Två underbart fantastiska veckor över på Jamaica 🇯🇲 Otroligt fint hotell m all lyx du kan önska inkl egen privat strand!
Bodde på Rui Palace i Montego Bay.
Super trevlig personal!

Likes

Comments

Tack alla som gjorde min 40 årsdag och helg!!!

Så fantastisk och allt jag önskat mig...saknade dock min pappa ❤
Underbara blommor, presenter så som tex presentkort på Svensk tenn + Jackie, pengar och köttbestick.
Tack!!

Nu väntar ännu mer firande på Jamaica ☀️🌴

Likes

Comments

Likes

Comments

River alltid en del av ingerfäran, resten i små bitar. Fyll på med vatten. Går att dricka varmt, dock ej koka den över 60 grader.
Fyll på med citronsaft. Gott att ha en kanna i kylen och dricka under dagen.
Det finns studier som funnit att ingefära är välgörande för matsmältningen, att det är bra för att motverka förkylningar och att det ökar förbränningen.

Likes

Comments

En av mina absoluta favorit rätter är fisk & skaldjursgryta med saffran & chili.
Vitlök, zucchini, champinjoner, aubergine i laktosfri matlagningsgrädde i en gryta med sambal olek.

Likes

Comments

Alma gjorde en jätte god tårta i olika lager till sitt 12 års kalas i lördags.
Hallon som fyllning och frostig med citron runt tårtan.
Mycket god!

Likes

Comments

Bästa för IBS magar helt klart är Probimage, D & B vitamin.
Måste påminna alla om detta och sedan köra efter Foodmap.
Det finns mirakel :-)
Bästa mellanmålet kom med på bilden...ägg & majo.

Likes

Comments

Glutenfritt chiabröd

4 1/2 dl glutenfri mjölmix
3 msk chiafrön
1 tsk fiberhusk
1 1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
3 1/2 dl laktosfri mjölk
1 ägg

Vispa ihop alla ingredienser i en bunke.
Låt svälla i 30 minuter.
Häll smeten i en smord bakform.
Grädda i mitten av ugnen i 225 grader i ca 20 minuter.

Enkelt att baka och gott :-)
Jag brukar skiva brödet och frysa in.
Tar sedan ut en skiva vid behov!

Likes

Comments

Glutenfritt majsbröd

2 dl majsmjöl
2 dl glutenfri mjölmix
2 tsk fiberhusk
2 tsk bakpulver
3/4 tsk salt
2 dl laktosfri yoghurt
3/4 dl rapsolja
2 ägg
Smör och majsmjöl till formen

Blanda ihop alla ingredienser till brödet i den ordning de står i receptet.
Häll smeten i en smord form, ca 18 cm i diameter, mjölad med majsmjöl.
Grädda i mitten av ugnen i 200 grader i ca 20 minuter.

Likes

Comments

Grön vitamin smoothie igen...
Denna gång gjorde jag på frusna bananer, laktosfri mjölk, spirulina pulver med bl.a. järn i, laktosfri Valio yoghurt, juice från Råsaft med rödbeta, ingefära, apelsin och äpple och citron + hade i lite pressad lime.


Likes

Comments