Header

Contains affiliate links Fashion

Indlægget er sponsoreret af RabatkodeautomatenHvem elsker ikke at få lidt rabat, når man shopper online? Selv hvis det ikke er det største beløb man altid spare, gør det stadig en forskel og man vil gerne spare, hvor man kan. Derfor vil jeg fortælle lidt om rabatkodeautomaten, hvor du kan finde over 250 rabatkoder til over 500 webshops. Der er alt fra Zalando, Mofibo, Asos, Ikiosk, American Dreams og meget mere.


Her kan du få 2 gratis måneder hos Mofibo


Men jeg tænker at jeg vil vise jer mine yndlings ting fra Trendday. Her kan du se Trendday rabatkode. Der er bla., en rabatkode til gratis fragt over 599kr., få 10% på alt hos Trendday, få 100kr rabat ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev og meget mere, som jeg helt klart vil anbefale at tjekke ud.


De 2 jakker er faktisk ens, udover den ene er længere, men jeg er helt vild med jakker som har dette look og så er det ret fedt, at man kan skifte mellem at have en lang og en kort jakke på, som er ens. Tasken passer til et hvert outfit og er bare en klassisk ting, at have i sin garderobe. Det er en efterlingning af Gucci Dionysus, men jeg synes den er et godt alternativ, hvis man ikke lige har pengene, til at invistere i en Chanel taske.


Tørklædet er inspireret af Lala Berlin og igen, synes jeg det er et godt, billigt, alternativ og jeg har selv tænkt på at købe det. Kjolen elsker jeg virkelig! Jeg er vild med ærmer der er lidt halv gennemsigtige og at resten af kjolen har et flot snit og en god, passende, længde.

Trøjen ligner dem Vero Moda eller Pieces solgte, dog var de i et begænset parti, så hvis du ikke nåede at få fat i en der, kan du finde nogle der minder rigtig meget om, inde hos Trendday.


Husk at tjek rabatkoderne ud lige her, så du kan spare lidt penge, og samtidig få noget lækkert tøj.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Instagram@camilliablog