Hej søde læsere

Jeg nyder virkelig at have ferie. I tirsdags var jeg i Aarhus sammen med min veninde Sarah. Vi spist på Viggo og fik så lækker mad, vi fik begge en cæsarsalat, det kan klart anbefales. Så fik vi også shoppet nogle lækre ting, jeg købte et par helt pink bukser, de er så seje.


Håber i nyder jeres ferie!

Likes

Comments

Hej søde læsere!

I dag har jeg fundet nogle vildt fede ting i gule farver. Jeg elsker gul - og alle andre farver. De ting jeg har fundet, er ikke specielt dyre. Jeg synes gult, kan gøre noget sommerligt ved et look. Man behøver ikke kun have gult på, man kan også sammensætte farven med andre farver. Jeg har selv mange ting i gult, og jeg kan både finde på at tage basic tøj på til, mens jeg andre gange sætter en masse farver sammen.

Likes

Comments

Hej, søde læsere

De sidste par dage har vi lavet lidt forskelligt. Vi har været på et rigtig stort madmarkede, det var virkelige lækkert. I går var vi inde i byen og shoppe , jeg fik købt en masse ting fra Zara og Primark. De andre dage har vi bare ligget ved poolen og nydt solen.

Det har været en virkelige hyggelige ferie, men jeg glæder mig også til at komme hjem til mine venner igen. Vi flyver hjem på lørdag.

Likes

Comments

Hey, søde læsere

Her er nogle billede fra min dag, vi har lavet en masse lækre ting. Vi startede med at køre ned til et vandfald, vi skulle følge en lang å for at nå hen til det. Vandet var helt klart og sindssygt flot.

Senere tog vi ind til Malaga og spiste på en kendt restaurant, hvor de har en masse gamle tønder. Picassos datter har været og skrive på en af tønderne, der har også været nogle kendte skuespiller og sådan. Vi fik nogle lækre cocktails og rosé til at starte med, og efter fik vi noget fisk.

Resten af dagen har vi bare slappet af ved pool og nydt det gode vejr.

I morgen skal vi ind og shoppe og til stranden, det bliver virkelige lækkert!

Likes

Comments

Hej, søde læsere

I dag rejste vi til Spanien, der er så lækkert hernede! Vi tog afsted klokken 07.00 i morges, så det var ikke så slemt, vi plejer nemlig tit at tage afsted om natten. Da vi kom til Billund var min farmor og farfar allerede kommet. Så vi tjekkede bare alle ind på samme tid. Jeg er afsted med min mor, far, storebror, hans datter, min farmor og farfar. Min søster bor i Spanien for tiden, så hun skal være sammen med os nogle af dagene.

Flyveturen var fin, og vi var fremme før tid. Vi ventede dog på vores bil i virkelig lang tid. Da vi endelige fik bilen, kørte vi ind og handlede og derefter op til det hus vi har lejet.

Huset er så lækkert, og der er en fantastik udsigt. I morgen opdatere jeg igen om hvad vi laver. Har taget et par billeder fra turen.

Håber i har en god søndag!

Likes

Comments

Hej, skønne læsere

Jeg har haft rigtig travlt denne uge. Jeg er med i et musical nummer som skal fremvises i dag, der kommer 400 mennesker. Vi har arbejdet på det hele ugen og weekenden. På søndag rejser jeg til Spanien, og jeg glæder mig helt vildt til at lave indlæg omkring det.

Lige for tiden er vi jo så heldige at solen er kommet frem, der er omkring 15-17 grader i Odder lige nu. Jeg elsker forår så jeg skal bare ud når der så endelig er sol. Mit tøj er også mere farverigt her i sommerperioden, jeg synes det er helt vildt cool at gå med farver. Jeg har en masse farverigt tøj jeg gerne ville vise jer!

Likes

Comments

Heyy søde læsere

Jeg tænkte jeg lige ville lave et lille indlæg om mine nye sko. Jeg har købt et par vildt fede, lyserøde Pumasko. Jeg er så forelsket i dem, jeg synes de er så specielle og cool.

Jeg glæder mig helt vildt meget til at få dem brugt mere. De er købt i København i Foot Loocker, til kun 500 kroner hvilket jeg ikke synes er så slemt for et par sko.

Håber i nyder jeres søndag, kyss

Likes

Comments

​Hey, skønne læsere 

Det er endelig blevet forår, og jeg er kæmpe fan af det, jeg elsker forår! Solen er begyndt at skinne, og jeg kan få brugt mine solbriller igen. I dag har jeg noget specielt og anderledelse tøj på ville nogle ihverfald mene, men jeg er helt vild med det. Jeg elsker anderledes tøj og ting andre ikke lige går i. 

Mit outfit består af mine ternede bukser fra Zara, sammen med en vildt fed guld trøje. Udenpå trøjen har jeg min nye leopard blazer jakke fra Hugo Boss. For at der sker lidt mere har jeg valgt min guld Mulberry taske, som jeg virkelig synes er sej. 

