Till Minne Av Stefan

Vi minns stefan som en sorgsen man som inte mådde så bra. Han var djupt deprimerad och var en vilsen själ. Men vi minns även honom som en fin och ståtlig ung man som hade ett underbart leende.

Han ville beskydda sin familj ifrån ondo, och gav oss ändå mycket fina och härliga minnen. Han var en kärleksfull person på sitt sätt. Många kunde misstolka hur stefan egentligen var, men vi som kände honom visste vilken underbar person han var.

Han var en person som var väldigt känslig utav sig, även om han inte alltid visade det. Stefan var även en person som inte ville störa andra med sina problem, som gärna hjälpte andra på många sätt. Genom att hjälpa andra visade han sin kärlek till oss.

Vissa dagar var han tyst och andra dagar kunde han skratta och skämta som om ingenting var fel. Men vi visste att någonting var fel...

Han älskade sin teknik, spela Wow och titta på filmer var bara några av de saker han tyckte om att göra. Det var precis som om han trivdes då, som om han gick in i sin värld, det var som om bekymmrerna gick undan för stunden, hans plats.

Men nu är den tiden förbi, allt som finns kvar är minnena av denna underbara man. Det fanns ingen som han och det kommer aldrig mer finnas någon som honom.

Vi känner nu att han svävar i det blå och att det är en kärleksfull plats, där han nu har ro. Där finns nu längre ingenting som tynger honom. I denna kärleksfulla plats vandrar Stefan nu med sin älskade far, han känner sig inte ensam längre.

Det finns så mycket man vill säga och få ogjort men vi kan inte detta. Vi kan bara minnas Stefan Carlberg som en älskad son, broder, barnbarn och vän. Vi kommer alltid att älska dig och minnas dig för den underbara personen du var!

Love You och Miss you!

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja då var de jul igen!! den bästa tid ja vet är julhelgen, god mat och vara med ens familj allt man drömmer om. det bästa ja vet är att ta fram alla julsakerna, och veta att snart är de jul. baka pepparkakor och lussekatter känna doften av jul.. Mmmm... de e väl inte bara ja som känner så? nej de tror ja inte alla har vi en julande i oss.

snart ska grannen komma upp, musiken spelas för fullt, men de bästa ändå med denna julen är att man slipper åka någonstans och att ja ska göra den mesta maten, älskar att laga mat, gammal traditon med maten, de luktar så gott=) klart vi ska ha ett litet knytkalas men ja står för de mesta sj ville dela med mig av min kunskap och kärlek till andra.

denna julen kommer bli så fridfull, så harmonisk helt underbar. ja ÄLSKAR verkligen julen!!!

saknar dig!

god jul och gott nytt år! Lova var rädd om dig själv och andra!!

pösspöss

Likes

Comments

Ja varför leva? den frågan har många ställt sig... men ja vet det att ja lever för att vara till hjälp för andra, ja finns till för min familj och för mina vänner, för var dag som går så blir ja starkare.. klart att motgångar som dödsfall och annat kan dyka upp, men man måste tänka framåt!! vi finns här på jorden av en anledning, att lära sig att överleva..

man kan inte bara sitta ner och tycka synd om sig själv, tänk det e inte bara du eller jag som har problem, det är även andra som har det värre än vad vi har det... det e hemskt men så är det vi som är starka måste ställa upp och hjälpa dom andra som har förlorat sin tro och sitt hopp, lära dom att älska igen, att öppna upp sina ögon för det vackra som finns här i världen!

så mycket motångar som man själv har haft det, har jag lärt mig en viktigt sak...

GE ALDRIG UPP!!! då min vän kan du vara förlorad...

det värsta som kan hända är att man e helt ensam, det vill ingen vara.. men dom säger att ensam är starkast, vissa lägen kanske, ja, men inte i alla.. vem vill vara ensam hela sitt liv?? ingen...

så var aktsamma om er min vänner ni har en chans att leva det liv ni har.. ni får ingen mer chans sen... tänk på det innan ni ger upp...

