körde 30 sekunder med 30 sekunders vila. Sedan utförde jag de övningar jag brukar men lade även här till mer övningar, en ny magövning och även armhävningar med fötterna på låda. Det kändes kul med lite variation i passet. Men i fortsättningen måste jag tänka på att köra slut på mig själv på varje övning. Jag ska inte tänka att "jag ska köra 15" och så kör jag bara 15 även fast det inte är jobbigt, utan då lägger jag på fler så att det blir jobbigt.

Idag gick jag ner till Studenternas och körde styrka vid sidan av lagets träning. Jag körde hela kroppen och det enda redskapet jag använde var en 5-kilosvikt. Den använde jag vid magövningarna, tåhävningarna och squatsen.

Lilian: I fredags när det var midsommarafton blev det morgonträning innan firandet satte igång. Det är det som jag älskar med morgonträning, att oavsett vilka planer man har för dagen kan man alltid få till det. Ja faktiskt alltid! Mitt rekord att ställa väckarklocka inför ett morgonpass är på 02.30. Sen morgonjogg 03.00 till 04.00, in i duschen och iväg till flygplatsen för en tidig flight. Tillbaka till i fredags, så blev det ett backpass med 10 intervaller. Syfte med passet var att få högre puls utan att öka farten och även att slipa på löptekniken.

På lördagar brukar jag vanligtvis köra långpass och det startades upp i lördags. Det blev dock inget man kan kalla för långpass... Ynka 70 min. Min tränare sa alltid att man kan kalla pass över 90 minuter för långpass, så jag satsar på nästa lördag. Det är jobbigt med uppstarter märker jag, men det ska gå.

Likes

Comments

Hej! Jag och pappa var och köpte båt igår i Östhammar. Då det tog en stund och det är en bit att åka kom vi hem jättesent. Det gjorde att vi inte hann skriva något. Men idag är vi tillbaka och tänkte berätta vad vi har gjort idag och vad vi gjorde igår.

Lilian: Igår försökte jag springa på morgonen. Men det kändes inte alls bra pga rumpan. Det blev ett jättekort pass för jag tvingades avbryta, vilket man måste göra om det gör ont. Man ska lyssna på kroppen och hellre avbryta ett pass än att få stå över många. Jag brukar vara ganska dålig på att lyssna på kroppen, det är ganska svårt när man är i god form, men nu var det jättelätt! Jag vilade på eftermiddagen eftersom jag hade ärenden i Borlänge från 11.00-20.30.

Idag gick jag också ut på morgonen. Då kändes det bra, vilan igår gjorde susen. Jag var ute i 50 min, och då joggade jag i lugn fart. Sedan åkte vi till gymmet där jag körde testcykel i 40 min, och därefter stretch. Höftböjarmuskeln och rumpmuskeln fick lite extra stretch då jag är stel där.

Tiffanie: Jag har bestämt att jag ska komma till träningarna med lagen någon gång i veckan. Så igår gick jag på fotbollsträningen för att köra styrka. Jag känner att det är viktigt att inte tappa kontakten med laget helt bara för att jag inte ska träna med dem under sommaren. Så igår satt jag i gräset och rensade mitt förråd på övningar, så det täckte 1 ½ timmes träning för hela kroppen.

Idag körde jag ben och mage på gymmet. Det kändes bra och jag körde ett ganska kort men effektivt pass. Jag är inte riktigt vän med maskinen för baksidalår på gymmet vi var på, då den har en konstig form. Den gör att det blir svårt att ta upp benen utan att använda ryggen. Men på de andra maskinerna gick det bra och jag gör framsteg för varje träning som går.

Per: Igår cyklade pappa till jobbet och hem, igen. Han brukar sikta in sig på att komma förbi personen framför för att det är roligt att vinna säger han. Men att den andra personen inte är med på tävlingen nämnde han inte. Idag tog pappa bilen till stan och parkerade 2 km från jobbet, sedan sprang han sista biten. Så han fick ihop 4 km löpning idag.

Likes

Comments