Håber i har en god onsdag, kys

Likes

Comments

Kære læsere

Håber i har nydt jeres weekend. Jeg har haft en god weekend med min familie og venner.

Fredag var jeg sammen med min skønne veninde Sarah. Vi lavede noget lækker frugt, og sad ellers bare og snakkede.

Lørdag var jeg sammen med min anden veninde Elisabeth, vi så Hobbitten. Jeg er KÆMPE fan af Hobbitten, jeg har set den siden jeg var helt lille. Til aften hyggede jeg med mine forældre, vi fik noget lækker thai mad.

I dag har jeg været til efterskoledag på HMI. Det var virkelig spændende, jeg fik set de fleste af dem der skal gå der sammen med mig. Jeg var ret nervøs i starten, men det var der ingen grund til for det var rigtig hyggeligt. Da vi kom hjem lavede min far og jeg pizza og vi skal til at se Hobbitten 3 😉

Der kommer et indlæg om hvordan det gik med min grøntsagskur i løbet af ugen.

Kys <3

Likes

Comments

Hej søde læsere

Jeg har brugt min dag i sengen, ligger med slemme mavesmerter:(

Jeg har sammensat 3 outfits fra H&M, jeg synes de har fået nogle rigtig fede kollektioner. Det er heller ikke særlig dyrt, alle de ting jeg har brugt er nogle jeg gerne ville have, og nogle af tingene har jeg også.

1 outfit er nok mere til når der bliver lidt varmere, jeg skal selv til Spanien om 2 uger så jeg kunne godt bruge lidt sommertøj

2 outfit synes jeg er lidt pænere, det kunne jeg godt finde på selv at tage på til fest. Jeg synes jakken er virkelig fed og speciel og gør noget ved looket.

3 outfit er mere bare et normalt sæt hverdags tøj. Jeg synes skoene er vildt fede og de koster kun 299,-.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hej, skønne læsere

Som jeg skrev i mit sidste indlæg, er jeg startet på "grøntsagskur" som alligvel ikke helt er grøntsagskur. Fordi jeg har bestemt mig for at jeg gerne må spise æg og kød. Normalt er grøntsagskur det samme som at spise raw altså grønsager, frugt og nødder.

Jeg har lavet lidt om på det, fordi jeg vidste jeg ikke kunne leve af grønsager en hel uge. Jeg har lavet en madplan og i søndags tog jeg ned og handlede. Jeg fik købt en masse lækre ting og jeg har taget billeder af hvad jeg spiste første dag.

Min morgenmad bestod af spejlæg med asparges og en grapefrugt. Det var nemt og lækkert.

Min snack var et glas grøntsagsjuice lavet af gulerødder, ingefær, citron og ananas.

Min frokost bestod af banan is, som var virkelig nem at lave jeg brugte bare frosne bananer, dadler og raw kakaopulver.

Min eftermiddagsmad var en skål frugt med kokos skum, på toppen.

Min aftensmad bestod af spinat, æg, bønner, frisk rød peber og hytteost.

Alle de her retter tog ikke mere end 10 min at lave, og de smager virkelig lækkert!

Likes

Comments

Hej, søde læsere

Håber I har haft en skøn weekend. Jeg har ikke lavet det helt store. Fredag var jeg sammen med en veninde hele dagen. Det endte så med at jeg også sov der, og det var virkelig hyggeligt.

Lørdag var jeg i Aarhus med min mutti, vi spist på en lækker cafe og shoppede lidt. Til aften skulle jeg over til noget pigehyggeaften ved min veninde, vi var cirka 10 piger. Det var en skøn aften.

Min søndag skal bare gå med at hygge sammenv need min niece. Senere skal jeg også lave en madplan til i næste uge, jeg har nemlig fået lokket hele min familie med på grønsagekur i en hel uge. Så det skal nok blive spænende. Har lige et lille billede til sidst af hvad jeg normalt har på af tøj på en søndag💤

Husk at nyde jeres søndag, kys!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej søde læsere

Her er 5 sæt, jeg har sat sammen, som jeg godt kunne tænke mig. Jeg kan rigtig godt lide blå, og det kommer også til udtryk i tøjet . Jeg synes de her sæt er mega fede, og de kan bruges til lidt af hvert.

Hvad synes i om dem?

Håber, at i har en god tirsdag!<3

Likes

Comments

Kære læsere
Håber i nyder jeres weekend.

Her er lige nogle billeder fra vores tur til København.

Jeg har brugt min weekend i København sammen med min veninde Liv. Vi har fået shoppet en masse flotte ting og spist god mad.

