Træning
I løbet af det sidste år er jeg blevet sindsyg glad for at træne derhjemme. Jeg har også været nødt til det, fordi jeg ikke har råd til fitness center lige nu. Derudover kan jeg helt vildt godt lide idéen om at kunne træne, lige meget hvor jeg er, …

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Opskrifter
Heey ;) Her er en lækker frokost eller aftensmad idé. Alle kan da lide vafler. I hvert fald søde vafler. Men det er altså også lækkert med vafler lavet med grøntsager til aftensmad eller frokost. Jeg vil klart tro den også falder godt ind hos børn,…

Likes

Comments

Contains affiliate links
Heej Jeg har fundet nogen lækre sæt træningstøj i nogen pæne rigtige hunkemöller farver til jer. Det sorte og svag lyserød. Ryk musen over billedet for at få fat på linket. ;) Jeg kan personligt rigtig godt lide den lyserøde bluse med sløjfen, lidt…

Likes

Comments

Contains affiliate links Sundhed
Problemer med hormonerne? Så vil jeg anbefale denne bog her, Hormonel Harmoni af Caroline Fibæk og Stine Fürst. Du behøver ikke at vide på forhånd, at du har ubalance i hormonerne, det kan være du først finder ud af det, når du har læst i bogen, og…

Likes

Comments

Livsstil
Heej søde mennesker Noget af det fedeste ved at være i udlandet, er at snuse rundt i supermarkeder og den slags, synes jeg. Heh. Der er bare så mange madvarer og den slags, som man ikke kan få i Danmark. Jeg synes, det er vildt spændende at gå på o…

Likes

Comments

Inspiration
Hvad skulle vi gøre uden inspiration. Det er en kilde til nye idéer og tanker. Jeg har selv igennem mit liv fået meget inspiration fra andre f.eks. til kreative projekter. Tegne, male, spille klaver og idéer til nye spændende opskrifter. Det er dej…

Likes

Comments

Fashion, Træning
Heej søde mennesker Så er det blevet endnu en dejlig mandag. Sidder lige nu i toget på vej i skole. Er en smule træt, fordi jeg ikke kunne falde i søvn. Det sker nogen gange, når jeg ved at jeg skal tideligt op, kender i det? Lidt irriterende. Men …

Likes

Comments

Personligt
Heej Jeg lovede lige at fortælle lidt om min første skoledag, så det vil jeg gøre. Jeg var så heldig, at min kæreste kørte mig i skole første dag, så jeg ikke skulle risikere at gå rundt og lede efter skolen og komme forsent. Skolen ligger et rigti…

Likes

Comments

Links I like
Heej Hvis i skulle kede jer hen af dagen, har jeg her 6 fede links, som jeg synes i skulle kigge på. ;) 1. For meget protein?? 2. Winter games in copenhagen!! 3. Den dyreste kaffe er lort. Bogstavlig talt. 4. Et lille tip før træning i varmt vejr. …

Likes

Comments

Heey

Jeg kan simpelthen godt synes, at normal yogurt med granola er en smule kedeligt. Jeg ved ikke om i kan have det på samme måde. Men sådan nogen tærter her er et virkelig godt alternativ, til den normale skål skyr med granola ovenpå. De er også mega fine at servere til tøse brunch f.eks. ;) Man kan jo pynte dem på utallige af måder.

Så her får i opskriften:

Granolatærte med skyr og jordbær

4 - 6 pers.

Bunden:

3 dl granola

1/2 banan

2 æg

2 dl havregryn

Nip salt

1/2 dl rismælk ( eller anden mælk)

Fyld:

Vaniljeskyr (eller skovbær)

5 spsk jordbærsyltetøj

Saften fra 1/2 lime

Pynt:

Bær, banan.. osv.


(Ovnen 175 grader)

Mos bananen. Bland alle ingredienserne til bunden sammen i en skål med et lille piskeris.

Smør to små eller en større tærteform med kokosolie og fordel granoladejen i.

Kom dem i ovnen og bag dem indtil, de er begyndt at blive gyldne.

Bland skyr med de øvrige ingredienser og pisk det sammen.

Fordel det på tærterne, når de er kommet ud af ovnen.

Nu til det sjove! Pynt tærterne med bær osv.