Likes

Comments

Vad e värt och inte värt i ens liv? det som man känner inte e värt i ens liv e ju alla motgångar, tragedier, människor som bara tar av ens energi men aldrig vill hjälpa en annan, sjukdomar, men det värsta e ändå döden.. tror många..

av allt detta lär vi oss något nytt hela tiden, man får vishet, men det känns inte så i början men så är det. hade man inte haft allt detta mot en så skulle man aldrig kunna bygga upp den starka sidan som man har, ens styrka att orka med allt.. men varför e det så? varför kan man inte få glida runt på ett bananskal? så e inte livet man måste kämpa för att förtjäna ens vishet, och kärlek..

det låter hårt men så e verkligeheten, men för att man ska orka sig igenom har man sina vänner men framförallt ens familj! men dom som varken har vänner eller familj då? hur funkar det för dom? många ger oftast upp tar till flaskan eller tabletter, men sen finns det dom som ändå fortsätter, dom har kvar sin tro och sitt hopp om att allt ska bli bättre helt faccinerande tycker ja! dom människor som har det hur svårt som helst men inget stöd klarar det oftast ändå på egen hand helt underbart tycker jag alltså!!

ja tycker det som medmänniska ska man försöka hjälpa andra så mkt man kan, inte för att man ska ha en baktanke i det hela utan för att göra det för en annan människa, den belöning man får då kan man knappt beskriva, men man kommer att må bra sj att man hjälpt och ställt upp för en annan människa. har du aldrig hjälpt någon och kännt att du gjort någonting bra för en annan? ja har hjälpt många och ja lever för att hjälpa andra, kan ja inte hjälpa andra mår ja bara dåligt, känner mig helt förstörd helt enkelt. ja älskar att se på den personen man har hjälpt hur han/hon bara lyser upp av lycka man ler sj innombords och det känns så skönt. den belöning man får är att se en annan människa må bra och det värmer ens själ och hjärta mkt länge vill ja lova.

så bli en bra medmänniska! hjälp andra och inte bara dig själv, du och andra kommer då att må mkt bättre vill ja lova er!

jag vill åxo säga att ja älskar er min vänner ni lyser upp mitt liv, ni finns runt omkring mig, och ni kommer alltid ha en plats i mitt hjärta! Tack Bäjk för den underbara födelsedags helgen kommer aldrig att glömma den gumman!

lilla annie och christian ni kommer alltid ha den största platsen i mitt hjärta ni är mitt allt!! tack för allt stöd och att ni finns ni är så underbara min älskade familj!!! älskar er!!

pösspöss på er alla!!

 

Likes

Comments

äntligen nu sover min älskade lilla gullhöna=) hon sover hela nätterna nu när hon har sitt egna rum=) vad ja har längtat efter denna dag!!! hon är mer lugn och fridfull, visst e hon vild ännu och lika enveten men hon har ändå ändrat sig till det bättre=)

det är hur skönt som helst nu när man har fått det lite större, alla har det bra nu=) snart kommer min syrra ner då ska vi parta på fredag!!! och ja ska vara nykter då för första gången.. hmm.. undra hur det kommer att bli? klart det kommer att gå bra har en till polare som ska vara nykter åxo så vi stöttar varandra!! hihi... lilla bäjken min undra va ja skulle gjort utan dig??? love you all!!

pösspöss

Likes

Comments

ja då blir det flytt till nästa dörr=) världens lättaste flytt=) blir väl slutet av november om inget annat sker... det ska bli skönt, äntligen får min lilla gullunge ett eget rum=) och vi får tillbaka vårat=) hehe.. då får man bara hoppas på att man får hjälp den dagen men klart då ska väl alla fly=P inte sant??!! hehe.. jaja men det ordnar sig!!

love you all!! pösspöss

Likes

Comments

ja då kanske man ska flytta=) från en 2:a till en 3:a!! det ska bli helt underbart isånnafall=) det bästa av allt e ju att det e precis brevid så det e bara å flytta sakerna lätt som en plätt=) skulle vara helt underbart att min lilla får ett eget rum som man kan göra till hennes lilla fort<3 hihi hoppas att det går vägen för oss nu så alla håll tummarna för oss detta e ett drömläge eftersom det fortfarande e i samma underbara område=) älskar mina närmaste grannar, verkligen grannsämjan här alltså<3 ber verkligen för att detta ska bli av!!!!

