View tracker

Gårdagen gick ju bättre än jag trodde. Förvisso skulle vi ha tränat på att gå bättre men för en liten nyfiken kille så va de så spännande o så många olika dofter överallt så de va lite svårt att lyssna på matte. O eftersom det va debut även för henne så visste hon som inte hur det gick till.

Det skulle ha vart med en PON till i klassen men tyvärr dök inte den upp.

Glenn skötte sig så fint o domaren va jättenöjd med han. Hon tyckte de va synd att PON har blivit så ovanlig ras på utställningar, hon har dömt den rasen länge o förr var det fler som kom. Glenn fick iaf HP, BIR o sen BIG4.

Nu ser vi fram emot maj när vi ska iväg på nästa utställning. Denna gång bär det av till Piteå, om man hittar nått vettigt boende

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ojojoj idag när mailet damp ner i mailboxen med info om helgens utställning kom nervositeten oxå som ett brev på posten. Vad har jag gett mig in på??? Tur vi har ett tidigt startnummer så man inte behöver sitta där o va toknervös.
Tur jag har Anna med mig som moraliskt stöd 😊

Likes

Comments

View tracker

Gick inte att hålla sig riktigt lugn. Tog o gick igenom pälsen på lillbubben. Men huuuu så hemskt han tycker att det är än. En riktig liten dramaqueen är vad han är 😂😂 men han är go ändå 💜

Sen blev det en liten promenix oxå för att träna gå på vänster sida. Visst han är på den sidan men fasiken vilka fjädrar han har under tassarna. Han är som en känguru just nu när man försöker. Tror jag ska döpa om han till Lille Skutt ist. Blir spännande att se hur det kommer gå om 1 vecka

Likes

Comments

Tog mig en ledig dag idag....känner att kroppen tycker det är dags att varva ner lite. Efter mitt sjukhusbesök i förrgår så kanske man ska ta o försöka lyssna på vad kroppen säger. Men det är svårt för en som alltid håller igång och har såna sjuka prestationskrav på sig själv.

Så idag ska jag försöka ta en dag med att göra så lite som möjligt på sån lång tid som möjligt

Likes

Comments

Snacka om att Glenn har knäck i lurarna mellan varven. Idag var en sån dag när han inte ville lyssna för 5 öre...bara tittade på mig o drog åt andra hållet. Hahaha matte ropar men det skiter jag i, tänkte han nog. Såg att han hörde mig men ville inte göra som jag sa. Så nästa gång vi går ut blir det koppel på.

Är som när man är ute o går med han också ibland...då kan han lyssna på en och så blåser ett löv förbi...tjopp så va de lövet mycke roligare än vad matte är

Morrmorrmorr...jäkla trotsiga hund :)


Likes

Comments

Ja då va det måndag igen o i vanlig ordning vill man bara strypa väckarklockan när den börjar tjuta kl 5. Man släpar sig ur sängen med ögonen smala som springor eftersom man är tokallergisk mot ljuset. Ut o rasta Glenn som sen inte ville gå o lägga sig utan ville följa med mig idag.
Kommer på jobbet o va händer där...jo man får inge kaffe 😡...automaten hade bestämt sig för att jävlas med mig idag. Efter många svordomar o väntan tills resten av personalen kom så fick en av dom igång kaffemaskinen så man fick sitt koffein så man blev som människa

Likes

Comments

Här va inte lillklumpen stor. Nu har han gått upp så nu väger han 9,2 kilo 😳. Den 12:e november ska vi göra premiär i utställningsringen. Känns supernervöst, har inte ställt ut en hund sen -97 så man får se om man lyckas eller om de blir megaplump. Men vi kommer nog kanske kunna ta igen det nästa år. Har hittat 8 utställningar som jag är sugen på att åka på. Synd bara att ,man bor i fel del av landet, dom flesta är ju söderut och till vissa känns det lite väl långt att åka.

Likes

Comments

​Idag har inte min rygg velat vara med mig. Började redan imorse när jag satt i bilen påvägen in på jobbet, känner då i vänster ryggmuskel hur den vill som krampa ihop..känns typ som om man håller på att få sendrag delux. Klarar mig som tur är från det. Sen har jag känt hela dagen hur det som vill dra ihop sig men det blir bara en liten ihopdragning. Tur det för när jag får det där då kan jag inte ens gå utan far bara ihop som en skräphög på golvet och måste då krypa fram.

Har legat på soffan sen efter jag ätit middag, med världens värk  i ländrygg och svanskota. Strålar ner i benen och det är inte det lättaste att ta sig upp från soffan. Faaaan hur länge ska jag behöva dras med det här diskbråcket innan man får någon vettig hjälp. Dom tycker vi ska avvakta och se om det läker av sig själv men nu har jag haft såhär sen i maj.

Förmodligen kommer den här dåliga dagen av att jag var och lyfte upp en tant från golvet igår. Även fast vi var 2 och man försökte lyfta med benen så känns det ju i ryggen.

Nä trycka i sig lite mer Alvedon 

Likes

Comments

Alltså finns det nå tråkigare än tvätt?? Hade man obegränsat med pengar skulle jag hellre kasta kläderna o köpa nytt. Det är tråkigt, det kliar i näsan o jag nyser när man ska hålla på o vika tvätten

Likes

Comments

Idag kommer de bli en sån där dag när det ska röjas o fejas....är så sjukt less på röran som är här hemma..skulle helst vilja köra in med en bulldozer o bara röja för att sen börja om från början med helt nya saker. Ska försöka få orken till att måla om lite möbler oxå. Vill inte ha dom träfärgade längre utan dom kommer att bli vita ist.


Lillbusen min är duktig på att hjälpa till oxå....hmmm läs stjälpa...jag måste lära han hur man gör för att plocka ihop sina leksaker. Jag lägger dom i hans låda o vips så är han där o plockar upp dom igen. De stackars få leksaker som han har kvar, dom flesta har han slaktat sönder med sina sylvassa tänder

Likes

Comments