Håber i kan lide opskriften! ;)

Kram Mille.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bærtærter med mandelmel og mascarponecreme. ;) De var ikke sådan helt perfekte, når de bliver det, så får i selvfølgelig opskriften.

Sommerens smukke bær.

Bagte avokadoer med fyld. ;)

Elskeeer tivolidrys! Havde lyst til at spørge om refill på drys, da jeg har spist det. ;)

Dejlig cafétur og snak med min søster og mor.

Hej søde mennesker

Her var lidt billeder af nogen søde momenter fra den sidste tid. Mest madbilleder, men mad er jo også fantastisk, og kan skabe nogen gode stunder. ;) Så har jeg haft lidt kvali-tid med min søster og mor, hvilket bare har været rigtig hyggeligt. Der er meget, der lige skal følges op på, når man ikke har snakket i noget tid.

Håber i har haft en skøn start på ugen.

Kram Mille.

Likes

Comments

Godmorgen ;)

Sidder lige i sengen med min morgenkaffe og kigger på nogen billeder, som min søster på 14 og jeg tog igår. Jeg synes, lige i skal se min lillesøsters outfit fra i går. Hun havde nemlig sin Harry Potter nederdel på, som er blevet speciel syet til hende. Det er print af aviserne fra Harry Potter. Den er altså mega fed, synes jeg. Jeg fedter lidt efter at låne den en dag. ;) Synes især den er rigtig fed med en striktrøje som denne her.

Synes i ikke den er lidt sjov? Måske hvis i selv er Harry Potter fans. ;)


Harry Potter nederdel - Specielsyet i England Strikbluse - Sisters Knitwear

Kram Mille.

Likes

Comments

Heey søde mennesker

Guilty pleasures, jaa dem har vi vel alle sammen. Det har jeg i hvert fald og en del af dem. Men her kan i lige få et par stykker af dem.

1. Kopnudler

Ejj, jeg elsker kopnudler. Jeg har bare været vild med dem siden, jeg var lille. Ved ikke helt hvad der er dem, de er bare gode. Det er jo ikke, fordi de mætter sådan synderligt meget eller er ret gode for kroppen for at sige det mildt. Men de er altså gode. Mit indtag af dem er dog meget lille. Jeg skal bare passe på med at købe flere af dem og have dem liggende, for det kan jeg ikke uden af spise med det samme.

2. Friends

Jaa den serie måtte også lige på listen. Der kan sagtens gå en hel dag, hvor jeg ikke rører mig ud af flækken, hvis der er sat friends på. Det er bare en totalt god serie, og jeg griner lige højt hver gang, selvom jeg bare sidder og venter jokes, som jeg har hørt 100 gange før. ;) Man kan godt føle at man kender dem, så det er en rigtig hyggelig serie.

3. Smeltet ost

Uhh jeg elsker smeltet ost. Især chili cheese top. Da jeg var mindre og kom hjem fra skole, lavede jeg nogen gange en mad med smeltet ost. Okay det lyder måske lidt ulækkert, men det er vel bare ligesom en slags toast. Og mozzarella er simpelthen også så lækkert. Jeg er i det hele taget ret vild med ost. Dog mest sådan noget ost, nogen vil mene ikke rigtig smager af noget, heh. ;)

4. Økologiske snacks

Det er ligesom at det bliver mere okay at snacke, hvis det er af økologiske snacks. Jeg har det simpelthen ikke ligeså dårligt ved at spise økologiske chips, som hvis det var en normal pose chips. Hehe, så hvis det er økologisk, kan jeg sagtens snacke igennem, uden at føle det er usundt. ;)

Så fik i dem, hvis i også har et par, så kom med dem, så jeg ikke fremstår så dårligt! ;)

Kram Mille <3


Bukser - Veraldo Sko - H & M Bluse - Abercrombie & Fitch

Likes

Comments

Heey, håber i har en dejlig weekend.

