I söndags bjöd jag och Daniel hem Malin och Nils på söndagsmiddag, så mysigt att få bjuda sina vänner på middag. Kommer definitiv bli fler gånger nu när man bor större och kan sitta alla fyra vid ett matbord. När man bott i en etta har det inte varit aktuellt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Livet kom liksom emellan, men känner mig fylld med energi och har hunnit reda ut allt sorg arbete som kommer i efterhand någon gått bort.

I helgen åker jag till Västerås till våran lägenhet där, ja ni hörde rätt. Vi har fått tag på en liten två i andrahands, nu är det jag som bara ska få ett jobb. Om ni hör eller vet något som jag skulle kunna passa som, hojta till!Likes

Comments

Sist jag skrev, var livet på topp.
Men livet kan plötsligt ta en vändning som det har för mig och många andra. För två veckor sen förlorade jag en nära vän till familjen och för en vecka sen var min vän/kollega med i en olycka och hans liv gick inte att rädda.

Min sorg är så stor och tänker på er hela tiden. Ni var fantastiska människor som jag är så glad att jag fick lära känna och skapa fina minnen med!
Vila i frid Kent och Martin <3

Likes

Comments

Två dagar då hjärnan har gått på högst fart. Men jag kan inget annat än klappa mig själv på axeln, kunde inte gjort något bättre. Resultatet får vi inte än, första resultatet kommer nästa fredag. Och det andra resultatet får vi nog räkna med tre veckor. Väntan alltså....

En bild från midsommar i Rättvik, underbar helg!

Nu springer jag upp och ner till tvättstugan (läs; hissen). Världens hög hade vi samlat på oss.

Likes

Comments

Äntligen fredag och helg!
Börjar fredagsmyset med pizza och rödvin, så klart ser vi OS! Hoppningen är så spännande och ikväll väntas fotboll finalen!

Likes

Comments

Ny naglar!
Var så stressad idag på jobbet och behövde unna mig själv något.

Likes

Comments

Måndagen är här och en av dem bästa dagarna på veckan då man liksom kan kicka igång lite olika saker. Jag har bestämt mig för att kicka igång plugget, har varit i valet och kvalet gällande en kurs som jag inte är godkänd i än. Har noll motivation men har bestämt mig för att ge den ett sista försök.

Helgen var lugn och skön, gjorde inget speciellt alls utan bara var hemma och försökte bli frisk.

Vi hade lite lördagsmys med räkor!

Likes

Comments

Har blivit lite piggare sen jag skrev sen sist, jag pallra mig till jobbet igår och på em blev det 8 års kalas för mitt kusinbarn.

Lördagen startade med en riktigt brakfrukost med ägg och bacon. Vi har precis börjat kolla på en ny serie på Netflix, stranger things. Lite annorlunda serie, men sevärd.

Likes

Comments

Så blev man sängliggande, kände redan igår morse att jag hade ont i halsen och inatt blev det värre med feber. Fick sjukanmäla mig och så ligger man här i sängen helt slut. Hoppas det går över snart!

Det här med bloggen är kul, gillar att skriva och fota för tillfälligt. Den här sommaren har jag varit duktig på att dokumentera allt med bilder och kommer kunna skriva ut många minnen att sätta in i ett fotoalbum.

Mammas trädgård och armband från Edblad.

Likes

Comments