Hej, søde læsere

De sidste par dage har vi lavet lidt forskelligt. Vi har været på et rigtig stort madmarkede, det var virkelige lækkert. I går var vi inde i byen og shoppe , jeg fik købt en masse ting fra Zara og Primark. De andre dage har vi bare ligget ved poolen og nydt solen.

Det har været en virkelige hyggelige ferie, men jeg glæder mig også til at komme hjem til mine venner igen. Vi flyver hjem på lørdag.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej, søde læsere

I dag rejste vi til Spanien, der er så lækkert hernede! Vi tog afsted klokken 07.00 i morges, så det var ikke så slemt, vi plejer nemlig tit at tage afsted om natten. Da vi kom til Billund var min farmor og farfar allerede kommet. Så vi tjekkede bare alle ind på samme tid. Jeg er afsted med min mor, far, storebror, hans datter, min farmor og farfar. Min søster bor i Spanien for tiden, så hun skal være sammen med os nogle af dagene.

Flyveturen var fin, og vi var fremme før tid. Vi ventede dog på vores bil i virkelig lang tid. Da vi endelige fik bilen, kørte vi ind og handlede og derefter op til det hus vi har lejet.

Huset er så lækkert, og der er en fantastik udsigt. I morgen opdatere jeg igen om hvad vi laver. Har taget et par billeder fra turen.

Håber i har en god søndag!

Likes

Comments

Hej, skønne læsere

Jeg har haft rigtig travlt denne uge. Jeg er med i et musical nummer som skal fremvises i dag, der kommer 400 mennesker. Vi har arbejdet på det hele ugen og weekenden. På søndag rejser jeg til Spanien, og jeg glæder mig helt vildt til at lave indlæg omkring det.

Lige for tiden er vi jo så heldige at solen er kommet frem, der er omkring 15-17 grader i Odder lige nu. Jeg elsker forår så jeg skal bare ud når der så endelig er sol. Mit tøj er også mere farverigt her i sommerperioden, jeg synes det er helt vildt cool at gå med farver. Jeg har en masse farverigt tøj jeg gerne ville vise jer!

Likes

Comments

Kære læsere

Håber i har nydt jeres weekend. Jeg har haft en god weekend med min familie og venner.

Fredag var jeg sammen med min skønne veninde Sarah. Vi lavede noget lækker frugt, og sad ellers bare og snakkede.

Lørdag var jeg sammen med min anden veninde Elisabeth, vi så Hobbitten. Jeg er KÆMPE fan af Hobbitten, jeg har set den siden jeg var helt lille. Til aften hyggede jeg med mine forældre, vi fik noget lækker thai mad.

I dag har jeg været til efterskoledag på HMI. Det var virkelig spændende, jeg fik set de fleste af dem der skal gå der sammen med mig. Jeg var ret nervøs i starten, men det var der ingen grund til for det var rigtig hyggeligt. Da vi kom hjem lavede min far og jeg pizza og vi skal til at se Hobbitten 3 😉

Der kommer et indlæg om hvordan det gik med min grøntsagskur i løbet af ugen.

Kys <3

Likes

Comments

Kære læsere
Håber i nyder jeres weekend.

Her er lige nogle billeder fra vores tur til København.

Jeg har brugt min weekend i København sammen med min veninde Liv. Vi har fået shoppet en masse flotte ting og spist god mad.

Vi var så heldige, at vi ikke skulle bruge penge på hotel, men kunne bo hos min storebror så det var virkelig dejligt. Han bor på Vesterbro, så det er ikke så langt væk fra centrum, men alligevel tog vi metroen. Det var supernemt at vi kunne komme rundt så hurtig. Jeg vil helt klart anbefale jer, at købe et 10-tursklippekort – det koster kun 150. Hvis du under 18, får du 20 klip til 150. Vi delte bare vores klippekort, så det kun blev 75 til hver.

Jeg fik blandt andet købt en rigtig lækker taske fra Moschino, som kan holde i lang tid og som jeg bare er vildt glad for.

Kys, Camille

Likes

Comments

Heyy søde læsere

Her er lige et par billeder af hvad jeg har brugt min torsdag på. Jeg har været sammen med en af mine skønne veninder. Vi har spist lækker mad og tøsehygget.

I morgen skal jeg afsted til København med min veninde, Liv. Det bliver virkelig lækkert og så får jeg fri fra skole i morgen, så det er jo bare dejligt.

Håber i har haft en god torsdag!<3

Likes

Comments

​Hey allesammen

Her er et lille hygge indlæg fra min sommerhustur.

For ikke så lang tid siden var jeg i sommerhus med hele min familie. Vi var 17 mennesker, min far havde lejet en lækker herregård vi boede på. Naturen omkring os var virkelige skøn, og vandet var ikke mere end en kilometer væk. Vi fik god mad, gik ture på standen og shoppede inde i Ringkøbning og det var rigtig lækkert. Det var derinde jeg fandt min elskede Amani jakke som i kan se på billedet.

Likes

Comments

Hey piger <3

For er par dage siden har jeg været med min veninde på Aros. Jeg er normalt ikke så stor fan af museer, men jeg elsker Aros. Jeg synes de har nogle vildt spænende udstillinger. Det bedste ved Aros er helt klart regnbue, den er så smuk. Vi var desværre så uheldige at der var meget tåget udenfor, så vi kunne ikke rigtig se noget.

Vi brugte hele formiddage derinde, vi kom heldigvis tideligt så vi skulle ikke stå i kø. Jeg synes det en stor fordel at alle under 18 år kan komme gratis ind. Det tiltrækker ihvertfald en del folk.

Hvis du gerne ville have en hyggelige dag med din veninde eller familie. Synes jeg helt klart du skal tage dem med til Aros. Der er også en lille cafe, hvor man både kan få kaffe og kage. Efter man har set alle udstillingerne.

Håber i tager jeres veninde elller familie med på Aros en dag.

Kys

Likes

Comments