Jeg har fundet kalenderen og alle kalendre, nemlig Cassy Ho's nye kalender. Den er designet til studie og træning. Så der kan holdes styr på afleveringer samt træningen. Også er den bare mega pæn. Jeg har aldrig kunne finde ud af at bruge en fysisk kalender, jeg glemmer det. Især hvis den ikke er indbydende at skrive i. Og det er den her i hvert fald. Jeg har skrevet en masse i den indtil videre og tror på, at jeg rent faktisk kan blive ved med det. ;)

I bogen er der plads til at skrive dagens to do liste, vand- madindtag. Der er selvfølgelig også en oversigt over måneden og ugen. Så er der plads til noter og skriblerier, hvilket jeg er mega glad for. Jeg har en masse notesbøger og skriver forskellige ting i dem alle sammen. I den her kalender er der mulighed for at få en smule styr på alle mine noter, og jeg kan holde dem samlet ét sted. Der plads til at skrive blogidéer f.eks. og det er jo ikke sjældent, at man sidder og får gode idéer i skolen vel? ;) Mine tanker flyver i hvert fald hurtigt væk, hvis det bliver kedeligt.

Der er en side før hver måned og år, hvor man kan skrive sine mål og drømme. Jeg kan egentlig meget godt lide, at der også er plads til at sidde og være lidt filosofisk og tænke over, hvad man vil opnå. ;)


Hvis i er intresserede i at få fat på den mega pæne kaldender, kan i købe den Her.

Kram Mille.

Likes

Comments

Heej søde mennesker

Jeg har netop modtaget en pakke fra Veraldo, eller det var faktisk i går. ;) Jeg bestilte et par bukser og en blondetop, som i nok skal få at se. Jeg er virkelig tilfreds med det. Jeg manglede virkelig sådan en blondetop. Eller manglede og manglede, men i ved hvad jeg mener. ;)

Jeg kan anbefale jer at lave en bruger derinde først, så får i nemlig en rabatkode på ti procent.

Her har jeg samlet nogle fede og hyggelige ting fra Veraldo, som i lige kan tjekke ud. Synes selv, at deres tasker faktisk er ret fede. Har selv et godt øje til en af de små tasker, så jeg venter lige på, at der skulle dukke nogen penge op som brænder i min lomme. ;)1. Her 2. Her 3. Her 4. Her 5. Her 6. Her 7. Her 8. Her 9. Her

1. Her 2. Her 3. Her

1. Her 2. Her 3. Her

Kram Mille.

Likes

Comments

Heey

Så har jeg været nede og hente 16 bøger til mit studie, som begynder den 1 september. Man kan godt blive en lille smule skræmt, når man kigger ned på alle de bøger. Når det så er sagt, lyder emnerne okay sjove. Sundhed og fysiologi er jo lige mig. ;) Har sørget for ny skoletaske, en god stiftblyant og fine notesbøger, såå jeg burde være klar. Så er det bare lige mit mindset, der skal være klar til skole igen.

Her forleden lavede jeg en ret lækker smoothie, hvis jeg selv skal sige det. Så hvis i mangler en idé til en lækker morgenmad eller snack, når i kommer hjem fra skole/arbejde, så tag et kig på opskriften. Den er sådan set ret nem men lækker. ;)

Til to smoothies:

20 friske jordbær

20 frosne brombær

1 banan (en frosen gør den mere cremet)

1 dl rismælk (eller normal)

1 spsk peanutbutter

Ingen smoothie uden pynt!

Pynt: Chiafrø, kokos, frosne brombær


Blend alle ingredienserne.

Pynt med, chiafrø, kokos og brombær.

Delicious!


Kram Mille <3


Likes

Comments

Jeg synes, altid man mangler trænings gear. Lige for tiden har Nelly en masse i fede farver. Specielt Puma pelstasken og drikkedunken i sart lyserød med pikke, synes jeg er ret fed. Hvis det ikke var fordi, jeg havde fem dunke, ville jeg købe den. ;)

De er også ideelle, hvis du står og mangler en fødselsdagsgave til en træningspige.

Untitled.jpg
 1. Nike LW Armband Her
 2. Nike LW Armband Her
 3. Speed Rope Intensity Her
 4. Woman Fit Training Glove Her
 5. Rally Run Gloves Her
 6. Sport socks Her
 7. Fur Pouch Her
 8. Metallic Hairbands Her
 9. Fundamental yogamat Her
 10. Spiked Tutu Her
 11. Bkr Gloss Her
  Rigtig god onsdag Kram Mille.

