View tracker

Maten på en 50 års fest för några veckor sen var så himla god!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Sist jag skrev, var livet på topp.
Men livet kan plötsligt ta en vändning som det har för mig och många andra. För två veckor sen förlorade jag en nära vän till familjen och för en vecka sen var min vän/kollega med i en olycka och hans liv gick inte att rädda.

Min sorg är så stor och tänker på er hela tiden. Ni var fantastiska människor som jag är så glad att jag fick lära känna och skapa fina minnen med!
Vila i frid Kent och Martin <3

Likes

Comments

View tracker

Två dagar då hjärnan har gått på högst fart. Men jag kan inget annat än klappa mig själv på axeln, kunde inte gjort något bättre. Resultatet får vi inte än, första resultatet kommer nästa fredag. Och det andra resultatet får vi nog räkna med tre veckor. Väntan alltså....

En bild från midsommar i Rättvik, underbar helg!

Nu springer jag upp och ner till tvättstugan (läs; hissen). Världens hög hade vi samlat på oss.

Likes

Comments

Äntligen fredag och helg!
Börjar fredagsmyset med pizza och rödvin, så klart ser vi OS! Hoppningen är så spännande och ikväll väntas fotboll finalen!

Likes

Comments

Ny naglar!
Var så stressad idag på jobbet och behövde unna mig själv något.

Likes

Comments

Måndagen är här och en av dem bästa dagarna på veckan då man liksom kan kicka igång lite olika saker. Jag har bestämt mig för att kicka igång plugget, har varit i valet och kvalet gällande en kurs som jag inte är godkänd i än. Har noll motivation men har bestämt mig för att ge den ett sista försök.

Helgen var lugn och skön, gjorde inget speciellt alls utan bara var hemma och försökte bli frisk.

Vi hade lite lördagsmys med räkor!

Likes

Comments

Har blivit lite piggare sen jag skrev sen sist, jag pallra mig till jobbet igår och på em blev det 8 års kalas för mitt kusinbarn.

Lördagen startade med en riktigt brakfrukost med ägg och bacon. Vi har precis börjat kolla på en ny serie på Netflix, stranger things. Lite annorlunda serie, men sevärd.

Likes

Comments

Så blev man sängliggande, kände redan igår morse att jag hade ont i halsen och inatt blev det värre med feber. Fick sjukanmäla mig och så ligger man här i sängen helt slut. Hoppas det går över snart!

Det här med bloggen är kul, gillar att skriva och fota för tillfälligt. Den här sommaren har jag varit duktig på att dokumentera allt med bilder och kommer kunna skriva ut många minnen att sätta in i ett fotoalbum.

Mammas trädgård och armband från Edblad.

Likes

Comments

Flowerpower!
Jag är en grön människa, det kryllar av blommor i lägenheten och jag skulle kunna köpa på mig ännu mera.

Likes

Comments

Daniel skrattade när jag sa att jag starta en ny blogg... Kanske för jag säger det var och varannan dag.

Nu har vi flyttat in i våran ny lilla etta, en andrahandslägenhet mitt i Borlänge. Vi trivs att bo så här för stunden så då får det bli så.

Söndagen hade vi fixat det mesta så vi passade på att åka till Torsång för lunch, sen har vi inhandlat lite ny krukväxter som hade dött när vi var på semester.

Likes

Comments