Bukser

Strik

Øreringe

Ring

Sneakers

Taske

Disse ting er perfekte at ønske sig i gave- f.eks. til jul, da det er nogle lidt dyrere items som er vist. Jeg lover at jeg næste gang laver et mere prisvenligt et;))

Kys fra mig


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Okay så.. Dette er mit første indlæg. Jeg har tænkt super meget over, hvad det skulle omhandle. Men så tænkte jeg, hvorfor ikke skrive lidt om mig, så i kan lære mig bedre at kende. Så det har jeg gjort.


Jeg hedder Camille, og jeg er 17 år. Lige efter sommerferien skal jeg til at starte på gymnasiet. Det glæder jeg mig super meget til. Men på en måde er jeg også lidt nervøs. Der er så mange nye mennesker, man lige pludselig skal lære at kende. Men det burde jeg kunne klare. Jeg har nemlig lige været et helt år på efterskole. Det var det bedste år i hele mit liv. Det er bare den bedste beslutning, jeg har haft taget længe!(Skriv i kommentarfeltet, hvis i vil høre mere om det) Men jeg burde klare første dag på gymnasiet, eftersom at jeg lige har været på efterskole og lært mig selv at kende og stået på egne ben. Men jeg glæder mig til at møde en masse andre nye mennesker.

Før jeg startede på efterskole, tænkte jeg rigtig meget over ,hvad folk tænkte om mig. Det kunne bl.a. være “hvad tænker andre om mig, hvis jeg tager de her bukser på i dag?”. Selvfølgelig var der tusind flere ting, jeg tænkte alt for meget over. Men jeg tænkte meget over, at jeg så gerne ville passe ind, og se ud som de andre. I sidste ende gjorde det bare, at jeg ikke helt var mig, som jeg rigtig ville være. Derfor er jeg så glad for, at mit år på efterskole, har ændret mig så meget- især på det punkt. Nu er jeg fuldkommen ligeglad med hvad folk tænker om mig, hvis jeg har noget bestemt eller anderledes tøj på. Jeg tager på, hvad jeg har lyst til, og sådan er det bare:)) Så jeg vil bare sige til alle jer, som måske stadig tænker for meget over tingene, “Gør hvad i har lyst til og ikke være bange for at se anderledes ud eller gøre noget andet end de andre”.

Der er dog stadig en ting, som jeg stadig er en del usikker på ved mig selv. Det er mine ar fra min akne. Jeg har haft en mild form for akne. Det startede i 9 klasse. Min akne har altid givet mig dårlig selvtillid. Det gør det stadig lidt den dag i dag, men slet ikke i samme grad længere, da det nu kun er ar jeg har. Så nu skal jeg til at begynde på et forløb,hvor jeg kommer ind på en klinik, og får nogle ansigtsbehandlinger. Det glæder jeg mig super meget til! (Skriv hvis i gerne vil have et indlæg om dette) Så det var mit første indlæg, jeg håber at i har lært mig lidt at kende.


Knus fra mig<3

Likes

Comments