Likes

CommentsMin morgenmad..  Lige nu sidder jeg med min sorte morgenkaffe stadig i sengen. Til morgenmad, tror jeg, jeg spiser resterne fra gårddagens morgenmad. Det er bagte grøntsager med æg.

 

Mit outfit..  Eftersom jeg stadig ligger i sengen, har jeg min sorte kimono på.

 

Dagens to do's..

 • Hente bøger til mit studie (som begynder d. 1 september)

 • Kigge på lejligheder

 • Købe diverse ting til min studiestart


 

Dagens træning..  I dag stå den på ben og balde træning. Mon ikke jeg også får trænet mave, det gør jeg altid, selvom det ikke var meningen. Hvis jeg ikke træner mave, kan jeg føle den er stor. Det er lidt mærkeligt. Måske kender i det? Træningen bliver i aften, regner jeg med.

 

Jeg er takenemlig for..

 • Familietid

 • Frisk kaffe der er lavet, når jeg vågner

 • En ny jakke, jeg fik af mutti


 

Jeg glæder mig til.. på søndag. Min bror skal nemlig løbe et løb. Han vil gerne vinde det, så jeg krydser fingre for at intet går galt og hepper!

Håber i får en skøn tirsdag.

 

Dagens quote..

Skærmbillede 2017-08-21 kl. 14.25.12.png

Kram Mille <3

 

 

 

 

https://camilleemilie.com/2976928.html/

2976928.html.

Likes

CommentsMin træning, kommer til at være et indlæg, der handler om dagens træning, sjovt nok. ;) Så i kan følge lidt med i min træning, og måske blive inspireret, til hvad jeres egen træning kunne indeholde. Det er et indlæg, jeg ønsker at lave en gang imellem, måske en gang om ugen, hvis i kan lide dem.

 

Morgentræning
Type:

Morgentræningen blev til en 9 km. løbetur med min mor og storebror. Selvom jeg godt kan lide at løbe alene, er det hyggeligt at have nogen at løbe med. Det plejer jeg ikke at have. Min kæreste plejer at cykle med, det er nu også meget hyggeligt. ;)

Intagelse før træning:

Jeg spiste ikke noget før løbeturen. Jeg løber godt på tom mave. Det er så kun når det er morgen. Her var klokken 7:00, og når det er så tideligt, så spiser jeg ikke noget. Det ville bare irritere mig, hvis jeg havde mad i maven.

Jeg kan dog slet ikke løbe uden at have drukket vand. Jeg kan blive så tørstig, så jeg tænker på vand på vejen. ;) Så jeg drak cirka en halv liter vand inden.

Indtagelse efter træning:

Da jeg kom hjem drak jeg cirka en halv liter vand til. Det er jo ikke alle, der har det så nemt ved at drikke vand. Men det glider meget nemt ned hos mig. :-) Hvis man ikke kan drikke så meget af gangen, kan man jo tage det hen af dagen.

Skærmbillede 2017-08-20 kl. 08.47.39.png

 

Morgentræning
Type:

Det der skulle havde været aftentræning i går, blev morgentræning i dag, på grund af jeg kom så sent hjem fra en fødselsdag. Det var ikke helt meningen, så jeg troede jeg sagtens kunne nå det. Men det blev til styrketræning her om morgenen.

Øvelser:

-Jeg startede med 10 min. plankeøvelser. Jeg har en rigtig god bog, som jeg skriver om senere.

-15 min. armøvelser med mine 8 kilos håndvægte.

-I ca. 45 min trænede jeg med pilates videoer. En video for maven, og tre for numsen og benene. De varer ca. 10-15 min. hver. Jeg elsker de videoer, det er super dejligt at høre på en snakke og blive presset lidt ekstra. På den måde får man også meget varierede øvelser.

Indtagelse inden træning:

Inden jeg trænede drak jeg en halv liter vand, som jeg normalt gør, når jeg står op. Jeg spiste ingenting, fordi jeg træner tideligt.

Indtagelse efter træning:

Efter træning drak jeg en vegansk kakao drik, som jeg havde. Den var faktisk rigtig god. Nu skal der laver granolatærter.

Kram Mille <3

 

Likes

Comments