love you all

pösspöss

Likes

Comments

Många tror att livet ska gå som en dans på rosor men så e det tyvärr inte.. det e mkt man får offra för att få allting att gå runt, sen har man dom som inte behöver jobba som har pengar som gräs, e det rättvist?! man kan ju undra men ja bryr mig inte dom får ju då inget ut av livet som en annan som jobbar och förtjänar sina pengar.. jag skulle inte vilja snylta på ens föräldrar för att kunna köpa något, oftast köper dom bara en massa dyr skit som en jävla symbol att visa hur mkt pengar dom har, men i själva verket e det ju inte deras det e ju deras föräldrar.. så ut i arbetslivet och jobba så vet ni vad era föräldrar har gått igenom!!!

förhoppningsvis ska ja börja jobba mera här snart, visst det kommer att bli slitsamt att jobba natt kanske 6-7 dagar i veckan och samtidigt ta hand om ens dotter på dagarna, men det e det värt, vill inte ha in henne på dagis, denna tid jag har med henne nu e den ända tiden för ja kommer bara ångra mig att ja inte får se henne växa nu, vara med henne hon e ju mitt allt<3 förhoppningsvis kommer andra att hjälpa mig men ja kan inte räkna med det, men man får ju hoppas iallafall, det kommer bli en jobbig tid men ja ska klara det, kan andra kan jag så e det bara!

om jag inte skulle jobba hade jag kännt att jag tilldelar ingenting i samhället man måste komma in i systemet och det e framförallt nu när man e ung som man måste komma in med en fot, ju äldre man blir desto svårare... sen finns det dom som inte skulle kunna ta vilket jobb som helst, t.ex rika, sitta vid en kontorstol och helst inget göra, låta andra göra skitjobbet fy fan vilket sätt! kom ut och gör som vi andra åxo så får ni se hur det är att jobba för sina pengar!! visst jag delar ut tidningar, e tidningsbud och?! jag e stolt för det jobb jag har, idagens läge är det inte många som har eller får tag på jobb nu när vi är i lågkonjukturen.. man får ta det som finns och vara rädd om det.. man vet aldrig vad som händer längre...

tycker synd om volvo nu som drabbar så hårt av detta! tänker på alla er som förlorat era jobba... önskar man kunde göra något.. men tyvärr får jag och samhället se på hur familjer blir drabbade av detta... önskar det bli bra för er!!!

var rädda om er och era jobb!!!

Likes

Comments

ja, snart kommer min älskling hem... längtar att ha honom hos mig! det e så mkt just nu känner ja men men det ska allt gå! ja går och går ibland kommer ja till en återvändsgränd, ibland ut på en ny väg som leder till något bra=)

känner att ja gör något bra med mig själv nu, har kämpat och gått ner 12 kg nu! känns jävligt skönt.. ja e en stark person, ja ska klara av detta! jag har bara börjat, man blev lat under graviditeten, tappa orken men nu jävlar visst det kommer ta tid men jag ska klara det så sant som ja e en vädur=P

älskar mina vänner!

och min underbara familj, ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta!

miss you bäjk!='(

pösspöss

Likes

Comments

ibland kan ens dagar kännas som om dom ligger under ytan... ibland e dom bra... ibland e dom dåliga... vad jag har lärt mig av detta är ju att livet ska ju inte vara lätt.. vi får olika prövningar här i livet som man antingen klarar av eller tar en tid att klara av... varför ska det då vara så? livet ska ju inte vara lätt... att vi människor är här på jorden har ju en betydelse... men vad? jo att leva för den du är... om man inte e den man är blir livet bara mer komplicerat och svårare att förstå... vi som är oss själva vet att det kommer att ordna sig till slut, för allt har ju en mening...

man själv har ju varit med om så mkt på så unga år men jag har ju ändå lärt mig något av det, motgångar gör att man blir starkare som person och när du väl uppnått en ålder på äldre dar då har man helt plötsligt blivit vis, för man vet vad man har gjort och kan så hjälpa sin medmännsika med liknande problem...

man ska aldrig sluta leva livet det har ju bara börjat, ju mer motgångar desto mer styrka måste du finna, man kan bara inte göra ett slut utan tänka det e ju bara början och det blir bättre! kämpa för allt här i världen det lönar sig, till slut får du ro och den dagen vet du varför du har levt ditt liv så och då vet du vad meningen med ditt liv är... om du inte vet det redan nu?

Likes

Comments