Vi var så heldige, at vi ikke skulle bruge penge på hotel, men kunne bo hos min storebror så det var virkelig dejligt. Han bor på Vesterbro, så det er ikke så langt væk fra centrum, men alligevel tog vi metroen. Det var supernemt at vi kunne komme rundt så hurtig. Jeg vil helt klart anbefale jer, at købe et 10-tursklippekort – det koster kun 150. Hvis du under 18, får du 20 klip til 150. Vi delte bare vores klippekort, så det kun blev 75 til hver.

Jeg fik blandt andet købt en rigtig lækker taske fra Moschino, som kan holde i lang tid og som jeg bare er vildt glad for.

Kys, Camille

Likes

Comments

Heyy søde læsere

Her er lige et par billeder af hvad jeg har brugt min torsdag på. Jeg har været sammen med en af mine skønne veninder. Vi har spist lækker mad og tøsehygget.

I morgen skal jeg afsted til København med min veninde, Liv. Det bliver virkelig lækkert og så får jeg fri fra skole i morgen, så det er jo bare dejligt.

Håber i har haft en god torsdag!<3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej søde læsere

Her er lige et lille indlæg til jer, der måske skal på efterskole til sommer, eller bare har brug for noget inspiration. Jeg skal nemlig selv på efterskole, og jeg har tænkt meget over, hvordan det værelse jeg får, ser ud og skal indrettes. Normalt elsker jeg nips og hygge. Jeg synes små ting gør meget ved et rum. Jeg har besøgt nogle forskellige efterskoler, og så har jeg venner, der går på efterskole. Jeg synes tit værelserne er så kedelige og upersonlige, men du kan jo bare selv indrette det til dig. Normalt på en efterskole er der en seng, et skrivebord, en stol og et skab. Derfor synes jeg det er vigtigt, at få nogle hyggelige og personlige ting med.

Jeg synes det er rigtig vigtigt, du vælger nogle ting du synes er personlige og giver hygge. Jeg ved også, at jeg selv, gerne vil have en masse lys med. Bare fordi der ikke er noget hyggeligere end levende lys. Hvis I ikke må have levende lys på jeres efterskole, ville jeg helt klart få fat i en lyskæde, det giver også hygge.

Håber i nyder jeres søndag!<3

Likes

Comments

​Hey allesammen

Her er et lille hygge indlæg fra min sommerhustur.

For ikke så lang tid siden var jeg i sommerhus med hele min familie. Vi var 17 mennesker, min far havde lejet en lækker herregård vi boede på. Naturen omkring os var virkelige skøn, og vandet var ikke mere end en kilometer væk. Vi fik god mad, gik ture på standen og shoppede inde i Ringkøbning og det var rigtig lækkert. Det var derinde jeg fandt min elskede Amani jakke som i kan se på billedet.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey skønne piger.

Jeg er helt vild med Day Birger Mikkelsen, synes virkelig de laver noget lækkert tøj. De er så gode til at kombinere klassiske dametøj med ungdomligt tøj. Jeg har selv en masse ting fra Day, deres ting ligger lidt til den høje side, men det er også god kvalitet.

Jeg har fundet nogle lækre ting fra Day Birger Mikkelsen. De ting jeg har valgt kan man både sætte sammen som sæt, men også bruge hver for sig. Jeg kunne godt finde på at tage dette sæt på hvis jeg skulle noget lidt pænere, eller ud med nogle veninder.

Håber i har en god tirsdag!<3

Likes

Comments

Hey piger <3

Folk der kender mig ved at jeg er besat af glimmerstrømper. Jeg vil lige forklare lidt om hvad der gør dem fede!

Folk undrer sig tit over, hvorfor jeg ikke bare bruger nogle sorte "normale" strømper. Jeg synes, at glimmerstrømper er virkelige fede og feminine. De giver lige lidt ekstra til dit outfit, jeg bruger dem altid. Hvis jeg fx kører et helt sort look, synes jeg, at det er så fedt at tage nogle farvede glimmerstrømper på. Så lægger folk helt klar mærke til dine strømper, hvilket de normalt ikke ville gøre. Det er det som er fedt ved det hele, at tage en ting folk normalt ikke lægger mærke til og så gøre det til noget specielt, så folk pludselig lægger mærke til det.


Jeg bruger rigtig mange penge på glimmerstrømper, da de er lidt dyre. Du kan være heldig at finde dem på tilbud. Magasin har tit 40 % på deres glimmerstrømper. Normalt koster glimmerstrømper fra 50-200, det kommer meget an på hvor de er fra. Monki har en masse fede glimmerstrømper til 60 kr, men hvis du gerne vil have anderledes glimmerstrømper, vil jeg helt klart anbefale, at du går i nogen lidt mindre forretninger, som der måske kun er en af, så finder du nogle gange noget lidt mere specielt, men de er som regel også dyre, de koster omkring 100 kroner.


Jeg har selv rigtig mange glimmerstrømper i forskellige farver, som i sikkert også kan se på billederne. Jeg elsker at have dem på til sneakers, men jeg synes også, at det giver et fedt look til en løs sommerkjole og støvler.

Likes

Comments